Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Polka dots

Polka dots

perjantai 29. helmikuuta 2008

Näinhän siinä tietenkin kävi...

Kaikki alko siitä kun päätin aamulla käväistä pelastusarmeijan kirpparilla ennen uusintakuulustelua. Hetkellisessä säästäväisyydenpuuskassa (hah!) päätin jättää kivan ketjuhihnaisen laukun ostamatta koska veska maksoi kokonaiset kuusi euroa (!) yliopistolla raapustelin taas mielettömän upeita huomioitani kuulustelupaperiin (tosin niistä suurin osa ei liittynyt kysyttyihin asioihin.) Alan pikkuhiljaa näin yhden reputuksen ja toisen mitä luultavimman reputuksen myötä epäilemään, että luotto-oikeus ei ole ihan minun alani. Poikaystäväni sanoja lainatakseni, tämän saman huomion voi mitä luultavimmin tehdä myös henkilökohtaisesta rahankäytöstäni. Heti yksi äärimmäisen nolo esimerkki. Tein viikko sitten talousarvion itselleni ja totesin, että en luultavasti elä 0,60 eurolla seuraavaa neljää viikkoa. Nostin siis opintolainaa. Tuota jokaisen opiskelijan pirunsarvista "ilmaista rahaa". Laskin, että tarvitsen pari sataa, että pysyn ruuissa ja bussikorteissa seuraavat viikot. No, minäpä uuno olin unohtanut kokonaan yhden kokonaisen palkan. Nyt tililläni siis on (oli) 200 extraeuroa, joita olen nyt häikäilemättä kulutellut elämän mukaviin pikku turhamaisuuksiin (lue: shoppailuun). Minun on parasta saada sitten "isona" jokin hyvin palkattu työ tai rikas mies. Pikkuisen kauhistuttaa oma huikentelevaisuuteni. Oikeustajuni ymmärtää vielä opintolainan tuhlaamisen matkusteluun (onpahan jotain kivaa muisteltavaa sitten 80-vuotiaana) mutta ei vaatteisiin. Onneksi kohta alkavan osa-aikatyön ansiosta olen poikakaveria kohtaan velkavapaa parissa kuukaudessa:) Argh! Että ärsyttää tuo opintolaina. Viime vuonna olin aivan liian hölläkätinen sen kanssa ja nyt olin onnistunut pitämään itselleni niin hyvää tiukkaa linjaa jo pidemmän aikaa. Typerä laskuvirhe! Tietääkö joku fiksu muuten, että voiko opintolainaa lyhentää jo opiskeluaikana?

Oukei, tänään siis mahdollisesti reputin luotto-oikeuden (jälleen) näissä vaatteissa:



Paita - Asos
Farkut - H&M (vaikea totutella tuohon boot cuttiin niin monien pillien jälkeen...)
Sukat - H&M

Ja sitten niihin tuhlailuihin, joita en kuitenkaan osaa ihan täysillä katua. Ovat siihen aivan liian ihania:)



Harmaa hame oli ehkäpä kaikkein suurinta rakkautta ensisilmäyksellä. Satuin vain vilkaisemaan Lindexin ovista sisään niin tämän ihanuus ehti tarttua verkkokalvoilleni. Puoti vaati hameesta 24,90 ja maksoin sen ensin hymyillen ja sitten punastellen, koska poikakaverini ilmaantui yllättäen paikalle todistamaan tilannetta:) (Nyt muuten visa electronini on hänen lompakossaan lepäämässä ja minä yritän sinnitellä lompakossa olevillani eurosilla niin pitkään kuin pystyn.)

Sitten laukku. Noniin. Hylkäsin siis tänään jo yhden ketjuhihnaisen laukun sen suuren kuuden euron hinnan vuoksi. Jostakin syystä tämä -50% lapulla koristettu toinen ketjuhihnainen laukku ei kuitenkaan tuntunut riistolta 17,45 hinnallaan...


Laukku: Belizia 17,45 euroa.




Kuka myöntää muuten odottavansa Sinkkuelämää-leffaa sukat ja varpaat kippuralla? 6.6.2008 pitäisi elokuvan vihdoin rantautua Suomeen ja tämä tyttö taitaa olla ensimmäisenä lipunmyyntijonossa! Aaah! en jaksaisi millään odottaa, mitä lempinelikkoni elämään on keksitty sitten viime näkemän. Ainakin toivon, että Samantha ja (namu)Smith olisivat yhä yhdessä. En ole ikinä ollut erityinen Carrie&Big-fani, joten tämä romanssi on minulle paljon tärkeämpi. Olen jo pienen ikuisuuden yrittänyt viekotella jotakuta ostamaan minulle Sinkkuelämää kenkäboksin joksikin lahjaksi mutta vielä ei ole lykästänyt:)



Viettäkäähän oikein rentouttava viikonloppu!

Jonna:)

Sinkkuelämän tytöt täältä

Tunnisteet: ,

keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Mekkoilua

Päivän huonot ja hyvät uutiset.

1) Huonot: Reputin sen tyhmän luetto-oikeuden kuulustelun ja nyt joudun uusimaan sen perjantaina/lukemaan koko kirjan tenttiin (joka on viikon kuluttua). ARGH! Että osaa potuttaa! Taas sitä oppii, että sellaiset typerät hyvät fiilikset kuulustelun jälkeen ei kerro mitään arvosanasta. Olin tästä takaiskusta niin masentunut, että laiminlöin muut kouluhommat (onneksi kello tosin oli tuolloin jo kahdeksan illalla, eli jotain sentään tuli tänään tehtyä) ja rupesin katsomaan Suomen unelmien poikamiestä + popsimaan juustoa. Ja nyt on pakko sanoa jotaion siitä sarjasta! Siis voi ei, mitä myötähäpeän riemujuhlaa! Vällillä oli ihan pakko vaihtaa kanavaa. ei, ei, ei. Suomalaiset ei vain jotenkin sovi tollaiseen.

2) Hyvät: Sain tänään Asosmekkoni takaisin ompelijalta. Mekko on juuri niin ihana kuin tilatessani (ennen ikävää vetoketjun poksahtamista) toivoinkin:) tämä niin lähtee mukaani Pariisiin ja siellä pyörähtelemään johonkin ihanaan clubiin. Muutama shamppaniaroiskekin sille saa tuolloin lentää:) Tämä on rakkautta, jonka tuomaan onnen ei pääse käsiksi edes tyhmätyhmätyhmä luotto-oikeus!




ps. jouduin lisäämään mekkoon mustan kangaskappaleen rintojen päälle kun oli niin syvään uurrettu, että en saanut koko rintamsta mahtumaan kankaan sisään:D

Ostin tänään myös farkut mutta niistä myöhemmin. eipä niissä mitään kovin erikoista ole. Tosin, päätin vihdoin luopua kaksi vuotta kestäneestä pillifarkkuvaiheestani ja ostin vanhat kunnon boot cutit:)

Eilinen päivä meni töissä ja yliopistolla pyöriessä, sekä infoamassa oikikseen pyrkimisestä. Tässä kuvaa vaatetuksestani:



Neuletakki - Vero Moda
Huivi - Lindex
Toppi - Naf Naf
Hame - H&M
Saappaat - Bullboxer

Voisi muuten luulla, että se peruskoulun ja lukion sanakoepänttäyksestä pääsisi eroon yliopistossa. No, eipä pääsekään. Olen tänään yrittänyt opetella noin 200 enkunsanaa, eikä pelkästään enkunsanaa vaan lakienglantia! Huoh. Mitäpä menin irvailemaan veljilleni pari viikkoa takaperin, että mitä vaikeaa muutaman sanan opettelemisessa on. No, ei ehkä vaikeaa mutta ainakin rasittavaa, turhauttavaa ja ärsyttävää:D

Anteeksi muuten tämä jatkuva kouluvalitukseni:) Tenttien lähestyessä muutun aina astetta hysteerisemmäksi koulunkäynnistä.

Ainiin! Minun oli tarkoitus pukeutua tänään vaaleanpunaiseen osoittaakseni vastustavani koulukiusaamista. Ikävä kyllä en poistunut mihinkään kotini seinien sisältä. Pyjamanhousuissani tosin on hiukan vaaleanpunaista:)

Jonna

Tunnisteet: , ,

maanantai 25. helmikuuta 2008

Rinnusniksejä ja päivän asuja



Jokin aika sitten minulta pyydettiin postausta isorintaisen pukeutumisesta. Eli, miten pukeutua niin, että näyttäisi, no, ei ainakaan miltään megaboobsilta. Yritin kovasti kirjoittaa tästä hauskan ja humoristisen pakinan mutta koska huumorintajuni jäi tämän päiväisen luentokuulustelun vastauksiin, joudutte tyytymään pelkkiin listauksiin.

Omat niksini

Olen siis kokoa 75DD (tuntuu, että kailotan sitä jatkuvasti) ja olen joutunut muutaman poppakonstin kehittämään a) mahtuakseni vaatteisiin b) häivyttääkseni pornotähtiefektiä.

1) Litistävät rintaliivit. Varsin mielikuvitukseton kikka mutta toimiva. Tälläiset kullanmurut häivyttävät helposti yhden tai kaksikin kuppikokoa. Pitävät paikat myös hyvin kasassa ja näissä juoksukin on mielyttävää:) Eiväthän nämä se kaikkein seksikkäin kapistus ole, mutta eipähän niitä tarvitsekaan käyttää kuin silloin kun haluaa näyttää pienirintaisemmalta;)


2) Leveä vyötärövyö. Minulla ei ole laisinkaan lantiota, joten tälläisellä vyöllä saan huijattua kroppani näyttämään enemmän tiimalasimalliselta. Tällöin lantio-osa tasapainottaa suurta yläosaa, eikä kroppa näytä niin rintapainotteiselta.

3) Hyvin istuvat yläosat. Voi, miten haluaisinkaan käyttää niitä ihania löysiä yläosia tiukkojen alaosien kanssa mutta let's face it. Silloin en näyttäisi pelkästään jättirintaiselta vaan vielä kymmenen kiloa painavemmaltakin.

4) Yksivärisyys. Jatkoa edelliseen. Käytän kaikkein mieluiten yksivärisiä yläosia. Innokas kuviointi tuntuu suurentavan etumukseni entisestään. Tietty olen tästä periaattesta joutunut tinkimään aina toisinaan jonkin vaateihanuuden edessä:D

5) Ei liian syväänuurrettuja paitoja! Pienirintainen saa ihon näytössä helposti läpi sen mikä isorintaisemmalla katsotaan törkeäksi paljasteluksi.



6) Paitapuseroiden osto on minulle aivan järkyttävän hankalaa. Koska olen muuten kokoa 36-38 mutta ylhäältä tosiaan hiukan suurempi, on vaikeaa löytyy paitapusero,josta nappienvälit eivät kurkistele. Olen ratkaissut tämän ostamalla kasan pieni hakaneuloja, jolla saan irvistävät rakoset piiloon:)

Tässäpä nuo taisivatkin olla:) Ei siis mitään ihmeellisiä poppakonsteja kuitenkaan. Nyt kun kerran tässä aiheessa ollaan, haluaisin vielä korjata pari yleistä virheluuloa (mikäli täällä miehiä vierailee).

1)Ei, naisen älykkyysosamäärää ei kykene päättelemään hänen kuppikoonsa perusteella. Vai ovatko kaikki isomunaiset miehetkin tyhmiä?
2)"Mehevät munkit" ei ole ikinä kohteliaisuus. Ainakaan tuntemattomalta.

Noniin, ja nyt muihin asioihin. Luentokuulustelu tuli ja meni. Nyt pitää enää odotella tuloksia:) Ja olipas tänään ihana, ihana, ihana kevätpäivä! Ei edes ärsyttänyt hikoilla kuulustelusalissa, kun tiesi ulkona paistavan aurinko:) Nyt tulee kevät, pakko tulla!

Alla asuni tänään ja sunnuntaina:)





-Jonna

Kuvat: Dolly, liivit ja Jessica Simpson

Tunnisteet: ,

lauantai 23. helmikuuta 2008

Lauantaini

Opiskelua

Voi, miksimiksiMIKSI ei ikinä tule aloitettua lukemista ajoissa?! Maanantaina häämöttää luentokuulustelu, olen ollut yli puolet luennoista poissa enkun vuoksi ja en todellakaan ole iltaisin edes kurssimateriaalia vilkaissut. Paniikki iskee! Ja miten ihmeessä kirjaston lukusali on jo aivan täynnä kello kahdeltatoista lauantaina?! Hei haloo. Ja miten kummassa ne "ihmiset" (salaa arvailen kyllä oikean sanan olevan robotit) voivat istua aivan liikkumatta monta tuntia putkeen? Vain sivut kääntyilevät hitaasti. Eikö niitä ikinä väsytä tai ärsytä? Tai edes pieni tauko? Ruokaa? Juomaa? Vessa edes?! Rasittaa olla se lukusalin superluuseri, joka pitää kaksi taukoa kolmen tunnin aikana.



Urheilua

Argh! Pakkohan siellä on käydä kun kuukausittain pulittaa sellaisen summan shoppailurahastostaan. Olisi kyllä paljon kivempaa jos edes pitäisin urheilusta tai jos en pilaisi tuloksia mässyttämällä ilta toisensa jälkeen, no, kaikkea mahdollista epäterveellistä. (Name it! olen varmasti syönyt viimeisen viikon aikana)



Herkuttelu

Todistamaan edellistä väitettäni mässyttelystä:D Päädyin leikkimään kunnon emäntää tekemällä piirakan (ja välttelemällä lukemista) Eikä tarvinnut soittaa ädiltä apua kuin kaksi kertaa;)



Pakkomiellebiisi

Kuulin tämän viime viikolla ja siitä lähtien on soinut päässä tai koneella. tulee mukavat ysärimuistot ja jenkkivuosi mieleen:)

Pahoittelut järkyttävän tylsästä postauksesta mutta nyt on palattava kirjojen ääreen (vau, minäkin jopa oikeasti yritän opiskella!)

Mielenkiintoisempaa (kuin omani) viikonloppua kaikille!

Jonna:)

kuva: täältä

Tunnisteet:

torstai 21. helmikuuta 2008

Helpotuksen huokaus

Aaaaaah! Sain tänään iltapukuni kaveriompelijalta takaisin ja se oli TÄYDELLINEN! En tosiaan ymmärrä, mitä taikojaan ystäväni sille oli tehnyt mutta lopputulos oli täydellisesti istuva:) Nyt puku roikkuu taas seinälläni hyvässä tallessa ja odotan kankaan oikenemista ennen minkäänlaisten kuvien ottamista. Mutta, huh, iso paino tipahti harteita! Olen sen verran stressaavaa tyyppiä, että olen viimeisen viikon luonut erilaisia kauhukuvia siitä, kuinka mekko ei vieläkään mahdu päälleni ja joudun hankkimaan uuden. (tai lopettamaan kokonaan herkkujen popsimisen.)
Nyt onkin sitten kaikki juhlakamat tilaisuuteen jo hankittuina ja enää illalliskortti puuttuu:)

Muistatteko muuten sen kamalan ympäristöoikeuden tentin johon yritin lukea kolme viikkoa saamatta mitään aikaseksi? (muistan varmasti hölisseeni siitä täälläkin...) Kuitenkin! Tulokset tulivat pari päivää sitten ja jollain keinolla tämä tyttö onnistui runoilemaan itselleen ehdan ykkösen! (Okei, tiedän kyllä, että on aika pohjanoteeraussuoritus mutta kun toisena vaihtoehtona olisi "lukea" taas ympäristöoikeutta, on ykkönen maailman kauneinin numero;) )

Koulusta tulikin mieleeni, että olisi varmasti ältsisti hyödyllisempää lukea juuri nyt vahingonkorvausoikeutta kuin lojua täällä netissä, mutta nojoo...

Tänään oli tylsä vaatepäivä paitsi, että käytin turkoosia huopahattuani ensimmäiatä kertaa ja sainpa siitä kehutkin yliopiston vessassa:) Eilen kuitenkin aloitin tehtäväni elävänä ehkäisyvalistusjulisteena ja vedin luennolle päälleni uuden H&M:n T-paitani. (Teksti jäi vähän piiloon mutta eivätköhän fiksut kanssaopiskelijat siitä selvää saaneet)


(Rähjäinen ulkomuoto selittyy sillä, että kuva on otettu vasta pitkän päivän jälkeen)

Neuletakki - ZARA
T-Paita - H&M
Hame - KappAhl

Nyt opiskelemaan:)
Jonna

ps. Pakko vielä kertoa! Sain tänään ilkeilypostia H&M:ltä! Kyllä! Olin unohtanut noutaa yhden pakettini joskus viime kuussa ja nyt sain kirjeen, jossa sanottiin mm. "Ymmärräthän, että mikäli tälläinen toiminta osaltasi jatkuu, emme voi antaa sinun jatkaa kaupantekoa kanssamme..." Apua! Luin kirjeen ihan tippa linssissä. Olemme kuitenkin aina olleet H&M:n kanssa läheiset ja pienet erimielisyydet on aina selvitetty lämpimässä yhteisymmärryksessä. Ehkäpä tämä suhde ei enää toimi.

Tunnisteet: ,

tiistai 19. helmikuuta 2008

Kondomimuotia





Vihdoinkin!

Tänään lopultakin sain käsiini kauan (ainakin viikon) odottamani H&M-paketin. En normaalisti ihan hypi kattoon kun ilmoitus postiin saapuneesta vaatepaketista tulee (yleensä jopa poen hetken aikaa huonoa omaatuntoa) mutta tänään piti heti käydä nappaamassa vaatteeni oman kodin lämpöön ja turvaan. Tilaamani smokkipaita ja takki ovat seurausta aamastani "-50% jo alennetuista tuotteista"-tarjouksesta. En vain voi vastustaa tälläisiä ja jotain oli aivan pakko tilata! Ainakin paita tuntui onnistuneelta ostokselta ja takin nyt pidän jo kuuden euron säälittävän hinnankin vuoksi;) Kyllä sille jotain käyttöä löytyy.

Mutta, asiasta baanaaniin (tai ainakin melkein) Paras esiin kaivamani vaate oli kuitenkin Fashion Against AIDS-kamppanian T-paita. Tässähän oli ideana se, että julkkikset suunnittelevat paitoja, joiden tuotosta tietty osa lahjoitetaan AIDSin vastaiseen työhön. Hyväntekeväisyydellä puolustellen siis tilasin itsekin yhden.
Oma paitani on Katherine Hamnettin suunnittelema ja epäilen, että 16-vuotiaat veljeni eivät kävele kanssasi samalla puolella tietä, kun vedän sen päälleni:D



Kortsuinfoa

Kondomi on yleensä lateksista eli luonnonkumista valmistettu miehen käyttöön tarkoitettu ehkäisyväline, joka asetetaan paikalleen rullaamalla se auki siittimen päälle ennen yhdyntää ja käytetään koko yhdynnän ajan.

Kondomi ehkäisee lähes täydellisesti raskauden; ehkäisyteho on 97–98 prosenttia. Kondomi on ainoa ehkäisyväline, joka estää sukupuolitautien leviämisen. Juuri tämä tekee kondomista kaikista tärkeimmän ehkäisyvälineen. Kondomin ehkäisyprosentti ei ole täydet 100, koska on mahdollista, että se repeää kesken yhdynnän tai luiskahtaa pois paikaltaan.
(Tietoiskun tarjosi: Wikipedia!)

Tästä paidasta (nytkin päälläni) taitaa tulla yksi ehdottomista suosikeistani:) Täytän sitten vaikka oman osuuteni väestön liikakasvun ja sukupuolitautien estämisessä toimien elävänä valistusjulisteena;) Hmnn.. tuli juuri mieleeni, että tämä paita on kyllä sen verran reilu S-koko, että taisinkin onnistua tilaamaan paitani miesten puolelta:D Tilasitko itse mitään kamppaniatuotteita?


Muut paketista ilmaantuneet vaatteet:



Ja sitten tämän valistuksen lisäksi (käyttäkää lapset ja vähän aikuisemmatkin siis kondomia!) vielä pari huomionarvoista asiaa:

1) Muistakaa osallistua buttermilkbisquitin arvontaan täällä!
2) Bloggailijat! Käykää myös ehdottomasti kurkkaamassa: http://blogimiitti2008.lifeme.net/

Jonna:)

kortsukuva: täältä

Tunnisteet:

sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Presenting: Pekka Puupään tytär




En ole koskaan pitänyt itseäni erityisesti "hattuihmisenä". Tietty olen talvisin vetänyt päähäni ties minkänlaisia myssyjä ja aikoinaan kultaisella 90-luvulla myös minun päässäni roikkui sellainen karsea "antennipipo". En kuitenkaan ole koskaan pitänyt hattuja paukkuvien pakkasten tyai myöhemmin nolostuttavien muoti-ilmiöiden ulkopuolella. Olinkin siis varsin yllättynyt kun vierailu Fidaan aiheutti harmaanturkoosin huopahatun ilmaantumisen eteisen hyllykölle. Vieläkään en oikein tiedä, miten tätä outoa hankintaani tulen käyttämään mutta joku ihmeellinen tunne sanoo, että meistä tulee vielä läheiset ystävät. Huolimatta surullisen selvästä mielikuvasta Pekka Puupäähän, olen lapsellisen innostunut uudesta löydöstäni:)

Kuvat puhukoot puolestaan...



pekka&pätkä kuva: http://www.yle.fi/multifoorumi/kuvat/ah/020225_01_1040802A.jpg

Mikä on oma suhtautumisesi hattuihin?

-Jonna

Tunnisteet:

perjantai 15. helmikuuta 2008

Suloisuutta ja saappaat

Suloisin juttu tapahtui tänään:) Luennoitsijalla oli hänen kuusivuotias poikansa mukana yliopistolla. mutta tämä ei vielä ole se suloisin juttu. Noniin, poika siis istui sen suuren luentosalin edessä olevan pöydän alla ja me kaikki (tai ainakin minä) unohdimme koko pikkuisen herran paikallaolon. Jossakin vaiheessa luentoa luennoitsijamme sitten viittasi omiin lapsiinsa ja päätti sitten samalla selittää, että poju on hänellä tänään mukana, koska tarhassa on suunnittelupäivä. Tässä vaiheessa pöydän alta kuului erittäin loukkaantunut ääni "Eskarissapa!" Lähes 200 ihmistä purskahti hyväntuuliseen nauruun. Seuraavaksi luennoitsija kertoi, että oli edellisenä päivänä ollut näyttelyssä, jossa pikku lapsi oli melkein tuhonnut erään sillä olleen valokuvan. Tähän tuli heti selvennys pöydän alta " Mutta se lapsi ei ollut minä!" Erittäin hauskaksi tilanteen teki vielä, että pöydän alle ei nähnyt ja lapsen huudot tuntuivat tulevan tyhjästä:) Oih! oli niin suloinen vekara, että sain melkein vauvakuumeen!

Tänään ei sitten tapahtunutkaan mitään muuta erikoista. Luento, töitä, hiukkasen urheilua nyt sohvalla istumista ja ylensyöntiä:)

Päivän vaatteet olivat seuraavat:






Neuletakki - Vero Moda
Paitapusero - Marc O'Polon outlet
Farkut - Vero Moda
Kengät Aleksi 13

Ja nyt eilen lupailemiini uusiin kenkiin...
Ensin haluan kuitenkin lahjoittaa poikaystävälleni "Vuoden paras poikaystävä"-palkinnon. Minulle siis kustannettiin eilen makoisa illallinen, leffa + seuraavat saapasihanuudet!



Ja nyt niihin saappaisiin! Ne ovat nahkaiset, ihanat, ruskeat, mukavat ja hintaluokaltaan minulle aivan liian korkeat. Ah! Mitä ihanuutta oli tänään tallustella nuo jalassa Helsingin jäätävässä viimassa. Jalkani olivat lämpöiset ja mieli iloinen. Miten paljon hyvää mieltä uudet kengät voivatkaan tuoda mukanaan?



Ja nyt lähden paijailemaan kenkämussukoitani (ja ehkä myös vähän sitä henkilöä, jonka ansiosta ne luokseni pääsivät:) )

-Jonna
kuva: http://school.discoveryeducation.com/clipart/images/a-trophy.gif

Tunnisteet: ,

torstai 14. helmikuuta 2008

Vielä ehtii...




Hahaa! noin 25 minuuttia ystävänpäivää jäljellä! Palaudun juuri kotisohvalla aivan jättimäisestä herkutteluateriasta (Colorado) ja aivan mahtavasta elokuvasta (Juno)
Kävimme siis poikaystäväni kanssa juhlistamassa tätä päivää keskustassa syöpöttelyn ja leffan merkeissä:) Kenkäkaappiani siunattiin myös uusilla kengillä mutta niistä kuvamateriaali myöhemmin. Tällä hetkellä järjetön herkkuja täynnä oleva vatsani estää suuremmat urheilutoimitukset (kuten kenkien jalkaan vetämisen).

Hauskoja ystävänpäivän viimeisiä minuutteja kaikille!

Jonna:)

kuva: http://www.magnetreps.com/

Tunnisteet:

keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Tarinani epäistuvien mekkojen kanssa jatkuu...

Ensin pieni tunnustus. Sorruin ja menin tilaamaan Asokselta viime viikolla jo pitkään (siis kaksi päivää) kuolaamani mekon. Sain teolleni jopa poikaystävän henkisen tuen ja onnesta leijuen olen tässä odotellut pakettiani. No, maanantaina vihdoin sain merten takaa lähetetyn rakkaani luokseni. Syy, miksi kerron tästä vasta nyt on, että asia oli aiemmin liian kipeä paljastettavaksi. Paketti siis saapui ja mekkoni kuoriutui sieltä kauniina ja nettisivuilla ollutta kuvaa vastaavana. Tehtyäni maailman nopeimman strippauksen kiskoin mekon ylleni ja aloitin normaalin poseeraustuokion peilin edessä. Enemmän tai vähemmän tunnettu tosiasia on, että en ole mikään pienirintaisin ihminen tällä pallolla. Mekko siis paljasti rintamusta hiukkasen enemmän kuin olisin toivonut. Mitä tein? Vetäisin (huom. kevyesti!) yläosaa hiukan ylemmäs, että saisin mekosta alle K-18-vaatteen. Mitä kuului? Krriiiiiiks! Vetoketju repesi keskeltä hajalle. Ja nyt selvennys vielä tähän. Mekon mallin vuoksi, vetoketju ei ollut mitenkään makkarankuori tiukasti vasten kroppaani, vaan aivan normaalisti kiinni vedettynä. Olin jo mekkoa pukiessani huomannut vetskarin hiukan hangoittelevan mutta en sitä siinä innostuksessani ehtinyt enempää pohtia.

Huoh. Itkukohtaushan siitä tuli ja soitto poikaystävälle töihin (kyllä. olen juuri sellainen tyttöystävä.) Tämä kaikki päättyi onnellisesti niin, että mekko on nyt ompelijalla parannettavana ja korjaus tapahtuu poikaystävän kukkarosta. (Kyllä. Olen pilalle hemmoteltu. Mutta leikitään, että korjaus on ystävänpäivälahja.)En sis viitsinyt alkaa mekkoa lähettelemään asoksella takaisin omakustanteisesti ja aloittamaan sähköpostikeskustelua siitä, oliko vetoketju jo alunalkaen virheellinen, vai rikoinko sen itse.

Nyt minulla on esittää teille ainoastaan asoksen kuva mekosta mutta heti kun saan sen korjauksesta, niin esittelen koko komeuden päälläni:)



huoh.

Tänään ei tapahtunut mitään muuta kuin seitsemän tuntia luentoja. Hengailin luentosalissa näissä:
(kuvien laatu on kamala, huomasin, että joku asetus oli kamerassa ihan vinksallaan)



Pusero - Ellos
Liivi - b.young
Hame - KappAhl
Sukkikset - Seppälä

Jonna:)

Tunnisteet: ,

tiistai 12. helmikuuta 2008

Arkea

Äääääh ja voih! Nyt se koulu sitten taas alkoi oikeasti. Kaksi luentosarjaa pilaa tästä päivästä lähtien seuraavat kaksi viikkoa laiskotteluani. (joku tietenkin voisi kysyä, että millä oikeudella pillitän sitä, että kahdeksi kuukaudeksi venynyt joululomani vihdoin päättyy helmikuussa...)
Kuitenkin. Nyt pitäisi täyttää päivät vahingonkorvausoikeudella, luotto-oikeudella ja sitten vielä sillä enkunkurssilla ( ja tietenkin näistä jotkut on aina päällekkäin).
Edellä mainitusta jähtuen, jouduin repäisemään laiskan takamukseni ylös sängystä jo puoli kahdeksan aikaan ehtiäkseni luentosaliin yhdeksäksi. Myös, koska yliopisto on pihi, on 200 ihmiselle varattu luentosali jossa on noin 150 paikkaa. Paikalle pitää siis raahautua reilusti ennen luennon alkamista jos mielii istua ihan oikealla tuolilla. En ole niin oppimisintoinen, että istuisin kovilla portailla kolme tuntia heti aamusta. Jos en saa paikkaa, hiippailen vähin äänin viereiseen kahvilaan:)

Päivän ehdottomasti positiivinen uutinen oli kuitenkin, että toista luentosarjaa pitävä nainen oli aivan aidosti innoissaan luennoimisesta. Positiivista oli myös, että kyseinen henkilö oli alle 100-vuotias, nainen, puhui kuuluvasti ja opetusmateriaali oli tehty kultaisen 80-luvun jälkeen:) Jipjei! Lisää tälläistä ja minäkin pysyn hereillä!

Johtuen aamuisesta koomasta, vaatepuolella ei ollut mitään kovin jännittävää:



Panta - Seppälä
Neuletakki - ZARA
Ikuisuusvyöni- Glitter
Hame - Flash
Sukkikset - Seppälä

Vielä erittäin valottunut lähikuva:



Nyt taidan kipaista kauppaan, paistaa lettuja ja mässäillä pikkaisen:)

Jonna

Tunnisteet:

sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Kuvittelua

Tämä päivä vei minut takaisin ihanaan ja huolettomaan teinimaailmaan. Vietin päivää ystävieni luona, joihin tutustuin yläasteella, keskellä kauheinta murrosiän purkautumista. Toisin kuin kovin moni muu tuon ikäinen, me emme kuitenkaan päästelleet teiniagstejamme kossupullon suuhun, vaan harrastimme valokuvausta. Meidän yövierailut eivät sisältäneet salaisia tupakkakokeiluja, vaan kassikaupalla kuvausrekvisiittaa ja kymmeniä filmirullia. Lähtiessämme viikoksi kesämökille jäi reisusta muistoksia 150 valokuvaa mutta ei yhtään aamukrapulaa:) Hyvä on, saatoimme olla monien mielestä varsinaisia nössöjä mutta näin jälkeenpäin olen äärettömän iloinen, että ei tuolloin aikoinaan tullut läträttyä sen viinan kanssa. Siihen on kuitenkin ollut myöhemminkin useita tilaisuuksia.

Tänään siis kiikutin iltamekkokauneuteni ystäväni luokse levenettäväksi (toivottavasti levenee tarpeeksi! sormet ja varpaat ristissä!) Samalla omistimme iltapäivää teiniajan intohimolle:) Sanottakoon vielä tästä ystävästä, että hän on yksi lahjakkaimmista tuntemistani ihmisistä. Puvunkorjaus tumpelosormiselle ystävälle ei tuota ongelmaa ja samoin hän saa minut näyttämään aina tavallista paremmalta valokuvissa:) Vielä lisäylistykseksi kerrottakoon, että hän mitä luultavimmin myös meikkaa ja kampaa minut huhtikuun juhlallisuuksiin. Ah! tuota luovuudenjumalien lempilasta:)

Muutama tunti menikin sitten aivan vilauksessa kuvausten parissa.Ikävä kyllä olin taas sotkenut aikatauluni ja jouduin lähtemään hyvinkin pikaisesti, (unohtaen samalla meikkini ja pari muuta juttua jälkeeni)enkä ehtinyt lainkaan kuvata kaveriani. Onneksi hänellä oli sitten poikaystävä valmiina tuohon touhuun:) Ja rehellisesti. Minä en oikein ikinä sisäistänyt valokuvauksen taitoa samalla tavoin kuin kaverini ja hänen siskonsa:)

Tähän alle ajattelin laittaa pari ottamaamme vanhempaa kuvaa ja sitten tämän päiväisestä sessiosta:) Ikävä kyllä mitään ikivanhaa materiaalia kymmenen vuoden takaa en löytänyt kun silloin kuvaus tapahtui vielä sille vanhalle kunnon filmille:D

Nämä kuvat ovat osa aivan ihanaa kesäkuvasarjaa kesältä 2006. En jaksa ymmärtää minne bittiavaruuteen sarjan muut kuvat ovat koneeltani kadonneet mutta toivon kovasti, että ne vielä jostain tupsahtavat:) Muistan, että näitä kuvia otettaessa olin äärimmäisen onnellinen koska olin vain paria päivää aiemmin saanut hyväksymiskirjeen yliopistoon!



ja sitten tältä päivältä... Näistä tykkään ihan hirmuisesti, tosin yksi syy voi olla myös vanhan kunnon nostalgiatunteen sekoittuminen kuvien ottamiseen:)





Näitä kuvia katsellessa tulee myös mieleen, että miten "ammattimaisimmiksi" kehityimme vuosien varrella. Alussa otimme jokaisesta huolella asetellusta "kohtauksesta" vain yhden kuvan ja voi sitä harmittelua, jos oli sattunut silmä räpsähtämään juuri tuolloin! (ja voi, aikaa ennen digikameroita!). Myöhemmin rupesimme sitten ottamaan yhdestä hetkstä ja kohteesta useita kuvia, joita sitten yhteisvoimin tutkailimme ja valitsimme parhaimpia.

Vaikea uskoa, että yläasteestakin on jo kymmenen vuotta... Voi minua vanhaa:)

Tässä vielä päivän asu:



Paita - Ellos
Hame - KappAhl
Sukkikset - Lindex

-Jonna

Tunnisteet: ,

perjantai 8. helmikuuta 2008

Iiiiiiiiiiiks!

Iiiks! Iiiiks! Iiiiks! Tein tänään jotain järjettömän-mahtavan-upean-fantastisen -huonoa omaatuntoa aiheuttavan-kallista! OSTIN ILTAPUVUN! (rehellisyyden nimissä, poikaystäväni kyllä maksoi sen ja minä makselen takaisin heti seuraavan palkan aikoihin)

ja kääk! se ei todellakaan ollut halpa ostos! -50% alennuksella kyllä, mutta halpa? e...e...EI!

Noniin, en siis todellakaan ollut aikeissa ostella mitään saamarin kalliita juhlamekkoja tänään. Tarkoitukseni oli olla ainoastaan ystävän tukena tämän etsiskellessä omaa mekkoa. Syyt tähän: 1) Olen aivan totaalisen rahaton 2) Olen aivan liian usein mieltä muuttava yksilö tehdäkseni kahden kuukauden päähän ulottuvan ostoksen. 3) Olen pian matkustamassa Pariisiin, kauniiden mekkojen paratiisiin.

Mitä tein minä? Kävelin ihanaan pikkuiseen mekkopuotiin ja rupesin välittömästi hypistelemään yhtä keltaisenbeessiä ihanuutta (ei yhtään normaalia väriskaalaani edes). Nähdessäni hintalapun 760 euroa, päästin mekkosen nopeasti vapauteen hikisistä käsistäni ja jäin norkoilemaan rumempien ja halvempien mekkojen luokse. Silloin tietenkin luokseni juoksee yli-innokas myyjä, jolle alan vuodattamaan, että voi kun ihana mekko ja voi kun kauhea hinta köyhälle poloiselle opiskelijalle - litaniaani. Silloin myyjä ovelasti vetää esiin alennuslapun. 380 euroa! (luin vielä ensin 350 euroa...) No, onhan siinä ihan mieletön ero siihen 760 hintaan! Sokaistuin. Halusin kokeilla mekkoa. Sovistuskopissa totesimme yli-innokkaan myyjättären kanssa, että mammuttirintani eivät mitenkään litisty korsettimaisen yläosan sisään. Minä huokaisin salaa helpotuksesta koska sai syyn olla ostamatta tuota kallista ihanuutta. Sitten yli-innokas myyjä rupeaa puhumaan yläosan nopeasta ja pienitöisestä suurentamisesta. Kaupan ompelija hypistelee saumoja. Kyllä. Tämän voi helposti suurentaa.
Mitä minä poloinen teen? Rakastun auttamattomasti ja lopullisesti päälläni olevaan leninkiin. Ihailen sen säihkyvää väriä, persoonallista laahusta ja hoikentavaa yläosaa. Koristan sen mielessäni eri asusteilla ja näen koulukavereiden kadehtivat katseet purjehtiessani sisään vuosijuhliimme.
Olen epätoivoinen rakkauteni kanssa koska eihän minulla ole tililläni enempää kuin muutama vaivainen eurovauva.
Päästyäni ulos kaupasta soitin välittömästi poikaystävälleni ja koska hän on ihana, miekkonen suostui tulemaan suoraan töistä keskustaan ja lainaamaan minulle rahat.
Seuraavat kaksi tuntia olivat täynnä pelkoa mekon menettämisestä. Mitä jos joku muu vie sen? (eivät edes pirulauta voineet varata sitä minulle koska oli loppuunmyynti)

Päästessäni vihdoin poikaystävän ja tämän lompakon kanssa takaisin kaupalle huudan jo ovensuusta: "Onko se mekko vielä täällä?" Se on. Kaupat tehdään.

En voinut vastustaa kiusausta ja otatin iltapuvustani jo muutaman kuvan, vaikka yläosa on takaa yhä liian pieni. Sunnuntaina kiikutan koko komeuden ompelutaitoiselle ystävälleni, joka korjailee sen minun typerälle kropalleni sopivaksi. Kaikki yläosan outoudet ovat siis oikeasti siitä johtuvia, että vetoketju oli takaa yli puolenväliin saakka auki:)

Ja voih! puku ei näytä näissä kuvissa lainkaan niin hyvältä kuin livenä! äh! (väri on muuten oikeasti "kermaisempi" Puvun väri antaa myös mainion tilaisuuden hankkia kevääksi ruskeat piilarit, jotka menevät tuon sävyn kanssa ihan nappiin:) ja tuo sävyhän ei siis oikeasti ole tuollainen kuin kuvissa, huomioikaa siis vain malli:)




(ps. mielestäni nuo röyhelöt yläosassa ja laahuksessa ovat aivan hurmaavat!)

Terveisin, velkavankeudessa elävä Jonna

ps. enkun esitelmäni meni oikein mainiosti. puhuin liian nopeasti, kamalaa englantia ja hössötin kaikkea outoa mutta nelonen siitä putkahti:) (huom, yliopiston arviointi 1-5)
hih, pakko vielä kertoa, että äitini lähes pyörtyi kerrottuani puhelimessa "löydöstäni". Äitikullan mielestä saan käyttää tätä samaa leninkiä joskus häissäni, jos todella menin maksamaan tuollaisen summan. Voi, äiti rakas, odotapas vain tulevaisuuden hääpukuni hintaa;)


EDIT// Hah, raivostutti niin tuo salaman pilaama väri, että muokkailin hiukkasen asetuksia ja sain melkein oikean värin esiin:) Olkaapas hyvä siis.

Tunnisteet:

keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Enkkua, pöh!

Hih, pitänee taas selvittää otsikkoa. Olen siis pakertanut ahkerammin kuin pitkään aikaan (siis minkään koulutyön kimpussa) enkun esitelmää! Voisi luulla, että tälläisistä ihmisten julmista kidutusmetodeista pääsisi eroon yliopistotasolla! Mutta eipä ei. Huomenna pitää laahustaa luokan eteen ja olla pyörtymättä. Älkää ymmärtäkö minua väärin. Normaalisti nautin kovastikin esitelmistä ja muista sellaisista itseni esiintuomistilanteista mutta en kun kyse on vieraalla kielellä pidettävästä "presentationista" ja aiheena perheoikeus (josta tosin muuten pidän kovasti). argh!
Englantini on aika ruosteesta nitisevää ja olenkin kuulostanut varmasti puolihullulta seinän läpi kuunnelleiden naapureiden mielestä, pälättäessäni yksinäni enkkua läpi päivän. Tietenkin menin myös valitsemaan aiheeksi lasten huostaanoton ja nyt olen paniikissa, että natiseva enkkuni vie tärkeältä asialta sen pointin, jonka haluan tuoda esiin. Huh, valitus loppuu nyt.

Tämän päiväisestä asusta ei ole mitään raportoitavaa ellei joku suuresti himoitse verkkareideni ja kulahtaneen collegeni tirkistelyä. Mikäli näin on, niin nakkaa sähköpostia ja laitan privakuvan:)

Eilen kuitenkin liikuin ihmistenilmoilla ja ihmisen näköisenä. Päälleni olin kiskonut nämä:



Panta - Seppälä
Toppi - H&M
Mekko - Flash
Ikuisuusvyöni - Glitter
Sukkikset - Seppälä

Yyh! hiukseni näyttävät jo aika reuhkalta mutta näillä saan selvitä maaliskuun saakka, jolloin piipahdamme äidin kanssa Tallinnan puolella kaunistautumassa:)

Tein myös aiemmin tällä viikolla mainion lähestystorilöydön:)



Korkkarit maksoivat kolme pikkuista euroa ja ovat nyt kenkäkaappini uusin ilo:)

Ja nyt takaisin "Taking child into custody..."

-Jonna

Tunnisteet: ,

maanantai 4. helmikuuta 2008

Palloilua



Olin tänään ensimmäistä kertaa Fitball-tunnilla ja ja ai,ai nyt on reidet ihan sökönä. Oli muuten yllättävän haastavaa pysytellä tunnin verran sen jumppapallon päällä ja nostella jalkoja/painoja/lantiota yms. Loppua kohden tunsin päässeeni edes jotenkin jyvälle enkä edes tipahtanut kertaakaan pallon päältä! (jos joku oli sattumoisin samalla tunnilla, pliis! älä masenna minua kertomalla, että olin koko joukon tukahdettujen naurujen ja saunan jälkipelien avoimen pilkkaamisen kohde).

Mutta nyt aiheeseen:) Valaisin teille aiemmin rakkauttani trensseihin. Nyt ajattelin jatkaa omistaa tämän postauksen palloille, joiden mukaan nimesin bloginikin:)

Tunnen siis vastustamatonta vetoa pallokuvioisiin vaatteisiin, huiveihin, kenkiin yms. En aivan tarkkaan osaa sanoa milloin intoiluni alkoi mutta ensimmäisen kerran totesin sen olemassaolon viime keväänä Pariisin shoppailutaivaassa. Liekö kyseessaä jokin nostalgiajuttu. Pallothan ovat hyvin yleisiä lasten vaatetuksessa. Eilen teinkin tutkimusretken vaatekaappini syvimpiin nurkkiin ja pakotin erittäin vastentahtoisen poikaystäväni kuvaamaan minut kaikissa omistamissani palloissa.

Tässä kaksi mieluisinta pallovaatettani. Harmaa muhkea hame on viime kesän alennusmyyntilöytö Sepäästä. Oli alkujaan vaalean persikan värinen mutta värjäsin koko komeuden harmaaksi viime syksynä koska siten sain sen istumaan paremmin halloween noidanasuuni:) Tämä kyseinen hamonen on myös eritäin vahvoilla kun mietin, mitä laitan päälleni mennessäni katsomaan Sinkkuelämää-leffan. (Myönnän. Olen aivan toivoton fani, enkä vieläkään täysin selvinnyt sarjan lopettamisesta)
Mustavalkoinen mekko on yksi parhaista löydöistäni. Mekkoihanuus maksoi pariisilaisella torilla vaivaiset 20 euroa ja oli viime kesän vakio kaikissa hienommissa juhlissa. Tässä mekossa nappasin myös ystäväni häissä morsiuskimpun. (Vain lievää väkivaltaa käyttäen.)



Huvit: Kolmessa huivissani toistuu palloteema ja ne päätyvätkin kaulaan lähes jokaisena kevätpäivänä. Nämä on kaikki ongittu jostain ALE-koreista ja näin ollen täyttäneet hyvin parin euron hintansa:)



Aaaah! Tämä on lempipaitani ylitse muiden! Kiitos ZARA, että suunnittelit, ompelutit ja lopulta myit sen minulle! Asuessani vielä kämppiksen kanssa, käytimme tätä toppia vuoropäivin:D



Seuraava hamonen puolestaan pelasti InterRail-pukeutumiseni. Vaatteita sai ottaa mukaan niin pirun vähän, että meinasin purskahtaa itkuun. Tämä hame oli kuitenkin oiva valinta koska se tarkoitti, että en joutunut vaeltamaan kaikkialla hikisissä reilihousuissani:) Olin hikinen mutta sentään minä!



Omistan tietty myös pallokengät. Nämä ovat löytö siltä samaiselta pariisilaistorilta:)



+ muutama vaate, joita olen jo aiemmin esitellyt mutta myös nämä noudattavat rakasta pallolinjaani.



Lopuksi vielä tyylin huipentuma! Epileptikot, älkää katsoko seuraavaa kuvaa:D



Oho! Unohdin muuten kuvauttaa sateenvarjoni. Palloja siinäkin:)

-Jonna

ps. jos satut omistamaan Soaked in Luxuryn sinivalkopallollisen trenssitakin koossa M, ota yhteyttä. Olisin kiinnostunut hieromaan kauppoja:)

ps2. hih, huomasin juuri, että myös kylpytakissani ja olohousuissani on palloja:D

lauantai 2. helmikuuta 2008

Uuuuh!


Uuuh!-otsikon selvitys: tiedättekö miltä tuntuu syödä ensin järjetön määrä siskonmakkarakeittoa ja jälkkäriksi vanukasta JA SITTEN änkeä itsensä NAHKAHAMEESEEN?! UUUUUH! Koen parhaillaan suurta myötätuntoa ja vertaisveljeyttä korsettien aikana eläneisiin naisiin. Noniin, eli hengittäminen on siis hieman työlästä mutta mitäpä sitä ei tekisi kivan hameen vuoksi. Mitä sitten jos puuhkutan (puuh!) kävellessäni kuin iso paha susi tai mitä sitten jos en pysty istumaan ilman, että tunnen vyötärönauhan kaivautuvan ihooni. Minä ja uusi hameemme olemme parhaita kavereita, best buds 4-ever. Okei, teksti alkoi nyt mennä ihan outoihin ulottuvuuksiin. Laitettakoon se hapinpuutteen syyksi.

Olen tässä siis viimeistä huulikiillonvetoa vaille valmis juhlimaan kavereideni yhteisiä 24-vuotissynttäreitä! Ajattelin kuitenkin tehdä pienen pikapostituksen koska eilinen jäi väliin laiskuuteni vuoksi. + Olin eilen ensimmäistä kertaa kahteen kuukauteen salilla ja lihakseni olivat niin kipeät, että en varmaan olisi edes pystynyt tähän naputtelemisen vaatimaan liikuntaan:)

Tänään ruokaostoksilla satuin aivan vahingossa kurkkaamaan sisään erään kenkäkaupan
-70% ALEen ja löysin aivan jumalaisen ihanat punaiset lakerikengät. Maksoivat vaivaiset 14,90 euroa, joten jouduin sitten vikisemään poikaystävältä pikalainan maanantaiksi saakka, jolloin tililleni tupsahtaa taas valtionavustus opiskelun johdosta:)

UGH! nyt ahdistaa tämä istuminen jo sen verran, että kuvat ja hei!





Panta - Seppälä
Toppi - Naf Naf
Hame - Asos
Sukkikset - Seppälä
Kengät - Bianco

Kaappisi uusimmat tulokkaat:





Kivaa viikonloppua kaikille!
Jonna:)

kuva: http://www.rsf.org/IMG/jpg/Corset.jpg

Tunnisteet: