Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Polka dots

Polka dots

perjantai 30. tammikuuta 2009

Paperinukkeleikkejä


Kun tili näyttää rumia lukuja, liukas jää aiheuttaa pepulleen tipahtamisen ja muutenkin on mieli mustana, on hyvä hetkeksi järjestelmällisesti unohtaa, että on aikuinen. Kaivaa sieltä pään kätköistä kaikki ne mukavat lapsuuden ajan haihattelut, unelmat ja mikä parasta, lelut. 

Aika on ehkä ohittanut vanhat kunnon ajan paperinuket mutta onneksi tämänkin mainion leikin voi vääntää nykyaikaan:) 

Mitä tarvitset?

1) Naamavärkkisi -> etsi koneesi kätköistä naamakuva tai katkaise sellainen irti vartalostasi.
2) Kiva muotisivusto, jossa vaatteita esitellään mallien päällä.
3) Paintin liimaa, leikkaa, pienennä, suurenna

Tässä esittelyssä omat Jonna-nukkeni:)

Oih, tuo mekko.

Tämä leikki on muuten hyvä tapa testaila erilaisia tyylejä. Väänsin nämä nuket sillä ajatuksella, että enimmäiseen tungin kaikkea, mitä ihan oikeasti haluaisin ja kakkoseen vain koklailin erilaisia juttuja. Ja kas kummaa, tykkään oikeastaan molemmista melkein yhtä paljon! Ja yleisesti ottaen en laisinkaan näe iseäni tyyppinä, joka kantaa ristejä kaulassa ja huopahattua päässään:D

Hmnn... Ainoa vika tässä leikissä on vain se, että liimailtuaan kaikkia ihanuuksiaan oman naamansa alle, alkaa pikkuhiljaa kuvitella omistavansa kyseiset söpöydet. Arvatkaa vain järkytykseni kun tajusin tänä aamuna, että vaatekaapistani ei todellakaan löydy ensimmäisen kuvan mekkoa! höh.

-Jonna

ainin Heitetäänpäs tähän lopuun vielä yksi hirmuisen kiva kuva eilisistä bileistä:) huomatkaa pusukalanaamani.

nukke

Tunnisteet:

torstai 29. tammikuuta 2009

Pippaloita

Näin aluksi jättimäiset hyperkiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoinneille:) Joukkoon mahtui kasoittain uusia hyödylliseltä vaikuttaneita kasvojenpelastusideoita. Kiitos todella paljon!!!

Tähän ja eiliseen päivään on mahtunut yhteensä kahdet pippalot ja nyt tämä bilehile nyhjää täysin väsyneenä tutulla ja turvallisella keltaisella sohvakullallaan. Huh, nyt ei kyllä menojalka vipata muutamaan viikkoon! 

Eilen juhlistettiin koulun kevätkauden avajaisia. Asoksen uusi kultahame pääsi heti koekäyttöön ja ah, se on vain liian ihana! Arvatkaapas muuten miten tämä lähes narkolepsiasta kärsivä neitonen törttöili eilen? Nukahdin yöbussiin ja heräsin täysin tuntemattomalta päättäriltä! Siinä vaiheessa kun olin päässyt asiasta ajan tasalle oli bussi jo huristellut tiehensä, muita busseja ei kulkenut ja rahaa löytyi laukusta viisi euroa. Käveltyäni urhoollisesti puoli tuntia väärään suuntaan tulin hetken pohdinnan jälkeen siihen tulokseen, että seuraavan aamun lööpt julistavat " Nuori nainen jäätyi kuoliaaksi Espoossa" Onneksi kuitenkin päätin soitta tämän pohdintatulokseni poikakaverille, joka kehoitti tilaamaan taksin ja tuli sitten alaovelle maksamaan matkan. Voi hemmetti, että otti päähän. Arvatkaa asteikolla 1-1000 kuinka paljon kähäräpää tästä mulle pottuilee?

Päädyttiin muuten etkoilla pelaamaan Aliasta. Huh kun olen surkea sananselittäjä! "Siis sellainen juttu, siis miten mä nyt tän sanon..."

Värjäsin muuten eilen hiuksetkin. Ihan itse! Nyt ne on sitten tasaisen rusehtavanpunertavat:)

 

Tänään oli sitten vuorossa Wranglerin farkkubileet! Nämähän olivat siitä ihan erikoisen kivat pippalot, että kaikki vieraat saivat paikan päältä omat farkut (joita en tietty tajunnut kuvata mutta niitä näkee varmasti tulevissa päivän asuissa). Oli kyllä kivat pirskeet ja pääsi vaihtamaan kuulumisia muiden bloggareiden kanssa:) Koska olen maalmankaikkeuden onnettomin tilannekuvaaja, jäi käteen vain muutama vaivainen kuva. Kaikki kuvat, joissa esiinnyn itse, on taas vallannut joku pallokalan näköinen tytteli, joten niitä en päästä leijailemaan tänne internetin ihmekuntaan;)

 

Nyt omaan ihanaan sänkyn tuijottelemaan pari jaksoa Officea ja nukkumaan:)

-Jonna

Tunnisteet: ,

tiistai 27. tammikuuta 2009

Kuiva iho = No fun

Kotiuduin hetki sitten lapsioikeuden yön yli kestäneeltä kurssilta ah, kun oli kivaa! Lapsioikeuden kiemurat saavat kyllä aina veren virtaamaan paremmin ja oli kiva päästä vaihtamaan mielipiteitä muiden samasta alasta kiinostuneiden kanssa:)

kuva

Nyt kuitenkin siihen varsinaiseen asiaan. Mitä tehdä kun iho on tositositosi KUIVA?! Mennyt viikonloppu toi mukanaan hilseilevän, kiristävän, punoittavan ja kutiavan ihon. Mikään ei auta! Perusvoiteet iho imaisee kvuliaasti samantien, kortisonit jäävät ihon pinnalle mutta eivät imeydy. Ainoa, hiukan auttava juttu on syöpäsairaiden kuivan ihon hoitoon tarkoitettu öljy mutta on aika tylsää kävellä julkisilla paikoilla öljyt naamalla.

Minulla diagnosoitiin atooppinen ihottuma kaksiviikkoisena. 24-vuotisen elämäni aikana olen ehtinyt kokeilla kymmeniä rasvoja, voiteita ja rasvasekoituksia. Olen ollut ulkoisella ja sisäisellä shokkikortisonikuurilla ja nukkunut koko teini-ikäni valkoiset hansikkaat käsissä raapimisen estämiseksi. 

Suurimman osan vuodesta ihoni on nykyisin ihan okei. Ja kuiva iho iskee voimakkaimmin vain kasvoihin ja jättää muun kropan rauhaan.  Kesällä aurinko parantaa ja sen vaikuus kestää onneksi melkein läpi syksyn. Kuitenkin talvi tuo lähes poikkeuksetta mukanaan ongelmia. Varsinkin nykyinen nopeasti muuttuva ilmasti aiheuttaa ihoni suistumisen täydelliseen katastrofiin. Muutamassa tunnissa olen saanut sileiden kasvojen tilalle punottavan ja irti hilseilevän kammotuksen.

Kaikkein eniten tässä ihossa ärsyttää, että jos en saa sitä omin voimin kuntoon on taas edessä yksi lääkärikäynti. Ei paljon auta taas yksi lääkäri, joka diagnosoi minulle atooppisen ihon ja määrää taas yhden kalliin rasvan, jolle muutun immuuniksi parissa viikossa. 

Noniin, tässä siis syy, miksi minusta ei ole väään aikaan näkynyt kuvia (ja vastaus parille kysyjälle). Kun kasvot on täysin pilalla, ei hirvittävästi inspiroi vatteetkaan. Nyt on aika sama mitä päältä lötyy (paitsi, että ei tietenkään mustaa, koska siinä näkyisi liian hyvin tipahtaneet "ihohiutaleet")

Any ideas?

-jonna

ps.  :(

Tunnisteet: ,

maanantai 26. tammikuuta 2009

Healthy Living




Koin eilen nöyryytyksen.

Tämän älyttömän egorukkani häväistyksen minulle aihetti kaksi vuotta nuorempi pikkuveljeni, jonka olin ystävällisesti nakittanut tekemään siskolleen ruoka- ja urheiluohjelman. Noh, veljeni, joka tunnetaan myös kaikkien terveys-ja liikuntaihmisten Jumalana otti haasteen vastaan mutta pakotti siskorukkansa ensin viikon mittaiselle ruokapäiväkirjakuurille. Kilttinä tyttönä sitten listasin tunnollisesti jokaisen ottamani suupalan ja palautin raapustukseni henkilökohtaiselle kunto-ohjaajalleni tuossa viikko sitten.

Eilen oli tuomiopäivä.

Ensinnäkin. Minulle kerrottiin, että aika ei riitä siihen, että käytäisiin läpi jokainen asia, joka ruokailutavoissani on vikana. Kerrottakoon nyt kuitenkin, että 1,5 litraa limua päivässä, yöllä syöminen ja pizza aamupalaksi eivät ole niitä kaikkein ideaaleimpia tapoja päästä kuntoon (tai elää vanhaksi saakka). Jopa silloin tällöin ahmitut banaanit lytättiin. Omenat on kuulemma parempia (ja kun ylipäätänsä söin niiä banaaneja vain, että lista näyttäisi edes vähän nätimmältä prkl.)

Toiseksi. Painoni, pituuteni ja päivittäinen liikkumiseni naputeltiin johonkin kirottuun laskuriin. Olen viimeiset kaksi vuotta vältellyt vaakaa erittäin onnistuneesti (ja nyt muistan miksi), ja typerä laskuri antoi minulle liikkumisessa kuudesta juoksijasta kaksi. Veli hörähteli.

Kolmanneksi. Sain kuunnella luennon hiilihydraateista (niitä on kaikessa ruuassa. ainakin kaikessa mistä minä tykkään. ja ne on aika pahoja tyyppejä.), rasvasta, proteiineista (ne on hyviä tyyppejä) ja alkoholista (hyvästi rakas punaviini). Onneksi saan pitää yhden herkuttelupäivän viikossa:)

Neljänneksi. Jouduin laatimaan sen ruokaohjelman itse, että OPPISIN laskemaan itse mikä ruoka on hyvä idea ja mikä ei (lienee sanomattakin selvää, että juustonaksut ei ikinä ole hyvä idis.). Veli kuitenkin tarkasti ohjelman, että en pääse huijaamaan.

Viidenneksi. Salille kolme - neljä kertaa viikossa ja kolme aamuna AAMUAEROBINEN (20-30 min lenkki ennen aamupalaa). Ja tätä aamuähkintää ei lueta edes urheiluksi. Veljeni sanoja lainaten "Sehän on vain tosi kiva tapa aloittaa uusi päivä!"

Kuudenneksi. Mun on ihan pakko noudattaa tätä "uuden elämän"-ohjelmaa (aivan! tämä ei ole mikään dieetti, vaan ELÄMÄNTAPAMUUTOS. pöh.) koska totta kai se näkee heti, jos lintsaan.

Seitsemänneksi. Me ei vain voida olla biologisesti sisaruksia.

Hohhoi. Kaipa tuota on pakko yrittää, että kehtaa kesällä mennä rannalle muussakin kuin muodottomassa kaavussa;)

Seuraatko jotain ruoka/liikuntaohjelmaa?

-Jonna

ps. olen mä oikeastaan aika innoissani tästä:D

omena

Healthy

vaaka

kaikkihyvä mitäeisaasyödä!

Tunnisteet:

sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Kesä leffatähtenä

Ensi kesän muoti antaa monta mahdollisuutta löytää se sisäinen leffatähti. Jos tämän hetken skandaalinkäryiset neidot eivät innosta, voit aina etsiä tyylisi elokuvamaailman kuolemattomilta klassikkokaunottarilta. 

Brigitte Bardot

Syntynyt: 28. syyskuuta Pariisissa.
Bardot'n tunnettuja elokuvia ovat muun muassa Ja Jumala loi naisen (1956), Totuus (1960), Keskipäivän aave (1963) ja Shalako (1968). Bardot oli myös ensimmäinen julkisuuden henkilö joka Mariannen rintakuvan mallina vuonna 1970.

Ei suostunut luomaan uraa Hollywoodissa, joten teki merkittävimmät roolinsa eurooppalaisissa elokuvissa.

Brigitte Bardot lopetti elokuvien tekemisen 39-vuotiaana 1973 ja on ollut sen jälkeen julkisuudessa lähinnä eläinten oikeuksia puolustavien kannanottojensa vuoksi.

Photobucket

Ava Gardner

(24. joulukuuta 1922  – 25. tammikuuta 1990 ) oli yhdysvaltalainen näyttelijä ja oman aikansa seksisymboli. Gardner teki lukuisia elokuvia 1940-luvun alusta lähtien, mutta vasta elokuva Tappajat (Killers, 1946) teki hänestä hänestä tähden.

Hänen kuuluisin elokuvansa lienee Paljasjalkakreivitär (The Barefoot Contessa, 1954), jossa hänellä oli viettelijättären rooli ja hänen vastanäyttelijänä oli Humphrey Bogart

Ava Gardner oli kolmesti naimisissa, Mickey Rooneyn (1941–1943), Artie Shawn (1945–1946) ja Frank Sinatran (1951–1957) kanssa. Avioliittojensa välissä hän viihtyi myös Howard Hughesin seurassa.

Photobucket

Grace Kelly

(12. marraskuuta 1929 – 14. syyskuuta 1982)

Hän aloitti uransa televisiossa 1950-luvun ensimmäisinä vuosina. Vuonna 1952 valmistunut Neljätoista tuntia oli hänen ensimmäinen elokuvansa valkokankaalla, jossa hän esitti yhtä naissivuosista. Hänen seuraava elokuva oli samaisena vuonna valmistunut lännenelokuva Sheriffi, joka on yksi elokuvahistorian tunnetuimpia teoksia

Muita elokuvia: Mogambo, Täydellinen rikos,  Takaikkuna, Mies jonka minulle annoit, Toko-Rin sillat, Varkaitten paratiisi, Joutsen ja skandaalihäät.

Voitti parhaan naissivuosan Golden Globe elokuvasta Mogambo ,parhaan naispääosan Oscar-palkinto elokuvasta Mies, jonka minulle annoit ,parhaan draamelokuvan naispääosan Golden Globe elokuvasta Mies, jonka minulle annoit

19. huhtikuuta 1956 Kelly avioitui Monacon ruhtinaan, Rainier III:n kanssa, jolle hän synnytti kolme lasta, Carolinen, Stéphanien ja Albertin.

Ruhtinas ei halunnut Kellyn enää palaavan elokuvien pariin, ja niinpä Kellyn elokuvat kiellettiin Monacossa.  Lopulta hän teki vuonna 1982 paluun elokuvien pariin Rearranged-elokuvan myötä. Elokuva ei kuitenkaan koskaan valmistunut, sillä Kelly kuoli auto-onnettomuudessa saamiinsa vakaviin vammoihin 14. syyskuuta 1982 vain 52 vuoden ikäisenä.

Photobucket


Oletko Brigitte, Ava vai Grace?

-Jonna

ps. kivaa sunnuntaita!

Tunnisteet:

lauantai 24. tammikuuta 2009

Maybe it's Maybelline

Kuten tuossa aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin, jäi Maybellinellä vietetystä aamiaisesta käteen (pinkeän vatsan lisäksi) myös pussillinen meikkejä. Tämä taas oli minulle aivan erityisen kiva juttu koska suurin osa meikkipussini asukkaista sattuu jo valmiiksi olemaan juuri kyseistä merkkiä. Suurin osa pussin sisällöstä pääsi heti kokeiluun tavallisen arkimeikin sutimisessa, joten jaanpas nyt teillekin omia huomioitani:) Lisäksi olen myös saanut pyyntöjä esitellä peruspäivämerkkini, joten olkaapas hyvä! (mitään kohta kohdalta meikkipostausta en vain voi esitellä, koska te siellä ruudun toisella puolella vuodattaisitte vain suolaisia kyyneleitä onnettomasta sähellyksestäni)

 

(huomatkaa väärinpäin oleva meikkirasia;) )

EYE STUDIO QUAD- luomiväri. Oma palettini sävyt hehkuvat söpöissä roosan sävyissä. Nätit sävyt mutta hiukkasen pelokkaana kokeilin punasilmäefektin pelossa ( joo, olen 24-vuotias ja olen eläessäni käyttänyt ehkä ainoastaan kolmea eri luomivärisävyä...). Sävy olivat kuitenkin niin hentoja, että vahvankaan sutimisen takia en näyttänyt kolme erää turpiinsa saaneelta nyrkkeilijänaiselta. Suurin plussa tässä tuotteessa oli kuitenkin rasian pohjassa oleva "kartta" siitä mihin kohtaan ja missä järjestyksessä eri värit lätkäistään luomelle. Huh, tuntuu kuin olisin päässyt sisälle johonkin salaseuraan. En tosiaankaan ole syntynyt meikkisuti kädessä;)

 

PURE.BLUSH MINERAL-poskipuna. Oma aikaisempi poskipuna jakelikin juuri viimeisiä värejään, joten tämä tuli hyvään tarpeeseen ja oli myös samalla ensimmäinen kosketukseni näihin paljon kohuttuihin mineraalimeikkeihin. Eihän tästä ny mitään ilkeää keksi. Väri oli hyvä, tarttui nätisti ihoon ja jätti sellaisen kivan kuulaan vaikutelman (tai siis, tottahan toki mä aidostikin olen sellainen kuulaankaunis)

 

Superstay PowerGloss- huulikiille. Ympäri vuoden kuivien huulien vuoksi käytän harvemmin mitään muuta kuin vanhaa kunnon vaseliinia. Tämä tuote lupailee pitää huulet kiiltävän värin lisäksi myös kosteina. Aika kovat puheet tuollaisella pikkuisella putkilolla siis;)  Omalla kohdallani kävi niin, että kosteus pysyi kuin pysyikin sellaiset kolmisen tuntia, mikä on taas paljon paremmin kuin mitä uskalsin odottaa. Värin 12-tunnin pitävyydestä en siis voi sanoa mitään, koska tuli itse pyyhittyä väriä pois vaselinia mätkiessä. 

 

Watershine-huulipuna pääsi testailuun ihan puhtaan uteliaisuuden vuoksi. Kun en ikinä edes käytä huulikiiltoja, niin arvatkaas vain, että kuinka usein sitten käytän huulipunaa;) Oli ihan mielenkintoinen kokeilu, joka alkoi siitä, että millään olisi halunnut pilata huulipunan nättiä muotoa;) Päästyäni vihdoinkin ylitse tästä hetkellisestä visuaalisesta säästäväisyydestä levitin punat vaseliinini päälle saaden aikaiseksi oikein kunnon Angelina Jolie-huulet. Oih, näytin ihan kuin olisin pusutellut viimeiset pari tuntia (Bradia tietty). Tää olikin kiva yllätys ja voisin koklata uudelleen!

Meikki piti myös sisällään: 

 

( Max FactorMasterpice, Maybelline dream matte mousse, Maybelline Expression Kajal)

Nyt postaus ajastukselle ja katselemaan The Officea (jenkkiversio). Ihan parhautta tuo sarja:)

Mitä kuuluu päivämeikkiisi?

-Jonna

kuvat

kuvat

perjantai 23. tammikuuta 2009

Huutokauppa



Päätin laittaa osan viime päivien vaatekaapinpuhdistuksen tuloksista tuonne huuto.netin puolelle myyntiin (nyt on muuten selvästi menossa joku bloggaajien vaatekaappien siivouskausi;)

Päädyin huuto.netin kautta myyntiin, koska hetken pohdinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että se on loppujen lopuksi paljon huutoblogia yksinkertaisempi systeemi:)

Ensimmäinen erä:

Ruskea takki. Merkkiä chixfashion-jyväskylä

koko: 36 (38)

Barcelonasta ostetut ruutukuosiset ballerinat (?)

koko 40. 

Punaiset uudenveroiset korkokengät.

koko: pienehkö 39

Oranssi neuletunika.

koko M

Tummanvioletit kultasomisteiset korkokengät.

Koko: 38

Huh, lisää tuotteita myöhemmin, kun olen taas tehnyt yhden sukelluksen kenkä-ja vaatekaapin pohjalle:)

Huutamaan pääset tästä!

Kysymyksiä tuotteista voi tehdä täällä kommenttiboksissa tai tuolla huuto.netin puolella:)

kuva

keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Kiva päivä

Tänään oli hyvä päivä. Herätys oli jopa paria tuntia tavallista aikaisempi mutta tuollainen juttuhan ei haittaa ollenkaan silloin kun luvassa kaikkea tavallista arkielämää kivempaa. Aamutuimaan kipaisin heti postiin ja noudin armaan asospaketin hellään hoivaani (oih, mitä kivoja juttuja!), paketti turvallisesti laukussa jatkoin matkaani erääseen Espoon tuntemattomampaan kolkkaan Maybellinen aamiaiselle. Onnistuin luonnollisestikin eksymään matkalla mutta kähäräpään puhelimessa antaman hätäkarttapalvelun avulla löysin kuin löysinkin oikeaan paikkaan ja vieläpä oikeaan aikaan. Nykki-ikävää lietsoneen aamiaisen (hedelmäsalaatti ja pannukakku nams. nyt vähän kaivelee, että en maistanut sellaista jättimäistä suklaamuffinia...) parissa pääsin tutustumaan Maybelinen uutuuksiin. Oli aika unelmapuoltoistatuntinen. Kuka tyttö ei innostuisi kivoista meikkipurnukoista puhumisesta ja vielä kun oli ruokaakin;) (Sain myös kivan lahjakassin, sen tuotteista huomenna kunhan olen ehtinyt testailemaan) Maha pinkeänä jatkoinkin matkaani sitten loogisesti salille. Aloitettiin kaverin kanssa uusi elämä: siis sellainen terveellinen elämä, joka pitää sisällään urheilua ja hedelmiä. Olipas muuten oudon hauskaa hikoilla ja liikkua pitkästä aikaa (ja ehkä hivenen huolestuttavaa. en ole uheiluihminen...)

Sain myös nakitettua salikaverin päivän asu-kuvaajaksi, joten taustana voitte ihailla yliopistoliikunnan pukuhuoneen karua kauneutta:)

 


Neuletakki - Forever21
Tunika - Asos
Farkut - Lindex
Laukku - Second hand
Saappaat - Second hand

Kivan päivän viimeisteli vielä lapsioikeuden äärimmäisen kiinnostava luento (kansainväliset lapsikaappaukset).

Ja nyt niihin Asos-ihanuuksiin. Oikeasti, se vain on aivan ylivoimaisesti paras "kauppa" !

 

 

Oih! Tuo kultahame on noin kymmenen kertaa parempi kuin uskalsin edes odottaa ja siinä on taskut! Musta paita taas on täsmälleen kuten sen kuvittelenkin olevan. Ihana. Pajettibaskeriin vielä totuttelen (se vähän liukuu päästä) mutta kyllä se tänään jo loppupäivästä keikkui päässä:)

Nyt lukemaan muiden blogien tarinat:)

-Jonna

Onnistunut tilaus. Jei!

Tunnisteet: ,

Ei ole Gossip Girlin voittanutta

Nyt on taas kyllästetty aivoja 42 minuutin pläjäyksellä liian kauniita ihmisiä, upeita vaatteita (!) ja herkullisia juonenkäänteitä. Ah, eipä ole tällä hetkellä Gossip Girlin voittanutta:)

Tämän sarjan tapittamisessa on vain se ongelma(varsinkin kun sen tekee rasvat naamassa ikivanhassa t-paita-lököhousut-yöpuku-viritelmässä), että tuon hiukan alle vartin jälkeen tuntuu vain ihan mahdottomalta painua petiin ja ummistaa silmät kun verkkokalvoille on iskeytynyt kuvia aivan liian upeista vaatekappaleista, joita on pakko saada tutkailla netistä hiukkasen tarkemmin. Ja niin, tietty se pieni kateudenpeikkokin vaivaa, koska a) en näytä yhdeltäkään henkilöltä sarjassa b) vaatekaappini ei pullistele samanlaisista kuteista c) lompakkoni/pankkitilini ei pullistele rahasta, jolla voisin korvata kohdan b (ja miksei samalla myös aan;) )

Huoh.

Uusimman Gossip Girlin parhaimmat...

Blairin hattu...

Serenan iltapuku...

Blairin ja Nellyn takit...

ja oma ehdoton suosikkini (josta ei puolen tunnin kaivamisenkaan jälkeen löytynyt parempaa kuvaa)... Blairin iltapuku! Oih!

Nyt voisi vaikka harkita sitä nukkumista kun herätyskin piippaa reilun kuuden tunnin kuluttua,

Jonna

kuva
kuva

Tunnisteet: ,

tiistai 20. tammikuuta 2009

Vastauksia 2

Oukei, sain nyt vastailtua loppuhin kysymyksiin:) Laiskahkona en jaksanut nitä erikseen jaoitella aihepiirin mukaan mutta toivottavasti pysytte kärryillä:) (kuvituksena lempparini Hennesin kevätkuvastosta)

Tiedätkä kuka on Ralph Macchio?

-Piti googlettaa, eli en tiennyt. Nyt tiedän:)

Oletko nähnyt My cousin vinny, the outsiders, karate kid tai crossroads nimisiä elokuvia?

-Crossroadsin olen nähnyt mutta muut ovat tuntemattomia. 

Kuinka monta yläasteen ja lukion aikaista kaveria sulla yhä on ystävänä?

-Viisi (?). Toivottavasti en nyt unohtanut ketään:)

Montako sisarusta sulla on? Minkä ikäisiä?

-Kolme pikkuveljeä löytyy. 22-vuotias ja kaksi 17-vuotiasta:) Ne on tosi kivoja ja söpöjä:)

 

Onko sulla kuvia galleriassa tms.? -Ootko facebookissa?

-Galtsussa roikun vielä mukana isosiskon kyttäysominaisuudessa. Kun veljet lähtevät sieltä, lähden minäkin:) Facebookiin olen aivan täysin totaalisen koukussa.  Just tuli täyteen mun Facebook-oleilun 2-vuotiassynttärit:D

Mikä on sun lempparilautapeli? Pelaatko tietokonepelejä, jos kyllä, mitä?

-Uih, tykkään ihan hirmuisesti lautapeleistä! Trivial Pursuit on ehdoton ykkönen mutta lemppareita on myös Monopoli ja Alias. Tietokonepeleistä addiktoidun tasaisin väliajoin the Sims kakkoseen.

Kerro jotain poikaystävästäsi ja tulevaisuudensuunnitelistanne!
!
Kauanko olette seurustelleet?

-Aaaah, vaikea sanoa noista tulevaisuudensuunnitelmista. Tulevaisuus on kuitenkin aina musta aukko. Nyt haaveillaan oikein pitkästä useamman kuukauden hengailusta Aasiassa ja minä ulisen New Yorkiin muuton perään:D Yhdessä ollaan oltu reilut viisi vuotta.

Miten tapasite poikakaverisi kanssa?

-Tavattiin ekan kerran jo tarhassa. Seistään tarhakuvan takarivissä vierekkäin ja muistan olleeni pahalla tuulella, koska jouduin "uuden pojan" viereen.  Reilut kymmenen vuotta myöhemmin tavattiin uudelleen ET:n tunneilla. Pidin kähäräpäätä ylimielisenä ja ärsyttävänä (tosin, olen yhä osittain samaa mieltä;) ) . Jotenkin kuitenkin päädyttiin juttelemaan suhteellisen ystävällisesti mun pitämän esitelmän jälkeen ja muutamaa päivää myöhemmin päädyttiin yhdessä leffan:)

 


Luetko kirjoja vai katsotko leffoja enemmän?

-Taitaa olla aikalailla tasapeli. Luen tosi paljon kirjoja jo pelkästään busseissa (tulee paha olo jos en lue. olen vähän nurinkurinen) ja junissa istuskellessa kun taas kotona tulee useamman katseltua leffaa. 


Mitä harrastit lapsena tai teininä?

-Kävin läpi normaalin jokaisen pikkutytön vaaleanpunaisen tutuvaiheen  (paitsi et mulla oli keltainen puku) ja tanssahtelin balettia kuutisen vuotta. Kymmenkesäisenä lopetin tanssin, koska se oli aika kamalaa ja sen jälkeen pelailin välillä sählyä (siis hakkasin sillä mailalla vastapuolen pelaajien jalkoja). Olen aina ollut aika huono "harrastamaan" mitään. Teininä tykkäsin vietää aikaa kavereiden kanssa valokuvia otellen, lukea ja kirjoittaa. 

Jos saisit antaa kaikille ihmisille yhden elämän neuvon, mikä se olisi? ;)

- Vaikkapa, että useammista elämistä ei ole mitään varmuutta, eli kannattaa varmuuden vuoksi tehdä tästä mahdollisimman hyvä:)

Olitko kuinka suosittu/epäsuosittu yläasteaikoinasi?

-Vaikea arvioida. Pyörin niiden omien kavereideni kanssa ja meillä oli aina kivaa, että en edes ole ikinä edes ajatellut, että olinko suosittu vai epäsuosittu. Ei meidän yläasteella kai edes ollut mitään hypersuosittuja...

 
Unelmien matkakohde (joku sellainen missä et ole ennen käynyt)?

- Skotlanti on jo ollut kauan unelmana myös kaikki ihanat paratiisisaaret jaksavat kiinnostaa:)

Jos saisit, niin haluaisitko elää vaihto-oppilasvuotesi uudestaan?

- Ehkäpä joitakin palasia siitä mutta en kokonaan.

Voisitko laittaa tänne blogiisi sinun luokkakuvia ja ylioppilaskuviasi?

-Jos joskus saan niitä skannattua, niin miksen:)

Minkä ikäisestä asti sinulla on ollut silmälasit?

-Sain lasit 14-vuotiaana, kun en enää nähnyt taululle koulussa.  Silloin sokeus ei vielä ollut kovin paha mutta nykyisin en selviäisi hetkeäkään ilman laseja tai piilareita.

 

Mikä on kähäräpään oikea nimi? (Tuohon ei ole pakko vastata, jos et halua).

- Ei sitä kuulemma saa paljastaa mutta huomasin vähän aikaa sitten, että yhdestä kommenttiboksista sen saa selville, samoin kotipostauksesta, jos oikein salapoliisia jaksaa leikkiä;)

Mitä mieltä olet kuolemantuomioista/teloituksista? Ovatko ne sinusta oikein vai väärin? 

-Huh. Sanottakaan nyt vaikka näen, että yleisesti en kannata.  Kenelläkään ei pitäisi olla oikeutta määrätä jonkun toisen kuolemasta, se oikeus pitäisi olla vain ihmisellä itsellään mutta myönnettäköön, että erittäin pahoissa lapsiin kohdistuneissa rikoksissa mielipiteeni ei ole näin sivistynyt.

Oliko koulu helppoa sinulle esim. lukiossa?

- Ei se ikinä hankalaakaan ollut mutta en vain tehnyt mitään sen eteen. Joissakin aineissa tämä ei näkynyt ja historiat, yhteiskuntaopit ja biologiat olivat aina kiitettäviä mutta matematiikassa ja kielissä laiskuus kyllä kostautui. Jo kuitenkin innostuin vaikka tekemään läksyt se kyllä näkyi heti numerossa.

Millainen vanhojentanssimekkosi oli? ;)

-Nyt pitää paljastaa sellainen tosiasiahirvitys, että en koskaan tanssinut vanhoja. Joku todella outo päähänpisto, jota olen kyllä useaan otteseen katunut.


Mikä on ollut tähän mennessä onnellisinta aikaa elämässäsi?

-Lapsuus oli kyllä aivan mieletön. Meidän pihassa oli mielettömiä lapsia, joiden kanssa oli ihana kukkua iltamyöhään leikkimässä polea ja rofea. Lapsuusmuistoissa paistaa aina aurinko ja maistuu äidin makaroonilaatikko:)



Kumpi on kivempi, Anna vai Ninnu?

-Ne on kumpikin aivan yhtä järjettömän raivostuttavia mutta silti ihan söpöjä ja kivoja:D


Käsittääkseni pääsit oikikseen kolmannnella kerralla (eka kerta ei kuitenkaan tainnut olla varsinainen yritys vaan lähinnä kävit katsomassa miltä koe näytti)? Mitä teit välivuodet? Opiskelitko jotain muuta?

- Ekan välivuoden istuin kaupan kassalla (yh!). Toinen välivuosi oli taas sitten tosi kiva. Muutin kivaan kämppään mahtavan kämppiksen kanss aja kävin töissä eräällä  teleoperaattorilla ja siellä oli ihania työkavereita:)


Tuntuiko sinusta, että olisit ollut liian vanha aloittamaan opiskelun oikiksessa about 21 vuotiaana?

-Ei ollenkaan. Ikä taisi olla juuri oikea:)


Miksi hait Helsinkiin etkä Turkuun? (Jostain sain käsityksen, että jälkeen päin sinua olisi harmittanut, kun et hakenut Turkuun.)

- Helsinki oli lähempänä ja tutumpi. Myöhemmin ratkaisu on hiukan harmittanut koska verrattuani Turun ja Helsingin oikisten opetusta ( olen siis ahdistellut kysymyksilläni turussa opiskelevia;) ) Turku on kyllä ainakin omasta mielestäni voittanut kirkaasti:)

Mitä blogeja luet? 

- Olen oikeasti sen verran koukussa tähän blogittamiseen ja blogeisin, että en mitenkään jaksa luetella:D

Mistä saat inspiraation pukeutumiseesi?

-Kirjoista, elokuvista, muilta bloggareilta, vastaantulevilta tuntemattomilta ja joskus harvoin julkkiksilta.


Musiikkimakusi? Lempibändisi?

- Huh, olen aika kaikkiruokainen musiikin suhteen. Juuri tällä hetkellä iskee: The Beatles, The Monkees, The Fray, Lenka, Travis, Muse, Landon Pigg, Paramore, Iron&Wine, The Doors...


Parhaimmat piirteesi?

-Sosiaalinen, itsepäinen, mielikuvitus, 

Maailmankatsomuksesi?

-Uskon kyllä johonkin suurempaan voimaan mutta en osaa eritellä tuota voimaa mihinkään tiettyyn uskontoon.

Mistä, et luopuisi mistään hinnasta?

-Perheestäni

Ketä ihailet?

-Elämäänsä ja itseensä tyytyväisiä ihmisiä.

Oudoin tapasi?

-Pyöritän aina yksin kävellessäni päässäni jotain ihan älytöntä mielikuvitustarinaa. Tykkään myös kuunnella musiikkia ja pyöriä kädet levällään (jotenkin koen, että se on hyvää aivojumppaa)

Suurin haaveesi?

-Kasvaa tasapainoiseksi, elämäänsä onnelliseksi ihmiseksi. Saada lapsia sekä hyvä ja terve elämä.  Kirjoittaa kirja . Toivon, että kun 37-vuotiaana avaan itselleni 14-vuotiaana kirjoittamani kirjeen siitä minkälaiseksi tuolloin halusin elämäni muodustuvan, voin olla tyytyväinen. 
 
Minkälaiseen vaatteeseen olet valmis törsäämään eniten rahaa? Esim. kenkiin, laukkuun, takkiin?

- Iltapukuun, coktailmekkoon, laadukkaaseen takkiin tai nahkalaukkuun. 

 Okei, oletetaan että joudut autiolle saarelle ja saat ottaa mukaas yhden vaatekappaleen, yhden työkalun, yhden elektroniikkalaitteen, yhden kirjan sekä yhtä ruokalajia ja yhtä juomaa koko loppuelämäksesi. Mitä nuo asiat olisivat? :D

- Hmnn... oletan, että se saari on lämin, joten vaatteeksi valisen pitkän, ohutkankaisen pitkähihaisen mekon. Työkaluksi monitoimilinkkuveitsen (vai oks toi huijaamista;) ), kirjaksi: jonkin Harry Potterin (mielellään jokin jättimäinen yheisnide), ruokalaji: joku tosi hyvä paella ja vettä (muihin juomiin varmaan kyllästyisi heti)

Ääääh, mun Asospaketti oli ollut liian iso postilaatikkoon ja nyt se pitää hakea postista. Saan sen vasta huomenna aamupäivällä ja ärsyttää, kun ne ihanuudet on jo Suomessa mutta pitää odotella yön yli:(

-Jonna

Tunnisteet: