Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Polka dots

Polka dots

torstai 30. huhtikuuta 2009

Kivaa vappua!


:)

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Hengityssuojanpohdintaa

Argh, tää possuinfluenssa käy kyllä nyt mun stressinsietokyvylle. Onko liikaa vaadittu, että matkaa suunnitellessa voisi keskittyä asupohdintoihin ilman ajatusta siitä, tekeekö hengityssuojain tyylistä liian michaeljacksonmaisen? Äh, haluan mun rentoilumatkan takaisin, enkä tälläistä survivor-teemaista. 

Taidan muuten kohta kipata 99,9%  vaatekaapin sisällöstä lähimpään UFF:iin koska nopeasti kehittynyt kiintymys nahkishameeseen ei tunnu laantuvan. Tämä, Heidi, parit kengät, neuletakki ja elän tyytyväisenä loppuikäni. Olisin kerrankin niitä minimalistisia tyyppejä joita aina niin kovasti ihailen mutta joita en ikinä kaikkien ruusukkeiden ja röyhelöitteni keskellä ole. 

Näytänpä hiukan ihme paksukaiselta tuossa kakkoskuvassa mutta toisaalta taisinpa tuossa juuri äsken vetäistä ranskikset nakeilla nassuun kun pähkäilin, että paras nauttia nyt kun eiköhän joku siellä Nykissä kuitenkin aivasta mua päin.

Ja koska kuitenkin kohta hengailen jossain nuhakaranteenissa, päätin ulkoiluttaa uudet hapsusandaalit hiukan aiottua aiemmin. Kenkulit toimivat jaloissa oikein mukavasti. Pohkeeni tosin ovat hiukan liian kapeat (!) ja jouduin puhkaisemaan hihnoihin pari ylimääräistä reikää. 

 

Hame - Fida-Jakku-H&M-Neule-Lindex-T-paita-H&M-Kengät - Nelly.com

Huomenna pitäisi kaiketi innostua vappuakin viettämään. Lienee suorastaan opiskelijana jonkinlainen velvollisuuskin. Syvällä sisimmässäni karsastan näitä rasittavia vappu-juhannus-uusivuosi-pakkojuhlia mutta olen kuitenkin tunnollisesti raapinut itselleni jonkinlaista hauskuutusta huomiseksi ja onhan ne haalarit ihan kiva vetäistä päälle ( varsinkin nyt kun äiti kiltisti ompeli uudet merkit kiinni, kiitti äiti oot paras! )

Nyt meen ahmimaan vielä kasan jätskiä. Rappiollahan tässä jo ollaan;)

Muthei, mua positiivisemmat, onko vappusuunnitelmia?

 

Tunnisteet: ,

tiistai 28. huhtikuuta 2009

Heidiä pukkaa taas...


Tänään puin Heidin pariksi eilen Fidasta löydetyn ja tänään aamuna lyhyemmäksi saksitun nahkahameen. Tämän päivän ylipositiivisen vaatekokemuksen perusteella lienee hyvinkin mahdollista, että loppukeväänä ei päälläni mitään muuta nähdäkään kuin tämä nahkishameen ja Heidin muodostama voimapari.

 


Nahkahamosesta sen verran, että oli kyllä aika tuuri eilen. Mietiskelin aamulla, että tarvitsisin ihan oikeasti myös lyhyemmän nahkahameen ja sama kaipuu jatkui pitkin päivää. Poikkesin sitten työmatkalla Fidaan ja kolmas käpälöimäni vaate oli kaipailemani hame. Hiukkasen liian pitkä mutta äiskälle tehdyn nolosoiton ( voinko mä leikata nahkahameen vai purkautuuko se? anteeksi kanssashoppailijat jos tukehduitte nauruunne tässä vaiheessa) jälkeen lunastin hameen kymmenellä eurolla itselleni. Hinta hiukkasen kirpaisi ( Fida on muuten kallis!) mutta puhuin itseni ympäri käyttämällä mm. argumentteja: 1) Oi, oi, oi tää olisi niin kiva Nykissä! 2) Oi, oi, oi tää olis niin kiva Lontoossa! Ja tietty, eihän se nyt niin kamalasti aidosta nahkasta ollut. 
Tilannekuvaa leikkausoperaatiosta
Arvatkaas muuten kuka lähtee tulevana sunnuntaina NEW YORKIIN ( ja Washingtoniin...) ?! Ah, yksi työvuoro ja vappuriehumiset pois alta ja sitten Nykkiin:) Pitänee nyt vain toivoa, että se samperin sikainfluenssa ei innostu riehumaan yhtään enempää. Saatatte saada luettavaksenne muutamalla kirosanalla maustetun postauksen, jos tuo matka sattuisi possutaudin vuoksi peruuntumaan. 
Mut hei, nyt mä menen ahmimaan henk.koht kokkini väsäämää ruokaa ja taidanpa tapittaa yhden Roswellinkin:)

Tunnisteet: ,

maanantai 27. huhtikuuta 2009

Keskisormea näyttävät rinnukset

Hei, tuolla ulkona on ihan oikeasti lämmin! Ihanaa! Tänään läksin taas jälleen kerran päättäväisesti kohti kirjastoa rikosoikeuden kirja laukussa ilmoisesti heilahdellen. Homma eteni ihan hyvin siihen saakka kunnes kävelin leffateatterin ohitse ja totesin lompakossani piileskelevän yhden vapaalipun. Kirjaston sijaan läksinkin sitten leffakarkkiostoksille ja sitten tapittamaan Tuplamorsianta ( aika surkea, en suosittele). Päiväleffoissa on jotain taianomaista. Istut siellä puolityhjässä salissa ja tiedät, että elokuvateatterin ulkopuolella muut ovat töissä, koulussa ja kiireisiä mutta sinä vain istut ilman minkään maailman kiireitä katselemassa leffaa keskellä päivää. Ah, mikä vapauden ja elämästä nauttimisen fiilis!

Vaikka leffa olikin huono, päätin, että alan ehdottomasti käymään useammin elokuvissa keskellä päivää ja nimenomaan yksin. Huomasin olevani yllättävän kivaa seuraa;)

Tänään oli myös niitä päiviä kun vaatekriisi ei vieraillut lainkaan. Heräsin selvän vaatevision kanssa ja viihdyin näissä kuteissa niin hyvin, että saatanpa huomenna vetäitä samat niskaan. En oikein tiedä, että mikä siinä on mutta keskaria näyttävä Heidi Klum rinnuksilla sai kyllä olon tavallista paremmaksi. 

 

 

Hame - Lindex - T-paita - Sisi Stock- Laukku - Asos-Neule-Lindex - Kengät- Bianco

Ainiin, ja koska Kalevin kuvia on kaipailtu, niin tässä eilen napattu otos. Käytiin minä, äiti ja Kalevi markkinoilla jossa sitten seistiin varmaan vartti sellaisia pattereilla liikuvia leluja kauppaavan kojun edessä kun Kalevi halusi kannustaa lelukoiraa. ( se siis tuijotti silmä kovana tekohauvan etenemistä ja haukkui aina kun se törmäsi seinään. huoh.) Ja siis, mehän oltaisiin mamman kanssa menty mieluummin metsään kävelylle mutta ihan kuin toi koira suostuisi lampsimaan metsässä, jos ihmisten täyttämät markkinatkin on lähettyvillä ( Kalen lempipaikkahan koko Espoossa on kauppakeskus Sello. Kerran se suunnisti sinne kun paikka oli kiinni ja tökki liikkumattomia liukuovia pienen ikuisuuden ja lopulta itki kun ne eivät auenneet...)

 

btw. mun päällä ja Kalen ahterin takana vilkkuu blogibileistä saamani Nanson mekko. Aivan ihana! en jaksa ymmärtää, että miten onnistuneesti mekot oli valittu per bloggari! 

Käyttekö muuten ikinä yksin leffassa?

Tunnisteet:

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Blogibileily


Blogibileet on ny biletetty ja olo väsy. Koska olen ehkäpä maailman surkein kuvaaja, päädyin vain kanteleman kameraa mukanani mutta varsinainen kuvien ottaminen jäi muutamaa hassuun. Eihän sitä ikinä tajua räpsiä silloin kun on tosi kivaa ja tuolla oli. Tosi kivaa. Iso osa tytöistähän oli ainakin kerran livenä nähtyjä joten kaiken turhan etukäteisjännityksen saattoi jättää turvallisesti pois ja siirtyä suoraan siihen äärettömän kivaan pälätysosuuteen. 

Bileiden ohjelmaan kuului kuohuviinin vauhdittamaa shoppailua, omatoimista ruokailua ja lopulta iltaosuus meille vuokratussa omassa rellestämistilassa:)

Sisi Stockin ihanuudesta lähti mukaan kauan himoitsemani Heidi Klumin keskaripaita. 

Kuohuviini + vaatekauppa = tilin saldon vähentyminen.

Pölläisin tän kuvan Sallalta. Muistelisin, että tässä oli ideana mun mielipide seisomisen tylsyydestä ja jossain vaiheessa asfaltilla istuskelu taas johti outoon vääntäytymiseen. Ja hmnn.. en vain tajua tuota juttu, mikä kuvan mukaan on mun jalkani koska viimeksi kun tsekkasin peilistä, niin tämän neidin jalat ovat kyllä lyhyehkön pyylevät;D

Kuvasta voi yrittää tiirailla myös bileasua, eli asoksen rakasta pallomekkoa ja päälle kasvanutta nahkajakkua:)

Johannan ja Jennin mekkotestailua

Kuvassa ihminen, jolla on muuten tasan yhtä huono huumorintaju kuin mulla;D

Lahja poikakaverille;D 

( tai sit ei)

Kiva päivä loppui ihan liian nopeasti ja omalta kohdalta vielä aiemmin kuin olin suunnitellut. Koko päivän vaivannut vähän huono olo muuttui sitten illalla väsymyksen myötä aika monta astetta tylsemmäksi ja tein lopulta äkkipäätöksen painua kotiin viimeisellä junalla ( noin 20 min ennen junan lähtöä). Ihan hyvä päätös koska junassa iskikin niin hakkaava päänsärky, että bileissä oleilu olisi voinut käydä tosi tukalaksi. Höh. Harmittaa kuitenkin tosi paljon, että tein sellaisen äkkilähdön, että en siitä edes kovin monelle ehtinyt huikkaamaan. Kuitenkin, päivä ja ilta olivat ihan mahtavat, kiitos kaikille!!!

:)

Tunnisteet:

lauantai 25. huhtikuuta 2009

Kun aurinko paistaa...


....herää tuntia tavallista aiemmin ja voi viettää ihanan lokoilutunnin L.M Montgomeryn Anna-kirjan kanssa. ( onko muita Gilbertiin rakastuneta? )

... lenkille tulee lähdettyä ilman sisäistä eipäs-juupas-väittelyä ja valon lämmittävällä asfaltilla askeleet vievät ihan itsestään eteenpäin ( ja saattaa tulla vahingossa juostua jollekin ihmeelliselle työmaalle josta pois päästäkseen pitää akrobatisoida epäakrobaattinen kroppansa jonkin korkean aidan ylitse...)

... muistaa vihdoin kuvata ei enää niin uudet hiuksensa.

... muistaa myös kuvata upouuden iki-ihanan ipod shufflensa. ( järjestysnumero III. Ekan hajotin, toisen hävitin, mitähän tälle käy? )

... kuuntelee Plain White T'sin "Hey There Delilah"- kappaleen 20 kertaa + vielä vain yhden kerran...

... suihkuttaa hysteerisesti itseruskettavaa ja lopulta huomaa värjänneensä suihkuverhon mutta näyttävänsä itse yhä mullista kaivautuneelta.

... kaivaa kaapista sen keltaisen mekon jota ei ikinä käytä vain sen vuoksi, että se on keltainen.

... pakottaa17-vuotiaan pikkuveljen blogikuvaaksi äidillä vieraillessa. Purskahtaa nauramaan kuvissa koska veli imitoi jonkin itse keksimänsä hahmon ääntä.

 

Nahkajakku - Second hand / H&M
Mekko - H&M Trend
Ballerinat - Asos
Nahkalaukku - Asos

Nyt sitten ähkimään vaatekriisiä ja paistattelemaan Tampereen auringossa. Blogibileet, kivaa:)

Viettäkäähän ihana, aurinkoinen lauantai!

Ainiin! Pakko kertoa, mitä mulle tapahtui pari päivää sitten! Olin ihailemassa kaverin mahaa ( siis siellä on vaavi) ja samalla sitten uudistin tuttavuutta samaisen kaverin minisiilin kanssa. Sillä siilillä on rajattu yhdestä huoneesta pienellä aidalla oma tila ja sinne mä sitten työnsin sormeni siilisen nuuhkittavaksi. Siili taas ei oikein ymmärtänyt tätä tutustumisyritystä ja  napautti hampaillaan kiinni. Siitä pelästyneenä minä taas vetäisin sormeni pois, siili yhä kiinni siinä. Puolessa välissä se teräshammas päätti irrottaa otteensa ja lensi komeassa ilmalennossa pari metriä. Ei sille sitten käynyt mitään mutta ehdin hiukkasen pelästyä. Olisikin ollut kiva juttu tappaa viimeisillään raskaana olevan kaverin lemmikki;)

Tunnisteet: ,

torstai 23. huhtikuuta 2009

Ominaisuuksia


Sain jo jonkin aikaa sitten useamman haasteen tähän, joten olkaapas hyvä:)

Nyt (ja aiemminkin) on ollut paljon liikkeellä fakta-haasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen.

1) Olen todella kovaääninen. Kailotan sellaisella voluumilla, että minut usein paikantaa suurestakin massasta ilman suurempia hankaluuksia. Yritän toisinaan puhua hiljaisemmalla äänellä mutta se tuntuu niin monimutkaiselta ja ahdistavalta, että palaan aina normaaleihin desibeleihini. Koska en oikeasti voi äänelleni kovinkaan paljoa, inhoan yli kaiken hyssyttelyä. Siis oke, jos ollaan kirkossa tai muussa hiljaisessa paikassa ( tilannetajuni on aina toisinaan myös kateissa), niin tietty voi suhistella mut hiljaiseksi mutta prkl. jos kyseessä on joku muutenkin meluisa tai normaalimeluinen mesta, niin ärsyynnyn. Epäilen, että olen perinyt tämän ominaisuuden äidiltäni, joka on kerran paikannettu äänensä perusteella 2000 ihmisen konsertista;)

2) Kannan aina mukanani kirjaa. Tämän vuoksi pienten laukkujen käyttäminen on aivan mahdotonta. Kaivan kirjan esiin aina jos yksin oleilu venyy yli minuutin. Jos kirja lähenee uhkaavasti loppuaan, otan toisen varmuden vuoksi mukaan. Inhoan ja kammoan jos huomaan, että ei ole mtään luettavaa. Olen usein ostanut uuden kirjan vain sen vuoksi, ttä edessä on puolen tunnin bussimatka ja vanha luettava loppunut:)

3) Nukahtelu. Useampi henkilö on epäillyt minun kärsivän lievästä narkolepsiasta. Nukahdan helposti paikasta ja melutasosta riippumatta. Juuri pari päivää sitten minut herätettiin koulun aulasta;) Olen nukahtanut mm. luentosaleihin, kaikkiin liikennevälineisiin, ruokapöytään, monacolaiseen clubiin, suihkuun, saunaan ravintolaan... ;)

4) Olen huono kävelemään suoraan. Askeleeni mutkittelevat usein hiukan humalaisesti. Olen muutenkin ihan surkean koordinoitunut. Kompastelen ja horjahtelen jatkuvasti. Saatan tavallisesta seisoma-asennostakin horjahtaa. 

5) Jos olen yksin, olen yleensä niin syvällä omissa mietteissäni, että en huomaa vastaantulevia tuttuja, liikennevaloja tai alleni tallaamia varpaita. Näytän varmaankin tämän vuoksi hiukan jälkeenjääneeltä seisovien silmieni kanssa. Fakta vain on se, että päässäni etenevät tarinat ovat ihan huisin mielenkiintoisia! Tämän vuoksi äidin&pikkuveljien Kalevi-koiran ulkoiluttaminen on aina hiukan monimutkaista.

Siinäpä ne! Mistäs teidät tunnistaa?

Tunnisteet:

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kukkia

Kaivattu Asoslaukku koputti oveen tänään ja oih, se on täydellinen. Paksua, hyvältä tuoksuvaa nahkaa ja istuu olalle kuin sellainen söpö hattupäinen marakatti. Jos nyt jotain vikaa pitää vääntämällä vääntää niin se on kyllä vetoketjun puute. Toisaalta syvän olemuksensa vuoksi, laukkuun pitää se käsi kyllä kyynerpäitä myöten tunkea jos sieltä jotain haluaa mukaan napsaista. Ja tosiaan, 10+ Asokselle upeasta asiakaspalvelusta. Suosittelen kyllä tuota toimivista toimivinta nettikauppaa kenelle tahansa:)



Uusi laukku olalla ja koulujutuilla pakattuina olikin sitten hyvä lähteä kirjastoon viisastumaan ennen päivän työrupeamaa. Harmi vain, että en ikinä selvinnyt sinne kirjastoon saakka. Sen sijaan jalat veivät Lindexille ja siellä taas alerekille. Yksi kauneimpia asioita maailmassa lienee uutuuttaan hohteleva -70% kyltti. Varsinkin silloin kun sen alta löytyy juuri se neuletakki ,jota ihaili täysihintaisena.
Kukkainen ( yhdeksän euroa maksanut!) ihanan pussihihainen neuletakki muistuttaa 90-luvun kevätjuhlista ja juhlavaatteiden shoppaamisesta äidin ja isin kanssa. Olen melkein koko uuden vuosituhannen kailottanut kuinka ysärimuoti oli jotain sanoinkuvaamattoman kamalaa mutta nyt kun sen kukkaset ovat jälleen vallanneet kauppojen hyllyt tuovat ne niin ihanan nostalgiaolon, että vain pakko heittää ennakkoluulot romukoppaan ja ostaa kukkaloistoa vaatekaapin iloksi:)

 
Kukkia pääsi päälle myös päivän asuissa. tänään oli taas niitä päiviä jolloin koko vaatekaappi on täynnä tyhmiä ja rumia vaatteita eikä mikään muu kuin verkkarit tunnu hyvältä idealta. Onneksi puolen tunnin päättömän kaivelun jälkeen käsiin osui aikoinaan reilillä ostettu kukkamekkonen ja se pääsikin sitten päälle jumitusnahkajakun( on sinänsä vähän surullista, että tyttö jolla on yli kaksikymmentä takkia käyttää aina vain yhtä ja samaa...) ja aina-jalassa-asosballerinojen kanssa:)
 
Ha, kyllä osaa ihminen nättää pirteältä muutaman työtunnin jälkeen;) Nyt meen leipomaan mun herkkujauhelihapiirakan loppuun ja sitten Roswell. Aaaah....

Tunnisteet: ,

tiistai 21. huhtikuuta 2009

oho!



Koska tajusin tänään, että en tule mitenkään lukemaan yli tuhatta sivua alle viikossa, päätin lykätä rikosoikeuden tentin ensi kuun perukoille. Sain siis yllätysvapaapäivän! Kulutin tämän supertehokkaasti jonottamalla ben&jerry's kojun ilmaista jätskiä ( Strawberry Cheesecake forever!) ja  kahmimalla jotain ilmaisia jogurttinäytteitä laukun täyteen. Mihinpä muuhunkaan 24-vuotias oikeustieteen opiskelija käyttäisi päivänsä? ;) No, kävin mä sentään luennolla ja lounaalla kaverin kanssa. 

Kotona eksyin sitten asoksen sivuille. Ihan oikeasti, voiko sitä mitenkään blokata. Sellainen ruudulle ilmaantuva teksti: " Ikävä kyllä itsehillintänne ei riitä näiden sivujen selaamiseen. Teidät käännetään muualle " ( esimerkiksi penninvenyttäjän käsikirja-sivut tai jotain vastaavaa)

No, tällä kertaa rahaa meni alle 20 euroa ja katson synninpäästöksi sen, että myös kähärpää innostui tilaamaan:)

 

Ihanaa oleiluhametta tuputettiin säälittävään seitsemän punnan kappalehintaan. Laitoin sitten molemmissa väreissä tilaukseen. Joo, olen toivoton, muthei, jotain 16 euroa yhteensä! 

Kähikselle tilailtiin nämä:

 

Nyt meen jatkamaan tätä saamattomuuspäivääni muutamalla syvällisella Roswell-jaksolla;)

moimoi.

ainiin, ja tänään on soinut ihan jatkuvalla syötöllä päässä ( sekä kajareissa) tämä biisi:

Tunnisteet:

maanantai 20. huhtikuuta 2009

cool.


Olemme erään ystäväni kanssa keränneet listaa sitä, minkälainen ihminen on "cool". Tunnustaudumme molemmat erittäin epäcooleiksi ja siitä tämän listan pohtiminen saikin alkunsa.

Coolit ihmiset...

1)... ovat hoikkia mutta syövät silti hampurilaisateroita ( eivät siis liho, joten kaloreista kailottaminen on turhaa)

2)... ovat upean näköisiä ilman meikkiä.

3)... omistavat upeat, paksut hiukset, jotka ovat mahtavat sekaisina ja joita he voivat rennosti haroa.

4)... näyttävät upeilta kävellessään ulos lentokoneesta monen tunnin lennon jälkeen.

5)... juovat baarissa ulkomaalaisia oluita, joskus viiniä ja toisinaan kuoharia ( ja silloinkin pullo vain ilmaantuu pöytään.) Ei ikinä niitä hedelmäisiä drinkkejä sanoilla " jotain sellaista söpön väristä sateenvarjolla"

6)... sanovat yksinkertaisesti "kiitos" kun heidän vaatteitaan kehutaan. Eivät aloita tunnin monologia ostopaikasta, hinnasta ja kyseisen tuotteen puutteista.

7) ... eivät heti ensimmäisellä tapaamisella kerro koko elämäntarinaansa/ sairaushistoriaansa ja rahatilannettaan.

8)... eivät pukeudu pintamuodin mukaisesti mutta tahtomattaankin luovat muotia.

9)... näyttävät hyviltä niissä farkuissa, converseissa ja ruutupaidoissa, joissa toiset yrityksistään huolimatta muistuttavat vain rekkalesboa/ metsuria

10)... puhuvat jotain kiinnostavaa eksoottista lisäkieltä mutta eivät tee siitä numeroa.

11)... eivät kailota ja heiluta käsiään puhuessaan vaan pitävät äänensä juuri sopivan korkuisena ja rauhallisena.

12)... ovat ystävällisiä mutta eivät päällekäyviä.

13) ... voivat käyttää pilottilaseja näyttämättä idiooteilta.

14) ... ovat älykkäitä.

15) ... eivät kerro samoja asioita kymmeneen kertaan.

16) ... näyttävät hyviltä hatuissa.

17) ... löytävät hyvät artistit jo silloin kun nämä vasta aloittelevat myspacen tai jonkin vastaavan turvin.

18) ... ovat kapeakasvoisia ( jostain syystä olimme ehdottomasti sitä mieltä, että cooleilla ihmisillä on aika kapeat kasvot)

19) ... ovat hyvin selville maailman asioista ja osaavat antaa asioista harkitun, perustellun mielipiteen. Eivät kuitenkaan ole mitään hc-aktivisteja.

20) ... eivät ole liian huoliteltuja.

21) ... eivät ikinä tekisi tälläistä listaa, eivätkä käytä sanaa cool;)

Tietenkään ei voi vaatia yhden ihmisen täyttävän kaikki näitä huolella pohdittuja kohtia mutta tulimme siihen tuloksen, että joitakin kohtia on mahdollista kompensoida toisilla cooliustekijöillä ( esim identtinen kaksonen, jännä kauneusmerkki yms.)

( ja tätä listaa ei ehkä kantsi ottaa ihan ylivakavasti;) )

Mikä sinusta on coolia?

Tunnisteet:

sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Vuosijuhlat osa 2




Nyt kun eilisen iltapukulook on esitelty ( kiitos kivoista kommenteista! ) voinkin siirtyä tarinoimaan vuosijuhlista ihan muuten. Oma juhlani alkoi oikeastaan jo siinä kahdentoista aikaan päivällä kun minä ja kaverini pääsimme meikkaajakampaajiemme käsiin. Kolme tuntia siinä meni mutta jotenkin nämä kaksi taikasormea onnistuivat taikomaan meidän kirjastonaamoistamme jotain paljon totuttua parempaa ( harkitsen vakavasti, että palkkaisin kaverini meikkaamaan mut joka aamu; ) Olin myös päättänyt järkätä Vuosijuhlien kunniaksi pienet etkot joten meikkaamisen ja kampaamisen sivussa väännettiin kaikkea pientä cocktailnaposteltavaa. Tai no, oikeastaan siinä vaiheessa enää syötiin niitä. Mun kolmioleivät oli koko ajan ihan hiuslakassa:D

  

Kun hiuslakkapullot oli tyhjennetty ja puolet meikkirasioiden sisällöistä sudittu naamoihin oli tietty yhteiskuvien aika. Samoihin aikoihin tipahteli paikalle myös muita kauniita tyttöjä kauniissa mekoissa mutta esittelen vain tätä yhtä kun en huomannut muilta pyytää lupaa kuvien julkaisuun. 

 

Koska itse verhouduin kirpparilöytööni, lainasin viime vuotisen mekkoni kaverille. Näin mun molemmat mekot pääsivät juhlimaan, eikä kummallekaan tullut paha mieli;) Ainin, ja mä vähän huijailen tässä kuvassa kun näytän kengät jalassa paljon pidemmältä. Oikeasti ollaan saman pituiset:) Niin ja tuossa toisessa kuvassa Reese Witherspoon pitää oscar-puhettaan;D

Tässä vaiheessa oli myös illan suurimpia kriisejä kun huomattiin, että mun mekko purkautuu selästä. Siis ihan oikeasti purkautui, selkä vilkkui. Onneksi meikkaajakampaajasuperkaveri on niin kätevä tapaus, että ompeli paljasteluraon parissa minuutissa umpeen. Katastrofi vältetty ja varmuuden vuoksi kannoin kuitenkin iltalaukussa lankaa&neulaa:)

Varsinaiset bileet pidettiin Kalastajatorpan pyöreässä salissa ja olipas kaunis paikka:) Ja harmittaa, että en tullut ottaneeksi kuvaa vessasta, koska se oli niin upea kampauspöytineen yms:)

 

 

Juhlaohjelmassa oli lauluja, syömistä ja puheita. Tällä kertaa ei edes nälkä yllättänyt vaan annokset olivat ihan ok-kokoisia ( sehän oli tietty kuvan arvoinen juttu koska yleensä noita annoksia saa etsiä suurennuslasilla) ja tietty se etkosyömistely auttoi myös asiaa:)

Puheet vain olivat toisinaan hiukan tylsiä...

mutta oli siellä ihan hauskojakin sepustuksia ( tai sitten snapsi rupesi vaikuttamaan tässä kohdin..)

Kaiken kaikkiaan ilta sujui ihan loistavasti ja tälläisiä pynttäytymisbileitä pitäisi olla paljon enemmän. On se vain niin kivaa nähdä tutut koulukaverit parhaat päällä:)

Tänään aamulla koitti sitten akateeminen silliaamiainen, eli sillis. Porukka oli kyllä sen verran jumissa ( ja kännissä. miten joku voi juoda kaksi päivää putkeen? ei onnistu allekirjoittaneelta) että tapahtuman parasta antia olivat kyllä hattarakone ja pomppulinna. Innostuttiin ex-kämppiksen kanssa treenailemaan oikein tosissani tuossa linnassa. Hemputti, että sitä oli lapsena teräskuntoinen kun nyt jo muutaman minuuti jälkeen oli jaloista kaikki voimat veke ja heikotti oikein olan takaa ( juu, saattoi tosin syynä olla ne eiliset snapsitkin)

Siinä taisikin sitten olla kaikki oleellinen näistä bileistä. Ensi vuonna uudelleen!

Tunnisteet: