Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Polka dots

Polka dots

sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Ja voittaja on...

LONTOO!
Ensin se voitti Pariisin ja lopulta New Yorkinkin.
1) Hotelli on ihana! Jos Lontoossa yleisesti hotellien taso on muka huono, niin se ei ainakaan nay tassa ihanuudessa. Huone on ehka pieni mutta sen korvaa iso littea telkkari, kaunis varitys, ystavallinen henkilokunta, maailman paras suihku ja mukava pieni ylellisyyden tunne.
2) Loysin kolme ihanaa printtipaitaa noin kaksi tuntia laskeutumisen jalkeen. Ja hinta... 3kpl/ 20 puntaa.
3) Se maailmalla vallitseva yleinen kasitys brittimiesten epaviehattavasta ulkomuodosta on muuten ihan kukkua.
4) Hyde Park, oih! Puistoihmisena olen rakastunut.
5) Kaikki ne halvat juorulehdet. Ollaan jotenkin onnistuttu hankkimaan jo kymmenen kappaletta;)
6) Jostain syysta suurin osa valokuvista onnistuu. Mun alter ego, yleensa kuvissa itsensa paljastava Mervi Tapola ei ole ollenkaan nayttaytynyt.
7) Kavin tanaan sellaisessa paikassa kuin platform 9 3/4. Taidan vaan olla aika muggle kun ei se imaissut mua sisaansa.
8) Nyt meen ! Nahdaan pian! :)
ps. ei kuvia, koska kaytan hotellin konetta.

Tunnisteet:

Onnea!


Kauppa on täynnä
mahdottomuutta,
siinä on kaikkea
vanhaa ja uutta:

peninkulmasaappaat,
viisasten kivi,
Aladdinin lamppuja
pitkä rivi,

lentävä matto
noidan luuta,
taikurin hattu
ja paljon muuta,

kissan siivet
ja linnun maito,
siellä on purkeissa
tieto ja taito.

Mutta mistään ei saa
semmoista taikaa,
joka takaisin toisi
mennyttä aikaa.

Aale Tynni

Oikein kaunista kesäpäivää tuoreille ammattiin valmistuneille, merkonomeille, ylioppilaille ja muillekin tärkeät paperit kouraansa saaneille!

ps. miten juhlitte eilen?

lauantai 30. toukokuuta 2009

London Calling


Tässähän vois vaik lähtee Lontooseen;)
Heip!

Tunnisteet:

perjantai 29. toukokuuta 2009

290509

Tänään olen:

1) Vaihtanut vaatteita yhdeksän kertaa ( on se sitten ihan kamalan hankalaa valita päällensä shortsit ja toppi)

2) Syönyt karkkia aamiaiseksi ( mun mielestä tää on täysin loogista; jos se karkkipussi on yöpöydällä valmiiksi, miksi ei aloittaisi sillä päiväänsä? Kähäräpää ei tajuu.)

3) Aloitanut viimeisen Harry Potterin lukemisen neljättä kertaa. 

 

4) Hengaillut sen kivan valkoisen kirkon portailla toista tuntia kaverin kanssa juoruillen, ilman mitään näkyvää vaikutusta ( jota myös rusketukseksi sanotaan)

5) Sotkeutunut toppini edessä roikkuviin nauhajutskiin toistakymmentä kertaa. Siis onhan se hirvittävän söpö idea kaupassa, että topin edusta on täynnä toisiinsa liimautuvia ja kietoutuvia hapsuja mutta yritä sitten niiden kanssa tehdä sellaisia juttuja kuin vessakäynti/tuulinen ilma/ jakun napit...

6) Unohtanut vaihtaa euroja punniksi. Toisaalta, ehkäpä joku paikallinen miljonääri haluaa rahoittaa mun shoppailun. Sellaista tapahtuu, eikö?

 

7) Lakannut varpaankynnet ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen. Mulla on oikeasti maailman rumimmat varpaat ja yli kahden viikon nykkikävelyn jälkeen niihin on oikeasti kasvanut sellaisia lisäkkeitä. ( tai no rakkoja mutta näyttävät ihan niiden varpaiden siamilaisilta kaksosilta). Yh. 

8) Rakastunut taas jälleen kerran kesäiseen Helsinkiin. Oi, täällä on niin kaunista! MUTTA. Nyt menee jo hermo niihin kerjäläisiin. Ei ehkä kannattaisi kerjätä ison " NÄLKÄ"-kyltin kanssa, jos ruuanostotarjous ei kelpaa ja ehkä ei kantsisi muutenkaan nimitellä rahaa-antamattomia ihmisiä hulluiksi ja huoriksi. Myöskin "fuck you" sopii hiukkasen paremmin Lily Allenin biisiin. Inhottaa ne kerjuukuppia nenän edessä heiluttelijat, joilla on muutaman metrin päässä odottamassa "taukotila-paku" .  Kerjäämisen tulisi olla se viimeinen vaihtoehto, ei mikään bisnesidea, jolla lennätetään kasoittain ihmisiä toiseen maahan EU-jäsenyyden kautta.  Oho, avautuminen;)




9) Aloittanut Lontoopakkailun kumoamalla koko vaatekaapin lattialle, turhautunut omaan päättämättömyyteen ja lösähtänyt sohvalle makoilemaan. Äh, miksi matkailu on kivaa mutta pakkaaminen ihan kamalaa? Nyt ei vain yhtään toimi ajatus, että mitä haluan laittaa päälleni ensi viikolla. 
10) Ruvennut himoitsemaan jääkaapissa piilottelevaa lakujätskiä niin paljon, että postaus saakin nyt jäädä näihin sanoihin ja kuviin:)

Tunnisteet: ,

Trash-look

Haa! Kellon tikittäessä ties mitä, voinee jo sanoa, että HUOMENNA LONTOOSEEN! Nythän on jo virallisesti perjantai vai...?
Sain tänään soitonkin sieltä meidän hotellista. Näköjään varauksessa oli jotain kökköä ja halusivat varmistaa, että ollaan varmasti tulossa. Hope so, enkkuni oli sen verran ymmärrettävää ( aika shokki, kun piti yhtäkkiä alkaa pukeltaa sitä luuriin), että siellä oikeasti on huone odottamassa, enkä esimerkiksi luvannut meitä ilmaisiksi tanssitytöiksi loppukesäksi. 
Tänään juhlittiin koulun ainejärjestön kevätkauden päättäjäisiä ja koska kyseinen baarireissu oli mitä erinomaisin syy vetäistä uusi mekko päälle, tartuin tietty tilaisuuteen ( eikä se ilmainen drinkkilippukaan ollut mikään vastenmielinen idis). Töiden jälkeen löntystelin siis Lontooreissukaverin luokse maistelemaan viiniä ja kun oltiin muutamaan kertaan kiljuttu " Lontoo" ja sekoitettu pari drinkkiä joita meidän ei etukäteissuunnitelmien mukaan pitänyt juoda oltiin valmiita lähtöön:)

 
Asusta ei jäänyt tämän tarkempaa kuvaa mutta kuvitelkaa tuo nahkis ja huivi pois, niin pääsette aika lähelle ( tai ette lähelle vain täsmälleen ytimeen) tuon baarilookkini kanssa. Uusi mekko todisti samantien olevansa elämänkumppanuusainesta ja tasapainotti söpöydellään mukavasti naamani trash-stailia. Mikä lie syynä mutta kun näihin pusuttimiin sutii punaista huulipunaa, muutun välittömästi Courtney Loveksi. 

Nyt taidankin rellestää loppuyön tuijottelemalla kaikkia kivoja sarjoja sängystä käsin. Kähäräpää on jossain työpaikan kesäjuhlilla ( lue naamat olalle ja yli-bileissä), niin voinpas kerrankin soitattaa lempparisarjojani mieleni mukaan vaikka läpi yön ilman tylsiä kommentteja siitä miten joillakin on aikainen aamu tai oikeus nukkua;)
Guten Nacht!

Tunnisteet:

keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Vapaapäivä/rumapäivä




Ihana, ihana vapaapäivä! Mulla oli täksi päiväksi niinkin kunnianhimoisia suunnitelmia kuin päiväleffaan lähteminen. Hämyisä teatteri sai kuitenkin jäädä pelkälle suunnitelma-asteelle, kun totesin, että kaikki tarjolla olevat leffat  a) olin nähnyt b) jotain ihme läiskintää ja pellehtimistä robottin kanssa. Vietin sitten erittäin rentouttavan aamupäivän halaillen tyynyä unimaailmassa ( ei kyllä ole sellaista asiaa kuin liikaa nukkuminen). Kun vihdoin revin itseni ylös ja olin tapittanut pari jaksoa Housea koin olevani tarpeeksi vahva hakeakseni Nellyltä tulleen paketin ja ehkäpä jotain ruuan tapaista. 

Sen paketin kanssa kävi sellainen hassu juttu, että kaikki siitä kuoriutuneet, keskellä yötä jet lagissa tilatut vaatteet olivat kovin mieluisia. Mitään ei sis ole lähdössä takaisin ja se onkin hyvä, koska yleensä unohdan AINA lähettää sen palautuspaketin ja olen muutaman kuukauden päästä kirpparilla kauppaamassa 50 sentillä niitä unohtuneita ei-haluttuja vaatteita. 

T-paita oli se tilauksen vimeinen " apua, vielä on rahaa jäjellä, mitä mä vielä haluan!"-tuote ja ai, kun tykkään kun nämä ei-niin-halutut tuotteet paljastuvatkin ihan mahtaviksi. Vähän sama kuin ihmisten kanssa, jos on ehtinyt luoda jostain tyypistä tosi huonon kuvan ja sitten se paljastuukin ihan mahdiksi. 

 

Soaked in Luxuryn mekko oli ehkä hiukkasen isompi kuin olisin toivonut mutta luulen, että pienempi koko olisi ollut liian nafti. Tykkään mekon rimpsuista ja söpöstä kaula-aukosta. Myös väri, haaleanhaalea violetti on jotain, mitä kaapistani ei yleensä löydy. Hah, näin se vanhakin uudistuu:) Ja tämän mekon kanssa sa akyllä ahtaa niin paljon ruokaa massuun kuin vain mahtuu, eipähän rupea puristamaan.

 

Violetinsinisensekainenkirjavuus oli niin ihana värinostalgiapläjäys 80-luvulta, että heitin sen tilaukseen paljoakaan ajattelematta ja ah, tää on ihana, ihana! Sen verran lyhyt mekkonen on, että sitä ei voi harkita töihin tai perhejuhliin mutta muuten ihan mahtava kesävaate. En jaksa odottaa, että pääsen tämän kanssa Lontooseen!  hmnh. tosin jonkinlainen rusketus voisi kyllä olla ihan kiva.

 

Kävi muuten tuota kähäräpäätä äsken hiukan sääliksi. Tänään on selkeästi mun ruma naamapäivä koska päädyin näyttämään jokaisessa kuvassa sellaiselta näytelmien jälkeenjääneltä kyläläiseltä, josta kaikki muut tekee pilkkaa. Sain siis tyttömäisen itkuraivokohtauksen siitä miten ruma, lihava ja yököttävä olen ( samalla onnistuin jotenkin ahtamaan suuhuni puolikkaan karkkipussin). 20 minuutin ulvomisen jälkeen ilmoitin lopulta marttyyrimaisesti, että otetaan nyt sitten ne kuvat, vaikka luultavsti blogini suljetaan lapsia pelottavan materiaalin vuoksi heti kun olen ne julkaissut. Ei ole helppoa olla tyttö mutta lienee vielä rankempaa olla muotibloggarin poikakaveri;)

Nyt menen tuijottelemaan lisää Housea ( muutaman kuukauden eron jälkeen me ollaan jällen löydetty toisemme ja nyt rakkaus roihuaa)

Tunnisteet:

tiistai 26. toukokuuta 2009

Shortsikeli

Hihihih, tuolla ulkona on niin kesä! On aika huippua kun ei jäädy bussipysäkille, uskaltaa istua ulkona ilman pelkoa virtsaputkentulehduksesta ja mikä parasta, voi vihdoin vetää farkkushortsit päälle ilman niitä iänikuisia mustia sukkiksia. Oi, kesä!

Tänään käytiin kähärpään kanssa vilkaisemassa lempparinäyttelijäsetäni Tom Hanksin tähdittämä Enkelit ja Demonit. ( lempparinäyttelijäsedistä puheen ollen, olin myös ihan Steve Martin-fanittaja mutta sit näin siitä jonkin seksikohtausleffan ja traumatisoiduin iäksi) Olihan se ihan vilkaisemisen arvoinen pätkä, pysyi hyvin kasassa ja oli juuri sopivan mittainen. + Evan McGregor on aika hottis;)

 

 

Neule - Lindex
Paita - Second hand
Shortsit - Only
Kengät - Bianco
Koru- Katukauppias Nykissä
Huivi - Chinatown

Nyt kun aikaero on vihdoin helpottunut hiukan ( siis mähän nukahdin viime yönä JO KOLMELTA!), olen ruvennut hihkumaan innosta lauantaina alkavasta Lontooreissusta! Tänään olen viettänyt jo hyvän tovin tutkaillen Topshopin nettisivuja ja oi, oi enpäs tainnutkaan shopata tuolla Amerikan puolella tarpeeksi, koska nyt iski kyllä sellainen tunne, että saattaapi jotain tarttua mukaan tältäkin reissulta... 

Topshopin erään mekon lisäksi odottelen matkalta...

-Fish&chips ( sen veran paha päähänpinttymä, että jumakauta, niistähän tulee mun uutta lempiherkkua!)

-Rusketusrajoja ( koska tietysti siellä sadesaarella on törkeät helteet kun mä olen siellä ja tietty normaalisti ruskettumaton ihoni paahtu siellä ihanaksi maitokahviksi.)

-Primark ( Nelliinan viimekesäinen ostospostaus sai mut rakastumaan tähän halpiskauppaan jo ennalta)

-Brittiläisiä juorulehtiä ( suunnitelmana on kerätä niitä kasoittain meidän hotellihuoneeseen.)

- Rob Pattinson ( koska luonnollisestihan me bongataan se. Jos ei, niin ajateltiin pölliä sen vanhempien postilaatikko. Ja kyllä tämän on aivan normaalia käyttäytymistä kahdelta parikymppiseltä, sitä paitsi mun matkaseura on kaksi vuotta nuorempaa mallia.)

- Buckinhamin palatsi ( vaikka vahingossa karttaa tutkiessa luultiin palatsin viheraluetta joksikin Jack The Ripper-parkiksi. Voisivat nimetä ne viherpläntit vähän tarkemmin. Jotkut saattoivat hylätä kaikki hotellit tän " raiskaripuiston lähistöltäi...)

- Aion myös bongata muutaman velhon ( koska J.K Rowling ei vain voinut keksiä sitä kaikkea omasta päästään.)

Noin, kuten sitä sanotaan, hyvin suunniteltu, puoliksi tehty;D

Hei, onko teillä muuten jotain Lontoovinkkejä? Voitaisiin ehkä mahduttaa vielä muutama tähän äärimmäisen kiireiseen aikatauluun;)

Tunnisteet:

maanantai 25. toukokuuta 2009

Trikoon valloissa

Järjetön unirytmini on onnistunut sotkemaan pukeutumiseni. Koska nukun nyt jatkuvasti pommiin, joudun myös jatkuvasti turvautumaan kiirepukeutumiseen. Kiirevaatteiden tulee olla mahdollisimman simppeleitä, mukavia ja ei-puristavia.Eihän se ole mitenkään mahdollista kiskoa päälleen mitään tiukkaa tai ryhtiä vaativaa, jos olet vielä hetkeä aiemmin uinaillut mukavan pehmeässä unipuvussasi. 

Tämänpä vuoksi kun tänä aamuna jälleen kerran totesin herätyskellon mystisesti sammuneen ja päivän näyttävän jo puolta, revin päälleeni toisen Asokselta saapuneista hameista. Tämä hame on kaikkea mitä kiirevaatteelta voi vaatia: Se on pehmeä, löysä ja mukava. siinä voi juosta bussille ihan oikeasti jalkojaan käyttäen, torkkua kirjastossa ja näyttää silti jotenkuten siedettävältä. Ongelmana vain on se, että tämä hame tai musta samanlainen löytyvät nykyisin päältäni no, aina. Olen jäänyt koukkuun trikoon mukavuuteen. Ei hiertäviä materiaaleja, raapivia vetoketjuja tai korsettimaisia vyötäröhameita. Trikoo syleilee väsyneitä jäseniäni, antaa minun hengittää vapaasti ja sallii minun nukkua ne syntiset päiväuneni. 

Koska tänään oli ihan erityisen väsynyt mutta kiireinen päivä, päädyin tekemään ultimate trikootempun ja yhdistämään hamemukavuuden yläosamukavuuteen, ja olin tänään erityisen, jos en muuten niin ainakin vaatteellisesti mukava;) Kuvassa näkyvät huivi, laukku ja kengät ovat epätoivoinen yritys näyttää joltain muulta kuin täydeltä trikoopummilta. Mutta odottakaahan vain viikko tai pari, enköhän mä jostain vielä löydä koko setin trikoisena. Oiskohan Anttilassa?

 

T-paita - H&M-Huivi - Chinatown-Hame-Asos-Laukku-Guess-Kengät-Bianco

Koska kesä päätti vihdoin alkaa, päätin minäkin esitellä vitivalkoisia koipiani tänään julkisesti. On aika säälittävää, että noi jalat on oikeasti vähän päivettyneet ( ainakin mulla on sellaiset supernolot shortsirajat matkan jäljiltä). Miten valkoinen voi ihminen oikeasti olla?!

Mutta nyt meen nukkumaan, tai ainakin yritän. Luultavasti minä ja Ghost Whisperer tullaan olemaan erityisen läheisiä tänä yönä ( aiempina öinä olen saanut ihan kiitettävästi seuraa epätoivoisilta kotiäideiltä, beverly hillsin koululaisilta, seattlen lääkäreiltä ja upper east siden tyypeiltä )

Nukkukaa te kuitenkin hyvin! 

Tunnisteet:

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Sunnuntai

Uh, miksi ihmeessä ne parinkymmenen minuutin sohvatorkut aina venyvät niihin yli kahden tunnin syväuniin, josta sitten herätään kielestä/päivästä ja paikasta pöllämystyneenä, meikit poskilla ja hiukset pystyssä? päiväunet ei kyllä ole yhtään mun juttu jos tarkoituksena on tehdä yhtään mitään banaanikärpäsen älyn ylittävää vielä samana päivänä. 

Tänään nukuttuani ensin aamulla pommiin ( käy yllättävän helposti kun nukahtaa vasta neljältä aamuyöllä) ja missattuani bussin ( käy vielä helpommin kun lukee väärää aikataulua) käytiin äiskän kanssa pyörähtämässä kirpparilla. Myöhäisen saapumisen vuoksi superlöydöt jäivät löytymättä mutta pari kivaa pikku juttua sentään lähti mukaan:) 

Mutta joo, nyt saisi jet lag lähteä kiusaamaan jotain toista koska aamuisten sattumien ja päiväunien lisäksi meinasin tänään nukahtaa ruokapöytään ja enpäs edes käynyt iskällä vaikka olin niin itseksi suunnitellut ( isi, jos luet tätä, niin tuun esittelee mun matkakuvia toiste). Onneksi sain pikkuveljeltä kyydin kotiin ( tosin vain koska asuin matkan varrella sen tyttöystävälle.) niin en sentään nukahtanut bussiin ja päätynyt jonnekin varikolle. 

Aamulla luulin vielä, että päivästä tulisi viileän aurinkoinen. Onneksi nahkatakki ja huivit oli helppo heivata pois kun celsiukset nousi. Uusi täplämekko on ihan unelma!

 

Kirppuiselta torilta pääsi mukaan ysäripitsipaita ( nyt pitäisi enää löytää tähän täydelliset farkkushortsit), kirja sekä huivi, josta sain niin suuret Annan ruusunnuppuhamekiksit ( L.M Montgomery: Annan unelmavuodet ), että oli pakko ostaa ja nyt yritän sitten keksiä huivikauneudelle jotain käyttöäkin:)

 

 

Nyt jatkamaan sunnuntaiköllöttelyä! 

Tunnisteet: ,

lauantai 23. toukokuuta 2009

Ostokset

Okei. Nyt seuraa raportti jenkkimatkalta mukaan tarttuneista tavaroista. Argh, ei muuten ole mikään kiva juttu otattaa itsestään paria kymmentä kuvaa kahden ja puolen viikon "kuinka-paljon-rasvaa-onnistunut-ahtamaan-kerralla-suuhusi"-maratonin jälkeen. Ja voihan nenä, nyt sitten tässä kuvia lataillessani musitin, että unohdin kuvata uudet calvin kleinin farkut ( 40 dollaria!) Yale-paidan ja yhden topin. Prkl. Pyykkikeiju ei siis olekaan vielä hoitanut koko kasaa.. Pitääkin mainita asiasta kähäräpäälle koska ymmärrykseni mukaan ne on jotenkin kavereita keskenään, koska aina kun valitan pesemättömistä vaatteista kähikselle, pesee pyykkikeiju ne seuraavan parin päivän sisään;)

Mutsiis, asiaan...

Tällä matkalla hoidin shoppailun hiukkasen toisin kuin tavallisesti. Yleensähän päädyn raahaamaan matkoilta mukanani puolet kohdekaupungin kaupoista ja sitten istun kotona ihmettelemässä, että mitä ihmettä sitä on oikein tullut ostettua. On enemmän kuin yleistä, että en edes muista mitä olen mukaani hamstrannut. 

Tällä kertaa budjetti oli tavalista rajallisempi ja tilaakin vähempi joten päädyin laatimaan itselleni muutaman shoppailusäännön.


1) Vaate/kengät/laukku ostetaan vain aidon kiintymyksen edessä. Ei varmuuden vuoksi.
2) Mieluummin yksi kiva mekko kuin kymmenen puolikivaa.
3) Mieti tarkkaan käytätkö himoitsemaasi juttua myös takaisin Suomessa vai onko kohdemaan muoti päässyt aivopesemään.
Ja hei, tää sääntöjuttu oikeasti toimi! Kaikki mukaan päässeet tavarat ovat ihan ylimieluisia ja mikään ei kaduta ( okei, paria pikku poikkeusta lukuunottamatta, niistä myöhemmin)
MEKOT
 
Tämä 60 dollaria tililtäni vienyt mekko täyttää jokaisen noista säännöistä ja isolla huutomerkillä. normaalisti olen liian pihi hankkiakseni näin " kalliita " vaatteita vaan ostan mieluummin kaksi halvempaa ja vähemmän kivaa. Nyt kuitenkin uusien säntöjeni avaamassa uudessa maailmassa vein mekkosen sovituskoppiin ja se oli rakkautta, ei hetkellistä ihastusta. Tämä mekko on siitä kiva, että eri tavoin asustettuna se toimii niin arjessa kuin juhlassakin. Ja ainiin, kun ostin tämän, sain seuraavasta tuotteesta -50% ja se taas selittääkin sen mainitsemani 25 dollarin iltapuvun:) 
 
 
Violetti sifonkimekko tarttui mukan eräästä Brooklynin second hand-kaupasta. Hintaa löytyi reilut 22 dollaria mutta yhä roikkuva alkuperäinen hintalappu kertoi hinnan olleen uutena 400 dollaria ( en ihan tiedä uskonko). Hassu juttu tässä mekossa on, että se on kokoa XS ja meni päälle. Hah, en ole käyttänyt kyseistä kokoa varmaan viimeiseen kymmeneen vuoteen mutjoo, tää on selvästi joku jättiläisten kokoasteikko;) Tykkään tässä mekossa ihan hirmuisesti sen muuteltavuudesta. Kaula-aukkoa voi säätää ja samalla päättää tipahtaako se olkapäille ja kurotaanko kiinni. Vyötärön kanssa on sama juttu ja mekon helmaa voi muutella useita senttejä.  Tämä taitaa olla uusista vaatteista yksi käytetyin. Pääsi päälle useaan otteeseen Nykissä ja tänään Suomessakin:)
 
Pallo/läikkämekko on myös second hand. Täydellisesti istuva mekkonen kustansi 18 dollaria ja on kyllä jokaisen dollarin arvoinen. Harvoinpa mekko sekä istuu näin hyvin että miellyttää silmää. Oih, viikon päästä Lontoo, minä ja tämä mekko:)
 
Jäin hiukan koukkuun noihin rapakon takaisiin second hand-kauppihin koska käytetyllä linjalla jatketaan:) Tämä mekko, joka ei muuten ole marimekko osui silmiini Washington DC:ssä. Bongattiin mekko kaupan ikkunasta ja käytiin kysymässä, että onko se oikeasti marimekko ( koska c'mon ihan selvää unikkoahan toi on) mutta ei vaatemerkkilappusen mukaan ollut. Päädyin kuitenkin koklailemaan ja mekon istuttua täydellisesti  pakkohan se oli ostaa vaikka taisinkin samalla tukea unikkovarkautta;D
 
 
Kuten aiemmin jo lupailinkin; iltapuku 25 dollaria:) Innostuin puvun sinisestä väristä ( yhtäkkiä tummansininen ja vihreä ovat ihan lemppareitani) ja ohuesta, leijailevasta kankaasta. Myös yksinkertainen tyyli miellytti silmää kahden jo omistamani iltapuvun ei niin yksinkertaisen ulkonäön jälkeen:) Kuvat jäivät vähän epäselviksi kun ulkoa katosi yhtäkkiä kaikki valo mutta toivottavasti saatte edes jonkinlaisen kuvan:)
TAKIT
 
DKNY:n ihanan pinkki takki on myös outletlöytö. Takki maksoi 70 dollaria ja harkitsin sen ostamista ehkäpä sekunnin sadasosan ( siinä ajassa se oli ehtinyt jo täyttää kaikki shoppailusääntöni). Oih, suorastaan palvon takin pussittavia röyhelötaskuja, kiiltävää pintaa ja herkullista väriä!
 
Ja tämä on aiemmin vihjaamani " nyt en olekaan ihan varma"-vaate. Löysin tämän Carrien kotikadun kirpparilta. Koska tosiaan poden jonkinlaista vihreäinnostusta pääsi takki mukaan osittain jo sävynsä vuoksi. Harkitsen aika vakavasti tämän lyhentämistä. Hintaa ei kuitenkaan ollut kuin 15 dollaria, joten ehkäpä tätä ei kannata ihan loputtomiin pohdiskella. 
 
Vaaleanpunainen bolerojakku lähti mukaan siltä samaiselta kirpparilta. Päältä löytyi tuolloinkin tuo vaaleanpunainen hame ja näiden kahden lähes täsmälleen sama sävy ( kamera hiukkasen vääristää) innosti ostokseen. Luultavasti ihan super-epäkäytännöllinen vaatekappale mutta syvä suhde on jo solmittu:)
ALAOSAT
 
Tätä hametta olin jo etukäteen ihastellut forever 21-sivuilla, joten kun tangollinen käveli minua vastaan Sohon kyseissä kaupassa, nappasin yhden mukaani. Tästä tulee kivasti mieleen ballerinan tutu ja hattara yhtaikaa:)
Lankesinpas sitten yhden kerran hennesiinkin. Kävin ostamassa itselleni nämä vihreät shortsit kun harmaana alkanut päivä muuttuikin yhtäkkiä aurinkoiseksi ja helteiseksi. Vihreä väri inspiroi taas ja nämä olivatkin yhdet matkan käytetyimmistä vaatekappaleista:)
KENGÄT
 
Paljettiballerinat löytyivät second hand kaupasta ja olivat siitä hauskat, että molemmat seuralaiseni olivat käyneet niitä kokeilemassa ennen minua. Onneksi eivät ostaneet, koska nämä ovat kovaa vauhtia muuttumassa lempparikengikseni!
Neonoranssit converset taas pääsivät paikkaamaan kirkkaiden tennareideni tarvetta. Nyt harmittaa, että en ostanut useampia kuin olisi kerrankin saanut halvalla. En tajua miten converset ovat suomessa niin ylihintaisia!
HUIVIT
Olen addiktoitunu huiveihin mutta ostan niitä harmiteltavan harvoin. Chinatownin viiden dollarin huivit pääsivät paikkaamaan tätä vaatekaapin aukkoani:)
 
 
Haha, ja tästä puuttuu vielä musta huivi. En jaksanut kuvata sitä, kun no, se on vain tylsästi musta:)
MUUT
 
Päätin jo edellisellä reissulla, että ostan ihanan pilkullisen perässäraahattavan jos vielä uudelleen tulen Nykkiin. Tämä suloisuus maksoi 35 dollaria ja matkaa kanssani Lontooseen ensi lauantaina:)
Olen suhteellisen huono ostamaan koruja mutta tällä kertaa sain hankittua jopa kaksi. Helminauha Carriekirpparilta ja vihreä katukauppiaalta. Molemmat ovat päässeet jo ahkeraan käyttöön:)
Guessin laukku löytyi eräästä Washingtonin outletista sen viimeillä aukiolominuuteilla. Tämä jäi melkein huomaamatta koska se oli ovelasti aseteltu katonrajaan mutta hah, onneksi huomasin sen koska laukku on varsin ihana:) Hintaa löytyi 68 dollaria ja sen pulitin mielelläni.
Noin! siinähän ne olivatkin. Tosiaan farkut, toppi ja Yale-paita jäivät kuvista pois mutta ne voin kuvata kunhan selvivät pesusta:)
Itse olen ihan hämmentyneen tyytyväinen löytöihini. Taidankin jatkaa Lontoossa samalla linjalla:)
Mitäs te piditte?

Tunnisteet: ,