Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Polka dots

Polka dots

tiistai 30. kesäkuuta 2009

no just.

Äääääh, 

Voi saakelinsaakelinsaakeli se kesätentti on ylihuomenna! Ja hah, hah, hah luettuja sivuja on ehkä viidesosa alueesta. Miten sitä kaikinpuolin aikuinen ihminen voikin olla näin ääliö?! Ei sitten oikeasti tullut misään vaiheessa mieleen varsnaisesti ALOITTAA sitä tenttiin lukemista?!

Ärsyttää ja harmittaa just nyt niin paljon, että en taida edes jaksaa runoilla tänne mitään ( paitsi ehkä rimmaavan Jonna on idiootti-runon). Tässä sen sijaan kuvia tästä päivästä. Oli aika ihanaa kun työt alkoivat vasta neljältä ja sai melkein leikkiä, että oli vapaapäivä. Tosin sitten jossain vaiheessa tajusin, että oon ihan surkea laiskuri-idiootti ja sitten ei ollut enää yhtään niin kivaa. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

ps. ostin noin shortsit. Ne on ihan samanlaiset kuin äidillä oli joskus 80-luvulla. Kun kerroin asiasta äiskälle kuului linjan toisesta päästä "Ai, ne ihan kamalat?!". Äiti hei, NÄÄ ON KIVAT!

Image and video hosting by TinyPic

ja kumpikohan näistä oli se virallinen auringonottokirja?

Image and video hosting by TinyPic

Hah. Näköjään näin jossain vaiheessa tarpeelliseksi poseerata sen aika hyljeksityn tenttikirjan kanssa. Onneksi sentään näytän tässä kuvassa yhtä typerältä kuin olenkin.

joo. mä lähden hakkaa päätä seinään.

nyt olisi hyvä hetki sanoa mulle jotain kivaa.

maanantai 29. kesäkuuta 2009

Ich liebe SNÖ

Ugh. Ihan kamalan ähky olo. Tän siitä saa kun ensin kärsii kamalaa nälkää töissä  ( mun vatsamurina ihan oikeasti kajahteli tyhjän rakennuksen seinästä toiseen) ja kotiin päästyään tyhjentää jääkaapin suurinpiirtein alle viidessä minuutissa ( pureskelu on yliarvostettua ).

Olen muuten ihan kokonaan unohtanut esitellä teille sellaisen yhden kivan jutun jonka sain pari viikkoa sitten täydentämään Snö of Sweden-kokoelmaa ( lue: paria kaulakorua, rannekorua ja korviksia). Sain kähikseltä lahjakortin Stockalle ja muutaman tunnin harkinnan jälkeen ( ja tuo muutama tunti tosiaan vietetty kahden eri Stockan koruhyllyjen edessä. Vähän luulen, että siinä vaiheessa kähis pikkasen katui lahjaansa...) päädyin seuraavaan kaunokaiseen:

Image and video hosting by TinyPic 

Huomatkaa mun pisamat! 

Image and video hosting by TinyPic

Se on niin nätti!

Image and video hosting by TinyPic

Hihihihih.

Image and video hosting by TinyPic

Sain muuten tänään ihan hirmuisen hauskan idean! Taidan lähteä yliopistovaihtoon, tai no, ainakin ajattelin hakea sellaiseen ensi kevään haussa:) Mietiskelin, että olisi aika kivaa puhua englannin lisäksi jotain muutakin kieltä sujuvahkosti ja samassa muistinkin, että olen joskus ähkinyt useamman vuoden saksan arvokkaan kieliopin parissa mutta rapistuttunut koko kielitaidon käyttämättömyyteen. ( nyt kaikki mun todellisen saksantaitoni tuntevat tippuvat lattialle nauramaan tuota "taito"-sanaa. )

Saksaa olisi siis kiva osata höpötellä joten valinta kohdistunee johonkin sitä kielenään käyttävään paikkaan. Tulee kyllä aika huisi urakka syksyllä kun pitää palauttaa kaikki päähän ja oppia roimasti uutta ennen kuin kehtaan yhtään hakupaperia täyttää ( tai pystyn kirjoittamaan pidemmän kuin viiden sanan hakukirjeen) koska tällä hetkellähän mun saksantaito on sillä tasolla, että pystyisin enintään myymään kroppaani Berliinin tuulisilla kaduilla. ( osaan sanoa olevani erinomainen, osaan numerot ja varata hotellihuoneen + pari "Du bist ein hund"-kannustuslausetta). 

Nyt parit jaksot Gilmore Girlseja ja nukkumaan!

Hei, onkos teillä kokemuksia yliopistovaihdosta?!

ps. oon just nyt myös aika rakastunut työpaikkaani ja huonoon matikkapääni, koska palkkakuitti kertoili numeroita pari sataa yli oman arvion:)

sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Eilinen&Tänään

Huh, hirveä kiire ja ihana helle! Palailin juuri äidin ruokien äärestä tänne kotisohvalle ja ihan muutaman minuutin sisään pitäisi lähteä tapittelemaan Hangover. Koska olen varustautunut tähän leffaelämäykseen pienehköllä omalla krapulalla ja yksi lempparileffoistani on muutenkin American Pie, uskallan veikata, että tästä tulee hyvä ilta:)

Eilinen päivä kului töissä ja ahkeroinnin jäkeen lähdin maistelemaan kaverille viiniä. Tuosta sivistyneestä viininmaistelutilaisuudesta kotiuduin oikeastaan vasta reilusti tämän aamupäivän puolella. On se kumma miten ne yötunnit vain viuhtovat ohitse kun on hyvää juotavaa, seuraa ja soittolistallinen vanhoja suomihittejä. En olekaan ikinä tajunnut arvostaa mikä mestariteos Kaija Koon kuka keksi rakkauden on, puhumattakaan koko Ressu Redfordin tuotannosta. 

Image and video hosting by TinyPic

Kuuden tunnin työputken ja pilvisen ilman vuoksi päälle eksyi mukavuuksia. Tosin olen tehnyt sellaisen ikävän huomion noista jenkeistä ostetuista farkuista; ne on läskifarkut, eli sellaiset farkut joissa aina vain tuntee itsensä muodottomaksi kaikkialle leviäväksi plösöksi. Rakas Klumin keskaripaita onnistui saamaan päälleen muutamaan viiniroiskeen ja nyt vähän pelkäilen, että tuleeko Heidi pesusta ulos naama läikällisenä.

Image and video hosting by TinyPic

EILISEN ASU

T-paita - Sisi Stock

Jakku - H&M
Farkut - Calvin Klein
Läpsyt - ALDO
Huivi - Katukauppias Lontoossa
Laukku - Asos

Tänän kotiuduin sitten noissa samoissa kamoissa mutta äitiparan hermoja säästääkseni vaihdoin äiskän luokse jotain siistimpää ( ja ehkä myös aavistuksen verran vähemmän hikisempää ja alkoholipitoista). 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU

Mekko - Lontoosta

Koru - Accessorize

Laukku - Second hand
Kengät - Office

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nyt häippäsen sinne leffaan. Kivaa sunnuntaita!

Tunnisteet:

lauantai 27. kesäkuuta 2009

Hellevilustuminen

Hah. Hah. Hah. Arvatkaa kuka on kipeänä viimeiset kaksi päivää? Eikä siis missään söpössä vähän aivastelevassa heinänuhassa vaan kunnon Hikoilen-kuin-saunomisen-maailmanmestaruuskisoissa-ja-yskin-siinä-sivussa-keuhkoni-pihalle-taudissa. En tajua. Kuka oikein "vilustuu" näissä helteissä? Mieluummin olisin ollut töissä kuin maannut sohvalla lähes puolitiedottomassa tilassa imitoiden ääneltäni sellaista 80-vuotta ketjupolttanutta tätiä. Nyt tämä sairastaminen kuitenkin saa jäädä tähän. Ei millään jaksaisi haaskata näitä muutamia ( suomen kesät tuntien luultavasti myös ainoita) hellepäiviä kotona köhimiseen. Tänään otinkin sitten ensimmäiset askeleet kohti elämää sohvan ulkopuolella ja kävin kaverin luona tapittamassa tyttöporukassa yhden leffan ( vitsit...mikäköhän me katsottiin...). Ulisin ( siis kähisin) kuitenkin kähäräpäältä kyydin molempiin suuntiin koska epäilin, että näin sikainfluenssan jälkimainingeissa tälläistä keuhkotautista ei olisi katsottu kovin hyvällä tuolla julkisten puolella. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kun on viettänyt yli vuorokauden ylimukavissa yövaatteissa tuntuvat kaikki normivaatteet oudon kiristäviltä ja epämukavilta. Kuumeisen vaatekriiseilyn jälkeen tuli siis päälle vedettyä perusvaatteiden mukavuusasteikon korkeimmalle sijoittuneet rätit. Ja sori tästä seuraavasta kuvasta. Voisin kaiketi osallistua jalkojeni kanssa johonkin " maailman yököimmät"-asiat kisaan napaten sen kiiltävimmän pystin. Tarkoituksena on kuitenkin ihan vilpittömästi esitellä jalkineet, ei aiheuttaa mahanväänteitä kenellekään:)

Image and video hosting by TinyPic

Lopuksi vielä suuret kiitokset kahdelle naikkoselle joiden vuoksi en ole tässä kipeilyn aikana potkaissut tyhjää pelkästä tylsyydestä.

Image and video hosting by TinyPic

Nyt uinailemaan, näkemään kivoja unia ( pst, nukkumatti, ideoita voi kaapata vaikka tuosta juuri katsotusta leffasta...[ joo, siis jotenkin päädyttiin twilightia katselemaan...] ) ja huomenna virkeänä/terveenä töihin:)

Tunnisteet:

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Valkopilkullinen valas

Image and video hosting by TinyPic

Kertokaas mulle, että miten ihmeessä on mahdollista, ensi viikolla alkaa jo heinäkuu? Olen ollut somasti sellaisessa harhaluulossa, että kesätenttiin on vielä viikkoja aikaa ja, että ei se mitään vaikka ei ole vielä edes aloittanut. No prkl. Se samperin tentti taitaakin olla jo ensi viikolla. 

Tänään hurautettiin heti aamusta rannalle. Oih, kun oli ihana availla aamulla silmiä kun tiesi, että edessä on vain auringontäytteisiä tunteja, ihanaa laiskottelua ja kesä! (okei, se tenttiheureka vei hiukkasen hurmosta tosta laiskottelusta...) 

Image and video hosting by TinyPic

Aurinko porotti koko rantailun ajan ihoa polttavan ihanasti ja ah, onko mitään parempaa kuin kuunnella järven liplatusta ja vain maata paikallaan kivan kirjan kanssa? Olin omaatuntoa rauhoittaakseni pakannut mukaan myös tenttikirjan mutta yllättäen kiinnostus siihen lopahti aika tarkalleen kahden sivun jälkeen ( hei jotkut kansainväliset sopimusjutut blääh. )

Image and video hosting by TinyPic

Talviturkkikin tuli heitettyä mutta kuva-ainesto tästä jääköön oman koneeni arkistojen piiloon. En oikein jaksa tajuta, että miten onnistuinkin jokaisessa kuvassa näyttämään turvonneelta playboy-tytöltä. ( ja siis mulla oli kyllä ihan bikinit päällä...) Kai se sitten on jotenkin pakollinen lopputulos kun on etuosaa siunattu kahdella ylikokoisella melonilla.

Image and video hosting by TinyPic

Rantalukemiseksi valikoitui huuto.netistä itselleni hihkaisema lempparikirja lapsuuden muistoista. Tornitalon Tuula löytyi pitkään kotikodin kirjahyllystä mutta on jotenkin onnistunut katoamaan viime vuosien aikana ( oma epäilyni kohdistuu äitiin, jonka lemppariharrastus on uffin tukeminen... )

Image and video hosting by TinyPic

Äh, tälläisen ihanan päivän jälkeen kirpaisee kyllä aikalailla palata huomiseksi ja ( perjantaiksi ja lauantaiksi) toimistoon. Haluisko joku lahjoittaa mulle ihan oikean kesäloman?

Ainiin, ketä muuta muuten ärsyttää rannalla tupakointi? ( ja haluaisiko joku tupakoiva kertoa mitä ihanaa on vetää kuumaa savua keuhkoihin +30 helteellä?) tosi inhottavaa kun makailee omassa kesähurmiossaan vettä haistellen ja yhtäkkiä onkin sieraimet täynnä viereisen viltin savuja. Yök. Toinen juttu on ne veteen pissailevat lapsoset ( ja vähän isommatkin). Hei, kyllä se huomaa mitä te puuhatte. Lopettakaa. 

Image and video hosting by TinyPic

ps. muistin, että loput lontoo-ostoksistakin on vielä esittelemättä. ups! kiinnostaisiko muuten postaus lontoon kivoimmista shoppailupaikoista?

tiistai 23. kesäkuuta 2009

Arki-iloa

Tänään minut on tehnyt iloiseksi: 

Image and video hosting by TinyPic

Facebook. Se on vain niin kovin näpsäkkä paikka. ( jos siis nyt ohitetaan ne suuresti ärsyämäni kihomatostatuspäivitykset ja testinotificationit) Sain kaveripyynnön eräältä itävaltalaiselta miekkoselta jota en ole nähnyt melkein kahdeksaan vuoteen. Oli kyllä aikamoinen aamupäivän piristys koska tämä veikko ei ole ikinä sattunut jäämään kiinni googleverkkooni ( kyllä, googletan ihmisiä. jatkuvasti. ) 

Image and video hosting by TinyPic

Huominen vapaapäivä. Koska paiskin töitä lauantaina on huominen täynnä vapautta, eli rannalla makailua ( tosin ehkä kesätenttikirjan kera). Tykkään tälläisistä keskellä viikkoa köllöttelevistä vapaapäivistä paljon enemmän kuin tylsistä viikonlopuista. Vapaapäivä keskellä viikkoa on jotenkin niin paljon spesiaalimpi.

Image and video hosting by TinyPic

YouTube. Jo muutaman päivän päässäni soinut biisi oli tänään maagisesti ilmaantunut niiden minulle suositeltavien videoiden joukkoon. Lukeeko lempparisivustoni jo ajatuksiakin? Nyt olen sitten päässyt soitattamaan tätä putkeen viimeiset neljä tuntia! (... ja kähis tykkää;) )




Lihaskipu.
Selvisin hengissä ( tosin aika nippanappa) elisestä bodypumptunnista ja tänään onkin sitten klonkkailtu eteenpäin pienten ai-ai-ai-AI!-mutinoiden kera. Mutta. Selvisin ja saatanpa jopa uskaltautua sinne tunnille uudelleenkin. Ehkä...

Image and video hosting by TinyPic


Uudet hiukset.
Sain vihdoin revittyä itsestäni tarpeeksi energiaa hiusvärin päähän paiskimiseen. Tuloksesta tuli kivalla tavalla aavistuksen punertava ja ah, se samperin harmaa väri ainakin katosi!

Image and video hosting by TinyPic
 
KESÄ!!! Jei, nyt se on vihdoin täällä! Ihana, ihana, ihana lämpö! Nyt ei jaksa haitata edes ne tulikuumat hienhajuiset bussit tai auringonvalossa likaisina kiiltelevät silmälasit, ei nyt nautitaan tästä helteestä tuleviksi viileiksi päiviksi varastoon:)
Mikä teki sinut tänään iloiseksi?

sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Kipeät jalat

Huom. Tämä teksti sisältää pienenpienen spoilauksen Nicholas Cagen Knowing-leffasta:)

Hmnn.. pieni mental note: Niitä uusia kenkiä ei ehkä kantsi vetäistä jalkaan jos on edessä yli kahdeksan kilsan kävelylenkki. Auts;) Sain päähäni kävellä äidille syömään ja noh, ehkä olisi ollut hiukkasen parempi ajatus tallustella tuo matka vaikka tennareissa. 

Image and video hosting by TinyPic

Alistuttiin taas kähäräpään kanssa tylsän sunnuntain ahdistamina helppoon leffaviihdykesuunnitelmaan. Käytiin vilkaisemassa Nicholas Cagen Knowing ja no, se oli  ihan okei tapiteltavaa ne ensimmäiset puolitoistatuntia mutta sen jälkeiset 30 minuuttia olivatkin sitten jotain ihan älytöntä raamatullista avaruushössäkkää. Pahoittelut kaikille joiden elokuvanautinto häiriintyi mun hihittelyn vuoksi.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

On kyllä suhteellisen säälittävää, että en ole vieläkään saanut noita harmaita hiuksiani värjättyä. Väripaketin hankin jo reilu viikko sitten mutta en jotenkin saa itsestäni energiaa levittää mömmöä päähän saakka. Mitenköhän pärjään huomenna bodypumpissa kun tuo värjäysurakka-ajatuskin saa hengästymään. ( voi myös olla, että ihan se viimeisen kuukauden liikkumattomuus ja syömismaratoniaiheuttavat välittömän lattiaan lyhistymisen...)

Image and video hosting by TinyPic 

Tänään lähti matkaan myös kesäkauden toinen virallinen alennusmyyntilöytö. Ah, taas tuli todistettua, että kannattaa vain kärsivällisesti kytätä alejen alkamista. Tätä mekkosta olen katsellut jo reilun kuukauden ja nyt sain sen puoleen hintaan. Hih. Tässä pieni vihjaus uudesta kullastani. Parempia kuvia sitten tulevien päivän asujen muodossa. Oih:)

 Image and video hosting by TinyPic

Nyt painun iltapesulle ja nukkumaan. Huomenna taas liian aikainen herätys ja työviikko edessä. 

Kuulin muuten sellaisen hullun huhun, että tämä kesä saattasi jatkua ensi viikonkin. Aika villi ajatus, että voisi oikeasti jättää takin kotiin näin kesäkuussa;)

Image and video hosting by TinyPic

Tunnisteet: ,

Ja päässä soi...




Minä ja veljeni olimme pienempinä suorastaan Disneyn elokuvien väärinkäyttäjiä. Saimme tasaisin väliajoin yliannostuksen puhuvista leijonista, merenneidoista ja prinsessoista. Tuolloin puhuimme toisillemme elokuvien vuorosanoilla ja olen suhteellisen varma, että oma epärealistinen käsitykseni elämästä on peräisin juuri noista piirrettyjen keskellä vietetyistä iltapäivistä. Siis kyllähän merenneidoilla kasvaa jalat ja hirviö muuttuu prinssiksi? ( tosin se hirviö oli kyllä niin paljon seksikkäämpi kuin se supertylsä prinssi joka siitä kuoriutui...)

Olen tässä juhannuksen tylsinä tunteina innostunut kaivelemaan youtuben maailmasta ( oikeasti, mitä ihmiset teki ennen youtubea, tai no, niillä saattoi ehkä olla jokin elämäntapainen.)omat lempparidisneybiisini ja siinä samalla soitattunut niitä lähes vuorokauden ympäri ( kähäräpää suorastaan hyppii riemusta;) )

Koska olin pienempänä viimeistä piirtoa myöten lähes pilalle hemmoteltu prinsessatyttö, en koskaan lämmeennyt noille leijonien ja karhujen tähdittämille elokuville mutta vanhat perinteiset romanttiset hutut veivät sydämeni mennessään.








Mikä on oma suosikkisi?


lauantai 20. kesäkuuta 2009

Juhannus 09

Äh, milloin tää Juhannus oikein loppuu? Eilisen kivan jälkeen oon onnistunut vajoamaan koko täksi päiväksi täydelliseen saamattomuuteen ja viettänyt koko päivän sohvaan oman kropan painokuvaa puuhaillen;). Ärsyttää tälläiset päivät jolloin jo heti aamusta tietää, että mikään paikka ei ole auki ja kadut on autioita. Vähän aikaa harkittiin äsken leffaan lähtöä mutta tämä päivä on ehtinyt muuttaa mut jo niin saamattomaksi, että pelkkä ajatus meikkaamisesta sai rasitushien pintaan. 

Eilinen olikin sitten oikein onnistunut päivä. Ilmakin muuttui yllättävän kivaksi iltaa myöten ja suunniteltu picnic onnistui. Tosin sen aamuisen rankkasateen jälkeen mikä tahansa muu kuin räntäloskailma saa "hyvän" ilman arvonimen. Vietettiin juhannuspicnic mukavan tyhjässä Suomenlinnassa ja taas tuli ihmeteltyä miksi siellä tulee käytyä vain kerran kahdessa vuodessa tai silloin kun on muualta tulleita vieraita matkassa. ( nimimerkillä: en voi muuttaa pois pk-seudulta koska suomenlinna on täällä...) 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Tuo viini tuli kyllä tarpeeseen koska kaverin brittiläisen vieraan vuoksi pidettiin picnicin pääkielenä englanti ja huh, kun sitä on vain niin paljon helpompi puhua kun on muutama rohkaisuhörppy alla;) 

Image and video hosting by TinyPic

Kun oli saatu eväistä kovalla vaivalla ehkäpä kolmasosa tuhottua lähdettiin tutkailemaan saarta hiukkasen paremmin. Tässä vaiheessa aurinko oli tehnyt jo katoamistempun ja turistikierros sujui hiukkasen tuulisimmissa ja kylmemmissä merkeissä. Jostain syystä onnistun myös näyttämää jokaisessa kuvassa kuolemansairaalta tummien silmänalusten ja vitivalkoisen ihon kanssa. Hei, mä luulin, että onnistuin ruskettumaan siellä Lontoossa muta nämä kuvat puhuvat kyllä aika julmasti tätä luuloa vastaan. 

Image and video hosting by TinyPic

Nyt voisin mennä tuhoamaan jääkaapista eiliset herkkujämät ja jatkaa tätä äärimmäisen kehittävää ja tärkeää makoilua. 

Miten teidän Juhannus muuten meni?

ps. pakko vielä vähän rehata Molly Malones-baarista. Käytiin siellä siis saarihyppelyn jälkeen yksillä ( tai kaksilla) ja prkl. Niillä oli jokin ihan tyhmä narikkasysteemi. Siinä vaiheessa mulla ei ollut ollenkaan takkia, pelkästään laukku ja jouduin tsekkaamaan sen laukun narikkaan. Sinne jäi sitten lompakko ( tekee hyvä niiden bisnekselle ) kamera ja kännykkä. Olisin varmaan kyllä saanut ne tavarani ottaa sieltä laukusta mutta kun ei ollut mitään pienempää laukkua tai edes kunnon taskuja vaatteissa, niin niiden mukana raahaaminen olisi luultaasti johtanut vain jonkin esineen katoamiseen. En tajua, että miksi en vaikka vain saanut maksaa sitä narikkaa ja pitää laukkua mukanani, tai vielä parempi: MIKSI HELVETISSÄ NARIKASTA PITÄÄ MAKSAA JOS EI OLE MITÄÄN SIIHEN JÄTETTÄVÄÄ?! argh. 

torstai 18. kesäkuuta 2009

Antakaa mulle mökki!

Miksi ei ole mökkiä? Miksi mun suvulla ei ole mökkiä? Miksi kähäräpään suvulla ei ole mökkiä? Mitkä ylipäätänsä ovat prosentit, että kaksi mökitöntä ihmistä edes kohtaa Suomessa? Siis eihän meitä tämän puutteen omaavia voi tässä maassa olla enempää kuin reilu tusina. Blah. Kiva lukea ihmisten facebookmökkipäivityksiä ( jengi voisi muutenkin vähän hillitä itseään sen statuksen kanssa. hei, ihan kaikkea ei oikeesti tartte kertoa. siis kaikki mehukkaat juorut tietty mutta ei tarvitse olla niin yksityiskohtainen sen suhteen mikä sivilisaatio sieltä varpaankynnen alta löytyi.) ja olla itse jumissa täällä aution pääkaupungin kainalossa. Tosi reilua.  Heti kun oon iso ja rikas niin rakennan ( lue: rakennutan) unelmamökin. sitten muutan sinne ja alan hulluksi mökkimuijaksi. 

No. Onneksi huomiseksi on kivaa ohjelmaa. ( ja jos sataa niin haastan sääherran oikeuteen koska picnic käy vähän nihkeähköksi sateessa)

Image and video hosting by TinyPic

Tänään käytiin kähiksen kanssa pyörähtämässä keskustassa leffan merkeissä ( se uusi Julia Roberts & Clive Owen- pätkä. Ihan okei). Me käydään kyllä ihan liikaa leffassa. Huomasin tänään, että oli oikeasti hankala löytää joku elokuva, jota ei olla nähty ja joka kiinnostaisi edes hippusen. ( Vähän aikaa ihan oikeasti harkitsin jotain Jonas Brothers-juttua. Onneksi kähäräpää päätti tässä asiassa käyttää veto-oikeuttaan. Olisin ehkä jopa vähän huolestunut jos se olisi sinne lähtenyt mukaan;) )

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU:

Jakku - H&M

Paita - Second hand
Shortsit - Vanhoista farkuista katkaistut
Kengät - Bianco
Laukku - Asos
Huivi -Lontoo

Tänään tuli myös korkattua alennusmyynnit. Nämä Biancosta parilla kympillä omiksi lunastetut kengät ovat malliltaan tismalleen samanlaiset kuin nuo aina jaloissani viihtyvät valkoiset. Ah, jalat tykkää:) Hauskana yksityiskohtana vielä se, että tuo näiden uusien kenkien kuviointi on tismalleen sama kuin vanhojen kenkieni sisäpuoli:)

Image and video hosting by TinyPic


Kivaa juhannusta kaikille! ( paitsi te mökkeilijät. Te ootte ihan tyhmiä! )

Nyt taidan huudattaa youtubesta vielä hetken aikaa mökkimusaksi ymmärtämääni suomi-iskelmää ja katkeroitua vielä pikkasen lisää tästä mökittömyydestä. Huoh. Haluan järven, saunan ja grillimakkaraa. Haluan jopa ne korvan vieressä inisevät hyttyset. Äääääääääääh!

Tunnisteet: ,

tiistai 16. kesäkuuta 2009

Ruoka on kivaa

Ah, ruoka on niin hyvä idea! Tämä allekirjoittanut on ainakin niinkin yksinkertainen rakennelma, että paha mieli, ärtymys ja kaikenmaailman kiukkuilu katoaa sen samantien kun saan jotain hyvää vatsanpohjalle. Tai, oikeastaan rakastan jo sitä fyysistä syömispuuhaa niin paljon, että hymyilen jo siinä vaiheessa kuin naantalin aurinko. Joo, tämä hehkutus siis ihan vain sen takia, että olin taas töissä ihan nälkäkuoleman partaalla ja nyt kun on vatsa pinkeänä, on elämä taas niin ihanaa:)

Image and video hosting by TinyPic

Tilannekuva suojelemassa rakkaita ruokia. Maailman paras hampurilainen ja maailman parasta mansikkajuustokakkujätskiä!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Päätin tänään lopettaa tuon ilman manailun ( siis kaiken muun paitsi juhannussään. silloin ei saa sataa, me mennään picnicille!) ja aloittaa syyskuisen Nizzareissun suunnittelun. Siellä sitten toivottavasti saa nauttia auringosta ja makailla rannalla niin paljon kuin pieni suomalaisen sateen pieksemä sielu sietää. Oih, kun tykkään Nizzasta! Yksi superkiva kaverini asui siellä aikoinaan ( muutti sitten Pariisiin ja ensi syksynä Nykkiin = ilmainen majailu = arvonimi superkiva kaveri; ) ja olin parin vierailun jälkeen jo ihan koukussa kyseiseen kaupunkiin. Nyt sitten ajateltiin kähiksen kanssa tehdä sinne myöhäinen kesälomareissu. ( ääk, tulee kyllä aika työntäytteinen kesä kun pitää saada rahaa säästöön syksyn reissuihin!)

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU:

Mekko - Primark
Farkkutakki - Second hand
Tennarit - Marimekko
Laukku - Asos

Tähän loppuun vielä virtuaaliset hyvän onnen potkut kaikille huomisessa oikiksen pääsykokeessa hikoileville! Muistakaa pitää päät kylminä, priorisoikaa, ( ei ole mitään väliä mistä kysymyksistä ne pistet tulevat, tehkää siis ensi ne joihin varmasti osaatte vastata) ja muistakaa, että tämä on se teidän viisituntinen tilaisuutenne osoittaa miksi juuri te ansaitsette opiskelupaikan! Kyllä se siitä:)

Nyt menen jännäilemään, että pääsen huomenna katsomaan kaverin vauvelia ( vauvat on mun mielestä vähän pelottavia. juuri kun on ehtinyt tottua kaverin isoon mahaan, niin se elävä olento onkin jo siinä. Olemassa. Omassa elämässään.)

Ainin, koklasin isompaa kuvakokoa. Mitä pidätte? Itse taidan vähän tykkäillä. Onhan se kivempi ihastella omaa pärstää näin suurieleisesti;)

Tunnisteet:

maanantai 15. kesäkuuta 2009

Printtiä Lontoosta

Ärk. Kotiuduin tuossa reilu tunti sitten töisä ja lievää väkivaltaa käyttäen sain kähäräpään kameran taakse kuvailemaan Lontoolöytöjä. En tiedä johtuiko pitkästä päivästä, huonosta säästä vai yleisestä rupsahduksesta ( syytän kaikkia) mutta päädyin näyttämään jokaisessa kuvassa niin pahasti Mervi Tapolan kadonneelta kaksoissiskolta, että sitä eivät edes uudet kivat vaatteet häivyttäneet. Hetken ulkonäkökriiseilyn jälkeen päätin lopulta säästää itseni julkiselta nöyryytykseltä ja teidät taas pahoinvoinnilta ja myötähäpeältä. Esittelenkin siis nyt vain yhden mutta erityisen merkittävän osan noista Lontoo-ostoksista...
PRINTTIPAIDAT!



New York teki vähän ilkeän tempun ja jätti matkalaukun kylmäksi printtipaitojen osalta mutta onneksi sain korjattua puutteen Lontoon kaupoissa. Oikeastaan tämä oli ihan naurettavan helppoa koska kolme ensimmäistä paitaa oli napattu mukaan jo reilu kolme tuntia koneen Heathrowille rullauksen jälkeen.



The Beatles = Tämä oli luonnollisestikin ihan ehdoton.

Smurffipaita = Päässyt käytännöllisen, suomen ilmastoon sopivan sävynsä vuoksi jo suursuosikiksi.

Battle drink = Tästä suurkiitokset matkaseuralaiselle. Itse olisin sokeana ohittanut tämän täysin ja käyttänyt varmaan 3/ 20 punnalla tarjouksen vikan ostoksen johonkin ihanaan glitteriseen "Brunets do it better"-elämänviisausriepuun. Onneksi minä ja muu maailma pelstuttiin tältä kamaluudelta ja nyt sain rinnuksilleni erittäin kuvaavan paidan koska luonnollisestikin yksi elämäni suurimpia kysymyksiä on: Cokis vai pepsi?



Supermiespaita = Tämän paidan omistajasta on hiukkasen epäselkoutta. Siis, minähän tämän omin pienin kätösin valikoin Primarkin miesten puolelta ITSELLENI mutta kotona paita jotenkin teki katoamistempun kähäräpään vaatekaappiin ja on toistaiseksi esiintynyt vain sen päällä.

Jotainihmetyyppejäjakirjoitustapaita= Löytyi myös primarkista ja pienen koon vuoksi olen saanut pitää tämän ihan itselläni.
Siinä oli siis reissun printtipaitasaalis. Näin jälkikäteen voikinvähän viisastella, että hemskatti näitä olisi kyllä pitänyt hamstrata enemmän. Lontoo on kaltaiselleni printtipaita-addiktille aivan taivas ja oih, siellä olisi ollut vaikka mitä. Toisaalta... jäipäs ainakin syy lähteä uudelleen ja pian! ( matkakamu, tää on VIHJE!)
Mites te, iskevätkö printit?



Löysin tänä aamuna Van Morrisonin uudelleen ja nyt on kiire latailla ipod uuteen uskoon:) parhautta!
EDIT:// Unohdin ujuttaa postaukseen salaisen rakkausviestin kaverille: eli: Tuuli, oot tosi kiva ja aion täysin jumittua sun New York-lukaaliin ensi vuonna;D

Tunnisteet: