Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Polka dots

Polka dots

keskiviikko 30. syyskuuta 2009

cherry

Image and video hosting by TinyPic

Vaadin lisää tälläisiä päiviä! Aamupäivä vierahti Maximissa Coco Avant Chanelin pressinäytöstä seuraillessa ( kiitokset vielä Herttaiselle järjestelyistä! ). Koska olen viime päivät kahlaillut läpi kyseisen muotikuningattaren elämänkertaa, olin aika ylitäpinöissäni päästessesäni seurailemaan tätä maailmaa myös valkokankaalta. Ja nyt pitää sanoa, että olisin pikkiriikkisen pettynyt. Audrey Tautou ( siis sen ihmisen hiukset! ) kyllä  loisti roolissaan ja tarinan kuvaus oli kaunista. Olisin kuitenkin toivunut, että leffassa olisi keskitytty laajemmin Chanelin upeaan elämään, ei vain pieneen palaan siitä ( ja sitäkin oli muotoiltu hiukkasen liikaa. kirjafani murisee.)

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU


trenssi - pariisista
huivi - new york
shortsit - second hand ( pätkäisty eilen kamalassa vaatekriisissa )
kengät -minna parikka

Image and video hosting by TinyPic

Elävien kuvien jälkeen nappasin makutuomarin yliopistolta mukaan ja painuttiin tuhlaamaan synttärilahjakorttini. On siinä vain jotain sanoinkuvaamatonta luksusta vierailla Minna Parikan liikkeessä keskellä päivää. Oli niin kutkuttavaa istua siellä kokeilemassa maailman kauneimpia kenkiä ja tietää samalla, että kaupan ovien ulkopuolella ihmiset kiirehtivät työpaikoilleen ja velvollisuuksiinsa. 

Image and video hosting by TinyPic

Olin jo pidemmän aikaa itsepäisesti kuvitellut seuraaviksi parikoikseni tietyn kenkäparin ja vaikka kuinka yritin avata mieltäni muille tai innostua tulevasta syyskokoelmasta, en vain osannut ajatella mitään muuta vaihtoehtoa. Kun sitten vielä selvisi, että kyseiset kengät ovat ihan naurettavan hyvät jalassa oli homma päätetty parissa minuutissa. 

Image and video hosting by TinyPic

Minna Parikka - Cherry

Image and video hosting by TinyPic

Ah! ja väri on muuten kirkas fuksianpunainen. Kamera vääristelee:)

Image and video hosting by TinyPic

Ihana päivä jatkui vielä "Parikkakakuilla" koska tietenkin ihania kenkiä piti juhlistaa. Suunnattiin siis Stockalle ja herkuteltiin kakkujamme siellä turkkimummojen keskellä. Ymmärsin muuten siellä hajuvesien keskellä, että oih, haluan myös olla joskus valkohapsinen mummeli joka treffaa kavereitaan stockakahvien merkeissä ja juoruaa lapsenlapsista!

Mitä pidätte kengistä?

ps. näin tänään jotain ehkä uusia kenkiäkin söpömpää! Kaverin neljän kuukauden ikäisen pojan, ihana! :)

ps2. huh, kun tää kirjoitus takkuaa. lipitin äsken 1,5 litraa pepsiä ja olen ihan tärinöissä;D

Tunnisteet:

tiistai 29. syyskuuta 2009

top-10

Sain ihan sähköpostiin saakka toivomuksen, että listaisin joitakin tämän hetken lempparibiisisejä. Olen musiikin suhteen aika kaikkiruokainen ( siis miinustettuna se lauri tähkätyyppi + nää kräääh, äääh, I will kill you...krääh, äääh-jutut" ja ipodista löytyy vähän sitä sun tätä ( hei, frederikin volga...) mutta tässä nyt viime viikon kuunnelluimmat.

Metricin löytämisestä kaikki kunnia kuuluu Christinalle, joka kiltisti linkkasi bändistä blogiinsa.

Rödsögårdenin levy tipahti postiluukusta viime viikolla ja on soinut sen jälkeen tässä kämpässä tauotta. Lienee yksi suurimmista levysuosikeistani ikinä. 

Eiköhän tämä 25-vuoden vanhuus jo oikeuta julkisesti fanittamaan klassista musiikkia? Vivaldin vuodenajat ovat parhautta ja kevät niistä suurin suosikkini. Kaikkein ihaninta on kuunnella tätä pyörällä ajaessa:)

Kings of Leon. Tykkään hirmuisesti. 

Tämä jäi päähän Nuoresta Victoriasta ja saan tästä aina sellaisen haikean elämä hymyilee-fiiliksen. Tosin nyt tuntuu, että innostus on laantumassa koska tämä on näistä biisesitä ainoa jota en jaksanut kuunnella linkatessa. 

Jostain syystä tätä kuunnellessa uskon vahvasti, että en ole vielä ihan ikäloppu ja sopivasti huuruisia baari-iltoja isoissa suurkaupungeissa on vielä edessä ( Tuuli, wink, wink )

Ihana ja syksyinen. Muistuttaa yhdestä lempikirjasta. Tämä selviää aina ipodin "siivouksista" . ( tosin niin selviää se volgakin...)

Tää on nyt soinut päässä lähelle kuukauden;D

Löysin Lenkan viime syksynä ja varsinkin tästä biisistä on tullut ihan kiinteä osa päiväjärjestystäni. Kuuntelen tätä bussipysäkillä ja keskustan läpi kävellessä. 

Hei. Kirka on PARAS.

Hei, ehdottakaa mulle kivoja bändejä/biisejä!

Tunnisteet:

maanantai 28. syyskuuta 2009

new moon....taas.

Ihan pakkopakko laittaa tää. Mitä mieltä olette trailerista?

ps. ja te, jotka ette ole hurahtaneet Twilightiin, niin kohta se leffa on teattereissa ja lopetan tän friikkailun;)

syksyreissu

Image and video hosting by TinyPic






Ah, jei! Varattiin eilen kähärpään kanssa lennot&hotelli puukenkämaan pääkaupunkiin:) Kävi muuten ihan järjetön mäihä hotellin kanssa! olin ihastellut sellaista ihanaa neljän tähden ( kähikselle jäi aikoinaan pieni kammo meidän eräästä reilihotellista joten nykyisin se vaatii kunnon hotelleja. Vähän rajoittavaa mun mielestä, siis mitä sitten jos jostain kohtaa käytävää puuttuu lattia ja paikka on toiminut aiemmin bordellina;) ) söpöläistä ja eilen se yllättäen pamahti alennukseen juuri meidän kaavailemille reissupäiville!


Ja hei, jakakaas kaikki Amsterdamvinkkinne!
Onko kukaan käynyt Waterloopleinin kirpparilla? entä van gogh museossa?


Tunnisteet:

sunnuntai 27. syyskuuta 2009

tämä sunnuntai

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU
bleiseri - h&m
huivi - lontoo
housut - lindex
kengät - vintageliike nykissä

Tänään kävin heti aamutuimaan ( sunnuntaina yksitoista on kyllä aamutuimaan! ) Helsinki Vintagessa. Tarjolla oli vaikka mitä ihanaa mutta en vain saanut itseäni innostumaan mistään niin paljon, että olisin palavasti halunnut sen mukaani. Tämä vähän harmitti koska koin, että vaatekaappini olisi valmis jollekin uudelle vintageihanuudelle. Kiersin siis kaikki kojut neljään kertaan ja kokeilin mekkoa, useampaa karvahattua, tusinan verran nahkahansikkaita sekä hypistelin kymmeniä erilaisia pantoja, korvakoruja ja kenkiä. Otti kyllä myös päähän tuotteiden hinnoittelu. Mua on kait vähän liikaa lellitelty Lontoon ja Nykin vintageliikkeissä koska oma käsitykseni useamman vaatekappaleen sopivasta hinnasta oli useamman kymmentä euroa alhaisempi kuin myyjän. Ymmärrän kyllä, että Suomessa tarjonta on paljon vähäisempää ja sen vuoksi hintavampaakin mutta äiks, en vain osaa maksaa niitä hintoja!

Muuten päivä on soljahtanut ohitse ensin äidillä syömässä ja sitten iskältä sämpylöitä hakiessa. Meidän iskä tekee oikeasti maailman parhaita sämpylöitä! ( salaisuus voi tietty olla se joku puoli kiloa sokeria;) ) 

Image and video hosting by TinyPic

Äsh. Nyt pitäisi kait vääntää saksanainetta. Haluuko joku tehdä sen mun puolesta? Ei millään jaksais. 

Mun piti laittaa tähän loppuun joku tosi nerokas juttu mutta en enää muista mikä. Saatte siis tyytyä Kaleviin.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

lauantai 26. syyskuuta 2009

syksykirjat

Image and video hosting by TinyPic

Kirjahyllyäni siunattiin menneellä viikolla kahdella erittäin toivotulla opuksella. Tämä lauantai onkin mennyt lähes kokonaan kirjoihin tutustuen. Tai no, hetken aikaa jaksoin taistella rikosoikeuden ja kansainvälisen oikeuden kanssa mutta lopulta Chanel ja kauniit kengät voittivat.

Image and video hosting by TinyPic

Vintage kengät-kirja on jokaisen kenkäfriikin syvimpien unelmien täyttymys.  Tämä on kuin kirjojen Brad Pitt tai Robert Pattinson. Niin, epätodellisen täydellinen ja viekotteleva, että on vaikea uskoa todeksi. 

Image and video hosting by TinyPic

Kirja aiheutti tietenkin ihan kamalan kenkäkuumeen mutta onneksi ensi viikolla on aikomuksena mennä tuhlaamaan synttärilahjakortti ja kotiuttaa uudet Parikat. Hih, olen jo melkein päättänyt, minkä parin sieltä hyllyltä nappaan;)

Image and video hosting by TinyPic

Kenkien lisäksi sohvankulmassa on kanssani viihtynyt Coco Chanelin elämänkerta. Ja nyt tulee ylistystä mutta tämä kirja on ehkäpä kiinnostavin teos johon olen aikoihin tarttunut. Menneisyyttään useilla eri valheilla ja tarinoilla peitellyt, muodille uuden suunnan luoneen naisen tarina imaisee mukaansa ja kirjaa ei halua, ei pysty laskea pois käsistään. Teoksen kirjoittanut Axel Madsen on tehnyt elämänkerrat myös mm. Yves Sain Laurentista ja Simone de Beauvoirista. Tänä syksynä Coco Chanelin maailmaa voi tutkailla kahdestakin eri elokuvasta ja minut varmasti löytää molempien katsomoista mutta mikään ei voita tunnetta kun saa tutustua toisen maailmaan kirjan sivuilta, oppia sivua kääntämällä enemmän ja enemmän. Jos aiot lukea tänä syksynä yhden kirjan, lue tämä. Kurkkaa maailman tunnetuimman hajuveden ja klassikkolaukun taakse. 

Image and video hosting by TinyPic

kuva

Minkä on sinun syksysi tärkein kirja?

ps. pahoittelut tästä viime päivien postausryöpystä. ei vain innosta tenttilukeminen pätkääkään ja blogi on niin kätevä pakopaikka;)

Tunnisteet: ,

perjantai 25. syyskuuta 2009

paljetit&hakaneulat

Image and video hosting by TinyPic

oonks ikinä kertonut, et oon oikeesti vampyyri?

Aah, en tiedä auttako se aamuinen jooga vai mikä mutta maailma tuntuu taas vähän kivemmalta paikalta kuin viimeiset pari päivää. Kärsin yhä aika kamalaa "pieni maailma"-kriisiä tarkoittaen sitä, että yhtäkkiä tiedostan vähän liian hyvin, että tässä se elämä nyt on ja siitä pitäisi jaksaa muokata sellaista jota oikeasti haluaa muistella sitten 90-vuotiaana nivelreuman kourissa.

Tänään treffasin vanhaa kaveria ( kamalaa, ollaan tunnettu jo yli kymmenen vuotta! ) keskustassa ja jatkettiin juoruilua GILLES ET DADA-liikkeen avajaisissa, jossa kivojen vaatteiden ( missä se mun lottovoitto oikein on?!) ihailun lisäksi tein vähän liioiteltua tuttavuutta tarjoilujen kanssa ( siis ruokien, en viinojen )

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU
takki - dkny
mekko - lindex
paljettiliivi - zara
saappaat - hanna saren/seppälä
laukku - tommy hilfiger

Image and video hosting by TinyPic

mä söin ton.

Image and video hosting by TinyPic

Ainiin! ihan kivoutta, kähäräpää sai vapaaksi meidän kaupunkilomalle kaavaileman ajan! Nyt pitäisi sitten enää varailla lennot ja hotelli. Sen voisikin tehdä ensi viikolla kun palkka kilahtaa tilille. Ah, mahtavaa kun on muutakin odotettavaa kun kaksi tyhmää tenttiä ja entisestään piemenevät illat ( en kyll tajua tätä mun pimeysangstailua, yleensä oon syksyn ykkösfani)

Nyt nerokkuussarjan, eli The Officen kimppuun. Kuka muu on sitä mieltä, että Jim Halpert on aika ihana?

Tunnisteet:

hot jooga

Image and video hosting by TinyPic

huh, näytänpä ihan tasapaksulta makkaralta;D

Kävin tänään Lattasaaren LadyLinessa koklaamassa Hotbody joogaa. Aiempi joogailuni päättyi siihen, että eksyin kerran astangajoogasaliin ja häiriköin lopulta koko salia hallitsemattomalla mattoon muksahtelulla ja kikatuksellani. Kömpiessäni ulos salista vihaisten katseiden saattelemina vannoin, että jooga saisi osaltani jäää tähän. Kun nyt kuitenkin pääsin ilmaiseksi testaamaan yhden tunnin päätin pyörtää aiemman päätökseni ( varsinkin kun toinen ajanviettotapa olisi ollut tenttikirja )

Hot joogassa erikoisuutena on 35-40 asteinen sali. Koska olen aika herkkä muuttuville lämpötiloille jännitin etukäteen tuntuisiko lämmin sali ahdistavalta ja tukahduttavalta. Ensimmäiset pari minuuttia olivatkin aika epämukavia mutta kun lämpöön tottui rupesi se tuntumaan oikeastaan aika ihanalta. Kropan venyttäminen ( tai no, ehkä mun tapauksessa ei ihan rehellisesti voida puhua venymisestä) tuntui lämpimässä tavallista mukavemmalta ja vaikka juristimieleni yleisesti hylkii kaikenlaista "hyvinvointitoitotusta" niin ihan rehellisesti pitää myötää, että siellä lämpimässä salilla vallitsi ihanan rauhallinen ja stressistä vapaa olo ( taisin vähän nukahtaakin lopun rentoutumisvaiheessa, toivottavasti en kuolannut tai kuorsannut).

1,5 tunnin joogailu kului todella nopeasti. Yleensä olen aina se "liikkuja", joka vilkuilee kelloa parin minuutin välein mutta nyt kello unohtui. Toisaalta, hot jooga oli ainakin tämän kokemuksen perusteella paljon vähemmän fyysistä kuin olin odottanut. Olisin ehkä toivonutkin vähän enemmän "rehellistä rehkintää". Toisalta, joogaan tottumaton kroppani tuskin osasi käyttää itseään niin tehokkaasti kuin tarkoituksena on. 

Yllättäen huoamsin pitäväni joogailusta mutta ehkä mieluummin rehkin spinningsalissa tai lenkkipolulla. Selkää pitkin valuva hikinoro on ihanan palkitseva tunne!

Image and video hosting by TinyPic

Palkinto eilisesä lenkistä ja aamuisesta joogasta;)

Joogaatko?

ps. ainiin, tiputin sitten luomiväripalettini pukuhuoneen lattialle. ikinä ei saisi manata etukäteen ( lue edellisen postauksen loppu)

torstai 24. syyskuuta 2009

beautiful people



Oikeastaan on aika mahtavaa olla pahalla tuulella jo herätessään. Kun nousee sängystä vasen jalka edellä ei tarvitse kasata päivälle mitään turhia positiivisia odotuksia. Sitä tietää jo valmiiksi, että tänään on se päivä kun mitkään vaatteet eivät istu, kun myöhästyy bussista ja iho puskee finnin nenän viereen ( voisi luulla, että ihminen saisi täyden vapautuksen näpyistä kun iho on tipahtamistilassa kuivuuden vuoksi noin 90% ajasta mutta ei niin ei. ).

Kun on valmiiksi pahalla tuulella ei päivä mene enää yhtään enempää pilalle vaikka kaikki hemmetin ruusujen kauppaajat ja ihan vain rehelliset kerjäläiset hyökkäävät kimppuun heti junasta ulos astuessa. Ei tarvitse harmitella opiskelijaravintolan huonoa ruokaa koska tietenkin se on surkeaa ja saksantunnilla  voi jättää akkusatiivipohdinnat muille koska ihan kuin sillä nyt olisi  niin väliä tässä pienessä elämässä. 

Mitäpä sitä turhaan pettymään omaan laiskuuteensa kun kaikki on kuitenkin tylsää, ärsyttävää ja rasittavaa?

Image and video hosting by TinyPic

Kun kaikki vain potuttaa voi vihdoin kasata ne kaksi kollaasia jotka ovat olleet mielessä jo pitkään. Ja  koska on pahalla tuulella jo valmiiksi ei jaksa masentua toisten ihmisten kauneudesta. Mitä siitä vaikka oma peili näyttää rasvatukkaisen kalpeanaaman, jonka silmäpusseja voisi käyttää nostotyökaluna raksalla. 

Image and video hosting by TinyPic



Ja kun kaikki on yhtä kirosanaa niin turha sitä on opiskellakaan koska eihän se tentti kuitenkaan mene läpi.

Oikeastaan mustalla tuulella olo on loppujen lopuksi aika hemputin rentouttavaa. Taidankin tästä lähteä tekemään ruokaa vaikka se kuitenkin palaa pohjaan ja unohdan mausteet.

Kollaasit on tehty omasta mielestäni tämän hetken kauneimpien ihmisten ympärille. Toivon syvästi, että nuo ihimiset ovat oikeasti tyhmiä, tylsiä ja inhoavat jostain kohtalon oikusta omaa peilikuvaansa. Toivon, että he lyövät varpaitaan pöydänkulmiin, tiputtavat luomiväripaletteja lattialle, polttavat puuron pohjaan ja saavat rakkoja jalkapohjaan.

keskiviikko 23. syyskuuta 2009

hopeamekko

Image and video hosting by TinyPic

voiko sitä ihminen enää yhtään enempää näyttää itse kuolemalta?

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU


bleiseri - h&m
neulemekko - second hand
kengät - dinsko
laukku - tommy hilfiger

Syysväsymystä potevana haluaisin viettää kaiken aikani maaten sohvalla joko umpiunessa villapeitto korviin vedettynä tai epätodellisuutta telkkarista seuraillen. Ikävä kyllä ajanviettosuunnitelmiani dominoi tylsä tenttikirjallisuus ja ne saksankurssit joille ilmoittauduin surullisen itsevarmana siitä, että tuo kieli vielä joskus soljuisi sujuvana epäkielitaitoiselta kieleltäni. Niin ja tietty töissäkin pitää käydä mutta se on oikeastaan ihan okei. Tykkään työstäni. 

Tänään piipahdettiin kähäräpään kanssa katsastamassa The Ugly Truth, jolle olin jostain syystä innostunut kasaamaan kovat odotukset ( en oikein tiedä miksi. ehkä vain koska jotain tässä tylsässä arkielämässä pitää odottaa). No, se oli aika mitätön. Tylsistyin noin puolessa välissä ja keskityin varastamaan noitapillejä kähiksen karkkipussista. Okei, oli siinä muutama ihan hauska kohta. Ehkä olen tänään vain niin ylinegatiivinen, että mikään ei lävistä tätä masistelua. 

Nyt meen vääntämään vähän noita der-die-das-juttuja. Tai, enkä kyllä oikeasti mene. Käperryn tähän sohvalla ja leikin olevani Frendien seitsemäs jäsen. 

Äsh. Kertokaa mulle jotain kivaa. Mitä tahansa. 

Tunnisteet:

black jeans?

En tiedä, että mikä syyssekavuus mieltäni oikein vaivaa kun en näköjään osaa tehdä mitään päätöksiä itse. 

Hommahan on siis se, että menneiden vuosien tarmokkaan mustien farkkujen vihaamisen jälkeen olen todennut haluavani sellaiset ( oikeastaan huolestuttavan usein kuvittelen jo omistavani kyseiset pöksyt ja löydän itseni kaivamasta vaatekaappia niiden toivossa ). Olen siis viimeisten kuukausien aikana harrastanut pientä flirttailua mustan farkkukankaan kanssa aina kaupoissa kuljeskellessani mutta ne oikeat eivät kuitenkaan ole silmiini osuneet. 

Nyt mitä kivoimmat housut sitten löytyivätkin mistäs muualta kuin blogimaailmasta. 



Image and video hosting by TinyPic



Oikeastaan enää mietityttää vain kaksi asiaa:

1) Hinta. 69 euro tuntuu jo kukkarossa.
2) En ole ikinä tilannut mitään Panic in Paradisesta, joten osaako kukaan kertoa miten housut istuvat päälle ja miten koot toimivat ? ( isoja, pieniä...)
Mitä sanotte?

tiistai 22. syyskuuta 2009

new-moon-behind-the-scenes-shots

Sillä mitäpä muuta tekemistä 25-vuotiaalla yliopisto-opiskelijalla voisi olla päivisin...


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

kuvat



Jep, kyllä se marraskuu voisi jo pikkuhiljaa tulla;)

ps. tuolta kuvalinkin takaa löytyy vielä lisää kuvia.

maanantai 21. syyskuuta 2009

dp tilaus

Image and video hosting by TinyPic




Tajusin äsken kotiin pyöräilessä ( oli muuten ihan kamalaa ajella pimeillä metsäteillä, hei Espoon kaupunki, katuvalot?!), että mun on ihan pakko saada se Dorothy Perkinsin takki! ( kiitos edellisen postauksen kannustuskommenteista;) ). Huomasinkin muuten vasta tänään, että noita takkeja oli tarjolla myös mustina. En oikein jaksa tajuta, että miten olen jokaisella kuolauskerralla onnistunut ohittamaan tuon tosiseikan mutta kiitos parin kivan kommentoijan, sain vihdoin viestin päähäni ja tilasinkin takkisen mustana. Musta talvitakki on ollutkin hakusessa ja noi rimpsut näyttää omaan silmään kivemmilta tummassa värissä.  Heitin myös mukaan ihanan pirteän collarin kun nyt kerran lähdin tilausta väkertää niin olisi ollut vähän tylsää tilata vain yksi juttu.

Ainiin! Ja olin tänään pyöräonnettomuudessa! Tai no, okei. Törmättiin yhden keski-ikäisen hurjastelijan kanssa toisiimme ja mun tanko hiukkasen vääntyi. Ei siis mitään aivoja asfaltila tai katkenneita raajoja mutta kyllä siinä sydän pongahti kurkkuun. Hui.

Nyt pitää parannella hermoja frendeillä ja äidin kakulla:)

ps. Onko Amsterdam vierailemisen arvoinen kaupunki? Yritetään kähiksen kanssa keksiä kivaa kaupunkikohdetta. Meidänhän piti alunperin mennä Nizzaan mutta jouduttiin perumaan reissu ton yhden töiden vuoksi. 

ps. Heitelkää myös mielipiteitä uudesta bannerista! Kähäräpää väittää, että toi on " aika kuninkaallinen" ;D

Tunnisteet:

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

dream coat



Argh! juuri tämän vuoksi EI pitäisi selailla vaatekauppojen nettisivuja ajatuksella " mä vaan vähän kattelen..."

Yhtäkkiä silmiesi edessä on täydellisistä täydellisin takki ja sitten vietätkin loppuillan mokoma ihanuus verkkokalvoillasi yrittäen selittää itsellesi ( ja asiasta täysin epäkiinnostuneelle poikakaverille ) että okei, vaikka kaapista löytyykin jo pinkki villakangastakki niin kyllä lilallekin löytyisi käyttöä.

Image and video hosting by TinyPic


Hmnn.. mitä mieltä olette? Pitäisikö laittaa takki tilaukseen?

Tunnisteet:

september wedding

Image and video hosting by TinyPic

Kaunis syyspäivä ja kauniit syyshäät. Kähäräpää toimi bestmanina ja minä pääsin vihdoin pukeutumaan Lontoon vintagelöytööni. Tyylikkäästä ja kauniista hääparista en uskalla julkaista luvatta kuvia mutta tässä muutama otos ihanasta päivästä.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

ja, arvatkaas mitä nappasin!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vinkki, näin nappaat hääkimpun:

1) kengät pois

2) Eturiviin ( mielellään ei edes lapsia edessä, niitä on ikävä tallata)
3) Valmiiksi etukenoasento
4) Hyppää eteenpäin noin puoli sekuntia sen jälkeen kun morsian irrtottaa otteensa kimpusta. Tällöin sinä ja kimppu kohtaatte puolessa välissä, ennen kuin muut ehtivät kisaan mukaan.
5) Laskeudu sulavasti ( tai vähemmän sulavasti ) kimppu kädessäsi.

ps. tämä toimii! saan aina morsiuskimpun! ja ai mikä ylikehittynyt kilpailuvietti? ;)

Image and video hosting by TinyPic

Nyt nukkumaan ja kiitokset tuoreelle avioparille kauniista päivästä!

Tunnisteet: