Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tuliskohan laastarit muotiin lähiaikoina?

sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Tuliskohan laastarit muotiin lähiaikoina?

Au! Au! AU!!! Koin tänään ensimmäinen yhteisen päivän uusien kenkieni kanssa ja alku ei ainakaan lupaillut ruusuisesta tulevaisuudesta. Kaikki meni hyvin ensimmäisen tunnin. Kävin kiertelemässä kaupoissa ja lopulta kävelin iskälle. Kaikki sujui varsin mallikkaasti. Ongelmia ilmaantuikin vasta papalta lähtiessä. Jalkarukkani olivat tunnin vapauden aikana turvottaneet itsensä uusiin mittasuhteisiin ja eivät todellakaan olleet riemuissaan änkeämisestä takaisin uutuuttaan nitiseviin vankiloihinsa. Äidin luokse kävellessä kasvoni valuivat jo tuskanhikeä ja jalkani taas verta. Pikkuveljien ivaisten ilmeiden (ja hyvin asiattomien letkautuksien) saattelemina klonkkasin kuitenkin urhoollisesti koko kilometrin matkan. Tai no. Kaikki meni vielä suhteellisen siedettävästi äidin pihaan saakka. Siellä tämä tyttö onnistuikin sitten lopulta KOMPUROIMAAN OMIIN JALKOIHINSA! Voinkin käyttää tässä kuvaavaa termiä mukkelismakkelis ja makasin pitkälläni maassa. Tuossa vaiheessa nuo nokkavat 16-vuotiaat onneksi tajusivat auttaa siskorukan pystyyn ja tiedustella jopa vointia. Teki oikeasti mieli purskahtaa itkuun mutta koskan olen kypsä 23-vuotias, nousin pystyyn, pudistelin soran käsistäni ja jatkoin urhoollisesti nilkuttamista eteenpäin. Ylpeyteni lopullisesti (ja kirjaimellisesti) maanrakoon kadonneena.

Päätin ilahduttaa teitä kuvasarjalla minun ja kenkieni suhteen tämänhetkisestä tilasta. Kolmantena pyöränä mukana kuvissa myös jalkaparkani, jotka ovat ikävästi joutuneet riitojemme välikappaleeksi.
Kyllä ottaa päähän! Ensi viikolla pitää sitten nailonit jalassa yrittää tepastella kenkulit jalassa ja toivoa parempia hetkiä kuin tänään. Ehkäpä tämä paljaat jalat-aloitus oli liian hard corea noiden kenkien kanssa. Äsh. Miten jotain noin kaunista voi tehdä niin kipeää?!

Sitten kengistä tunikamekkoseen. Omistan siis tosi kivan tunikamekkosen mutta en oikein osaa käyttää sitä. Kysynkin nyt sitten teiltä alla olevien havaintokuvien kera, että mikä vaihtoehdoista toimii parhaiten vai toimiiko mikään:) Noista sukkiksistakaan en ole aivan varma...

Photobucket


Nytpä lähdenkin rasvailemaan jalkaparkojani.

-Jonna

ps. Muistakaa Jennyn arvonta!

Tunnisteet: ,

22 kommenttia:

Blogger Jenny kirjoitti...

Kaksi viimeistä miellytti eniten, vyöllä saa niin kivasti muotoja esiin. Tunikasi on nätti.

15. kesäkuuta 2008 klo 21.36  
Blogger MouMou kirjoitti...

Keskimmäinen tai vasen reuna ovat parhaita. Ja hemmottele nyt hyvä tyttö jalkojasi jalkahoidolla, ne ovat sen ansainneet!;)

15. kesäkuuta 2008 klo 21.41  
Blogger hannae kirjoitti...

Haha harrastin itsekin tuota kompurointia taannoin. Musta toi kakkonen on paras!

15. kesäkuuta 2008 klo 21.51  
Anonymous Pitsiverho kirjoitti...

Itsekin tuossa pari viikkoa sitten koin samanlaisia tuskanhetkiä, kun laitoin uudet 10cm korkkarit jalkaani useamman kilometrin kävelylle. Aijai, että tuli mojovat rakot molempiin jalkoihin, vaikka olikin sukat jalassa. Tuosta opin sen, että en enää lähde uusilla kengillä pidemmälle kävelylle, vaan eka totuttelen niihin pikkumatkoilla :)

Minusta keskimmäinen vaihtoehto on paras noista :)

15. kesäkuuta 2008 klo 21.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Auts, uusien kenkien kanssa aloitus on toisinaan just noin kivulias! Toivottavasti jalkaparkasi parantuvat nopeasti.

Tunikamekkonen näyttää parhaimmalta vyön kanssa musta. Sillä saa kurottua vyötärön esiin.

15. kesäkuuta 2008 klo 21.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Keskimmäinen on mielestäni paras. :)

15. kesäkuuta 2008 klo 22.00  
Blogger Elina kirjoitti...

Miten olisi viimeinen mustilla sukkiksilla?

Näin nuita kenkiä dinskossa, mutta jätin ne haikeana hyllyyn. Kaipuutani helpotti kuulla, ettei ne olleetkaan IHAN täydelliset (vaikka ihanat ovat vieläkin) :)

15. kesäkuuta 2008 klo 22.04  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Kaksi ensimmäistä sopivat parhaiten. =)

Itse onnistuin tekemään saman virheen uusilla kengilläni ja sain mojovat vesirakkulat kumpaankin jalkaan. Kauneuden eteen joutuu ilmeisesti kärsimään.

15. kesäkuuta 2008 klo 22.19  
Blogger christina kirjoitti...

Minä ihastuin kahteen ensimmäiseen vaihtoehtoon. :) Se on jännä, miten jotain mistä tykkää kovasti ei silti osaa oikein pitää. Ostin viime kesänä kivan tunikan, jota olen pitänyt säälittävän vähän juuri sen takia, etten oikein tiedä miten sitä pitäisi käyttää.

Ja auts, miten kesällä tuntuukin, että tavattoman suuri osa kenkälaatikon antimista aiheuttaa ennemmin tai myöhemmin epämiellyttäviä lopputuloksia.

15. kesäkuuta 2008 klo 22.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni tuohon tunikaan ei vyö sovi tuon kaula-aukon takia, se on jo itsessään efekti.
Kokeile mekkoa ilman vyötä, pue sen päälle pieni villatakki ja pidä jalat paljaina. Kokeile myös pitkän ohuen kaulaketjukorun kera mekkoa, sekin voisi häivyttää "äitiysmekkoilmettä" joka syntyy ilman vyötä.

16. kesäkuuta 2008 klo 1.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Love your purple tights...too thick for my taste...

16. kesäkuuta 2008 klo 7.21  
Blogger Marika kirjoitti...

Mielestäni kaikki tunika-asut käyvät oikein hyvin. Todella nätti tunika ja nuo sukkikset sopivat siihen kuin nenä päähän. :)
Olen huomannut aivan liian monta tuskaista kertaa, ettei niitä kenkiä saa laittaa ekaa kertaa paljaisiin jalkoihin. Eikä vielä toisellakaan kerralla. Vasta sitten, kun ne ovat muotoutuneet jalkaan. Parasta olisi, kun kävelisi kotona sukkien kanssa mahdollisimman paljon ennen ulos menoa, muuten sitä kinkataankin sitten kotia.

16. kesäkuuta 2008 klo 10.48  
Blogger S kirjoitti...

Keskimmäinen mekko-varitaatio on kivoin. Kokemuksia erittäin hankaavista kengistä löytyy täältäkin suunnalta! :D

16. kesäkuuta 2008 klo 12.11  
Blogger Peippo kirjoitti...

Jalkaparat. :/ Ei kiva kun kengät tekee tuommoisia.

Omasta mielestäni viimonen vaihtoehto (tunikamekko + musta vyö) on paras. Ainakin jos laitat nuo lilat sukkikset. Lilan vyön kanssa voisi tulla vähän yliannostus sitä väriä. :D

16. kesäkuuta 2008 klo 17.11  
Blogger *~SL kirjoitti...

Oih auts!:/ juu minulla on myös paljon kokemusta painavista ja hankaavista kengistä.. Joskus lomalla luultiin minun kaatuneen kun jalat oli niin täynnä haavoja, mutta kengistä kaikki tullut! Ja nuohan oli dinskon kengät? minulla on myös yhdet dinskon kengät mutta.. epäilen niiden hankaavan kantapäitä, ehkä niitä voisi käyttää sukkien kanssa.
Ihana tunika! sopii hyvin vyön kanssa.

16. kesäkuuta 2008 klo 17.59  
Anonymous Nina kirjoitti...

Annan ääneni tunikalle ilman vyötä, eli vaihtoehto A. Musta vyö saattaa toimia mustien sukkisten ja mustien kenkien kanssa, mutta noilla sukkahousuilla ilman vyötä on musta paras. :)

16. kesäkuuta 2008 klo 18.09  
Blogger Ocean kirjoitti...

Viimeinen asu muita asusteita (sukkikset, panta) vaihtamalla voisi toimia :)

16. kesäkuuta 2008 klo 18.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuohon tuunikaan sopis myös joku vähä rokimpi vyö, esim musta vetoketjulla tai niiteillä. Tuo ku on kuitenki aika hempeä. Sitte joku musta laukku tai joku kaveriksi. Vaikka ei pahoja nuo kuvatkaan!

16. kesäkuuta 2008 klo 19.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuolla ohuemmalla vyöllä tai vallan ilman vyötä näyttää omaan silmääni parhaimmalta. Mulla muuten kans jo muutama laastaripaketti tuhottu kun kengät saa jalat vereslihalle :<

16. kesäkuuta 2008 klo 21.50  
Anonymous lukija kirjoitti...

Ilman vyötä paras :)

16. kesäkuuta 2008 klo 22.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehkä keskimmäinen on paras! :o)

18. kesäkuuta 2008 klo 15.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kakkonen

26. kesäkuuta 2008 klo 13.03  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu