Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Home Sweet Home

maanantai 4. elokuuta 2008

Home Sweet Home

Sain tässä jo jonkin aikaa sitten toivomuksen kotini esittelystä. Olen lykkäillyt tämän postauksen tekemistä monestakin syystä. Ensinnäkin tämä luukkumme on ikuinen työmaa. Epäilen naapuriemme pitävän meitä jo ihan pimahtaneina, kun lähes joka toinen viikko raahaamme uutta huonekalua sisään:D Tälläkin hetkellä naulakko ja lamppu makailevat lattialla odottamassa iskän kiviporaa lainaksi ja selailemme netistä poikakaverille uutta tietokonepöytää. Uusi lisäkirjahyllykin on taas jälleen kerran hakusessa kun innostuin noista kirja-aleista pikkuisen liikaa:) Toinen syy tämän postauksen kanssa vitkasteluun, oli empivä suhtautuminen oman kodin esittelyyn netissä. Kotini on kuitenkin linnani:) Tämä on se paikka, jossa voin rauhassa hengailla maalintahrimat olohousut päällä, lötkättää sohvalla ja olla välittämättä uusiutuneesta silmätulehduksesta (joo, se tuli takaisin!). En siis ollut aivan varma, haluanko todella esitellä sitä. Sisäinen tirkistelijäni on kuitenkin tykännyt niin hirvittävästi muiden vastaavista postauksista, että en viitsinyt kokonaan tätä toivetta ohittaa. Päädyinkin sitten lopulta kompromissiin: Luvassa palasia kodistani:) Olkaapas hyvät.Oho, innostuin hiukkasen tuosta kuvauksesta ja noita kuvia tulikin aika kasa:) Siinä nyt kuitenkin jonkinlaista vihjettä siitä minkälaisissa oloissa asustelen:)

Aivan. Se silmätulehdus sitten toistui ja vaikka en näytäkään yhtä hirvittävältä kuin viimeksi, niin olo ei ole mitenkään erityisen mahtava. Tämän kaiken silmäkutinan lisäksi ihoni päätti olla tykkäämättä viilenneestä ilmasta ja pamahti aivan superkuivaksi. Hah, en siis voi laittaa minkäänlaista meikkiä tähän naamatauluun. Jos siis bongasit tänään erityisen kyrsiintyneen ja räjähtäneen näköisen Jonnan tallustelemassa Espoossa, niin tuossa syy.

Nyt vähän cokista ja lakuja, nin mieli paranee:)

Jonna

Tunnisteet:

24 kommenttia:

Blogger tiina kirjoitti...

Aivan ihania kuvia !! Etenkin nuo muumimukit ovat aivan ihastuttavia, minulle ei ole muumisarjaa kertynyt astioissa kuin 2 mukia ja 2 kulhoa.

Omistat muuten paljon kenkiä! Mutta olet oikeassa, aina vain haluttaa ostaa lisää, eikä mikään riitä :D

4. elokuuta 2008 klo 19.52  
Blogger tipitii kirjoitti...

Voi ei, kaikki sympatiat on kyllä sun puolella tuon silmätulehduksen takia! Se on oksennustaudin jälkeen ehka kauhein tauti ikinä (ainakin niistä, jotka olen itse tähänastisessa elämässäni kohdannut). Kauniita kuvia kodistasi!

4. elokuuta 2008 klo 20.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kai olet pistänyt pois ensimmäisen silmätulehduksen aikana käyttämäsi silmämeikit?? ETENKIN ripsivärin?

just checking.. siskollani uusiutui silmätulehdus 3kertaa ennen kuin lääkärin ohjeistamana tajusi tehdä tuon pienen tärkeän liikkeen. ripsiväriputelossa ne bakteerit vain muhivat ja pääsevät iskemään uudelleen.

4. elokuuta 2008 klo 20.29  
Blogger Jonna kirjoitti...

tiina: Kiitos:) minä olen niin onnekas, että saan äitini ystävältä noita muumimukeja aina lahjaksi. Kokoelmass aon jo 13 mukia:)

tipitii: Tämä on kyllä järisyttävän ärsyttävä tauti:(

anonyymi: KIITOS! en tietenkään tajunnut tehdä tuota! Nyt ne lentävät roskiin ja säästit minut tällä kommentilla varmaan tusinan tulehduksen putkelta:)

4. elokuuta 2008 klo 20.36  
Blogger Lotte kirjoitti...

Kivoja kuvia, ihan "sun näköinen" koti, vaikka vain blogia seurailleena voin näin sanoa:) toivottavasti silmätulehdus helpottaa, meinasin kanssa tuosta ripsiväri asiasta sanoa kaverilla uusiutui parikin kertaa kunnes lääkäri varmisteli että ei kai ole sama ripsiväri käytössä...

4. elokuuta 2008 klo 20.38  
Anonymous Slania kirjoitti...

Mäkin haluan Freud-taulun! Mistä sen olette löytäneet? Mukavalta näyttää muutenkin kaikki pikkuasiat kodissanne.

Pikaista paranemista.

4. elokuuta 2008 klo 20.56  
Blogger Katri kirjoitti...

Tosi kivoja yksityiskohtia! Nyt iski sisustusvimma minuunkin :D

4. elokuuta 2008 klo 21.49  
Blogger anna kirjoitti...

Onpas ihanan näköistä!

Hei pakko kysyä: miten saat nuo kuvat noin vieretysten, pitääkö tehdä joku taulukko html:llä tms? Varmaan löytyis jostakin, mutten jaksa alkaa ettii...

4. elokuuta 2008 klo 22.11  
Blogger May kirjoitti...

Meinasin myös sanoa, että silmätulehdus on tosi ilkeän helposti tarttuva ja tosi sitkeä. Mullakin alkaa vähitellen mennä hiiiitaaassti jakeluun, että kannattais ehkä vaihtaa silmämeikit ja desinfioida työkalut niin vois kierre katketa. Kiitos täältäkin anonyymille vinkistä! :o)

4. elokuuta 2008 klo 23.40  
Blogger christina kirjoitti...

Onpa teillä kivan näköistä. Ihanan kodikasta. :)

5. elokuuta 2008 klo 0.20  
Blogger MouMou kirjoitti...

Johan näyttää kauniilta!:) Ihastelen täällä noita drinksulasejasi.<3

5. elokuuta 2008 klo 8.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

iiiihana lamppu :D <3

5. elokuuta 2008 klo 9.46  
Blogger Tanya kirjoitti...

Ihanan näköinen koti teillä:)

Silmätulehdus on jotain niin hirveätä. Se kun on sellainen tauti, ettei sitä oikein voi peittää:(. Onneksi mulla oli viimeksi joskus ylä-asteella, mutta silloinkin sain mieltä ylentäviä kommentteja luokkakavereilta: "Sä oot ihan h*****n karmeen näköinen".

5. elokuuta 2008 klo 10.10  
Blogger apple kirjoitti...

Kotisi vaikuttaa todella hienolta.(:
Toivottavasti silmätulehduksesi menee pian ohi.

5. elokuuta 2008 klo 12.14  
Anonymous mansikka kirjoitti...

Kodikkaan ja mukavan näköstä!
Kirjahyllyt on itellä sisustuksessa ongelma. Kirjoja kun kerääntyy ja hyllytilaa tarvii lisää, mutta ei ole rahaa mihinkään lundiaan, jota voisi jatkaa yhtenäisesti. En kuitenkaan haluaisi kotiini kaikenlaisia hyllyviritelmiä ja ihme tasoja kirjoilleni tai kymmentä samanlaista ikean pikkuhalpishyllyä :)

5. elokuuta 2008 klo 19.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Olen vastikään löytänyt blogisi, josta on tullut yksi suosikeistani!
Tuohon silmätulehdukseen halusin kommentoida, et esim minä olen allerginen joillekin tippojen sisältämille säilytysaineille yms... ja joihin reagoin niin et silmätulehdus pahenee,tietenkin on mahdotonta selvittää mitä ne aineet on. Joten pyydä uusi,eri lääke heti jos käyttämäsi ei ole parissa päivässä auttanut. Kyllähän sen itse silmässään tuntee tehoaako vai ei. Allergisiin oireisiin käytän Lomudal-tippoja,ovat tosi neutraalit.
Sirpa

5. elokuuta 2008 klo 23.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätti koti ja ihania yksityiskohtia:)

Toivottavasti silmätulehduksesi paranee, eikä aivan heti uusiudu!

6. elokuuta 2008 klo 11.15  
Blogger katju kirjoitti...

Miten ihania tauluja! Oletko maalannut ne itse, vai ostanut jostain? :)

Muutenkin oikein sievä ja tyylikäs koti :) Blogiasi on mukava lukea, jatka samaan malliin!

7. elokuuta 2008 klo 0.19  
Anonymous PattyB kirjoitti...

Oih! Sullakin on Lotta-kirjoja! Ne punaiset selkämykset tunnistaa aina. Kirppikselläkin voi nopeasti tsekata, löytyisikö täydennystä kokoelmaan. Ja muumimukit! Olen koukussa myös niihin. Parikymmentä taitaa kotoa löytyä. Vanhimmat on jo siirtynyt pois käytöstä koriste-esineiksi.

7. elokuuta 2008 klo 10.29  
Blogger Jonna kirjoitti...

Lotte sanoi: Kiitos ja silmätulehdus on nyt jo houmattavasti helpottunut:)

Slania sanoi: Juliste on ostettu Pariisista Seinen rannalta ja kehystetty sitten kotosuomessa laatu-Ikealla:)

Katri: Hih, kiva, jos onnistuin inspiroimaan:)
4. elokuuta 2008 21:49


anna: ei ole mitään taulukkoa. Ihan yksinkertaisesti vain lisään kuvat bloggerilla ja asetan ne vierekkäin:)Elikkäs: ensin lisään yhden kuvan ja laitan sen haluamaani väliin. Sitten lisään toisen ja lisään sen aiemman viereen:) Surkein selitys ehkä ikinä:D

May : Inhottavaa vain viskata kaikki roskiin, mm. melkein käyttämättömät piilolinssit. äsh. :(


christina: Kiitos! ja olen ihan kateellinen huoneesi punaiselle seinänvärille, mikä vilahti yhdessä kuvassa pari päivää sitten:)

MouMou: Kiitos! Pitäisikin väsäillä tässä jokin päivä drinksuja ja hyödyntää lasit:)

Anonyymi: Kiitoksia:)

Tanya sanoi:Kiitos! ja silmätulehdus on kyllä oikeasti yksi inhottavimmista taudeista:(

apple: kiitoksia ja silmät on jo melkein kunnossa!

mansikka: Me jo onnistuttiin löytämään mieleinen hyllytyyppi mutta nyt sen tekeminen on yhtäkkiä lopetettu:( Nyt sitten laitetaan katonrajaan huomaamaton seinään sointuva hylly ja laitetaan kirjoja sinne:)

Sirpa: kiitos vinkistä! Nyt ainakin tuntuisi silmät olemaan paranemaan päin mutta pidän tämän mielessä myöhempää varten:) ja kiva, että tykkäät blogistani:)

Anonyymi: kiitos! tosin toisinaan tuntuu, että meillä on yksityiskohtia enemmän kuin varsinaista sisustusta:D

katju sanoi: Kaikki muut on ostettu paitsi nuo "kasvottomat ylilaihat" naiset, jotka olen väsännyt joskus vaihtarina ollessani:)

PattyB: Siis Lotathan on yksi parhaista kirjasarjoista ikinä:) Itse olen onnistunut hankkimaan noita huuto.netin kautta mutta vieläkin puuttuu hirvittävä kasa:( Minulla on 14 muumimukia mutta yksi on niin vanha (Roosa Muumipeikko&Niiskuneiti 1990-1993), että se on vain koristeena:)

7. elokuuta 2008 klo 12.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sulla on peilipöytä ja kaj stenvallin ankkalaseja. muutan teille.

7. elokuuta 2008 klo 13.21  
Blogger Molly kirjoitti...

Ihania kuvia!

Lamput ovat niin hienot!

7. elokuuta 2008 klo 16.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi ihani kuvia teiltä!

Toivottavasti silmätulehdus on parantumaan päin. Kokemuksesta tiedän, että silmätulehduksen aikaan ei oo kovin hehkee olo ja tosiaan noiden "vanhojen" silmämeikkien pois heittäminen on tosi tärkeetä.

Sit vähän ohi aiheen kysyisin oikiksessa opiskelusta. Ite tosiaan hain tänä vuonna oikikseen mut parin pisteen päähänhän jäin. Jo yhen välivuoden pitäneenä tuntuu, et olisin ikäloppu alottaessani opinnot vast vähä reilu parikymppisenä? Minkähän ikästä porukkaa siel yliopistol pyörii? No kaiken ikäst tietysti, tyhmä kysymys.. Joku ikäkriisi meneillään.
Anteeks tää kauhee sepustus!

7. elokuuta 2008 klo 21.52  
Blogger Jonna kirjoitti...

anonyymi: Tervetuloa, meillä on vuodesohva olkkarissa:) Kai sä kokkaat ja siivoat?

molly: kiitoksia:)

anonyymi: Äh, sä mikään ikäloppu olet:) Itse pääsin sisään 21-vuotiaana mutta täytin heti syksyllä 22. Iso osa sisäänpäässeistä on yleensä yhden tai kaksi välivuotta pitäneitä. Nyt varsinkin kun abipisteet lähti pois, niin niitä abeja eksyy sisän paljon vähemmän. Paljon on myös sellaisia, jotka ovat päässeet sisälle kolme tai neljä (viisi, kuusi...) vuotta ylppäreiden jälkeen. Iällä ei ole mitenkään hirvittävästi merkitystä. Kyllä se joukko on niin ikävärikäs, että mukaan mahtuu ja muutaman vuoden ikäerot suuntaan tai toiseen ovat siellä ihan arkipäivää:)

Onnea ensi keväälle! Pidä hauska välivuosi:)(Niistäkin kannattaa nauttia!)

7. elokuuta 2008 klo 22.32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu