Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mamma Mia!

lauantai 2. elokuuta 2008

Mamma Mia!

Käytiin äsken katsomassa Mamma Mia! Nyt kaikki joilla on vähänkin harmaa päivä elokuviin kuuntelemaan ABBAn ihania ikihittejä!
Sis minähän en missään nimessä aikonut ikipäivänä katsomaan tuotta leffaa mutta helposti aivopestävänä muutin mieltäni muutaman lähipiiristä tihkuneen kehuvyöryn jälkeen. Kannatti. Oli jopa kiva olla väärässä tällä kertaa:)

Aiemmin päivällä käytiin poikaystävän ja tämän pikkusisaren kanssa kaupoissa etsimässä tälle melkein 17-vuotiaalle neitokaiselle synttärilahjaa. Jos olisin kateellinen henkilö, saattaisin olla ehkäpä pikkiriikkisen kateellinen neidin 176 senttiselle erittäin sorjalle varrelle ja gasellimaiseen kroppaan sopiville bambisilmille. En kuitenkaan onneksi ole tälläinen alhaiseen kateudentunteeseen taipuvainen henkilö. En sitten yhtään. Muttahei, eiks ton ikäisillä pitäisi olla edes kasvot täynnä finnejä?!

Kauppojen jälkeen suunnattiin poikakaverin kanssa sitten keskustaan leffaan ja jäätelöille. Ihana Fazerin kahvila ei pettänyt lainkaan jäätelöannoksillaan ja farkkujen vyötärönauha aloitti päättäväisen uppoamisen vatsani uumeniin:) Lenkki huomenna? Ehkä joo.





Pitkästä aikaa farkut päällä!

Pusero - Asos
Farkut - Lindex
Laukku - Belizia
Kengät - Jokin pikkukauppa Wienissä

Hiuksistani näkyy muuten aivan upeasti (ehe, ehe), että käytin tänään aamulla aikaisen monta minuuttia kihartaen niitä. Tulos olikin ihan järjettömän kiva noin tunnin ajan ja sitten no mokomat kehtasivat lässähtää huolimatta siitä järjettömästä muotovaahto+lakkakasasta, jolla ne oli kuorrutettu.

Rakastuin muuten taas jälleen kerran kesäHelsinkiin. Kyllä se vain on niin ihana kaupunki. Nyt pitäisi vielä tämän "kesän" aikana ehtiä Suomenlinnaan ja Lintsille. Syksy ei voi tulla ennen kuin on istuttu edes yhden kerran siinä natisevassa ja vanhuuttaan vinkuvassa vuoristoradassa:)

Päivän kirjavinkki: Diane Setterfield: Kolmastoista Kertomus
Margaret saa salaperäisen kirjeen kuuluisalta ja elämäntarinaansa piilottelevalta kirjailijattarelta. Margaretin tulee kirjoittaa Vida Winterin elämäntarina. Samalla Margaret oppii myös ymmärtämään oman tarinansa. Kiehtova kertomus, joka pitää sisällään tarinan, kolmannentoista kertomuksen. Kirjaa ei halua päästää käsistään ennen kuin kaikki salaisuudet on kerrottu ja selvitetty. Kauniisti kirjoitettu teos, joka kunnioittaa tarinankerron perinteitä ja rakkaudenosoitus kirjoille ja lukemiselle.

Kauniita kesäunia kaikille:)

Jonna

Tunnisteet: ,

14 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Päiväsi kuulostaa ihanalta! Ja tuo jädeannos, ooh!<3 Farkut kyllä sopivat sinulle, joten jos ikinä kyllästyt hameisiin, don't worry.;)

2. elokuuta 2008 klo 21.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuten moumou jo sanoinkin, niin farkut pukevat sinua älyttämän hyvin!! :)

2. elokuuta 2008 klo 22.09  
Blogger Christina kirjoitti...

Oi, asusi on todella kiva! Simppeli, mutta silti todella suloinen. :)

Helsinki on kyllä kiva kesäkaupunki. Harmi vain, että minun kohdallani yleensä se ihastelu jääkin siihen yhteen kertaan kesässä. :<

3. elokuuta 2008 klo 0.57  
Blogger Unknown kirjoitti...

Voi miten kiva tuo valkoinen paita! 13. Kertomus oli pitkästä aikaa sellainen kirja jonka olisi halunnut heti lukea uudestaan, laatuluettavaa.

Vink, vink, liika muotovaahto saattaa latistaa kikkarat etenkin jos se on jotain megaextrahyperstrong-laatua. Sellainen mediumstrong on ihan riittävä kiharoiden pohjaksi ainakin mulla, samoin lakkakaan ei saa olla sitä tujumpaa sorttia. Näin ovat hiusmuotoilijaystävät hokeneet vuosikausia, hiuksista tulee liian painavat jaksaakseen kihartua.

3. elokuuta 2008 klo 9.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

13. Kertomus oli kyllä hyvä! Sain sen joululahjaksi enkä voinut lopettaa sitä lukemasta :D Kiva kuulla että muutkin tykkää!

3. elokuuta 2008 klo 13.22  
Blogger tiina kirjoitti...

Aivan ihana päivän asu :)
Ja ooh mikä jäätelöannos !!

3. elokuuta 2008 klo 15.45  
Blogger Mirka kirjoitti...

Mieletön jätskiannos! Nam!

3. elokuuta 2008 klo 18.00  
Blogger Marika kirjoitti...

Oi miten suloinen päivänasu. Sain juuri hyvän vinkin siitä, miten farkutkin saa näyttämään hyvältä. En osaa asustaa farkkuja niin, että siitä tulisi perus t-paita+farkut -kokonaisuus. Tuo asu näyttää kyllä aivan ihanalta.

3. elokuuta 2008 klo 20.39  
Blogger Joa kirjoitti...

Minulla juuri kesken tuo Kolmastoista kertomus ja vaikka kirja on hyvin kirjoitettu, niin olen jumittunut sivulle 150. Jos nyt puolen vuoden sisällä saisi luettua loppuun, ettei alku unohdu :)

3. elokuuta 2008 klo 20.45  
Blogger Maaria kirjoitti...

Violetti jätskipallo! Mitähän makua se on? Näyttää namilta koko annos :)

Ihana tuo rusetti tuossa paidassa. Raikas asu.

4. elokuuta 2008 klo 14.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana asu :) Minäkin rakastan kesäHelsinkiä, tämä kaupunki on niin täydellinen minulle :)

Tuo kirja on ehdottomasti yksi top 5 kirjoistani, suosittelen sinulle Markus Zusakin Kirjavarasta ja carlos Ruiz Zafonin Tuulen varjoa, ovat jotenkin saman tyyppisiä teoksia...

6. elokuuta 2008 klo 13.43  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: Jätski oli kyllä harvinaisen naminamia:)

brialliante: Kiitoksia molemmille tästä farkkukehusta:) Olin siitä kovin ilahtunut, koska tunenn itseni aina tukiksi farkkuja pitäessä:)

christina: kiitoksia! ja sun pitää tulla lomailemaan kesäiseen Helsinkiin:)

silvara: Hei, kiitos vinkistä! olen aika tumpelo hiusjutuissa joten tuo voi hyvinkin olla syy tuohon lässähtämiseen:)

emmi: On se kyllä upea kirja:)

tiina: kiitoksia:)

mirka: Se on kyllä namia:)

marika: Farkkujen käyttö tuntuu muuten nykyisin vähän hankalalta niin monen hamekuukauden jälkeen:)

ynestra: minulle käy myös jonkus kirjojen kanssa noin. Se on hassua, että oikeastaan kyllä tykkää kirjasta mutta ei vain pääse siinä eteenpäin...

majayna: Taisi olla mustikkajätskiä:)

winda: kiitos lukuvinkeistä! Pitääkin metsästää noi kirjat:)

6. elokuuta 2008 klo 13.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ah, that top with the bow was just beautifull:)

8. elokuuta 2008 klo 1.25  
Blogger Jonna kirjoitti...

sandra romfto: thanks:)

8. elokuuta 2008 klo 13.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu