Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Nopsasti

perjantai 5. syyskuuta 2008

Nopsasti

Tämä on tälläinen säälittävä tynkäpostaus koska huominen tentti kolkuttelee pahasti omaatuntoa. Olisi vain pitänyt vääntää kaikki kasvatustiedejutut kesällä, niin ei nyt tarvitsisi paahtaa paniikissa (tai siis nyt pitäisi olla paahtamassa paniikissa mutta sen sijaan kirjoitan tätä).
Huomisen tentin jälkeen suunnistankin sitten Tyylitaivas-tapahtumaan:) Piti äsken laittaa lukeminen tauolle ihan vain sen vuoksi, että tajusin yhtäkkiä miten törkeän tyylikkäitä ihmisiä sinne tapahtumaan on tulossa ja en ollut vielä edes valinnut vaatteita. Päädyin jälleen kerran Asoksen nahkahameeseen (tarvitsisin jonkinlaista vierotusta siitä) ja tapahtuman tyyliin sopivasti Fidasta ostettuun puseroon (tämänpäiväinen reissu, joka sitten veikin älyttömästi aikaa ja on syy, miksi en vieläkään ole lukenut koko tenttialuetta). Mutta asusta tarkempaa kuvaa huomenna yhdessä kaikkien niiden mahtavien löytöjen kanssa joita toivon tekeväni huomenna:)

Tänään viihdyin ihanissa maalintahrimissa olohousuissani mutta sinne Fidareissulle vaivauduin sentään heittämään hiukkasen muuta vaatetta päälle. Ulkona piti mielestäni olla paljon viileämpää, joten paahduin sitten tuossa samperin kuumassa villakankaisessa jakussa.

Muthei, nyt voisin hyvin pinnallisesti opetella minkälaista on syvätason oppiminen;)

-Jonna

ps. onko muita tulossa Tyylitaivas-miittiin?

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Muistakin laittaa kuvaa miittivaatteista!:D

5. syyskuuta 2008 klo 20.34  
Blogger Sara kirjoitti...

Äh, kaikki puhuvat nyt tuosta miitistä, ja minua alkaa harmittaa koko ajan entistä enemmän etten pääse paikalle... Välillä ottaa päähän niiin paljon asua 250km päässä Helsingistä! No, vuoden päästä asia toivottavasti korjaantuu nollaan kilometriin - mutta siitä ehkä lisää joskus myöhemmin... :P :D

5. syyskuuta 2008 klo 20.44  
Blogger pina kirjoitti...

sun blogisi vaikuttaa mukavalta, kirjanmerkeissä on!

6. syyskuuta 2008 klo 11.38  
Blogger Tuuli kirjoitti...

noita sun forecer 21 vaatteita katsoessani, niin käypä tsekkaamassa: http://www.3suisses.fr/FrontOfficePortail/catalogue_fra/boutique-chaussures/femme/chaussures/escarpins-salomes/richelieu-suises-colection/53937-richelieu-suises-colection.html (toivottavasti tosta tulee linkki.) Noi kengät oli kahteen otteeseen muistaakseni Ranskan Ellen (tai sitten Style Papersin, joiden välillä on kyllä vissi ero) sivuilla, ja näyttää musta vähän sulta. Ja shoppaatko mulle nykissä, jos laitan rahaa?

6. syyskuuta 2008 klo 17.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis mä olen aivan titämätön... Missä tollanen tyyli taivas-miitti on ja saako sinne mennä kuka vaan???

7. syyskuuta 2008 klo 13.54  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: Hih, laitoin jo:)

sara: Tuolainen väliamtka on kyllä tylsä:(

pina: Kiitoksia:) !

tuuli: Linkki ei toiminut:( Vastasin sun puolesta tuhlailusta naamakirjassa:) ps. sä oot liikaa töissä.

anonyymi: tuosta miitistä (oli siis eilen 6.9))oli ilmoittelua Tyylitaivaan sivuilla ja sinne saivat kaikki tyylistaivaslaiset tulla:)

7. syyskuuta 2008 klo 18.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu