Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rentut

sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Rentut

Sitähän lauletaan, että miksi naiset aina rakastuvat renttuihin. Itse en hingu miesten perään, jotka ovat käytökseltään renttuja mutta tyylinä renttuilu iskee;) Meillähän on kotona niin, että minä ihan fyysisesti estän poikakaveriani ajamasta sänkeään pois tai käymästä parturissa. Olen myös ottanut tavoitteekseni täyttää kähäräpän vaatekaappia erilaisilla printtipaidoilla, kulahtaneilla farkuilla ja pari kuukautta sitten sain vihdoin tahtoni läpi nahkatakin suhteen. En sentään kuitenkaan vaadi mitään ihan täysi-oppiasta pultsarityyliä, vaan kaikki hiukkasen kulahtanut ja ryppyinen toimii varsinkin jos ne yhdistää johonkin perussiistiin vaatteeseen (kuten pikkutakkiin tai neuleeseen)

Keräilin tähän alle pari julkkismiestä joiden tyylistä (ja ehkäpä myös muusta ulkonäöstä;) tykkäilen. 

Adam Brody on ikuisuussuosikki ja vaikka Hayden Christensen onkin ihan ylisöpö, niin en vain ikinä voi ymmärtää, että miten ihmeessä Bilson malttoi Adamista luopua;) Brodyn tyylissä tykkään tuosta kiltin pojan rentoilutyylistä, joka parransängen ja sekaisten hiusten kanssa muuttuukin sitten aivan yliseksikkääksi. njam;)

Robert Pattinson taas on tyliltään niin täysi pummi, että eihän tälläistä postausta voi edes harkita kirjoittavansa ilman tämän herran mainitsemista;) 


Minkälainen tyyli miehellä iskee?

-Jonna

Nyt taidan mennän hengailemaan tuon yhden kanssa joka pikkuhiljaa alkaa olla kipeästi parranajon ja hiustenleikkuun tarpeessa;)

Tunnisteet:

18 kommenttia:

Blogger NinaV kirjoitti...

MITÄ??!! Eikö Brody ja Bilson ole enää yhdessä? Ja Bilson on jo ehtinyt kihloihin toisen miehen kanssa?! APUA! Mä olen nyt ihan järkyttynyt!

(Pitäiskö varata Jenkkien matka vai joko Brodyllä on joku lohduttaja??)

8. maaliskuuta 2009 klo 19.25  
Blogger semma kirjoitti...

Juuri tuollainen sopivan renttu ja rähjä look ehkä ihan minimini snobiasenteella höystettynä toimii parhaiten.. Yritin kauan koulia pikkuveikasta (omasta mielestäni) tyylikästä, mutta epäonnistuin surkeasti:D Jätkä pukeutuu kollareihin ja länttää tukkaansa puoli tuntia peilin edessä tigillä..Se selkeästi kapinoi mua vastaan.
No, ainakin musamaku sillä on oikea (=

8. maaliskuuta 2009 klo 19.28  
Blogger Peippo kirjoitti...

Mä olen jo kauan etsinyt juuri tuollaiselle (muhun iskevälle) miehen tyylille oikeata sanaa, ja nyt sä sen annoit! Kiitos kiitos kiitos!

Jos mies on hyvännäköinen ja sillä on nahkatakki, niin mä todennäköisesti kuolaan sen perään. ;)

8. maaliskuuta 2009 klo 20.18  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Tosta tyylistä mäkin tykkään ja itse varmaan olisin jotain semmosta jos mies oisin (pitäs varmaan joskus ehtiä toteuttaan se mieshaaste). Oman miehen renttutukka alkaa olla jo niin ylipitkä että iloitsen siitä että se huomenna viimein menee parturiin ;) Mut toivottavasti ei parturi leikkaa liika lyhkäseks sitten että säilyy sellanen siisti renttutukka. :)

8. maaliskuuta 2009 klo 20.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aika samanlainen kuin sulla:) Brody ainakin iskee ja kovaa, itsekin ihmettelin Bilsonin vaihtoa. Tosin Christensenkin on aika namm:D

8. maaliskuuta 2009 klo 20.45  
Blogger Christina kirjoitti...

Renttu-tyyli on ehdottomasti paras tyyli miehillä! Juuri tuollainen kiva Adam Brodymainen tyyli iskee. :) Ja Robert on aina nam. ;)

Ja en tosiaan ymmärrä, miksi Rachel päästi Adamin menemään. :< Vaikka onhan se Haydenkin oikein hyvä tapaus, mutta hmm.

8. maaliskuuta 2009 klo 21.23  
Blogger Riikka kirjoitti...

Nam! Iskee kyllä itseenikin tuo tyyli, mielellään katselisi enemmänkin tuon näköisiä miekkosia. Tosin Pattinson näyttää kyllä hyvältä siloposkisenakin. :)

8. maaliskuuta 2009 klo 21.28  
Anonymous heini kirjoitti...

Kuinka kauan olette olleet yhdessä? :-) Niin hei - tee joku sinä&kähäräpää-postaus!! Kuinka kaikki alkoi jne. hänen tyylistään, "teiän" jutuista, hän vois kertoa siusta omilla sanoillaan jne. :---)...

8. maaliskuuta 2009 klo 21.43  
Blogger Laura kirjoitti...

Jes, mun mies on vihdoin muodissa! Se näyttää ihan pultsarilta ylikasvaneine letteineen ja sänkineen ja viiksineen. Mä oon jo pitkään luullut että se on aivan ylitörkeä näky, mutta sehän onkin IN. :D

8. maaliskuuta 2009 klo 21.58  
Blogger patentti kirjoitti...

Itse olen myös ihastunut tuohon prepattuun renttutyyliin. Saa näyttää siltä että parturi ja parranoja ovat unohtuneet, mutta ei sitä suihkua kyllä sovi unohtaa :p

8. maaliskuuta 2009 klo 22.48  
Blogger MouMou kirjoitti...

Ei tällaisia herkkupostauksia, kun toiset meistä joutuvat elämään ilman miestä!:O<3

9. maaliskuuta 2009 klo 10.02  
Blogger winda kirjoitti...

Tykkään hirveästi mun poikaystävän tavasta pukeutua, se on aika klassisen tyylikäs. :)Tosin sen on vähän pakko töissäkin pukeutua joskus hienommin, mutta renttutyyliä se ei valitsis varmaan vapaaehtoiseti muutenkaan :D

Tosin hirmu usein sillä on kolmen päivän sänki ja tukka sekaisin, että kai joku pienen pieni renttu asuu senkin sisällä :D

9. maaliskuuta 2009 klo 11.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt on pakko pitää ruutupaitasarjalaisten puolta ja heittää kommentilla. Tykkään todella sellaisesta mustat kapeat farkut ja tyylikkäät ruutupaidat vahvoilla väreillä yhdistelmästä. Myös nahkatakki on aika vastustamaton, siinä voidaan olla yhtä mieltä. Olen ehkä itse vain niin hullaantunut moppitukkaiseen pömperööni.

9. maaliskuuta 2009 klo 15.36  
Blogger Madde kirjoitti...

Mieleltää herrasmiehet ja tyyliltään rentut miehet ovat minun mieleeni. <3

9. maaliskuuta 2009 klo 16.56  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Ihan samaa mieltä! Renttutyyli on vain niin ihana. Ja minä en kyllä olisi adam brodysta luopunut :D

9. maaliskuuta 2009 klo 17.24  
Anonymous SidtheVicious kirjoitti...

Jep jep...sopivan renttu ja rähjäinen tyyli on kiva. Lisäksi punktyyli iskee muhun

9. maaliskuuta 2009 klo 19.11  
Blogger Jonna kirjoitti...

NinaV: Erosivat kait jo pari vuotta sitten. En kyllä tiedä, että onko Brodylla on jo uusi sylilämmike. Lennä jenkkeihin tarkastamaan asiaa;D

semma: Mullakin on on ollut kova pikkuveljien koulimisprojekti mutta kyllä ne kaikki valitsee vaatteet oman pään mukaan, siskon neuvoista välittämättä. höh:)

Peippo: Hah, olepas hyvä ja nahkatakit on niin upeita:)

Rva Herttainen: Se on ihan kamalaa, kun välillä ne kampaajat käyttää saksiaan vähän liiankin innokkaasti. Siis sen pitää pysyä vähän ylikasvaneen näköisenä leikkauksenkin jälkeen:D

Sofia D: Oih, Brody;D

Christina: Mutta kyllä Brody on parempi kuin Christensen ja Pattinson sitten kait voittaa kaikki;D

Riikka: hah, joo ei se Twilightissa pahalta näyttänyt;D

heini: Taidan kyllä jättää tuon kähäräpään lähes kokonaan salaperäisyyden verhon taakse:)Sen verran voin paljastaa, että yhdessä ollaan oltu viis ja puol vuotta:)

Laura: Hah, niin se muoti kiertää;)

patentti: Joo, suihkua ei saa unohtaa! :)

MouMou: Eikun nyt nimenomaan sinkkuna imet ittees kaiken mahdollisen mieskauneuden;)

winda: Mä uskon vakaasti, että kaikkien misten sisällä asuu pieni renttu:)

Alisa: Ruutupaidat on kyllä yksi parhaista keksinnöistä:)

Madde: Samoilla linjoilla mennään siis:)

kullanmuru: Joo, itse olisin myös roikkunut Brodyssa aika tiukasti kiinni:)

SidtheVicious: Muhun ei iske punk mutta rähjäinen nam nam:)

10. maaliskuuta 2009 klo 21.54  
Blogger Girzi kirjoitti...

muhun on kyllä iskeny aina skeittaaja- tai snoukkapoikien tyyli ihan kympillä:P sellainen mies olis nyt hakusessa..:D

12. maaliskuuta 2009 klo 12.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu