Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sunnuntai

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Sunnuntai

Uh, miksi ihmeessä ne parinkymmenen minuutin sohvatorkut aina venyvät niihin yli kahden tunnin syväuniin, josta sitten herätään kielestä/päivästä ja paikasta pöllämystyneenä, meikit poskilla ja hiukset pystyssä? päiväunet ei kyllä ole yhtään mun juttu jos tarkoituksena on tehdä yhtään mitään banaanikärpäsen älyn ylittävää vielä samana päivänä. 

Tänään nukuttuani ensin aamulla pommiin ( käy yllättävän helposti kun nukahtaa vasta neljältä aamuyöllä) ja missattuani bussin ( käy vielä helpommin kun lukee väärää aikataulua) käytiin äiskän kanssa pyörähtämässä kirpparilla. Myöhäisen saapumisen vuoksi superlöydöt jäivät löytymättä mutta pari kivaa pikku juttua sentään lähti mukaan:) 

Mutta joo, nyt saisi jet lag lähteä kiusaamaan jotain toista koska aamuisten sattumien ja päiväunien lisäksi meinasin tänään nukahtaa ruokapöytään ja enpäs edes käynyt iskällä vaikka olin niin itseksi suunnitellut ( isi, jos luet tätä, niin tuun esittelee mun matkakuvia toiste). Onneksi sain pikkuveljeltä kyydin kotiin ( tosin vain koska asuin matkan varrella sen tyttöystävälle.) niin en sentään nukahtanut bussiin ja päätynyt jonnekin varikolle. 

Aamulla luulin vielä, että päivästä tulisi viileän aurinkoinen. Onneksi nahkatakki ja huivit oli helppo heivata pois kun celsiukset nousi. Uusi täplämekko on ihan unelma!

 

Kirppuiselta torilta pääsi mukaan ysäripitsipaita ( nyt pitäisi enää löytää tähän täydelliset farkkushortsit), kirja sekä huivi, josta sain niin suuret Annan ruusunnuppuhamekiksit ( L.M Montgomery: Annan unelmavuodet ), että oli pakko ostaa ja nyt yritän sitten keksiä huivikauneudelle jotain käyttöäkin:)

 

 

Nyt jatkamaan sunnuntaiköllöttelyä! 

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uusi täplämekkosi on tosiaan upea, istuu sinulle tosi hyvin!:)

24. toukokuuta 2009 klo 20.04  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Ihan oikeassa olet, tuo mekko tosiaan on unelma!:)

24. toukokuuta 2009 klo 20.22  
Blogger Pinja kirjoitti...

Toi mekko tosiaan istuu sulle tosi hyvin. Oon lukenut ton Sheldonin kirjan ja tykkään siitä paljon. Sit vielä sellainen juttu, että blogissani on sulle haaste.

24. toukokuuta 2009 klo 20.39  
Blogger hanna kirjoitti...

Tuo pallomekko on kyllä upea!

24. toukokuuta 2009 klo 21.15  
Blogger Malddie kirjoitti...

pallomekko on ihana,sopii sulle! ja toi Kerro minulle unesi on muuuten hyvä(ja pelottava) !:D

24. toukokuuta 2009 klo 23.23  
Blogger Norppis kirjoitti...

toi paita. ihana.
toi mekko. IHANA.

24. toukokuuta 2009 klo 23.42  
Anonymous epple kirjoitti...

Haha loistavaa, joku muukin sanoo kirppuinen tori :D En olekaan täysin kummajainen.

25. toukokuuta 2009 klo 11.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hmm, kiinnostaisi tietää, mitä tuloksia olet saavuttanut elämäntapamuutoksellasi? Miten paljon olet laihtunut jne.. ? :)

25. toukokuuta 2009 klo 11.56  
Blogger Tuuli kirjoitti...

JONNAJONNAJONNA! Toi huivi on sen huivin kaveri jonka ostit/meinasit ostaa (en muista enää) Ezestä, siitä pikku kaupungista Nizzan lähellä olevilla kukkuloilla!

25. toukokuuta 2009 klo 16.35  
Blogger Jonna kirjoitti...

Sofia D: Uih, oon niin ihastunut siihen:)

sarakissa: hihi, ihana! :)

Pinja: Luin tuon kirjan joskus yhdeksän vuotta sitten ja nyt oli pakko ostaa kun tuli vastaan:) Lukaisinkin sen jo viime yönä ja kiitos haasteesta!

hanna: kiitos!

Malddie: kiitos ja kirja oli kyllä tosi hyvä:)

Norppis: kiitos! :)

epple: ollaan molemmat kummajaisia:)

Anonyymi: Kevään aikana tippui viisi kiloa mutta hmnh, voi olla, että nuo kilot pamahtivat takaisin jenkkimatkan aikana:) viimeiseen kuukauteen en ole siis matkan ja flunssan takia urheillut mutta huomenna olisi taas tarkoitus aloittaa:)

Tuuli: Hahah, se oli toinen syy miksi ostin ton huivin eilen:) Nyt mulla on sitten kaksi ruusunnuppuhuivia joille pitäisi keksiä käyttöä mutta oih, kun noi on niin söpöjä:)

25. toukokuuta 2009 klo 16.57  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu