Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

viisi kivaa

torstai 29. lokakuuta 2009

viisi kivaa


Image and video hosting by TinyPic

Nyt on kova kiire päästä syömään ihan just valmistuvaa valkosipulikanaa, joten listataanpas vain nopeasti tähän päivään kuuluneita kivoja juttuja. 

1) Vapaapäivä! Onko mikään ihanempaa kuin herätä uuteen päivään ja tietää, että tänään ei ole pakko tehdä yhtään mitään?

Image and video hosting by TinyPic

2) Siivottu koti. Kun kerrankin oli aikaa, puunasin koko asunnon lattiasta kattoon ( ja huom, toi kohta valmistuva herkkuruokakin on mun valmistamaa. Sisäinen kotihengetär heräsi tänään oikein tohinalla)  ja nyt on kivaa kun tuoksuu puhtaalta. Pölyjä huiskutellessa tuli kyllä sellainen tunne, että vielä parinkin päivän lykkäys ja koko kämppä olisi julistettu ydinjätealueeksi.

Image and video hosting by TinyPic

3) Ostin vihdoin ne ikuisuuden himoitsemani Your Facen kengät. Näitä on paijailtu ja taputeltu joka kerta ohi kävellessä ja aina jätetty hyllyyn. Nyt ne pääsivät mukaan ja on vain pikkiriikkisen huono omatunto satasen tuhlauksesta. ( hyvin yllättäen poikaystävä vielä oikein kannusti näiden ostoon. hämmentävää. eikö sen tehtävä ole nimenomaan hillitä mun ostelua?)

Image and video hosting by TinyPic

4) Juttelin pitkästä aikaa ihanan jenkkikaverini kanssa ja sain kuulla, että tämän bändin demolla on minusta kertova biisi. Se on kuulemma kirjoitettu jo seitsemän vuotta sitten mutta tämä on ensimmäinen kerta kun kuulen sen olemassaolosta. Pakko sanoa, että olo on aika special. Voiko sitä ihmistä enempää imarrella kuin omalla laululla? Saatan haluta t-paidan jossa lukee: " there is a song about me" ( ja ahahaha, parasta tässä jutussa on, että kähäräpää on vähän mustasukkainen. se ei ikinä oo mustis;) )

Image and video hosting by TinyPic

5) Ostin tänään myös pipon! Pipot on pop. Tämä yksilö löytyi Hennesin miestenosastolta. Miksi miehille on yhtäkkiä niin kivoja juttuja?

Nyt ruokaa ja Frendit ( en tajua miten se sarja jaksaa naurattaa vieläkin. Olen nähnyt jokaisen jakson vähintään viisitoista kertaa.)

Tunnisteet: ,

27 kommenttia:

Anonymous ruu kirjoitti...

oot ihana :D jotenki tää oli semmoin sopivan rento randomjuttuja kertova postaus. toimii.

29. lokakuuta 2009 klo 19.30  
Blogger fudge kirjoitti...

Ihana pipo! Siis hm:n miestenosastolla tuntuu olevan tänä vuonna entistä enemmän kaikkia kivoja juttuja.

29. lokakuuta 2009 klo 19.38  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ihana pipo, munkin pitää saada tuollainen :)

29. lokakuuta 2009 klo 19.39  
Anonymous Lotte kirjoitti...

Vitjat et sun postaukset aina pistää pirteelle päälle!:) Tää blogi on noussu ihan number one- blogiksi nyt ajan kuluessa, ja sä osaat piristää päivää!:)
ps.kohtahan susta kans tehdään juttuja lehtiin jos se biisi vetäsee samalla tavalla tuulta alleen ku Hey there Delilah :) Melkei samanlainen "tarina" takana:)

29. lokakuuta 2009 klo 19.40  
Blogger Norppis kirjoitti...

Mie rätkätän aina ihan kippurassa frendeille vaikka ne jaksot on kaikki nähty moneen moneen kertaan. Joku siinä sarjassa vaan on!

29. lokakuuta 2009 klo 20.00  
Blogger Jonna kirjoitti...

ruu: jei, kivaa olla ihana;)

fudge: kiitti! jo, ihan hassua, etä se on yhtäkkiä täynnä kaikkea kivaa!

Jenni: Käy ihmeessä nappaamassa oma. Tää on ihan yli-ihanan lämminkin:)

Lotte: Oi mien kivaa, kiitos! ja ehdottomasti haluan kaverin bändin menestyvän, että voin kehuskella kaikille olevani se laukun tyttö:)

Norppis: Vähän luulen, että katson frendejä vielä 80-vuotiaana mummelinakin;D

29. lokakuuta 2009 klo 20.27  
Blogger suklaasydän / Suklaata ja Kahvia kirjoitti...

OOO. Ihana pipo! Se kiinnittikin ihan heti ensimmäiseksi silmäni ja kuolailin koko postauksen ajan että toivottavasti muistat paljastaa mistä päänlämmitin on kotoisin. Taidanpa tietää minne seuraavaksi käy shoppaajan jalka :)

29. lokakuuta 2009 klo 20.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miehille tehään aina myös hienoimmat printtiteepparit :( naisten paidoissa lukee et "rock queen" tai "99% angel" kun taas miehillä on hienoja psykedeelisiä kuvioita ja järkeenkäypiä tekstejä! sortoa!

29. lokakuuta 2009 klo 20.35  
Blogger Milja kirjoitti...

Ihan loistava pipo, mäkin haluun! :D

29. lokakuuta 2009 klo 21.31  
Blogger Sini kirjoitti...

Heh mikä niitä miehiä vaivaa! Minäkin sain töistä pari vanhaa rottinkituolia ilmaiseksi ja kun soitin miehelle että tulepas kantamaan tuolit kotiin niin se sano vaan JOo. Ei siis mitään kommenttia lisäkalusteista, rottingista, hamstrauksesta jne, mitä nyt miehet kommentoi kun taloon kannetaan osittain risoja kalusteita. Olin ihmeissäni. Kerrankin! Onkohan ne tehny jotain pahaa...? :D

29. lokakuuta 2009 klo 21.38  
Anonymous tina kirjoitti...

Kivoja juttuja tässä postauksessa: 1)toi sun pyörä on melkosen ihana! 2) sun päivän asu on tosi simppelin suloinen 3)nuo uudet kengät on ikävä kyllä kadehdittavan makeet 4) toi pipo on tosi söpö ...en jaksa enää numeroida ja loppuu adjektiivitkin kesken, aivan hurmaava koko postaus! Jotenkin pystyt ihan normiarjestakin kirjottaan niin ihastuttavasti :)

29. lokakuuta 2009 klo 22.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon alkanu tykkään ihan hirmuisesti sun blogista viime aikoina! Tämmöiset listauspostaukset on muuten tosikivoja mun mielestä. Just rentoja ja kirjoitat niin sujuvasti ja samalla hauskasti, et sun tekstejä on oikea ilo lukea :)

29. lokakuuta 2009 klo 22.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten teet sen valkosipulikanan?

29. lokakuuta 2009 klo 22.27  
Blogger Jonna kirjoitti...

suklaasydän: pipo löytyy tosiaan hennesin miestenosastolta ja hintaakin oli vain kymmenisen euroa:)

Anonyymi: todellakin sortoa! :D

Milja: kiitos! :) kipaie hakemaan omaasi hennesiltä:)

Sini: ehkä tää on joku miesten salaliitto?

tina: oi, kiva, että tykkäsit:)

Anonyymi: kiitos! olipa mukava kommentti:)

Anonyymi: haha, mun valkosipulikana on niinkin yksinkertainen, että ihan perus hunajamarinoituja kanasuikaleita ja sitten ihan pirusti valkosipulia paistovaiheessa;D

29. lokakuuta 2009 klo 23.04  
Anonymous jei kirjoitti...

seuraavan kerran kun menen hm pitää kiertää myös miesten osasto.:)
frendejä jaksaa kyllä kattoa kerta toisensa jälkeen. nyt on parin kaverin kanssa menossa projekti, jossa lasketaan kaikki OMG:t. nyt ollaan jo 5 kaudessa menossa.:D

29. lokakuuta 2009 klo 23.06  
Anonymous maria kirjoitti...

susta on tannut tulla mun lempibloggaaja. olet niin ihku!

himoitsen noita your facen nilkkureita myös, mutta onko noiden korko myöskin nahkaa vai ns. ilman päällystetttä? mulla tuppaa menemään kengistä korko pilalle, jos se on verhoiltu, joten ei-verhoiltu olisi parempi..

29. lokakuuta 2009 klo 23.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

yksi aktiivinen anonyymilukija täällä hei :) kysyisin sulta apua: osaatko sanoa, millaiset koot tuossa dp:n mustassa takissa on? ajattelin tilata kanssa sellaisen, mutten ole varma minkä koon ottaisin.

29. lokakuuta 2009 klo 23.29  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Mun yks kaveri teki mulle biisin kun lähdin vuosia sitten Saksaan. Olin kans aika otettu.

Haaveilin aina miehestä, joka tekisi mulle biisejä ja soittelisi niitä kitaralla. Mieheni on todella epämusikaalinen, mutta kirjallisesti todella lahjakas, mutta ei se kuitenkaan kirjoita mitään vaimonylistämisjuttuja vaikka välillä aina vinkuisin ;) Toivon kuitenkin olevani jonkinlainen muusa :D

Mutta ymmärrän hyvin kähäräpään mustasukkaisuuden, itselläni se menee vain niin että jos en saa olla miehen kirjoituksissa hahmona niin olen vähän mustis ;)

30. lokakuuta 2009 klo 0.25  
Anonymous Säfä kirjoitti...

Kun muutkin niin minäkin..

Sun blogis on niin vallottava! Ja sinä kanssa.
Tää ei oo yhtään niin massaa kun monet muut, vaan omalla tavallaan hassunhauska ja piristävä. Vaikutat hirmu aidolta ihmiseltä ja kerrot rehellisisti fiiliksistäs ja elämästäs, niistä vähän huonommistakin asioista. Käytät sanoja taitavasti ja luot näin illuusion jostain jännittävämmästä, vaikka puhuisitkin oikeasti jostain hyvinkin arkisesta ja sekös vasta koukuttaa!
Ikinä en jaksa kommentoida ( okei, siihen laajiksen hammaslääkärijuttuun oli pakko ;)), mutta oon silti ihan fani! Jee, pysy tälläsenä!

30. lokakuuta 2009 klo 1.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi miten näytät ihanalta! mistä tuo ihana mekkosi on peräisin? :)

ja onnea omasta laulusta! :)

ariia

30. lokakuuta 2009 klo 9.06  
Blogger Jonna kirjoitti...

jei: siis se miesten osasto on nyt melkein parempi kuin naisten:) oih, Frendit<3

maria: oi kiitos! ja tein just spurtin eteiseen tarkistamaan koron ja joo, kyllä se on nahalla päällytetty. Enpäs muuten edes itse huomannut ostohetkellä. Nyt alkakain sitten mukulakivien kiertely;D

Anonyymi: oma takkini on kokoa 12, eli sellainen reilu 38 suomen koossa. Brittikoot on siitä hassut, että 10 vastaa ihan täsmälleen kolmekutosta mutta 12 on enemmänkin 39 :)

Rva Herttainen: Kähis sanoi just, etä se voi tehdä biisin siitä kuinka aina syön kaiken ruuan kaapista enkä ikinä siivoa;D Se ikävä kyllä on ihan musikaalinen ja soittaa kitaraa&pianoa, että tosta voi tulla ihan svengaavakin;D

Säfä: apua, punastelen täällä aika ahkerasti. Mistä tää ylikivojen kommenttien tulva yhtäkkiä pamahti?! :)

ariia: Mekko on Lindexiltä ja oon kyllä aika polleana tosta omasta laulusta;D

30. lokakuuta 2009 klo 10.19  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Haha, kunnon kuittailubiisi tulis siitä. Ehkä mäkin lopetan vinkumisen, koska muuten mies kohta kirjoittaa jonkun runon sottapyttyvaimostaan ja se on kaukana toivomastani glamourista.

30. lokakuuta 2009 klo 14.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

makee pipo!
olen uusi täällä kivassa blogissa ja ajattelin teiltä leideiltä kysäistä, mikä on "paras" muoti/trendi/sisustusyms. lehti tällä hetkellä? onko olivia ok?
etsisin sellaista hauskaa, pilke silmäkulmassa tehtyä ammattitaitoista lehteä. olen itse puoliksi italialainen ja syntynyt muodin keskuksessa, milanossa ja suvussani on marimekon-verta, joten sellainen paskantärkeily on jo koettu;) hih!
kiittää

emmaliina

30. lokakuuta 2009 klo 18.27  
Blogger Jonna kirjoitti...

Rva Herttainen: ehkä on parmepi olla antamatta noille miehille ideaa kirjalliseen avautumiseen;D

emmaliina: kiva, että löysit blogini:) ja itse tykkään suomalaisista lehdistä tällä hetkellä varmaan eniten Trendistä:) Olivia on myös hyvä, mutta viime aikoina olen viihtynyt pikkasen enemmän Trendin kanssa:)

30. lokakuuta 2009 klo 18.56  
Anonymous Ansku kirjoitti...

Aws ihana postaus! Toi eka kuva on ihan rakkaus (:

31. lokakuuta 2009 klo 13.20  
Blogger Ellie kirjoitti...

Ton pipon värit on ihanat, ja kengätkin on muuten yksinkertaisuudessaan tosi kivat. =) Sun blogias on tosi mukava lukea!

31. lokakuuta 2009 klo 15.20  
Blogger Jonna kirjoitti...

Ansku: oih, kiitoksia:)

ellie: kiva kuulla ja kiitos! :)

31. lokakuuta 2009 klo 18.52  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu