Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

yay halloween!

lauantai 31. lokakuuta 2009

yay halloween!


Image and video hosting by TinyPic

Ääääh, inhoan tälläisiä lauantaipyhiä, jolloin kaikki ihmiset ovat maastoutuneet koteihinsa ja kadut ulkona näyttävät suurinpiirtein siltä, että iso zombielauma on hyökännyt ja ruokaillut. Tietenkin haluaisin juuri nyt päästä nauttimaan lauantairuuhkasta kauppoihin tai edes johonkin missä voisi bongailla muitakin ihmisrodun edustajia. Olen tässä viimeiset pari tuntia yrittänyt suostutella poikaystävää lähtemään elokuviin mutta näköjään diplomityö ja valmistuminen jostain syystä voittavat tyttökaverin viihdytyksen. Suhteellisen nihkeetä;)

Image and video hosting by TinyPic

Kun nyt muuten oon tälläisellä puoliärsyyntyneellä valitustuulella, niin voisinkin tässä aikani kuluksi avautua siitä, että mua ärsyttää ihan suunnattomasti Halloweenin parjaus.(ja tarkoitan siis sen juhlan parjausta. lauantaipyhiä saa mun puolesta haukkua kuka haluaa)  Minkä takia kaikkien on niin hemmetin tärkeä kutsua sitä joksikin pinnallisenkaupallisenärsytäväksi jenkkilästä maastoutuneeksi kauppojen krääsäjuhlaksi? Hei haloo, mikä juhla ei ole kauppojen krääsäjuhla? Ja mitä sitten jos tänne pohjolaan välillä rantautuisikin joku uusi juhla? Eiköhän se ole meidänkin ihan hyvä oppia, että juhlalla voi olla muukin idea kuin Suomen alkoholimyrkytys-ja hukkumiskuolematilastojen nosto. Sitä paitsi, ei ole pakko juhlia. Voi myös istua rauhassa kotona ja antaa muiden rellestää noidanhatut päässä. Älä mene sinne Tiimariin tuhahtelemaan niille kurpitsakoristeille ja unohda varsinkin se typerä jenkkivihasi. Rasittavaa tuomita koko kansa sen vuoksi, että osa vallassa olleista on tehnyt surkeita päätöksiä. 

 Eli, KIVAA HALLOWEENIA!

ja oho. mun oli tarkoitus kirjoittaa eilisestä kivasta illasta + keilauksesta. meni vähän sivuteille. muthei, toi asu on eiliseltä:) ja eikä niissä keilauskuvissa muutenkaan oikein erättanut mua ja sitä palloa toisistaan. 

Tunnisteet:

16 kommenttia:

Blogger Riikka kirjoitti...

Mun halloween ilta tulee olee mahtava, olen just lähdössä töihin jäähallin kahvilaan.. Mietin vaan ketä siellä on kahvia juomassa kun kaikki kuitenkin on jossain halloween pippaloissa tms :D No, hiljainen työvuoro tarkoittaa sitä että ehdin perehtyä sosiaaliturvan universaalisuuteen. Raju halloween siis tulossa!

Hauskaa lauantaita :)

31. lokakuuta 2009 klo 16.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En myöskään ymmärrä joitakin ihmisiä. Itse rakastan juhlia, niiden valmistelua ja niihin pukeutumista. Teemabileet ja -pukeutuminen kunniaan! :)

31. lokakuuta 2009 klo 16.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kirjoitat kyllä aivan loistavia tekstejä, täältä saa aina parhaat naurut :-D kiitos tylsän lauantaierakkopäivän piristämisestä!

31. lokakuuta 2009 klo 17.37  
Blogger *~SL kirjoitti...

Samaa mieltä!

31. lokakuuta 2009 klo 17.58  
Blogger Olga kirjoitti...

Minua ärsyttää myös jenkkiviha ja Halloweenin (ja ystävänpäivän ym.) parjaus. Onhan Suomessakin vietetty muinoin pakanallista kekriä, sadonkorjuujuhlaa, joka ajoittui myös lokakuun loppuun.

Minusta ainakin olisi älyttömän kivaa pitää teemabileitä, jos muutkin innostuisivat niistä - ihan vaikka siksi, ettei elämän tarvitse olla aina niin haudanvakavaa.

31. lokakuuta 2009 klo 18.30  
Blogger Sara kirjoitti...

Aivan ihana mekko!

31. lokakuuta 2009 klo 19.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi Jonna!

Täytyy tunnustaa, että kuulun niihin jotka suhtautuvat vähän nihkeästi kaikkeen halloween-hömppään. Minulla on tapana viettää pyhäinpäivää, ei halloweenia.

Ärsyyntymiseni ei johdu pelkästään siitä että Halloween on jenkkiläistä tuontitavaraa -kuten mainitsitkin. Vietänhän myös esimerkiksi äitienpäivää ja isäinpäivää -tuontitavaraa ja kaupallisuuden riemujuhlia molemmat.

Ei, ärsyynnyn ennemminkin siitä että kun juhlitaan Halloweenia, unohdetaan kokonaan pyhäinpäivä. Minulle pyhäinpäivä on vainajien ja poisnukkuneiden muistopäivä, jolloin mielelläni käyn sytyttämässä kynttilän läheisteni haudalle. Ärsyynnyn siis siitä, että Suomalaisen ja kristillisperäisen juhlapyhän, jota on Suomessa vietetty iät ja ajat, päälle liimataan amerikkalaista tuontitavaraa. Minusta on jotenkin surullista että suomalaiset ovat niin valmiita unohtamaan perinteet ja entiset arvot.

Viettäkää mielummin vaikka kekriä kuin Halloweenia :)

Ei siinä, olen itsekin joinakin vuosina viettänyt ensin perjantai-iltana hulvattomia Halloween-pirskeitä ja hiljentynyt sitten viettämään pyhäinpäivää.. :)

-Unni-

31. lokakuuta 2009 klo 20.21  
Anonymous Mimmi kirjoitti...

Unnin kommenttiin on jatkettava, että onhan kristillisyyskin tuontitavaraa Ruotsinmaalta. Suomessa oltiin pitkään pakanoita. Harva perinteinen kansanjuhla on ollut alunperin täysin "suomalaista", jonkinlainen saamelaisriitti olisi varmaankin ainoa jota alkuperäiseksi suomalaiseksi perinteeksi voisi kutsua.

31. lokakuuta 2009 klo 20.39  
Blogger NooranElämää kirjoitti...

Meikä ei kyl arvosta Halloweenii. Ehkä meillä ei landella koskaan järkätty mitään Halloween-partyja ja sit se on ihan uus ja tyhmä juttu. Jenkkilävihaa ei kuitenkaan oo, haluanhan muuttaa sinne. :)

Tosin ehkä Halloweenin arvostus vähän nousi eilen baarijonossa kun juttelin kivojen zombien kanssa, ilman niiden maskeja en ehkä olis uskaltanu alkaa juttelemaan niille.

Eli vuoden päästä on sit tää neito vissiin pesemässä omia maskejaan pois ;D

1. marraskuuta 2009 klo 12.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

halloweenhan on mielettoman hauska paiva lapsille ja aikuisille, kaikki nakee ihan alyttomasti vaivaa pukujen ja koristelujen kanssa (skotlannissa ja irlannissakin), miksi sita muka inhotaan? ja halloweenhan on ihan alunperinkin keltti, ei jenkki juhla!!! mutta jenkkien pumpkin pie, aaaaah :)
elli

1. marraskuuta 2009 klo 14.44  
Blogger Raivoojat Anssu ja Henssu kirjoitti...

Heissan.

On pakko ottaa osaa keskusteluun, kun omassa blogissaan on tästä juuri huutanut. Eli monilla halloweenin vastustajilla on ärsytyksen takana juurikin se, että näyttää, että tässä on taas haluttu tuoda uusi rällästys + kansallinen vatsahuuhtelupäivä lisää.

Ja samoin kuin muutamat muutkin sanoivat, niin harmittaa myös se, että halutaan melkein kuin väkisin unohtaa "tylsät", suomalaisille perinteiset kekri ja pyhäinpäivä. Tai siis, tuskin nykynuoret niistä edes ovat kuulleet.

Mutta naamiaiset ja kaikenlaiset teemajuhlat kyllä itsessään ovat asiaa, sitä en kiellä.

-Henssu Raivoojista

1. marraskuuta 2009 klo 19.17  
Blogger Jonna kirjoitti...

Riikka: hahhaha, mun halloween meni sohvalla maaten:D

Anonyymi: aivan!

Anonyymi: kiitos sinulle oman iltani pelastaneesta kommentista:D

SL: jei!

Olga: Samaa mieltä:)

Sara: kiitos!

Anonyymi: hih, hyväksyn pointtisi. Kannatan sitä, että pyhäinpäivä ja halloween olisi somasti sikinsokin toisiaan kunnioittaen:)

mimmi: hyvä pointti:)

NooranElämää: Äh, mutta mistä toi inho halloweenia sitten on sulle tullut?!

Anonyymi: jenkeissä se oli kyllä ihan vuoden parhaimpia päiviä. Koulussa opettajatkin olivat pukeutuneet ja oli kiva kuunnella kavereidn muistoja lapsuuden halloweeneista:)

Henssu Raivoojista: En ole sitä mieltä, että perinteisiä päiviä yritetään unohtaa. On vain niin kovin luonnollista, että vuodet tuovat mukanaan muutoksen. Toivoisin, että uusi ja vanha voisivat toimia somasti sikinsokin yhdessä:)

1. marraskuuta 2009 klo 20.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

OI! mistä sun ihana villatakki on?
t. Laura

1. marraskuuta 2009 klo 22.10  
Blogger Jonna kirjoitti...

Laura: Se on ostettu Vero Modasta pari vuotta sitten:)

1. marraskuuta 2009 klo 22.19  
Blogger NooranElämää kirjoitti...

En puhuisi vihasta, se on niin vahva sana. Halloween ei kuulu mun suosikkeihin ehkä siksi, että mulla ei ole sitä kohtaan mitään kiinnostusta. Lisäksi joo se kaupallisuus-juttu, mutta tottahan se on, että varmaan kaikki juhlapyhät on kaupallisia ja kaupallistuvat koko ajan lisää. Eli ehkä se on sitten huono perustelu. Eli yksinkertaisesti Halloween ei ole mun juttu ja siksi en siitä välitä enkä arvosta. Ja koska asia ei ole mulle mitenkään tärkeä niin en myöskään ole ihminen joka kysyy, että miksi juhlit Halloweenia. Annan muiden juhlia sitä jos niitä huvittaa. Ei se oo multa pois.

2. marraskuuta 2009 klo 2.06  
Blogger NooranElämää kirjoitti...

eiku et käyttänytkään sanaa viha :D no inho melkein on sama asia.

2. marraskuuta 2009 klo 2.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu