Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

eins, zwei...

maanantai 14. joulukuuta 2009

eins, zwei...


 
 

 
1) Saksanpänttäyspäivä = biisivalinta. Ei taas millään voinut aloittaa edes hiukkasen aiemmin ja välttää tän nominatiivi-akkusatiivi-datiivihelvetin. 

2) Haluan johonkin kivaan lämpimämpään kaupunkiin lomailemaan. Kuulin villejä huhuja, että tuolla ulkona olisi menty miinuskymmenen huonommalle puolelle ja ajatus irrottautua tästä sohvasta ja huovasta ei ihan kamalasti innosta.  

3)  Haluan kuvien ihmisten vaatteet. Jos joku vaikka täyttäisi vaatekaapin asiaan kuuluvilla jutuilla, niin lupaan opetella noi saksat. Eiks joo? ( tai okei, en ehkä tartte noiden lasten vaatteita. Ne oli vaan niin siedettävän oloiset mini-ihmiset, että oli pakko liittää kuva mukaan )

4) Pitäiskö mun hankkia ripsien pidennykset? Mitä mieltä ootte? Nythän tilanne on suunnilleen kolme mittarimadon jalkaa ristissä per silmä.

kuvat: http://thesartorialist.blogspot.com/ 

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Olen kuullut huhuja että tekoripsiin jää koukkuun; sen jälkeen kuulemma normipeilikuva ei näytä miltään. Kun huolto kuitenkin maksaa yli viiskymppiä kuussa, niin mielestäni koko hupi ei kannata, ottaen huomioon, että yhtä kauniiseen lopputulokseen pääsee ripsarillakin. Pistä ne rahat vaikka johonkin hyväntekeväisyysjuttuun sen sijaan, tai vaikka noihin kuvien vaatteisiin :) Tää on siis vain mun mielipide.

Oon muuten jo pitkään lueskellut blogiasi, mutta vasta nyt tuli mieleen kommentoida. Jatka samaan malliin, tää on virkistävä poikkeus nykyblogimaailman pintaliitomeiningissä, jossa pääpointti tuntuu olevan pyrkimys herättää kateutta muissa kaiken maailman turhanpäiväisyyksillä. Sinä vaikutat oikeasti tyytyväiseltä itseesi ja elämääsi, ja sehän on mitä parasta luettavaa se!

Yst. terv.,

Auli

14. joulukuuta 2009 klo 14.41  
Blogger Majayna kirjoitti...

Ripsien pidennyksiä ois kyllä siisti kokeilla, mutta se niiden huoltokin on sen verran kallista huvia, että jätän toistaiseksi väliin. Niiden kans kävis varmasti samoin kuin taannoisten kuituhiusteni kanssa: kun ne parin kuukauden jälkeen otin pois, tuntui ihan kuin minulla olisi ollut noin kymmenen hiusta päässä. Letti oli ohut, vaikka oikeasti mulla on kyllä paksut hiukset. Mutta se vain tuntui niin ohuelta kun oli tottunut paljon paksumpaan moppiin. Jonkin aikaa meni että tottui olemaan ilman niitä kuituja. Ehkä vois taas ens vuoden puolella laittaa ne takasi :)

14. joulukuuta 2009 klo 14.59  
Blogger Shandi kirjoitti...

Ripsienpidennyksien kanssa on varmaan sama kuin rakennekynsien; ne ovat tajuttoman upeat ja kalliit pitää.

Edelliseen postaukseen haluaisin kommentoida sen verran, että on todella törkeää horotella pelkän pukeutumisen perusteella, oli kyse sitten anonyymistä kommentoijasta tai suomalaisesta turistista. En todellakaan voi ymmärtää kumpaakaan, mutta huikaapa seuraavalle miehelle, joka kysyy pilun hintaa, että "Jos sun pitää kysyä, sulla ei ole siihen varaa." Sillä ne usein saa melko vaivaantuneeksi, jo kun ne tajuaa, että oletkin suomalainen.

14. joulukuuta 2009 klo 15.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tai kokeilet värjätä ripset tummemmiks sellasilla kaupoista saatavilla värjäysaineilla? (mitä lie sit onkaa oikeelta nimeltä..) :)

14. joulukuuta 2009 klo 15.40  
Blogger winda kirjoitti...

Mäkin haaveilen tekoripsistä, omat kun on niin nysät.. :)

14. joulukuuta 2009 klo 20.52  
Anonymous Tilgen kirjoitti...

Mä oon nähny kahdet tai kolmet ripsien pidennykset, ja ne on näyttäny tosi tökeröiltä: Sellaselta suttuselta tuksutyyliltä! Tietty saattaa olla, että nuo yksittäiset jotka näin, oli jotenki huonosti hoidetut, ripsari oli vääränlaista tms. Joka tapauksessa en kyllä nää, että sun tyyli hirveesti tarvis niitä. Varsinkin kun käyttää melko luonnollista meikkiä arkena, sutturipset ei välttämättä sopisi kokonaisuuteen. Bailumeikissä tietty eri juttu :)

15. joulukuuta 2009 klo 7.19  
Blogger Sirpa kirjoitti...

Oon, että tuollaista parka takkia kuin tuolla naisella jo varmaan 100 vuotta. :( Okei, oon 23 mutta noi kuvitteellisesti 100 vuotta.

15. joulukuuta 2009 klo 9.52  
Blogger Ellie kirjoitti...

Ihh, nuo ekat kuvat olivat ihan liian kesäisiä! Ikävä on... :D

15. joulukuuta 2009 klo 20.17  
Blogger Juliet kirjoitti...

Mäkin haluan noiden vaatteet! Varsinkin kaikki nuo takit on ihania!

Ja jos Iittalan taika kiinnostaa, niin vielä ehtii osallistua mun blogissa olevaan kilpaan!

http://fashionlolita.blogspot.com/2009/12/iittala-giveaway.html

juliet xxx

15. joulukuuta 2009 klo 23.33  
Blogger Cake kirjoitti...

Heip! Itselläni oli ripset viime kesänä ja ajattelin näin joulun kunniaksi laitattaa ne uudestaan. On totta, että se on melko kallista hupia. Toisaalta se on pieni hinta siitä, että näytää kokoajan hyvältä :D Joudun olla ensimmäisen anonyymin kanssa eri mieltä, sillä samaan tulokseen ei todellakaan pääse ripsarilla. Majayna taas on valitettavasti oikeassa, sillä siinä vaiheessa kun päätin lopettaa ripsien huoltamisen ja ruveta säästämään rahaa, tuntui kuin olisin kaljuuntunut! Onneksi tuota ei kestänyt kovinkaan pitkään, vajaan kuukauden kuluttua oltiin jo lähtötilanteessa. Kirjoitin omassa blogissani aiheesta. Tässä linkki jos haluat käydä tsekkaamassa :) http://blogofcake.blogspot.com/2009/06/extreme-lashes.html

16. joulukuuta 2009 klo 17.52  
Blogger inna kirjoitti...

Heippa!

Päätin haastaa muoti- ja tyylibloggaajia, käy kurkkaamassa blogistani jutun juoni!

http://satumainenheijastus.blogspot.com/2009/12/haastetta-pukkaa.html

-inna

16. joulukuuta 2009 klo 19.45  
Blogger Jonna kirjoitti...

Auli: huh, kun tekisi vain niin kovasti koklata niitä:) ja kiitos kivasta kommentista!

Majayna: Pelkään myös tuota kaljuefektiä mutta huh, kuten tekisi mieli koklata!

shandi: joo, en kyllä yhtään tajunnut tuota anonyymiä. Siis vaikka olisin ollut puolialasti liikenteessä, ei se olisi oikeuttanut mihinkään tiedusteluihin!

Anonyymi: mulla on luonnostaan suht tummat ripset. Niitä on vain liisan vähän:(

Winda: ah, un olisi sellaiset kunnon räpsyttimet:)

Tilgen: itse olen ajatellut sellaisia, joihin ei sitten ollenkaan tartte ripsaria lisäillä, että pysyisivät nätteinä:)

Sirpa: haha, miksi kaiken kivan bongaa aina tälläisistä rändömkuvista!

Ellie: heti joulun jälkeen saisi kyllä tulla kevät!

Juliet: takit on kyllä ihan jumalaisia:)

Cake: olen kans miettinyt, että ei se nyt niin kova hinta olisi jatkuvasti kivoista silmistä:)

inna: käynpäs kurkkaamassa:)

16. joulukuuta 2009 klo 22.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu