Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

En erota piippauksia toisistaan

keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

En erota piippauksia toisistaan

Osallistuin eilen tieteelliseen tutkimukseen ja se oli tosi, tosi, tosi noloa. Siis, sain yliopiston sähköpostiin joukkoviestin tutkimuksesta, johon etsittiin vapaaehtoisia. Palkkioksi luvattiin neljä leffalippua ja koska asun täällä Helsingin kyljessä, jossa tarvitsee olla suurinpiirtein vakavarainen käydäkseen leffassa, ilmoittauduin mukaan. Eilen sitten puolen tunnin oikean osoitteen kuumeisen etsinnän jälkeen (kiitokset sille mukavalle nuorelle miehelle, joka lopulta opasti minut oikealle ovelle saakka) löysin itseni eräästä huoneesta pää täynnä erilaisia johtoja, jotain epämääräistä geelia, myssy, jossa oli lisää johtoja ja sellaisia ihmeellisiä härpäkkeitä naama täynnä. Kaikki tässä testissä meni hyvin siihen asti, kunnes minun piti pystyä erottelemaan kuulokkeista (siis tuon kaiken lisäksi minulla oli vielä jättimäiset kuulokkeet!) kuuluvia piippauksia. Eli, minun piti painaa nappulaa aina kun piippaus jollain tavalla muuttui. Nopeutui, lyheni, muuttui korkeammaksi. Okei. Minulta selvästikin puuttuu piippaustentunnistusjuttu aivoistani. Olin aivan surkea. Siis oikeasti surkea. Erotin suurinpiirtein vain ne "tämän nyt tajuaa jo kastematonkin muutokset" Sillä tutkimustytöllä oli oikeasti pokassa pitelemistä kun se selitti allekirjoittaneelle noin viidettä kertaa pelin säännöt. Ja ei. Silti ei sujunut. Huoh. Testien jälkeen laukkasin ulos rakennuksesta niin nopeasti kun vain keskikokoisista jaloistani pääsin. Että näin. ei enää mitään tutkimuksia tälle tytölle! Vannon, että poskeni helottavat vieläkin tuosta nöyryytyksestä.

Tänään oli niin masentava ilma, että lähes mustissa vaatteissa tallusteltiin koko päivä. Päivän asuna toimi toinen niistä aiemmin kehuskelemistani H&M-mekoista. Olen kulkenut tässä nyt kaksi päivää ja epäilen, että tällä viikolla tulee löytymään vielä kolmaskin käyttöpäivä. Mukavin vaatekappale ikinä!

Kuvissa mukana myös sateenvarjo, vaikka kuvaushetkellä aurinko jo helottikin iloisesti. Halusin kuitenkin kuvauttaa uskollisen sontsani järkyttävän sadeaamun (kello seitsemän aamulla bussipysäkillä, ääääh) jälkeen.
(Jonna the variksenpelätin)

Nahkatakki - Ellos
Huivi- Lahja ystävältä
Mekko - H&M
Neuletakki - ZARA
Villasukat - Äidin tekemät
Kuminilkkurit - Ristomatti Ratia

Ainiin! Lähden Tallinnaan juhannusta viettämään perjantaina mutta yritän ehtiä vääntämään yhden postauksen ennen laivan lähtöä:) Onko teillä juhannussuunnitelmat jo selvinä?

-Jonna

Tunnisteet:

11 kommenttia:

Anonymous zzay kirjoitti...

Mulla on tommonen samanlainen H&M:n mekko,mutta tunikana puhvihihoilla :D on muuten paras vaate ikinä,ei oo liian synkkä arkeen ku siinä on toi kiva kuviointi :)

18. kesäkuuta 2008 klo 21.13  
Blogger ellen kirjoitti...

yllättävän hyvältä näyttää ratian kumpparinilkkurit!!! en olisi uskonut. pitäisiköhän mennä kokeilemaan ihan kauppaan asti...

18. kesäkuuta 2008 klo 21.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noi kumpparit pukee sinua! Mökille suuntaan juhannuksena (kukapa ei?). :D

18. kesäkuuta 2008 klo 22.30  
Blogger Marika kirjoitti...

Mekko on kyllä nätti, samoin panta. :) Myös sateenvarjo on ihanan kirkkaan värinen. Itselläni on vain tylsä musta ja haluaisin jonkun värikkään piristämään sadepäiviä.

18. kesäkuuta 2008 klo 22.51  
Blogger eliiina kirjoitti...

no saitko edes ne leffaliput? minä tarviin kanssa tuommoisen kivan värisen sateenvarjon!! tuo punainen sukka, joka näkyy vain toisesta kengästä (ainakin kuvassa) on tosi hauska :D

18. kesäkuuta 2008 klo 23.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nice in tights...and only one red sock...

19. kesäkuuta 2008 klo 7.22  
Blogger Jonna kirjoitti...

zzay: Olen aivan rakastunut tuohon mekkoseen ja kun se todellakin on niin mukava!

ellen: Ja mietipä! Sadekelillä voi rauhassa pomppia lätäköissä ja jalat pysyvät kuivina:)

brilliante: Kiitos! oi! Haluun ja mökille! mimä ja poikakaverini olemme varmaan suomen ainoat ihmiset, jotka eivät tunne ketään mökkimahdollisuutta omaavaa henkilöä:(

marika: Itse haaveilen kiljuvan pinkistä jättisateenvarjosta:)

eliiina: Sain kyllä ne leffaliput:)Sukan esiintyminen vain toisessa jalassa oli tarkoitukseton:) Kyllä siellä toisessakin saappaassa sukka piiloteli:)

anonyymi: :D

19. kesäkuuta 2008 klo 9.46  
Blogger MouMou kirjoitti...

Juhannus, blaah...:/ Kiva asu, kumpparit ovat söpöt!:D<3 Arvaapa muuten kelle Micru pääsee hoitoon seuraavaksi?;)

19. kesäkuuta 2008 klo 15.49  
Blogger *~SL kirjoitti...

Ihana mekko :)

19. kesäkuuta 2008 klo 23.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nätti mekko :)

20. kesäkuuta 2008 klo 8.46  
Blogger Tuuli kirjoitti...

HEI! Olenko minä se ystävä, jolta tuo huivi on saatu???

27. kesäkuuta 2008 klo 18.40  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu