Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syksy alkoi punaisissa saappaissa

sunnuntai 31. elokuuta 2008

Syksy alkoi punaisissa saappaissa


Huomenna se sitten alkaa! Koulu. Toisaalta on tuntuu aivan ihanalta vapautua kesätyötoimistosta ja ehkäpä saada aamuisin nukkua edes hitusen pidempään. Toisaalta taas koulu merkitsee stressiä, tenttejä ja lisää stressiä... Mutta taas toisaalta. Huominen syyskuu tuo lokakuun niin paljon lähemmäs ja siinä samalla myös New Yorkin matkan:) Nyt alkaa vaikuttaa myös hyvinkin todennäköiseltä, että tähän matkaan sisältyy myös viikonloppu Indianapolisissa. Hih, kun jännittää ihan kamalasti nähdä kaverit, joita ei ole tavannut kasvotusten yli viiteen vuoteen! Ensi viikolla varailen lennot tähän pikku pyrähdykseen ja sitten voinkin alkaa miettiä tuliaisia. Mitähän kannattaisi viedä jenkeille tuliaiseksi Suomesta? Ideoita?

Huomista syyskuuta kunnioittaen tämä päivä olikin ihanan syksynkolea. Olen aina ollut kovasti syysihminen, tosin tämän vuoden surkea kesä on jonkin verran syönyt intoa viilenevistä ilmoista. Kivaa kuitenkin oli, että pääsin testaamaan ihania punaisia saappaitani ensi kertaa:) Käytiin poikaystävän kanssa katsomassa Käsky ja shoppailemassa hiukan astioita. Ollaan oltu ihme rähmäkouria viime aikoina ja hajotettu kaksi viinilasia, kulho ja sellainen tarjouluastia:D
Käsky ei muuten ollut ollenkaan niin hyvä kun olin toivonut. Olen aidosti kiinnostunut Suomen sisällissodasta (lienee puolueettomin nimike) mutta tuo leffa ei kyllä sytyttänyt ollenkaan. En myöskään ole koskaan täysin käsittänyt, että miksi on niin kovin tärkeää, että suomalaisissa leffoissa tapahtuu seuraavat asiat ainakin pariin otteeseen: viina, väkivalta, sukupuolielimet, kusella käyminen ja toisinaan vielä bonuksena edellisten päälle; runkkaus. Hei, oikeesti. Eikö joskus voitaisi tehdä leffoja jollain muulla tyylilajilla kuin inhorealismi. Se, että ihan kaikkea ei näytetä, ei tarkoita vielä, että leffa olisi jotain vaaleanpunaista höttöä, vaan ehkäpä jopa hiukkasen katsojan säästelyä. Toisaalta (käytänpäs paljon tuota sanaa tässä postauksessa) satun olemaan aika hyvä myötähäpeäjä, joten voi olla, että ne joita tälläinen kuvaustapa häiritsee ovatkin vain pieni vähemmistö:)

Vaatteissa mentiin tänään varsin harmaapunaisella linjalla:



Panta - Ninja
Huivi - Accessorize
Trenssi - Pariisista
Tunika - Lindex
Hame - H&M Trend
Sukkikset - Indiska
Saappaat - Second hand
Nahkahansikkaat - Glitter

Nyt (yllätys, yllätys) Housea... Toivon ja rukoilen, että tämä neloskausi paranisi edes hiukkasen...

-Jonna

Tunnisteet: ,

24 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Harmaa ja punainen sopivat yllättävän hyvin yhteen! Pitääkin pitää mielessä.:) Tuohon leffa-arvosteluusi pitää lisätä, että miksi OI MIKSI ne ovat melkein aina Samuli Edelmanin munat, jotka vilkkuvat?!:D

31. elokuuta 2008 klo 20.10  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: Olen miettinyt ihan samaa! Aina ne Edelmanin kulkuset siellä jättivalkokankaalla pomppivat iloisesti:D Ja ulkomaalaisista leffoista olen nähnyt Hugh Grantin kainalokarvat hiukan liian monta kertaa:D

31. elokuuta 2008 klo 20.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Minun ulkomailla asuva suomalainen tuttuni toivoo tuliaisina salmiakkia.
Fazerin sininen, Arabian astiat esim. Muumikupit,Marimekko ja muut Suomi-jutut on varmaan hyviä. Ilmeisesti näitä design esineitä on jopa helpompi saada kuin Pirkka-salmiakkia.
Sirpa

31. elokuuta 2008 klo 20.25  
Blogger Stylespot kirjoitti...

Heh:D Aika hyvin tiivistit syyt, miksi en noita uudempia suomalaisleffoja katsele! kun on nähnyt yhden, on nähnyt ne kaikki:)Tsemppiä vaan opiskeluihin! Minä saan vielä viikon lusmuta ennen kuin kurssit alkavat:D

31. elokuuta 2008 klo 20.29  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Piti kommentoida jotakin, mutta sitten Moumoun kommentista hyppäsi nuo Samulin munat silmille :) olen miettinyt ihan samaa! Siis joskus tuntuu että kriteeri rahoituksen saamiselle suomalaisissa leffoissa tuntuu olevan ne Edelmanin killuttimet.

Minä perinteisesti ja tylsästi ehdottaisin sitä ruisleipää (esim. niillä valkosipulimaustetuilla napeilla saa vaihtelua aikaan, en kyllä muista tarkempaa kuvausta niistä), Fazeria ja salmiakkia/lakua, vaikka lakka-likööriä tms. Desingnit tietty on myös hyvä mutta ei itsellä ainakaan olisi varaa moneen suuntaan ostella Marimekkoa tai Arabiaa :)

31. elokuuta 2008 klo 20.37  
Blogger tipitii kirjoitti...

Ihana takki, tuollaisesta len haaveillut jo jonkin aikaa. Myös tuo hameen ja paidan yhdiselmä on loistava, luulin sitä itse asiassa aluksi mekoksi.

31. elokuuta 2008 klo 21.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan mielettömän upea asu! Haha, minäkin olen erittäin hyvä myötähäpeämään, siinä syy miksen kestä kotimaisen sosiaalipornon huipentumaa, big brotheria, yhtään :)

31. elokuuta 2008 klo 22.29  
Blogger Sara kirjoitti...

Ihailen edelleen tuota trenssiä, se on älyttömän kaunis. Muutenkin tämä asu on ihana! :)

31. elokuuta 2008 klo 22.32  
Blogger Mirre kirjoitti...

Oh vitsi miten kivat noi saapikkaat on. :| höh. löytöjen aatelia.

Sain tänään duunissa kuulla myös pettyvän kommentin tosta käskystä, mutta silti haluaisin sen nähdä..

31. elokuuta 2008 klo 22.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

delicious grey tights...or are they stockings?

1. syyskuuta 2008 klo 8.44  
Blogger Satu kirjoitti...

Hyvä, että jätin sen Käskyn väliin, jos se kerran sisältää kotimaisille elokuville niin tyypillistä inhorealismia. Taas se todistettiin!

p.s. Upeat saappaat!

1. syyskuuta 2008 klo 10.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

muumimukit on monista kivoja. tosin kalliita, jos joutuu useamman viemään.

1. syyskuuta 2008 klo 10.39  
Blogger Salla kirjoitti...

En oo ikinä tykänny punasesta vaatteissa, mutta tänä syksynä oon alkanu huomaamattani hipelöimään punaisia vaatteita yms.yms. ja tämän postauksen nähtyäni, TARVITSEN punaiset saappaat! Aivan ihanat!

Ja mulla on sama ongelma! Oon viikon päästä lähössä New Yorkiin(tää ei siis oo se ongelma! ;D) ja tuliaisa pitäis keksiä, mutta mitä!? Kaverit oli just kesäkuussa Suomessa käymässä, eikä se perussalmiakki oo niille enää mikään eksoottinen juttu. Tätä varmaan pähkäilen vielä Helsinki-Vantaallakin. :P

1. syyskuuta 2008 klo 13.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

yksi ystäväni käy säännöllisesti englannissa, ja hänen tuttunsa siellä haluavat aina lakua, salmiakkia ja fatzerin sinistä! Tietenkin nuo muumimukit, arabian astiat ja marimekon tavarat ovat mahtavia, mutta monien kukkaron nauhat on niille hiukan liian kireitä...

ja sulla oli ihanat vaatteet! love your jacket<3

-eltsu

1. syyskuuta 2008 klo 15.43  
Blogger Nina kirjoitti...

Ai noi on nyt NE saappaat joiden ohi taisin Hietsussa kesällä kävellä.. Kauniit on! Muutenkin asu on oikein viehättävä.

1. syyskuuta 2008 klo 18.18  
Blogger Mirka kirjoitti...

Onpas kiva asukokonaisuus, nuo värit toimivat!

1. syyskuuta 2008 klo 21.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon niin samaa mieltä tosta Käskystä! Oltiin katsomassa se lauantaina Ilkan kanssa, ja oli aika vaivaannuttavaa *punastelee vieläkin*. Toisaalta kiinnostuin kun luin hesarin arvostelun ja siinä sanottiin että kirjassa henkilöiden tekojen motiivit selitetään paremmin. Pitäisköhän lukea se? Joka tapauksessa, veljesi Antin sanat pätevät edelleen: "Mun mielestä kaikkea ei pitäisi näyttää" :) Muuten oli kyl kauniisti kuvattu elokuva.

Btw, säkin oot mun lemppari-ihmisiä :)

T. Ex-kämppis

1. syyskuuta 2008 klo 22.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Bongasin Jonna sut tänään ihaninen punaisine saappaneisi Sellon kirjastossa :) Jutustelin siinä kaverin kanssa katse lattiatasossa, kun näin punaisten saappaiden kulkevan ohi...Ja ajattelin: "Oi ihanat!" ja että jotenkin ne näyttää tutuilta...Kunnes tajusin, että se olet sinä! Ja että saappaat olen bongannut aikaisemminkin, nimittäin täällä blogissa.

Olen seurannut sun blogia jo pitkään ja tykästynyt todella! :) Olen jäänyt ihan koukkuun ;) Jatka samaan malliin!
- memmy

1. syyskuuta 2008 klo 22.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Oletko käynyt tässä puodissa? Ensimmäinen ajatus oli et sinun näköinen kauppa!
http://ihanpieniputiikki.fi/

Sirpa

2. syyskuuta 2008 klo 9.04  
Blogger Jonna kirjoitti...

Sirpa: kiitos vinkeistä! :)

lovely: Huh, nyt on kova taistelu päällä, että omat luvut eivät mene lusmuamiseksi:D

sarakissa: Joo, en tajua mikä just niissä Edelmanin kulkusissa on niin kovin ihmeellistä. Ja jos ei Edelman niin sitten se alaston on se sen serkku:D

tipitii: Kiitos! Viihdyin kovasti noissa vaatteissa:)

winda: Apua BB, en ole katsonut yhtään jaksoa kun tiedän jo vlmiiksi, että punastelisin koko loppuviikon:D

sara: Kiitoksia:)

shh: Kiitos! ovat kyllä olleet yksi parhaista löydöistä:)

anoonymi: :D

cherry pie: Mielestäni inhorealismi on syy miksi suomalaiset leffat pärjäävät pohjoismaiden ulkopuolella enintään saksassa:D

nallak: Haluaisin kovasti viedä muumimukeja mutta ovat kyllä pirun kalliita:(

mascara: Kun kaverit ovat maistaneet salmiakkia silloin viisi vuotta sitten kun olin vaihdossa mutta nyt ajattelin järkyttää niiden makuaisteja salmarilla:D

eltsu: Kiitos vinkeistä! Suklaata vien ainakin ja lakut voisivat olla myös hyviä. Salmiakkia on pakko viedä, koska kaverini haluaa tarjota sitä ihmisille joista ei pidä (ei ole mitenkään jenkkien lempiherkku;) )

ninav: Joo, nää on NE saappaat:)

mirka: kiitos!

Ex-kämppis: Apua, pitää muuten sanoa Analle, että ei mene katsomaan tota leffaa. Se raukka punastelis varmaan loppuvuoden. Mika sen sijaan voisi tykätä:D Mä ajattelin ostaa sen kirjan Nykin koneeseen matkaluettavaksi:) Yleensähän kirja on aina parempi kuin leffa.

memmy:Apua! Ja mulla oli varmaan joku superkuttuuntunut ilme johtuen siitä kuumuudesta ja jonoista (olettaen että näit mut siellä matkakorttipisteellä) :D ah, kivaa, että oot koukussa tähän tekeleeseen:)

2. syyskuuta 2008 klo 9.05  
Blogger Jonna kirjoitti...

Sirpa: Heippa, en ole ikinä käynyt tuolla, mutta totta, vaikuttaa ihan minun paikaltani:) Kiitos likkivinkistä!

2. syyskuuta 2008 klo 9.06  
Blogger Chanchan kirjoitti...

Ai että tuo hame on ihana. Itsekin olen tykästynyt harmaaseen väriin. Se sopii jotenkin kivasti syksyyn, kun sitä piristää jollakin kirkkaalla värillä. :)

2. syyskuuta 2008 klo 14.46  
Blogger Salla kirjoitti...

haha! pari kaveria on seurannu mun tuliaistuskailuja sivusta ja molempien ensimmäinen ehdotus oli myös SALMARI! et ehkä se on pakko sit munki. ;)

3. syyskuuta 2008 klo 0.26  
Blogger Tasha kirjoitti...

Uiii kun herkkua punaista!!

3. syyskuuta 2008 klo 22.12  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu