Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hanna Saren ja Seppälä

torstai 14. elokuuta 2008

Hanna Saren ja Seppälä
Huomasin juuri, että 6.9. kuluvaa vuotta Seppälöihin tulee myyntiin Hanna Sarenin (äsh, en nyt millään saa tehtyä sitä vänkyrää tuohon e:n päälle mutta siis tiedän kyllä, että siinä kuuluisi olla sellainen!) suunnittelema mallisto. Pläräsin juuri kuvia mallistosta Seppälän nettisivuilta ja kyllähän ne aivan mielettömän mahtavilta näyttävät:) Ilomielin kelpuuttaisin niistä pikkuiseen vaatekaappini useammankin.
Ainoaksi esteeksi minun ja noiden upeiden tekeleiden yhteiselle tielle taitaakin koitua summa hintalappusessa. Eivät olekaan sieltä halvimmasta päästä ja tiedän, tiedän, että ne ovat hyvälaatuisia ja Sarenin suunnittelemia mutta huh, kamalan kalliita Seppälän vaatteiksi!


Nyt sitten vain toivon oikein kovasti päinvastaista, mitä Seppälän isokenkäiset: Että noita ihanuuksia löytyisi alennusmyynneistä -70% - lappu lätkäistynä kylkeen;)

Oih, tuo tuorkoosi laukku! (jos joku välttämättä haluaa ostaa sen mulle vaikka tulevien synttäreiden kunniaksi, niin en pane laisinkaan vastaan;) )

Oho, mites sitä taas tuli eksyttyä tänne, kun pitäisi olla pänttäämässä kuinka moderni yhteiskunta on muuttumassa jälkimoderniksi tai jotain... Nyt takaisin kirjan ääreen.

Kiinnostuksella kyselen, että kuinka moni on ajatellut hankkia jotain tuosta Sarenin Seppälämallistosta?

-Jonna

kuvat: www.seppala.fi

Tunnisteet:

28 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Minä ajattelin, kunnes näin hintalaput.:/ Kyllähän H&M:nkin hinnat pysyivät suhteellisen matalina, vaikka oli mitä suunnittelijoita! Kaipa Sareniltakin löytyy jotain edullisempaa, joka sopii myös opiskelijan rahapussille... Löytyyhän?<3

14. elokuuta 2008 klo 18.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ostaisin yhden nätin takin tuosta mallistosta, mutta hintalappu käänsi pääni..

14. elokuuta 2008 klo 18.42  
Blogger banaanikettu kirjoitti...

huh mitä hintoja! ei ole ihan seppälässä totuttu näkemään noin kalliita vaatteita... ihania tosin ja sarenin suunnittelemia vielä, mutta ei se auta jos on matti kukkarossa :<

todellakin, alelapun lätkää odottaessa...

14. elokuuta 2008 klo 18.49  
Blogger nodresscodes kirjoitti...

tuo turkoosi laukku on kyllä valloittava. MUTTA tulevalla opiskelijabudjetillani tuskin ostan mitään noista. onneksi on alet..ja kirpputorit. ;)

14. elokuuta 2008 klo 18.49  
Blogger NinaV kirjoitti...

Kivojahan noi vaatteet on, mutta luulen että ale-tangot noita lopulta notkuvat. Tai sitten ihmiset, jotka normaalisti käyttävät Sarenia ryhtäävät Seppälään ja ostavat rekit tyhjiksi. Normaalistihan Sarenin vaatteista saa maksaa triplasti. Seppällän omat asiakkaat saattavat kyllä pitää hintoja liian korkeina.

14. elokuuta 2008 klo 18.51  
Blogger Pineapple Penguin kirjoitti...

En ymmärrä, mitä järkeä tuossa Sarénin Seppälän mallistossa on.. Eikö tarkoituksena olisi kuitenkin, että näin Sarénin vaatteet tulisivat myös "pulliaisten" kaappeihin? Siis, että niitä saisi rutkasti halvemmalla mitä oikeaa Sarénia. Jos kukaan ymmärsi :D En usko että tulee menestymään tuo mallisto, joten odotellaan alennusmyyntejä vaan :D

14. elokuuta 2008 klo 18.56  
Blogger Nelliina kirjoitti...

Olin ajatellut ostaa laukun.. sen ihanan salkun mutta kun näin hinnan niin huh.. saapa nähdä, pitää mennä hypisteleen ja katsoa onko hintansa arvoinen. Kai se nyt oikeaa nahkaa ainakin luulisi olevan.

14. elokuuta 2008 klo 19.20  
Blogger Silvara kirjoitti...

Epäilen että pääkaupunkiseudun ulkopuolella nuo voivat jäädä tosiaan odottelemaan alennusta. Upea mallisto kuitenkin, etenkin laukut ja kengät. Turkoosi laukku kustantaa muistaakseni 200€ paikkeilla, on kyllä aika hinnakas halpaketjulle. Mulla on ollut Hannan isohko laukku, joka maksoi Stockan alessa 3 vuotta sitten reilun satasen, joten etenkin siihen verrattuna on tyyristä.

Vaatteet ja muut on kyllä nähtävä ensin, miten ommeltu ja leikattu, materiaalit ja viimeistelyt jne sekä valmistusmaa ennenkuin voi ottaa kantaa sen enempää. Laadukkaiksi design-luomuksiksihan nuo on halpoja. Mutta jos laatu on tuttua Seppälä"laatua"...

14. elokuuta 2008 klo 19.30  
Blogger Tanya kirjoitti...

Seppälä ei ole mielestäni sellainen paikka, mistä tuon hintaisia vaatteita ostetaan. Seppälässähän taitavat pääasiassa asioida kuitenkin nuoret, opiskelijat,lapsiperheet sun muut, jotka kaipaavat halvempaa. (Siis rankasti yleistäen). Kyllä ne, jotka haluaa laadukkaampaa hakee sitä jostakin muualta.

14. elokuuta 2008 klo 19.42  
Blogger christina kirjoitti...

Tuo turkoosi laukku on kyllä ihan mielettömän ihana. Mutta nuo hinnat ovat ihan liian korkeita minulle. :<

14. elokuuta 2008 klo 19.52  
Blogger PupuLihavisto kirjoitti...

aivan upeita vaatteita, mutta hinnat järkyttävän kalliita! kuiteski kyseessä on SEPPÄLÄ...varsinki kenkien ja laukkujen kovat hinnat pisti silmään. ostan mielelläni jotakin sitte superalella. ;)

14. elokuuta 2008 klo 19.54  
Blogger Ocean kirjoitti...

Hankkisin kyllä, mutta en ole varma ilmestyvätkö nämä tuotteet kotikaupunkini Seppälöihin...

14. elokuuta 2008 klo 20.10  
Blogger Tessa kirjoitti...

Minä näen tämän yhteistyökuvion ilmeisesti vähän toisin kuin moni muu tänne aikaisemmin kirjoittanut. Minusta Sarenin malliston tarkoitus on nimenomaan nostaa Seppälän imagoa, eikä saattaa Sarenin vaatteita "tavallisten pulliaisten" vaatekaappeihin. Sitä paitsi, eihän Seppälän normihinnoilla pysty tekemään laatuvaatteita eettisesti, joten miten niillä hinnoilla voisi kustantaa myös nimekkään suunnittelijan? Esimerkiksi HM:n volyymit ovat aivan toista Seppälään verrattuna, joten HM:n imagokikkaan tätä ei voi mielestäni verrata.

Kaikenkaikkiaan pukimet olivat minusta ihania ja kohtuuhintaisia, jos niiden laatu on järkevällä tasolla. Voisin harkita ainakin yhden mekon ja kenkäparin hankkimista ko. mallistosta.

14. elokuuta 2008 klo 20.29  
Blogger Calin kirjoitti...

Hahaa, ei sitten ollutkaan ihan puusta vedettyä tuo Saren juttu! Mä jotenki muistin asian niin hämärästi et aattelin et muistan joko kaupan tai suunnittelijan ihan väärin..mut oikein se sittenki meni;)

14. elokuuta 2008 klo 20.40  
Blogger shandi kirjoitti...

Saas nähdä tuleeko noita Sarenin vaatteita meidän pikkukylään. Täällä ne kyllä menee ihan varmaan aleen, koska olen about vanhin Seppälässä kävijä näillä kulmilla ja nuoremmilla tuskin on varaa ostaa noita. En itsekään välttämättä vfiitsi maksaa noita hintoja, mutta itseni tuntien ei pidä sanoa varmasti.

14. elokuuta 2008 klo 20.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aion tylysti olla Seppälässä 6.9. niitä vaatteita syynäämässä ja sovittamassa, ja vasta laadun ja mallit tarkastettuani mietin alanko noita hintoja pulittamaan... toivottavasti ovatkin sitten laadukkaita vaatteita, eikä sitä seppälärupua.

14. elokuuta 2008 klo 20.50  
Blogger tipitii kirjoitti...

Aika riskillä tuntuvat vetävän nuo vaattet kauppaan. Seppälän asiakaskunta tuntuu vähän enemmän sellaiselta, joka ei maksaisi vaatteista noin suuria summia... Olihan tuolla kauniita vaatteita, mutten todellakaan tuollaisia hintoja niistä pulittaisi

14. elokuuta 2008 klo 22.41  
Blogger Haikumotorik kirjoitti...

Ompas pirun kallista :| Silmiin pisti muutavia tosi kivoja juttuja, mutta noilla hinnoilla menee jo Seppälän ketjussa vähän yli. huhh

15. elokuuta 2008 klo 11.42  
Blogger Pineapple Penguin kirjoitti...

Imagonkohotusta kyllä, mutta minkä kustannuksella? En silti usko että Seppälän asiakaskunta paljonkaan ostaa näitä triplasti kalliimpia tuotteita niiden Seppälän omien tuotteiden sijasta. Löytyihän H&M-Marimekko-yhteistyön tuloksia alehyllyistä roppakaupalla, ainakin käymissäni liikkeissä.
Ja muuten, mielestäni Seppälän vaatteet eivät ole niin huonoja mitä täällä kirjoiteltiin. Olen ostanut sieltä aika paljon itseasiassa, ja hyvin palvelevat! Trikoopuserot eivät ole venhätäneet tms. Toisin kuin H&M :/ Toisaalta, en ole hennesiltä ostanut pitkään aikaan yhtään mitään (laatuun pettyneenä, mutta mitä sitä voi odottaakaan niillä hinnoilla), joten voihan olla että laatu onkin siellä parantunut.

15. elokuuta 2008 klo 14.16  
Blogger vippe kirjoitti...

Olishan tietty ollut kiva jos ne hinnat olisi hieman pienempiä... :)

(Vänkyrän saa e:n päälle niin että ensin painaa sitä heittomerkki näppäintä ja sitten e-näppäintä, siis ensin r sitten ´ ja lopuksi e, eikä välejä missään vaiheessa :) t: eräs jonka nimessä on é)

15. elokuuta 2008 klo 14.23  
Blogger May kirjoitti...

Ei kyllä yhtään seppälä hinnastoa, härrekuud!

15. elokuuta 2008 klo 17.08  
Blogger Mirka kirjoitti...

Totta, aika kovia hintoja. Käyn kyllä varmasti katsastamassa mallioston, sillä ihailuhan ei maksa maltaita! :)

15. elokuuta 2008 klo 17.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kävin Seppälän sivuilla katsastamassa mallistoa ja jäin tutkiskelemaan sivustoa.
Kenet löysinkään Oman Elämänsä Supermalli - kohdasta! ;)

15. elokuuta 2008 klo 18.55  
Blogger Cherry Blossom kirjoitti...

Mukavaa että, Hanna Saren otti haasteen vastaan ja suunnitteli Seppälälle mainion (joskin hintavan) malliston. Tästäpä rakennan näppärästi aasinsillan ja kutsun sinut vierailemaan blogiini, sillä siellä odottaa pieni tehtävä Sinulle :)

15. elokuuta 2008 klo 22.25  
Blogger Runway kirjoitti...

Eteenkin nuo Sarénin (pitää vähän lesottaa kun osasin tehdä tuon väkäsen;DD) suunnittelemat asusteet ovat upeita, mutta tosiaan aika hintavia:/ saas nähdä tuleeko ostettua mitään.

15. elokuuta 2008 klo 23.19  
Anonymous Jenna kirjoitti...

"Anonyymi kirjoitti...

Kävin Seppälän sivuilla katsastamassa mallistoa ja jäin tutkiskelemaan sivustoa.
Kenet löysinkään Oman Elämänsä Supermalli - kohdasta! ;)
"

Kuka siellä sitten on??

16. elokuuta 2008 klo 12.08  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: Ei sieltä oikein löytynyt mitään edllista:( äsh.

sini: Minä ihastuin punaiseen takkiin mutta no way alan maksamaan noin paljon:)

babaanikerttu: Niin, mikä se olisi ostellessa jos tililtä löytyisi hiukkasen enemmän katetta:D

nodresscodes: kirpparit on parhaita:)

minav: Niin, ovathan nuo Sarenin vaatteiksi edullisia mutta jotenkin ei vain kykene maksamaan noin paljoa Seppälässä:D

pineaaple penguin: Niinhän se kai on, mutta kaipa ne materiaalit ovat sitten niin laadukkaita, että hinnat ovat nuo:(

nelliina: en vain lakkaa kuolaamasta tuota turkoosia laukkua mutta huh, 200 euroa! sillähän saisi melkein Parikan kengät!

silvara: Reilulla 100 eurolla! Vau, mikä löytö!

tanya: Totta, jotenkin juuri se, että paikka on Seppälä tekee noiden summien maksamisen vaikeaksi.

christina: Voisivat lahjoittaa noita turkooseja laukkuja meille bloggareille ilmaiseksi:D

pupulihavisto: Sovitaan, että kukaan ei osta mitään ja rynnätään kaikki alennusmyyneteihin:)

ocean: Omiin lähiSeppälöihin varmaankin ilmaantuvat mutta hinnat tosiaan laittavat miettimään...

tessa: Hyvä pointti muta olen kuitenkin sitä mieltä, että aika uskalias yritys Seppälältä imagonkohotukseen kun suurin osa asiakkaista kuitenkin ovat ns. halvempien tuotteiden ostelijoita.

calin: Hih, kyllä se vain totta oli:)

shandi: pääset sitten ainakin ale-shoppailee. Itse pelkään, että Helsingin myymälöistä nuo ehtivät kadota ennen alennuksia...

anonyymi: Minäkin varmaan käyn ainakin hipelöimässä noita...:)

tipitii: Vaikuttaa kyllä aika riskiltä peliltä:)

haikumotorik: aivan, jotenkin se ajatus ostaa kallista Seppälästä ei vain toimi:D

pineaaple penguin: Olisikohan niin, että näillä tuotteilla yritetään saada uusia asiakkaita eikä tyydyttää vanhoja. Koska en kyllä usko, että Seppälän normiasiakkaat hirveästi näitä ostavat:)

vippe: Kiitos vänkyrävihjeestä!

may: tota, normaalisti Seppälästä saisi kolmisen vaatetta tai ylikin yhden tuollaisen hinnalla:)

mirka: itse aion myös käydä ihailemassa:)

anonyymi: Hah, onnistuit tunnistamaan sen meikkikerroksen alta:D

cherry blossom: Kiitos haasteesta! Väsään sen heti kun mielikuvitus antaa periksi:)

runway: Pitää kyllä nyt opetella tuo väkänen kun täälä annettiin jo tarkat ohjeetkin:D

jenna: Eräs joka kirjoittaa tätä blogia;)

16. elokuuta 2008 klo 18.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä aion kyllä käyd katsomassa onko mallisto yhtä laadukas kuib design filosofiassa saren itse kehuskelee. Jos nimittäin on niin designiin nähden hinnat on melko lailla kohdillaan. Mä oon nimittäin kuullu että niitä kalliimpia tuotteita ei tosiaan tule kuin muutama kappale - joten ei tule heti kadulla vastaan. Olihan siellä myös yksi tosi kivan näköinen petroolin värinen paita joka oli 39,95. Eli ei auta kuin mennä katsomaan. - ninni-

20. elokuuta 2008 klo 7.07  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu