Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Petollinen Palmroth

lauantai 13. syyskuuta 2008

Petollinen Palmroth

Uh, tänään olen yrittänyt kovalla paineella mutta olemattomalla mielenkiinnolla vääntää kasvatustieteen esseetä. Raivostuttavaa naputella tekstiä, kun en edes tiedä menikö tentti läpi. Jos tentti ei ole mennyt läpi (uusinnan aikaan olen Nykissä) niin kurssi on reputettu ja koko essee turha. Kirjoitelman deadline on kuitenkin jo maanantaina ja tenttitulokset käsissä vasta 24 päivä, joten pakko vain vääntää. Seitsemän sivun vähimmäismäärästä kasassa 1,5 sivua ja ideoita nolla. Äääääh!

Tämän yliopistobyrokratiajulmuuden lisäksi minut petettiin tänään todella julmalla tavalla. En kokenut pelkästään henkistä väkivaltaa vaan fyysinen puoli oli myös erittäin vahvasti mukana. Puolen päivän aikaan päätettiin lähteä poikakaverin kanssa ostamaan minulle myöhäisiä synttäriruusuja. Oli mitä kaunein syksyinen päivä. Juuri sellainen sopivan kolea mutta silti aurinkoinen. Sitten se tapahtui... TOINEN PALMROTHINI HIERSI AIVAN SAATANASTI! Itkua pidellen linkkailin sitten pitkin ostoskeskuksen käytäviä ja lopulta jouduin nappaamaan ilkiäisen pois kantapäätäni repimästä. En käsitä yhtään! Toinen kenkä istuu kuin unelma mutta toinen päättikin sitten olla tuollainen vasemman jalkani kanssa yhteistyöhön kykenemätön moukka! ARGH! Ottaa niin päähän, että voisi vain hyppiä tasajalkaa ja kiljua!

ps. olen näissä alla olevissa kuvissa muuten aivan järkyttävissä tuskissa;)
Neule - Vero Moda
Hame - H&M Trend
Sukkikset - Seppälä
Kengät - Palmroth/ Second hand

Yh, pahoittelen heikkovatsaisia tästä kuvasta. Haluan kuitenkin tuoda ilmi, että en ollenkaan liioittele kenkäni äärettömän huonoa käyttäytymistä.


En kuitenkaan aio luovuttaa näin helpolla. Toimivan suhteen eteen pitää tehdä töitä. Heti kun jalkani paranee aionkin ottaa tuon kiusankappalekengän vierihoitoon ja tepsutella se jalassa aina kotioloissa. Tosin tämän äärettömän huonon käyttäytymisen vuoksi molemmat kengät menettivät niille jo luvatun Amerikan matkan. Laukussa on vain rajallinen määrä tilaa ja mitään potentiaalisia reissunpilaajia sinne ei pakata. Ikävää tosin kiltisti käyttäytyneen kengän puolesta:(

Okeiokeiokei, menen nyt kirjoittamaan sitä esseetä.

ääh.

-Jonna

Tunnisteet: ,

27 kommenttia:

Blogger Pineapple Penguin kirjoitti...

Hyiiiii todella tuskallisen näköinen hiertymä :O! Mä luulin että mulla on ollu kamalia, mutta eipä noin pahoja! Ja esseeongelmissa täälläkin; aiheena FYSIIKKA (siis ei humanistia voi velvoittaa ymmärtämään fysiikkaa?!). 5 sivua mitta, kirjoitettu 1,5! Miten muuten aina jämähtää siihen 1,5 sivuun? Joten tuplasympatiat täältä!

13. syyskuuta 2008 klo 18.03  
Blogger Liisa kirjoitti...

Suutarille! Stockan suutari pelasti mut hiertymiltä, venytys maksoi 12,50. Vein keskiviikkona ja takaisin sain perjataina.

13. syyskuuta 2008 klo 18.18  
Blogger May kirjoitti...

Voi ei! Seuraavan kerran teippiä mukaan käsilaukkuun. Laastarit ei pidä mitään.

13. syyskuuta 2008 klo 18.22  
Blogger PupuLihavisto kirjoitti...

Onpas ollu mehevä vesirakkula! Ite oon semmonen räpelö, jotta jollain pervolla tavalla tykkään kaikista rakoista, ruvista yms. äklöstä;)

Ja aivan mahtava tuo jättipylleröhameesi;)

13. syyskuuta 2008 klo 18.23  
Blogger Kk kirjoitti...

Auts! Miten noin suloisen näköiset kengät voivat olal noin ilkeitä ja tehdä noin pahaa jälkeä? :D

13. syyskuuta 2008 klo 18.38  
Blogger Sara kirjoitti...

Kannattaa kokeilla esim. Compeedin rakkolaastareita, mulla ainakin toimii aina todella hyvin kun vaan muistaa lämmittää sitä ensin käsien välissä tarpeeksi. Niitä saa apteekista, ja onhan ne vähän hintavia, mutta sen arvoisia!

13. syyskuuta 2008 klo 18.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi nätti asu. Mullakin on valitettavasti kokemusta pettävistä kengistä. Suosikkikorkkarini, mustat pienellä söpöllä rusetilla lähes pilasivat ihanan konserttielämyksen. Onneksi oli istumapaikat ja sain konsertin ajaksi otettua kengät pois. :)

13. syyskuuta 2008 klo 18.51  
Blogger Sara kirjoitti...

Niin joo ja muuten, huomenna aamupäivällä blogissani on sulle haaste :)

13. syyskuuta 2008 klo 19.11  
Blogger NinaV kirjoitti...

AU!!! Pelkkä kuva sattuu....

13. syyskuuta 2008 klo 19.13  
Blogger Silvara kirjoitti...

Autch! Niiiin tutun näköistä, mulla joskus voi olla vain vääränlainen sukka jalassa ja aijai, vuoden hiertämättömänä pysynyt jalkine aiheuttaakin karmean tuskan.
Vink, vink: rakoille eteeristä laventeliöljyä pari tippaa raakana päälle ja ihme on tapahtunut seuraavana päivänä, aloe vera-geelikin toimii aika hyvin.
T: mm. Lontoon reissunsa laventelilla monet kerrat pelastanut

13. syyskuuta 2008 klo 20.33  
Blogger pina kirjoitti...

auts, mulla on kans just samassa kohtaa, samanlainen jälki :/

13. syyskuuta 2008 klo 21.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Auts! Tollaset vain toista jalkaa hiertävät kengät on ärsyttäviä. Kun tahtoisi hirveesti pitää niitä, mutta sitten toinen kenkä haraa vastaan ja aiheuttaa hirveet kärsimykset. Hiertäisi sitten edes kumpaakin jalkaa, niin ei niin harmittaisi, että kenkiä ei tule käytettyä, kun ei edes huvittaisi niin paljon laittaa niitä jalkaan, kun kumpaankin jalkaan tulisi rakot.

13. syyskuuta 2008 klo 21.32  
Anonymous Lumikki kirjoitti...

Auau, tosi pahan näkönen :s toivottavasti paranee nopeasti!

13. syyskuuta 2008 klo 22.02  
Blogger *~SL kirjoitti...

Ihana asu :)
ja auts, harmi että niin monet hienot kengät painaa :/ sama juttu täälläkin, lomalla oli tuskaista kävellä.. Monet luulivat varmasti jalkavammaiseksi minua ;D

13. syyskuuta 2008 klo 22.26  
Blogger Jonna kirjoitti...

pineaaple penguin: ah, vertaistukea! Nyt on kolme sivua kasassa (kirjoitan noin yhden rivin per 15 min) ja aaargh! tää ei tule ikinä valmiiksi!

liisa: kiitos vinkistä! :)

may: Laastarit on kyllä ihan surkeita!

pupulihavisto: Oih kun nauroin tuolle jättipylleröhameelle:D ja itse tykkään rupien repimisestä. Jotenkin terapeuttista (en tosin ymmärrä että miten) :)

kk: en ymmärrä!

sara: hmnn.. taidankin pölliä niitä huomenna äidin kaapista:D ja kiitos haasteesta!

cocos: Kiitos ja en vain ymmärrä. Miten kauniit kengät voivatkin toisinaan olla niin kivuliaita!

ninav: Todellisuus sattuu vielä enemmän:D

silvara: Kiitos vinkistä! Pitääkin ostaa varastoon:)

pina: Ollaan hiertymäsamikset:D

pinja2: Aivan! en tajua, että vain toinen hiertää! Nyt sitten yritän saada tuon toisen sopeutumaan myös jalkaani koska en vain voi luopua noista!

lumikki: toivottavasti, koska nyt pitä äkäyttää vain jotain tennareita, että jalka rauhoittuu:(

13. syyskuuta 2008 klo 22.28  
Blogger Jonna kirjoitti...

*~sl: kiitos ja hih, olin varmaan kiintoisa ilmiö tänään kaupoissa, kun linkkasin eteenpäin poikakaverin kädessä roikkuen:D

13. syyskuuta 2008 klo 22.29  
Blogger christina kirjoitti...

Auts! Miten noin kauniit kengät voivatkin saada aikaan noin ikävää jälkeä? :< Toivottavasti ajan kuluessa kenkä sitten muotoutuu jalkaan sen verran, että hierrys loppuisi - tai edes vähentyisi aikalailla.

Asusi on joka tapauksessa todella suloinen. :)

13. syyskuuta 2008 klo 23.49  
Blogger Boobettes kirjoitti...

Voi apua minkä teit, senkin julmurikenkä! Kyllä ihan kipeätä tekee sunki puolesta ihan jo sillä et katso tuota kuvaa..auts auts.. tuntuu tutulta tuo esseen kirjotus et jumittaa ja ideat loppuu jo ihan alkuvaiheessa :D mut eiköhän se aina jollain kakanjauhannalla tuu sivumitta täyteen ;) sinnikkyyttä!

14. syyskuuta 2008 klo 10.00  
Blogger Lumianna kirjoitti...

Minäkin kannatan kengän venyttämistä. Toisaalta joskus on turhauttavaa ostaa edulliset kengät kirpparilta, jos suutarilasku sitten tuplaa kenkien hinnan. Kasvatustieteen esseitä on väännetty roppakaupalla täälläkin, joten tuttua on! ;)

14. syyskuuta 2008 klo 12.20  
Blogger hanna kirjoitti...

Suosittelen lämpimästi rakonestopuikkoa! Tapoin kesällä kantapääni eräillä kengillä (sekä jalat, että kengät olivat aivan veressä), jonka jälkeen ostin puikon. Hyvästi rakot! En tosin tajunnut, että yhdet kenkäni vaativat puikotusta myös varpaiden päälle... Ennätyksellisen suuri vesikello pikkuvarpaan päällä ei ollut yhtään kiva juttu.

14. syyskuuta 2008 klo 13.51  
Blogger Roosa kirjoitti...

Mulla oli tuollainen samanlainen superpaha hiertymä viikko sitten eikä ole vieläkään kunnolla parantunut :/ Kurjat petturikengät!

14. syyskuuta 2008 klo 15.11  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Nyt rakkolaastaria jalkaan! Se auttaa rakkoa paranemaan, eikä kengät satu jalassa. =)

On se niin väärin, että jotkut noin kauniit asiat kohtelevat väkivalloin jalkoja. ;)

14. syyskuuta 2008 klo 15.28  
Blogger modegerecht kirjoitti...

ihana tuo pallohelmainen hame!

14. syyskuuta 2008 klo 18.31  
Blogger Jonna kirjoitti...

christina: Uh, ärsyttää ihan kamalasti! Iloitsin vielä noista kengistä niin paljon! Olen päättänyt, että tuo kenkä saa nyt vain luvan sopeutua jalkaani:)

boobettes: Aaah! Essee on kirjoitettu! Se on ihan kamlaa sontaa mutta ainakin valmis! :)

lumianna: joo, alan taipua tuon venyttämisen puolelle. Onneksi kengillä oli hintaa vain euro, joten kyllä niihin voi viell äjonkin verran satsata:)

hanna: Kiitos vinkistä! Pitääkin koklata tuollaista puikkoa:)

roosa: Tylsiä mokomat hiertymät!

ragdoll: joo, kenkä ei nyt ollut oikein reilu:(

modegerecht: Kiitos! Tykkään itskein kovasti:)

14. syyskuuta 2008 klo 20.40  
Anonymous heini kirjoitti...

Aivan sairaan upean kaunis hame!!!! :)) <3 ja muutenkin asukokonaisuus <3 <3 oihoih. kaikkine kukkinesi ^^. hihi.

14. syyskuuta 2008 klo 23.18  
Blogger Tasha kirjoitti...

Oijoi, näyttää kipeelle toi. Itellekki monesti tollanen tullu ja hiton kipee se on ja tympee käyttää mitää kenkiä, ennenkuin paranee.

14. syyskuuta 2008 klo 23.59  
Blogger veerra kirjoitti...

Märät urheilusukat jalkaan ja kengät jalkaan! Toimii vain aitoihin nahkakenkiin, mutta luulisi noiden olevan aitoa nahkaa :)

17. syyskuuta 2008 klo 18.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu