Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Possuilun raportointia

torstai 11. syyskuuta 2008

Possuilun raportointia

Yksi ei niin pieni possu ilmoittautuu! En tiedä miten mutta olen tänään onnistunut tuhoamaan Big Mac-aterian, karkkipussin, kolme isoa palaa omenapiirakkaa (tietenkin vaniljakastikkeen kanssa) ja korvapuustin. Ugh! Omenapiirakasta ja korvapuustista voin syyttää äitiäni (olisi rumaa olla syömättä kun toinen on kerran leiponut) mutta hamppariateriasta ja karkkipussista olen vastuussa kyllä ihan yksinäni. Kaverini oikein yritti ehdottaa, että mennään jonnekin terveelliseen paikkaan syömään (tai edes johonkin mikä ei ui rasvassa) mutta tottahan toki tämän tytön piti inistä, että nyt on saatava hamppari ja ranskikset vyötärölle;) Tämän jättimäisen rasvakalorikeiton olen onnistunut edes jollain tapaa puolustelemaan itselleni sillä, että tenttiin lukeminen vie niin kamalasti energiaa (olen tosin lueknut tänään ehkä kaksi tuntia...). ainiin, ja jotain suklaata taisin napostella aamullakin.. huokaus.

Noniin, nyt on synnit tunnustettu ja voin ruveta hehkuttamaan uutta ihanaa synttärihamettani! Kuolailin tätä villasekoitehamosta jo ikuisuus sitten jonkin lehden syysmuotiosiosta mutta vasta nyt sain sen silmiini Hennesillä. IHANA! Sydämeni pamppailee kovasti tuolle korkeankorkealle vyötärölle ja pussimaiselle helmalle. Kaiken lisäksi tämä on LÄMMIN hame. Villasekoite ja helman muoto takaavat, että syystuulet eivät kovin helpolla pääse kylmettämään:)


ps. salama kenkkuilee. mustan paidan alla ei siis ollut valkoisia rintsikoita, vaikka kuva niin väittääkin;)

Jakku - H&M
Pusero - Naf Naf
Hame - H&M Trend
Sukkikset - H&M
Kengät - DinSko
Hansikkaat - Glitter

Ja toihan ne synttärit mukanaan kivojakin juttuja:) Äidiltä tuli kampaamokäynti (pitäisikin varata se...), iskältä rahaa (käytetty jo osa tuohon hameeseen) ja pikkuveljiltä tuli... iPod shuffle!!!




Olen ihan koukussa tähän pikkuiseen kullanuppuun ja vaarassa jäädä jatkuvasti autojen alle koska olen liian keskittynyt korvissa tulvivaan musiikkiin;) Pitää nyt tarkennukseksi sanoa, että vaikka olenkin tälläinen ikäloppu, niin on mulla ennenkin kannettavia musiikkivekottimia ollut mutta tämäpä vain on niin paljon söpömpi kuin se vanha mp3 :D

Oukei. Nyt voisin mennä vaikka tuijottelemaan jakson Madventuresta, josta muuten saattaa johtua, että suunnittelen jo ihan täyttä häkää ainakin kolmen kuukauden matkustelua ympäri maailmaa;)

-Jonna

Tunnisteet: , ,

13 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oijoi, miten veljes osas ostaa sulle noin kivan soittimen? Jopas kilttiä. :))

11. syyskuuta 2008 klo 21.38  
Blogger Sini kirjoitti...

Vitsit, katoin tota kuvaa että mitkä ihmeen Forrest Gump -jalkatuet sulla on jaloissa :D Taitaa tehdä salama tepposet, eiköhän ne kivat sukkikset ole.

Ja ihan loistava lahja veljiltä :)

11. syyskuuta 2008 klo 21.51  
Blogger Pineapple Penguin kirjoitti...

Kiva hame! Tuo jakkusikin on aika söpö :)

11. syyskuuta 2008 klo 21.59  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Onnea synttäreistä, en tainnut aiemmin onnitella :D Etkä sinä kovin ikäloppu kumminkaan ole :) on muuten ihan totta että nykyisin joka synttäreihin liittyy jonkinasteinen ikäkriisin poikanen, itsellä se oli pahin juuri 24 vuotta täyttäessä viime vuonna. Kai sitä on nyt jo ehtinyt tottua tuohon kammottavalla vauhdilla lähestyvään 25:een :D

11. syyskuuta 2008 klo 22.06  
Blogger Christina kirjoitti...

Eikä, tuo hame on ihan täydellinen! Ja sopii sinulle erittäin hyvin. H&M Trend se kyllä vaan saa aina kuolan valumaan.

11. syyskuuta 2008 klo 22.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täytyy lohduttaa sinua, söin puolitoistavuotta lähestulkoon päivittäin mäkissä, enkä lihonut yhtään. Kyllä välillä (Useinkin) saa herkutella.. :D

11. syyskuuta 2008 klo 22.44  
Blogger MouMou kirjoitti...

Onnea söpöliinistä!:D

12. syyskuuta 2008 klo 0.04  
Blogger sho(e)paholic kirjoitti...

Onpa kiva toi soitin! Itselläni ei ole kova addiktiota musiikkiin muulloin, mutta aina liikenteessä sitä on pakko olla. Siis oli se autossa, lenkkipolulla tai pyöräillessä kauemmas kauppaan jne. musiikki auttaa ja nostaa fiilistä. Olis jäänyt eräskin salireeni välistä ilman sitä.

12. syyskuuta 2008 klo 14.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei ei ei ei, kuolasin tota hametta H&M Magazinesta, ja tänään kävin Forumin Hennesissä mutta en sitä nähny! Nyt oon niiiin kateellinen sulle! :D

Niin ja myöhästyneet onnittelut! ;)

12. syyskuuta 2008 klo 16.21  
Blogger Nina kirjoitti...

Näin eilen noita hameita Forumin Henkalla. Se on todella kaunis! Mutta mulle liian pitkä.. Onko pakko olla lyhyet töppöjalat, onko?!

Ja vielä synttärionnittelut jos en ole aiemmin onnitellut!

12. syyskuuta 2008 klo 21.19  
Blogger May kirjoitti...

Hehe hauskoja ipod-kuvia. Myöhäiset onnittelut!

13. syyskuuta 2008 klo 12.55  
Blogger Jonna kirjoitti...

nanna- : Pitää myöntää, että olin vähän vikkaillut, että mikä olisi mieluisa lahja:D

sini: Nuo sukkisket ovat kyllä vähän hassun näköiset mutta oli pakko kiskoa jalkaan kun en ollut vielä kertaakaan käyttänyt vaikka ovat puoli vuotta maanneet kaapissa:)

pineaaple penguin: kiitoksia!

sarakissa: Kiitoksia ja itse stressailen jo vähän tuota kaksvitosta:)

christina: En edes enää pahemmin katsele muita hennesin tuotteita kuin trendin mallistoa:)

winda: Lohduttava tieto! Itsekin lukiossa harrastin hamppareiden päivittäistä ahmimista mutta nyt kun on jo näin vanha, niin pelkää ,että ei selviäkään lisäkiloitta:)

moumou: Kiitoksia:)

sho(e)paholic: Sama juttu! Bussissa tarvitsen kirjan ja kävellessä mielellään musiikkia:D

gred: Itse ostin oamni Kämpistä mutta tämäkin näytti olevan viimeinen. Ehkä tälläinen vielä laskeutuu sun eteen:)

ninav: minulla se on kyllä ihan siinä rajoilla, että olenko liian pätkä mutta muoto on niin ihana, että oli pakko ostaa:)

may: Kiitoksia:D

13. syyskuuta 2008 klo 18.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

love yor hose...are cool...

15. syyskuuta 2008 klo 7.11  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu