Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viime päivinä olen...

keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Viime päivinä olen...

Oho, anteeksi tämä pieni blogitaukoilu. Päivät hujahtivat ohi niin nopsaa tahtia, että ihan oikeasti vain unohdin päivittää:D Sunnuntaita vietin suunnitellen tulevaa (ihan kohta!) Nykinmatkaa muun matkaseurueen kanssa (eli kuolasimme kilvan forever21-vaatteita). Sain samalla myös myöhästyneen synttärilahjan ja iiih, on niin kiva omata kavereita monien vuosien takaa, jotka vain osaavat hankkia niin nappiin meneviä paketteja, että ihan hirvittää. Sain tyttösiltä ihanan Polka dots-topin (pesussa nyt mutta kuvaa myöhemmin), pitkät mustat juhlahansikkaat ja Vintage Fashion-kirjan! jei!


Maanantaina piti käydä tienaamassa hiukkasen eurosia töissä, lounastaa äidin kanssa ja paniikkilukea tenttiin, josta taas päästäänkin sitten tiistain katastrofiin: Jouduin luopumaan tentistä kesken, koska tulin niin kipeäksi, että en vain rehellisesti voinut jatkaa esseiden ja oikeustapausten kirjoittamista. En ole varmaan ikinä ollut niin huonovointinen ja mahakipuinen kuin siellä saamarin tenttisalissa! Ei siinä sitten voinut mitään muuta kuin jättää leikki kesken ja lähteä kotiin kipuilemaan. Ärsyttää niin järjettömästi, että huh. Marraskuussa sitten uudelleen koko roska.
Toisaalta tuntuu kovin pikkumaiselta valittaa jostain mahakivusta, kun eilen tapahtui taas niin kamala asia, että pakko on jällen pohtia, että missä perhanassa me tässä maassa oikein mennään?! Kamala, hirvittävä tapaus. Osanottoni kaikille läheisensä menettäneille. En kirjoita tästä aiheesta sen enempää koska näyttävästi iltapäivälehdistö on jo retostellut asiasta kaiken mahdollisen.

Tänään heräsin viideltä. Kyllä. VIIDELTÄ. Ja tämä kaikki yhden lipun vuoksi. Päätimme parin kaverin kanssa osallistua lakimiesliiton järjestämään tapahtumaan marraskuussa, johon on rajoitettu määrä lippuja. Virallinen lipunmyynti alkoi vasta yhdeksältä aamulla mutta nappasimme vihjeen, että silloin ei kyllä yhtään lippua ole enää jäljellä vaan jonotuslista täyttyy jo aamun aikaisina tunteina. Oli siis pakko raahautua kuudeksi paikan päälle mutta saimmepahan vahvistettua paikkamme hupailussa ja pitipä muuten paikkansa tuo humu lippujen kovasta suosiosta. Yhdeksältä liput olivat jo kaukainen unelma(tila jonotuslistassa taisi loppua jo siinä vähän seitsemän jälkeen) Toivottavasti reissu on maineensa veroinen koska tuo herätys otti kyllä aika koville:D

Tänään tuli sitten käytyä kummitädillä ja kampaajalla (otsatukka tuntuu liian kynityltä, muuten ihan kivat) sekä suunniteltua ja hiukkasen myös naputeltua koulutyötä, jonka pitäisi olla perjantaina valmis. uh, huominen ja ylihuominen taitavatkin sitten olla aika ylityöllistettyjä päiviä :)Ainiin! (kamalasti asiaa!) Käytiin tänään myös poikakaverin kanssa tapittamassa Mamma Mia ! -musikaali:) Saatiin lahjaliput ihan viime hetkellä ja painuttiin yleisöön:) Oli kivan piristävä esitys ja ABBA nyt vain on niin kivaa musiikkia:)

Näissä vaatteissa seikkailin:Nyt lähden stressaamaan sitä koulutyötä ja katsomaan vaikka jonkin kivan komedian:)

-Jonna

Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

Blogger Ocean kirjoitti...

Ihana tukka sulla :). Voih, minäkin tahtoisin nähdä Mamma Mia-musikaalin...

24. syyskuuta 2008 klo 23.26  
Anonymous h kirjoitti...

iiihanat hiukset!:) ja on kyllä tuskaista jos tulee mahakipu kesken tentin :(

25. syyskuuta 2008 klo 0.13  
Blogger NinaV kirjoitti...

Mä kävin katsomassa Mamma Mia!n tiistaina. Oli todella hyväntuulen esitys. Ja edelleen hyräilen niitä biisejä. :)

25. syyskuuta 2008 klo 9.03  
Blogger MouMou kirjoitti...

Onpa nätti jakku, ooh!:)

25. syyskuuta 2008 klo 9.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mamma Miasta olen nähnyt vain elokuvan ja sen perusteella haluan ehdottomasti nähdä alkuperäisen musikaalin! Mutta Lontoossa, shoppailun vastapainona ;)

Mistä tuo ihana hame on??

25. syyskuuta 2008 klo 13.47  
Blogger Kk kirjoitti...

Haluaisin itsekin nähdä Mamma Mian ihan musikaalina, koska elokuva oli niin loistava! :) Abba on vaan jotain tosi hienoa!
Tosi kivat hiukset :)

25. syyskuuta 2008 klo 14.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana paita tuo oranssihtava :) ja nätit hiukset

25. syyskuuta 2008 klo 14.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Allekirjoittanutkin on vieraillut Forever 21-sivustolla useita kertoja vaatteita kuolailemassa.Ja ne on vielä niin halpoja!Siulla kun on tietoa,niin onko ko. vaatteissa millanen laatu?:>
Terveisin se anonyymi,joka on myös matkalla Nyciin:-)

P.S.Onkohan matkapostausta Nykstä odotettavissa kuinka pian matkasi jälkeen?Mietin vain,että kerkeiäisinkö lukea tärppisi ennen omaa reissua?:-)

25. syyskuuta 2008 klo 17.05  
Blogger Boobettes kirjoitti...

Oij, ihanat lahjat, varsinki toi vintage-kirja! mun kaverilla on kans ja moneen otteeseen oon kyllä sitä huokaillen selaillut :D

sympatiat kyllä, mäkin olen joutunut jättään tentin kesken sen takia et oon ollu vaan liian kipeä ja huonovointinen. Sillon kaksiosasen esseen ekan vedin suomalaisella sisulla, toisen otsikon alle oli pakko kirjottaa, et nyt tämä tyttö lähtee potemaan kuumetta kotiin..

25. syyskuuta 2008 klo 21.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sakke on opiskeluaikana koettava! Onnea koetukseen ;)
T: Itsensä kyseiseen tapahtumaan jo liian vanhaksi tunteva

25. syyskuuta 2008 klo 23.03  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Blogissani on sinulle haaste! :-)

26. syyskuuta 2008 klo 10.45  
Blogger Jonna kirjoitti...

ocean: Kiitos! ja oli kyllä katsomisen arvoinen:)

h: Kiitos ja mahakipu on rasittavaa:(

ninav: Abba iskee kyllä aina:D

moumou: kiitos! Tää on ostettu joku neljä vuotta sitten hennesistä:)

anonyymi: Hame on ostettu kesällä Lindexistä:)

kk: abba on kyllä ihan paras. Että ne ruotsalaiset vain osaa;)

sini: Kiitoksia:)

anonyymi: Lupaan kirjoittaa ainakin jonkinlaisen matkapostauksen heti kun pääsen takaisin Suomeen:) Vastaanvapautuksena tosin sanottava, että jos aikaero kaataa tajuttomana sänkyyn, niin sitten voi mennä vähän aikaa;)

boobettes: Hah, tulin niin iloiseksi, kun kuulin, että muillekin on käynyt samalla tavoin tentin kanssa. ehdin jo miettiä, että olen varmasti ainoa, jolla on näin huono tuuri:D

anonyymi: Kiitos! Toivottavasti on maineensa veroinen tapahtuma:D

bisquits: Oi, miten kiva haaste! toteutan sen heti huomenna:)

26. syyskuuta 2008 klo 20.39  
Blogger Boobettes kirjoitti...

Haha, et todellakaan ole ainut :D Musta tuntuu et mä tulen aina kipeäksi kirjatenttipäivää edeltävän yönä..johtuneekohan stressistä vai jostain alitajuntaisesta jutusta "jos tuun toooosi kipeeksi ni mun ei tartte mennä tenttiin" :D ex voi todistaa et viime vuoden aikana olin kipeä 4/5 kirjatenttipäiväkerroista :D

27. syyskuuta 2008 klo 10.32  
Blogger Jonna kirjoitti...

Ainiin, vitoskommentoija-Anonyymi: Hame on ostettu viime talvena Lindexiltä:)

27. syyskuuta 2008 klo 19.10  
Blogger tipitii kirjoitti...

Katselin tuota kirjaa tänään kirjakaupassa. Tekisi mieli ostaa kyseinen opus, aivan mahtavia kuvia ja vaatteita!

27. syyskuuta 2008 klo 21.55  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu