Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Millainen olen

lauantai 1. marraskuuta 2008

Millainen olen

Nina haastoi minut paljastelemaan millainen oikein olen...

1) MatkustaessaniOnnellinen. Matkoilla ollessani olen lähes poikkeuksetta todella onnellinen ja elämääni tyytyväinen. Tämä varmaankin johtuu siitä, että matkoila ollessani olen myös lomalla ja lomahan taas on stressivapaata aluetta (enintään saa stressata shoppailubudjetin riittävyydestä...). Matkustaessani olen myös jotenkin "kotonani". Viihdyn lentokentillä ja lentokoneessa. Kotiudun myös matkakohteeseeni hyvin nopeasti. Senpä vuoksi nähtävyyksien katseleminen ei ole minulle hirvittävästi mieleen, koska jotenkin miellän, että mitä sitä nyt kotonaan ramppaa turistinähtävyyksillä:D

2) Kotona


Tykkään olla kotona ja koti-ilta voittaa baari-illan kuusnolla;) Kotona saan röhnöttää löysissä venyneissä vaatteissa meikittä ja vain olla. Koti-ihmisenä olen jatkuvasti sisustamassa ja laittamassa kotokoloa vieläkin mieleisempään kuntoon (tähän tosin ei kuulu siivous...). En ole ikinä ymmärtänyt ihmisiä joile koti on vain paikka, jossa käydään nukkumassa.

3) Rakastuneena
Tyytyväinen. Ihastuneena olen kikattelija, rakastuneena rauhallinen.


4) Romanttinen
En ole romanttinen. Ainakaan sellaisella perinteisellä ruusunlehdet-kynttilät-lepertely- yhteinen vaahtokylpy-tavalla (yök!). Olen ehdottomasti arkiromantiikan kannattaja. Minulle romanttista on, että toinen on siivonnut, vaikka oikeasti olisi ollut minun vuoroni tai yllätykseksi tilattu pizza ja jakso lempisarjaani. Perinteinen romantiikka saa minut kiemurtelemaan epämukavasti nahoissani.

5) Helposti räjähtävä. Haastan tahallani riitaa pienimmästäkin asiasta ja saatuani sen aikaiseksi alan riitakumppanin syyllistämisen. Olen ikävä kyllä vähän sellainen "jos minulle on huono päivä, niin muillakin pitää olla"-tyyppi.6) Potiessani huonoa omaatuntoa
Uneton. Huonon omantunnon nalkuttaessa pääkopassa menetän yöuneni. (Tämä vaihe tulee siis vasta siinä vaiheessa, jos en ole jollain mutkalla saanut oikeutettua huonoa omaatuntoa aiheuttanutta tekoani ja siinä olen kyllä aika taitava)

7) Intohimoisena.
Hmnn.. olen luonteeltani on-off-tyyppi, eli joko en välitä tippaakaan tai sitten välitän liiankin paljon. En siis oikein osaa vastata tähän, koska ainakin puoleen asioista elämässäni suhtaudun intohimoisesti.

Millaisia te olette?

-Jonna

ps. Muistakaa osallistua Kilpailuun!

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Anonymous La belle Jeane kirjoitti...

Kun luin ekaa kohtaa "millainen olen" postauksesta luulin melkein että olin itse kirjoittanut sen! En vaivaudu ulkomailla harhailemaan turistinähtävyydeltä toiselle nenä kiinni opaskirjassa vaan koluan sen sijaan paikallisia kauppoja ja pikkuputiikkeja.

Mistä se eka kuva muuten oli? Aivan ihanan näköinen paikka...

1. marraskuuta 2008 klo 19.18  
Blogger Roosa kirjoitti...

Onko tuo eka kuva Versaillesista? Näyttää niin tutulta :D

1. marraskuuta 2008 klo 21.13  
Anonymous möömöö kirjoitti...

Voikun sulle sopii hyvin tollanen sivuotsis, niinkuin joissain kuvissa.Oletko harkinnut siihen palaamista?

4. marraskuuta 2008 klo 13.37  
Blogger Jonna kirjoitti...

la belle jeane: eka kuva oli Versaillesista:) Ihana paikka!

roosa: sieltäpä hyvinkin:)

möömöö: Kysyitkin hyvää aikaan, koska päätin eilen, että nyt alkaa otsatukankasvatusoperaatio:)

4. marraskuuta 2008 klo 23.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu