Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kirjamessuilua

perjantai 24. lokakuuta 2008

Kirjamessuilua


Pääsin tänään käymään kirjamessuilla! Olin jo ajatellut jättää koko tapahtuman väliin huimanhintaisen 13 euron lipun vuoksi mutta kaverin ilmaislippujen ansiosta pääsin imppailemaan ihania kirjatuoksuja:) Aikasempina vuosina olen ollut paikalla aina viikonloppuna ja oli kyllä huomattavasti rauhallisempaa (ja mukavempaa) käydä messuilla näin perjantaina (vähemmän ihmisiä, enemmän kirjoja, huomattavasti vähemmän meteliä).

Taannoisen Nykin shoppailujen vuoksi pankkitili itki tyhjyyttään, joten hirvittävästä kirjahingusta huolimatta päädyin sijoittamaan vain yhteen kirjaan ja se olikin ah, niin mahtava löytö!
Takki - Second hand
Huivi - Seppälä
Mekko - H&M
Neuletakki - New Yorkista
Saappaat - Second hand
Laukku - Hilfiger
Oma löytöni (ikävä kyllä ei tuosta kahden euron kojusta) oli Louisa M. alcottin Viimevuotiset ystävämme, vuoden 1921 painos. Keräilen tyttökirjojen vanhoja painoksia ja tämä on ihana lisä kokoelmaani. Koska kirja on hiukkasen huonokuntoinen, suostui kiltti setämyyjä myymään minulle sen pari euroa pyydettyä halvemmalla ja lopulliseksi hinnaksi jäikin sitten vain 7,5 euroa. Huh, onneksi silmänräpyttelyt auttoivat, koska lompakko ei suurempaan summaan olisi edes kyennyt:) (tai siis, sitten olisi pitänyt mennä pankkiautomaatille nostamaan lisää rahaa ja lisäraha lompakossa olisi taas johtanut holtittomaan kirjashoppailuun)


Uuuh, ihanaa! tätä kirjaa onkin jo hiukkasen metsästetty:) Ja tästä tulikin mieleen, että jos hyllyissänne piileskelee vanhoja painoksia Louisa.M Alcottin tai L.M Montgomeryn teoksista, niin heittäkää sähköpostia ja hierotaan kauppoja:)


Sitten toiseen tärkeään asiaan. Lienee tunnettu tosiasia, että isännät/emännät ja koirat muistuttavat toisiaan (esimerkiksi meidän äiti ja Kalevi ovat kuin kaksi marjaa) No, New Yorkissa seikkaillessa minulle vihdoin selkeni, miksi olen aina halunnut mopsia. Tämä älynväläys välähti hyvin yllättäen kun näin ohimennen kasvoni Sephoran peilistä. MINÄ NÄYTÄN MOPSILTA. OIKEASTI. Ja en nyt edes tarkoita, että näytän mopsilta vain irvistäessäni, vaan ihan "normaalillakin" naamalla. Nyt sitten harkitsen, että kasvatan otsatukkani kokonaan pois (koska mielestäni se erityisesti saa naamani näyttämään lyhyeltä ja pyöreältä mopsinnassulta).
Huh, kyllä elämä osaa olla hankalaa;) Mutta on se aika järkyttävää vain yhtenä sekuntina tajuta näyttävänsä kurttuisalta, vihaiselta KOIRALTA.Nyt painun mässyttämään juustoja&keksejä ja tuijottelemaan pari jaksoa Supernaturalia (hih, onko kukaan laskenut, että kuinka moneen sarjaan olen tämän blogin olemassaoloaikana ollut koukussa?!)

-Jonna

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hahaa! bongasin sut kirjamessuilla ja sanoin heti äidille et tossa oli yks bloggari :D

24. lokakuuta 2008 klo 20.40  
Blogger Suvi kirjoitti...

Kirjamessuilla olis ihana käydä. Vois vaan kulua liian paljon rahaa. Kirja-alet on heikkouteni, ja siks joudun kiertään ne kaukaa (ellen satu olemaan rahoissa). Ja se kirjojen uusi tuoksu on mahtava!

24. lokakuuta 2008 klo 21.06  
Blogger ginger kirjoitti...

mä olisin halunnut sinne kirjamessuille! oli vaan muuta menoa, ja huomennakin on... ärsyttää. ja kirjojen tuoksu on ihana!!! saatan koulussakin vaan haistella jtn. hissan kirjaa:DDD nams. ja et sä kyllä musta näytä mopsilta??

24. lokakuuta 2008 klo 21.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot vaan niin ihanan... ihminen. Oikeasti ihana lukea blogia, jossa on joku noin inhimillinen tyyppi kuin sinä<3 Rakastan blogiasi.

Btw itsekin haaveilen oikikseen pääsystä:)

24. lokakuuta 2008 klo 21.36  
Blogger Jonna kirjoitti...

anonyymi: Oih! Tein/sanoin silloin varmaan just jotain tosi noloa:D

suvi: minä taas rakastan yli kaiken vanhojen kirjojen tuoksua:)

ginger: Kyllä mä vaan näytän mopsilta. surullinen totuus;)

anonyymi: Oho, vau, kiitos:) ja ps. oikikseen pääsee kun vain jaksaa päntätä niitä pääsykoekirjoja:)

24. lokakuuta 2008 klo 22.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mut hei, Supernatural onki harvinaisen hyvä(nnäköinen) sarja johon koukuttua. ;)

24. lokakuuta 2008 klo 23.33  
Anonymous khr kirjoitti...

Apua! Olin jo unohtanut nuo kirjat, vaikka ne tuli luettua yläasteella moneen kertaan ja huokailtua varsinkin Teddyn perään.

25. lokakuuta 2008 klo 0.13  
Blogger Turun Tilda kirjoitti...

Mä olin Turun kirjamessuilla! Makeaksi asian teki se, että pääsin sisään poikaystävän jostain pöllimällä ilmaislipulla ;) Rakasta kirjamessuja ja niiden tunnelmaa. Olet varmasti samaa mieltä, että kirjoja ja kenkiä ei voi olla koskaan liikaa (humanistillakaan!) ;)

25. lokakuuta 2008 klo 12.42  
Blogger winda kirjoitti...

Ärsyttää kun joutuu karttelemaan kaikki tollasia ihania tilaisuuksia, kun ei ole yhtään rahaa. Mur.

Ostin tossa vuosi sitten Valkopukuisen naisen sata vuotta (Painettu 1908) vanhan painoksen ja hihkuin riemusta monta päivää. Ajattelin ettei kyllä ykskään toinen muotiblogaaja oo hurahtanut tämmösiin kirjoihin, mutta hauska nähdä että olin väärässä. (Kirjaylpeyksiäni ovat myöskin kymmeniävuosia vanhat Kenyonin Emma sekä nuoremman Dumasin Kamelianainen <3)

25. lokakuuta 2008 klo 16.05  
Blogger sho(e)paholic kirjoitti...

Tytöistä parhain on lempikirjani kautta aikain :) Ja voi herranjestas että nuo sun saappaat on niin ihanat :P! Kerro, jos joskus kyllästyt niihin ;)

25. lokakuuta 2008 klo 21.53  
Blogger Jonna kirjoitti...

anonyymi: Supernatural on kyllä TODELLA hyvä(nnäköinen) sarja:D

khr: Teddy on kyllä ihana, mutta Annan Gilbert on vielä ihanempi;)

turun tilda: Kirjat&Kengät, mitä sitä muuta ihminen tarvitsee...? :)

winda: ah, vanhat (varsinkin ikivanhat) kirjat ovat niin ihania:)

sho(e)paholic: hih, enpä taida noihin kyllästyä ikinä. Oli niin kova duuni löytää punaiset second hand-saappaat:)

25. lokakuuta 2008 klo 23.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vanhat tyttökirjat ovat maailman parhainta lukemista, ei siitä pääse mihinkään! Itse asiassa löysin koko Anna-sarjan kirpparilta vähän aikaa sitten, vanhana painoksena, euron kipale! Oli aika uskomaton onnenpotku :) Anna-sarja on ihan lemppari, enkä ikinä kyllästy 'Kotikunnaan Rilla'-kirjaan - en ole kertaakaan lukenut sitä itkemättä ihan täysiä. Myös 'Kahdeksan serkusta' lumoaa aina, samoin 'Tytöistä parhain'. Runotyttö-sarja ei ikinä ole minua innostanut niin kovin paljon, en tiedä miksi! Annat vaan ovat aina vieneet voiton;) Löysin blogisi vasta äskettäin, mutta näiden kirjajuttujen myötä kohosit kyllä tällaisen kirjafriikin arvoasteikossa aika kärkeen!:D
Vanhoissa kirjoissa vaan on sellaista ihanaa viattomuutta ja kauneutta, mitä ei nykypäivän romaaneissa ole.

22. toukokuuta 2009 klo 22.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu