Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Toivepostaus 6: Lainakuteissa

lauantai 29. marraskuuta 2008

Toivepostaus 6: Lainakuteissa

Tähän postausideaan tuli pyyntö kilpailun puitteissa sekä haaste Ninalta. Oli siis aikalailla pakko tehdä pieni tutkimuskierros poikaystävän vaatekaapilla:D Ulos saakka en näissä kokonaisuuksissa päässyt mutta rehellisesti voisin jopa harkita ykköstä ja kakkosta ihan julkisillakin paikoilla esiteltäväksi. Oli myös kiva haaste senkin vuoksi, että sain todeta ainakin toistaiseksi olevani hoikempi kuin poikakaveri (joka siis omaa jotain maagisia kalorinhylkimisvoimia). Ainiin! ja päätin tyytyä omiin kenkiin. Ainakaan toistaiseksi poikaystäväni ei siis tietojeni mukaan käytä korkkareita:D





Kiemurten täällä muuten ihan hirmuisissa vieroitusoireissa! Tuli tässä tosiaan alle kahdessa vuorokaudessa ahmittua läpi Twilight -sagan Houkutus, Uusikuu ja Epäilys. Nyt olisi ihan hirvittävä hinku päästä kiinni neljänteen kirjaan, Breaking Dawn mutta argh, olin tuossa päivällä niin ääliö, että en voinut päästää Epäilystä käsistäni edes sen aikaa, että olisin käynyt ostamassa neloskirjan. Idioottijonna. Nyt sitten kieriskelen täällä tuskissani ja odotan huomista puoltapäivää, että kaupan ovet aukeavat ja päästävät minut tuskistani:D

Kommenttipuolella oli joku toivonut hiukan selvennystä näiden kirjojen juonesta ja kaikessa yksinkertaisuudessaan se on, että 17-vuotias Bella muuttaa isänsä luokse Forksiin, Washingtonin osavaltiossa sijaitsevaan pikkukaupunkiin, jossa hän tutustuu Edwardiin, oudon kauniiseen ja kalpeaan poikaan. Kiinnostavin käänne on tietenkin se, että Edward ja tämän perhe ovat ihmisverestä kieltäytyviä vampyyreja. Bella ja Edward rakastuvat toisiinsa mutta miten suhde etenee, kun Bellan veri tuoksuu Edwardista houkuttelevammalta kuin mikään muu? entä miten ratkaista se, että Bella ihmisenä vanhenee, kun taas Edward on ikuisesti 17-vuotias?
Äh, näitä kirjoja ei oikeasti pitäisi edes yrittää tiivistää. Ideahan kuulostaa ääliömäiseltä (niin ainakin itse ajattelin vuosi sitten kun kaveri hehkutti näitä kirjoja) mutta uskokaa pois, koukuttavampia ja kauniimpia teoksia saa nykykirjoittajilta hakea:)

Vielä sen verran pitää tästä aiheesta jauhaa, että kävin kurkkaamassa nuo tulevan leffan roolitukset ja olin ihmeen tyytyväinen näyttelijöihin. Kun pitää mielessään sen seikan, että eihän kukaan näyttelijä voi olla niin täydellisen kaunis kuin kirjojen teksti vaatii, niin hyvät valinnat oli tehty:)

Nyt voisinkin sitte vaikka hengata tuon poikakaverin kanssa. Ei olla tosiaan paljoakaan "nähty" tässä parina viime päivänä, kun olen vastannut jokaiseen lähestymisyritykseen vihaisella murinalla(kun luen, minulle ei saa puhua tai millään tavoin ylipäätänsä huomioia olemassaoloani) tuolta kirjan kanssa valloittamastani sohvannurkasta

Kivaa lauantai-iltaa!

-Jonna

Tunnisteet: ,

19 kommenttia:

Blogger aino.t kirjoitti...

Fanitamme muutaman kaverini kanssa tuota houkutus-sarjaa, ja välillä se menee jo pakkomielteen puolelle..
Itsekkin sain juuri luettua epäilyksen, nyt vain täytyy odottaa että kaverin lukee nelosen loppuun..):

29. marraskuuta 2008 klo 21.44  
Blogger elina kirjoitti...

hihhii. olikohan se 14 pvä, kun lippujen ennakko-myynti alkaa? Luitkos muuten nuo 3 ekaa kirjaa suomeksi vai enkuksi? itsekkin olin näyttelijä kaartiin yllättävän tyytyväinen... Varsinkin edwardin valinta pelotti:)

29. marraskuuta 2008 klo 22.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No älä nyt ainakaan tossa ykkösessä mihinkää lähde, kakkosessa tai kolmosessa ehkä. Ite en oo yhtäkään Houkutus-sarjan kirjaa lukenu, mutta kuulosti ihan mielenkiintoselta.

29. marraskuuta 2008 klo 22.39  
Blogger anna-elina kirjoitti...

Oon ihan rakastunu Houkutukseen :D Ihan hullua, miten Edwardin ja Bellan rakkaus välittyy kirjan kautta lukijalle...Niissä kirjoissa on oikeesti taikaa!
Ja näyttelijät leffaan valittiin mun mielestä niin nappiin! Rakastan Robertia Edwardina :D En usko että täydellisempää olisi löytynyt 8)

30. marraskuuta 2008 klo 0.41  
Blogger Asta kirjoitti...

Saksalainen kaverini suositteli tuota sarjaa minulle kesällä ja nyt kun kirjoitit siitä, piti minunkin käydä tuo ensimmäinen osa ostamassa. Oli muuten tosi hyvä veto ryhtyä tenttikaudella lukemaan niin koukuttavaa sarjaa, ettei käsistä malta laskea.. Lähdenkin tästä takaisin lukemaan :)

30. marraskuuta 2008 klo 10.32  
Blogger Boobettes kirjoitti...

Tuo ekahan asu on yllättävän hieno! :)))

30. marraskuuta 2008 klo 11.13  
Blogger MouMou kirjoitti...

Ihania kuvia!:D Nuo farkut sopivat sinulle kivasti.:)

30. marraskuuta 2008 klo 14.49  
Blogger Joa kirjoitti...

Epäilys vieläkin kesken. Olen toivoton, vaikka olisi kuinka hyvä kirja, niin en pysty keskittymään siihen paria tuntia kauempaa. :s Pakko kyllä mennä leffaan heti kun tulee. Mielessäni olen koko ajan kuvitellut Edwardin juuri sen näköiseksi kuin Robert Mikälie on. Kerrankin näin! :)

Sulle sopii hyvin housut - jopa poikaystävän!

30. marraskuuta 2008 klo 15.38  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Hih, South Parkin uusimmassa jaksossa oli ilmeisesti tuohon Twilightiin liittyyvää vitsailua, kun Jenkeissä ihmiset on menneet niin sekaisin siitä että pukeutuvat vampyyreiksi normaalielämässäänkin. Kannattaa katsoa se SP:n jakso, oli aika hauska. Mietin ensin, että mihin tämä liittyy, ehkä uutuussarjaan True Blood, mutta ei sittenkään. Idis kyllä tuossa Twilightissa on aika sama kuin True Bloodissa. Vampyyreistä kiinnostuneena on kyllä pakko katsoa tuo leffa. :)

30. marraskuuta 2008 klo 16.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo vika kappale :''D <3 Nyt poikaystäväsikin kiittää, kun et ostanut sitä nelososaa... ;)

30. marraskuuta 2008 klo 16.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä saan Breaking Dawnin tässä parin päivän päästä ja ah,oon ihan fiilareissa enkä jaksais millään oottaa sitä kirjaa!En tajua miten kirjat voi oikeesti olla niin hyviä,oon ihan huluna niihin!!Ja olin muuten kans positiivisesti yllättynyt näyttelijävalinnoista Twilight-elokuvaan.Ah,Robert..Ah,Edward..
Alan kohta kuolaan tähän näppäimistön päälle :D

30. marraskuuta 2008 klo 16.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ÄÄ, vihdoin joku älyyyyy! No joo, onhan niitä Twlight -faneja ihan älyttömästi, mut ei mun kaveripiireissä. :P Ne kirjat on ihaniaaaaaaaaaaaaaa! <3<3<3
Mä ajattelin kans hakee sen Breaking Dawnin joku päivä. Oon niin koukussa Twilightiin, kaverit valittaa etten tee muuta ku puhun niistä. But oh well. :)

30. marraskuuta 2008 klo 17.07  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Noita kirjoja on nyt hehkutettu niin paljon, että tarvitsen omani!! :D

30. marraskuuta 2008 klo 18.07  
Blogger Jonna kirjoitti...

apple: Nelonen on tosi hyvä;) Ainakin tämä eka neljännes:)

ginger: Muistaakseni 16 päivä alkaa ennakkomyynti. Yllättävän hyvä Edward kieltämättä:)

Mariaa: Yyyh, kolmonen on ihan yökkö!

Anna-Elina: Stephanie Meyerin kynässä kieltämättä on taikaa. Miten on mahdollista saada pelkillä paperiin painetuilla sanoilla noin uskomattoman tiivis ja vahva tunnelma!

eliiina: minullakin on luentokuulustelu keskiviikkona. ei mitään mahiksia lukea siihen, ennen kuin tiedän miten Bellan ja Edwardin tarina päättyy:D

Boobettes: Hh, minusta myös!

MouMou: Kiitos! Mietiskelin, että saatan oikeasti pölläistä ne joskus käyttöön:)

Joa: Olen melkein kade tuosta, että et voi keskittyä paria tuntia kauempaa. Itse pidän väkisin taukoja parin tunnin välein, että se kirja ei loppuisi niiin äkkiä!

Anna-Maria: Hei, pakko katsoa tuo jakso! Ja tuota True Blood-sarjaa olen myös ajatellut alkaa seurailla. Nämä kirjat taisivat puraista minuun pienen vampyyri-innostuksen:D

heini: Hah, paitsi tänään kävin ostamassa ja se onkin nyt sitten ilta-aktiviteetti numero 1 :D

Anonyymi: Uh, tuo vika kirja vaikuttaa ainakin ekan reilun sadan sivun jälkeen tosi hyvältä! Ja uh, odotan kyllä aikasen paljon sitä leffaa:)

Anonyymi: minulla taas yksi kaveri on kohta vuoden hehkuttanut näitä kirjoja mutta en ole tajunnut näiden mahtavuutta. Nyt kun vihdoin heräisin, niin voidanakin sitten yhdessä hehkuttaa:D

kullanmuru: hop, hip kirjakauppaan!

30. marraskuuta 2008 klo 20.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyseisen kirjan juoni kuulostaa...sanoisinko tavalliselta. :/

Olisi kiva nähdä sun poikakaverin kuva. Se on varmaan joku tosi komea, kun itse olet nuin kaunis! <3

30. marraskuuta 2008 klo 22.04  
Blogger Chérie kirjoitti...

Et todellakaan ole tainnut paljon muuta tehdä kuin lukea, sen verran nopeasti olet nuo kirjat läpi kahlannut!
Kivoja muuten nuo vaatekokeilut, näyttää ihan hauskoilta:)

1. joulukuuta 2008 klo 17.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eka vaate kokeilu on maskuliininen...Toka on perus...Kolmas rento... Minusta toka on parhain. Vaikka kaikki on aika... No ne ei sovi sinulle. ;)

1. joulukuuta 2008 klo 20.04  
Blogger tipitii kirjoitti...

Kuulostaa aivan täydelliseltä kirjasarjalta! Polttelisi päästä sitä lukemaan, mutta myös meidän kirjasto on päättänyt päästää nuo opukset muille lukiojoille minun sijastani :/

2. joulukuuta 2008 klo 23.39  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Siksi sanoinkin, että juonta on turha edes yrittää selostaa:D ja poikakaveri kieltäytyy ehdottomasti kaikista kuvista. mut ihan söpö se on.

cherie: Hah, noin kymmenen tuntia päibässä taisi olla keskiarvo tuossa lukemisessa:D

Anonyymi: Hah, onneksi ei sovia, haluan pysytellä ihan omissa vaatteissa:) Mutta tuohon raitapaitaan kyllä tykästyin!

tipitii: Kannattaa varata aikaa lukemiselle, harvalla jää siihen ekaan kirjaan:)

3. joulukuuta 2008 klo 21.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu