Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ALE

sunnuntai 28. joulukuuta 2008

ALE




Alennusmyynnit alkoivat eilen ja minä olin juhlistamasa niitä astumalla heti yhdeksän tasalyönnillä VILA:n kynnyksen yli. Siihen vilassa vietettyyn tuntiin ja lahjakortin käyttöön ne alet sitten kuitenkin omalta osaltani saivat eilen jäädä. Tein kyllä pikaisen kierroksen pakollisissa H&M:ssä, Lindexillä, Ginassa yms mutta mitään kivaa ei osunut silmiin tai käsiin. Läksinkin sitten varsin tyytyväisenä kotiin kolmen uuden vaatteen ja säästyneiden rahojeni kanssa ja vietin aleruuhkien sijaan hyvinkin lokoisan päivän Gilmoren tyttöjen dvd-boksien kanssa. Tänään kuitenkin eksyttiin poikaystävän kanssa läheiseen ostoskeskukseen etsimään kähäräpäälle uusia vaatteita (lievällä väkivallalla sain sen ostamaan tosi upean ruutupaidan ja neuletakin) ja samassa käväistiin myös Biancossa, jossa ihan ensimmäiseksi verkkokalvoilleni hyökkäsit ne punaiset nahkanilkkurit joiden ostamista vastaan olin aiemmin taistellut yhdeksänkympin hinta hyvänä järkiaseena. Nyt punaisissa paholaisissa oli kuitenkin mieluinen -50% lappunen ja suupielestäni valunut kuola kasteli punaista nahkaa huolestuttavaa vauhtia samalla kun aivoni yrittivät epätoivoisesti keksiä hyviä syitä olla hankkimatta kenkiä (jostakin syystä sanat melkein-työtön, tuleva Nykin reissu eivät kuitenkaan saaneet mitään kelloa soimaan) Kävi kuitenkin niin kätevästi, että poikakaveri oli mulle velkaa parikymppia joten loppujen lopuksi kenkäkaupan kassaan eksyi vain 24,50 euroa omia rahojani. Voi rakkaus! Näistä kengistä sain muuten jostain syystä ihan järjettömät "Pakko-päästä-Lontooseen"-vibat ja heti nousi kiinnostus etsiä töitä keväälle. (Tämän jälkeen voisikin naputella loppuun melkein valmiin työhakemuksen...)

Mutjoo, aloitetaanpas uusien vaatekaapin täytteiden esittely vaikka tämän päiväisestä päivän asusta, koska siinä vilkkuu yksi Vilan lahjakorttiostos. (Väsyneen ilmeen voi laittaa sen piikkiin, että olin herännyt noin tuntia aiemmin.)


Takki - Kaverilta säilytyksessä
Nahkahansikkaat - Glitter
Hame - Lindex
T-paita - New York
Neuletakki - Vila (uusi!)
Saappaat - Aleksi 13
Laukku - Tommy Hilfiger

Pitsinen paita lähti Vilasta mukaan kahtena eri värinä. Tykkään erityisesti takana ja hihansuissa olevasta napituksesta. Tulen tapani mukaan hiukan jäljessä tässäkin muotivillityksessä mutta ah, kun pitsi on ihanaa! :)




Ja sitten ne kengät. Olivat muuten viimeinen pari omaa kokoani joten kävi ihan järjetön mäihä!



Siinäpäs ne sitten olivatkin. Olen tosi tyytyväinen, että aleostot jäivät näinkin vähiin ja nyt on sitten muutama ylimääräinen euro, jotka voi tuhlata vaikka Asoksen ihanuusaleissa;)

Kävikö muilla hyvä tuuri aleissa?Lihavointi

-Jonna

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania noi Vilan pitsipaidat! Toi on ihan parasta, kun on himoinnut jotain vaatetta/kenkiä, mutta ei ole raaskinut ostaa normaalihintaisena ja sit löytääkin sen jutun alesta! Ite oon menossa aleihin vasta huomenna, ajattelin yrittää herätä aikaisin, jos aamusta olisi vähän väljempää kaupoissakin, kun huomenna kuitenkin on normaali työpäivä useimmilla.

28. joulukuuta 2008 klo 19.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania löytöjä, varsinkin nuo kengät! Sinulla on muuten ihana kirjoitustyyli :)

28. joulukuuta 2008 klo 19.45  
Blogger Sara kirjoitti...

Aivan ihania nuo Vilan pitsipaidat! Love them :) Samoin asuasi, tuo kaverisi takki on tosi nätti.

28. joulukuuta 2008 klo 20.04  
Blogger tipitii kirjoitti...

Ihania alelöytöjä osui kohdallesi. Itseänikin on onnistanut, pari aivan täydellistä hankintaa tuli tehtyä ihan vain muutamalla eurolla ;)

28. joulukuuta 2008 klo 22.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu :) Tollane I ♥ NY-paita ois kiva saada ;)

28. joulukuuta 2008 klo 22.53  
Blogger Jonna kirjoitti...

pinja2: Se on kyllä ihan paras fiilis kun löytyy kauan himoittua alella:) Onnea aleostoksiin!

Sini: Kiitos ja oih, kiitos! :)

Sara: Olen itsekin aikasen innostunut noista paidoista. Kaikki tulevat päivän asut varmaan pitävät niitä sisällään ihan yliannoksen:D

tipitii: Hyvät alelöydöt ovat ihania:)

idonthavefuture: Nauratti tuo nimimerkki:D Ja Nykki paitahan pitää hankkia aitona Nykistä. Maksavat vain muuten ihan muutaman säälittävän dollarin:)

29. joulukuuta 2008 klo 1.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Odotin että olisit laittanut poikakaverisikin vaatteista kuvia, muttet sitten laittanut. :(

Ihania nuo pitsipaidat!

29. joulukuuta 2008 klo 6.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ooooo oon niin kateellinen noista Vilan pitsipaidoista, naminami! Itse en ole jaksanut tällä kertaa aleihin edes lähteä :o
Tuli muuten tosta DVD-boksista mieleen, että KAIKKI boksit on vaarallisia. Yhtenä päivänä ahmin Täydellisiä naisia kuusi jaksoa putkeen, ja eilen meni joululahja Housea viisi putkeen. O_O
...taidankin laittaa Housen pyörimään.

29. joulukuuta 2008 klo 10.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hah, oon uus lukijas, ja varaudu että käytän tota nimimerkkiä usein ;) (Mulla oli ennen ton niminen blogi, että jos joku mut sattuis muistamaan tosta =)) Luulis et noi paidat on suht kalliita, niinkuin esim. HRC-paidat ;o

29. joulukuuta 2008 klo 12.06  
Blogger Suvi kirjoitti...

Nuo punaiset kengät kelpais kyllä tännekkin...

29. joulukuuta 2008 klo 14.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo pitsipaidat...ja terkkuja kaleville:D oli niin söpö kuva siitä edellisessä postauksessa

Tää nyt ei taas liity yhtään asiaan ,mutta oletko yhtään äitisi näköinen? Miellän hänet jostain syystä blondiksi...:D

29. joulukuuta 2008 klo 15.55  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Ollaan sovittu tuon kähäräpään kanssa, että en paljasta sen naamaa tai vaatevasrastoa täällä (poikakaverin vaatteissa haaste oli poikkeus) :)

GRED: Se on kyllä pelottavaa miten pahaan sarjakoukkuun on helppoa jäädä kun on dvd-boksit käsillä:D

idonthavefuture: Tervetuloa lukemaan! ja olin itsekin tosi yllättynyt, että paidat oli niin halpoja. 10 dollaria taisi ola hintavin minkä näin. Omani oli 4 dollaria:) ja ihan vielä time Squarelta ostettuna:)

Suvi: Oih, ne ovat nin ihanat jalassa ja väri on herkullinen!

Ratsia: Terveiset viety rakettien pauketta tällä hetkellä hysteerisesti pelkäävälle Kaleville:) Ja en ole oikeastaan yhtään äitini näköinen. Ulkonäkö on isältä, luonne äidiltä. Ja äitini on mutuen blondi! Ei ihan aito tosin mutta siinä värissä se on kyllä viihtynyt viimeiset 30 vuotta:D Hyvin arvattu siis:)

29. joulukuuta 2008 klo 19.30  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu