Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vastauksia 2

tiistai 20. tammikuuta 2009

Vastauksia 2

Oukei, sain nyt vastailtua loppuhin kysymyksiin:) Laiskahkona en jaksanut nitä erikseen jaoitella aihepiirin mukaan mutta toivottavasti pysytte kärryillä:) (kuvituksena lempparini Hennesin kevätkuvastosta)

Tiedätkä kuka on Ralph Macchio?

-Piti googlettaa, eli en tiennyt. Nyt tiedän:)

Oletko nähnyt My cousin vinny, the outsiders, karate kid tai crossroads nimisiä elokuvia?

-Crossroadsin olen nähnyt mutta muut ovat tuntemattomia. 

Kuinka monta yläasteen ja lukion aikaista kaveria sulla yhä on ystävänä?

-Viisi (?). Toivottavasti en nyt unohtanut ketään:)

Montako sisarusta sulla on? Minkä ikäisiä?

-Kolme pikkuveljeä löytyy. 22-vuotias ja kaksi 17-vuotiasta:) Ne on tosi kivoja ja söpöjä:)

 

Onko sulla kuvia galleriassa tms.? -Ootko facebookissa?

-Galtsussa roikun vielä mukana isosiskon kyttäysominaisuudessa. Kun veljet lähtevät sieltä, lähden minäkin:) Facebookiin olen aivan täysin totaalisen koukussa.  Just tuli täyteen mun Facebook-oleilun 2-vuotiassynttärit:D

Mikä on sun lempparilautapeli? Pelaatko tietokonepelejä, jos kyllä, mitä?

-Uih, tykkään ihan hirmuisesti lautapeleistä! Trivial Pursuit on ehdoton ykkönen mutta lemppareita on myös Monopoli ja Alias. Tietokonepeleistä addiktoidun tasaisin väliajoin the Sims kakkoseen.

Kerro jotain poikaystävästäsi ja tulevaisuudensuunnitelistanne!
!
Kauanko olette seurustelleet?

-Aaaah, vaikea sanoa noista tulevaisuudensuunnitelmista. Tulevaisuus on kuitenkin aina musta aukko. Nyt haaveillaan oikein pitkästä useamman kuukauden hengailusta Aasiassa ja minä ulisen New Yorkiin muuton perään:D Yhdessä ollaan oltu reilut viisi vuotta.

Miten tapasite poikakaverisi kanssa?

-Tavattiin ekan kerran jo tarhassa. Seistään tarhakuvan takarivissä vierekkäin ja muistan olleeni pahalla tuulella, koska jouduin "uuden pojan" viereen.  Reilut kymmenen vuotta myöhemmin tavattiin uudelleen ET:n tunneilla. Pidin kähäräpäätä ylimielisenä ja ärsyttävänä (tosin, olen yhä osittain samaa mieltä;) ) . Jotenkin kuitenkin päädyttiin juttelemaan suhteellisen ystävällisesti mun pitämän esitelmän jälkeen ja muutamaa päivää myöhemmin päädyttiin yhdessä leffan:)

 


Luetko kirjoja vai katsotko leffoja enemmän?

-Taitaa olla aikalailla tasapeli. Luen tosi paljon kirjoja jo pelkästään busseissa (tulee paha olo jos en lue. olen vähän nurinkurinen) ja junissa istuskellessa kun taas kotona tulee useamman katseltua leffaa. 


Mitä harrastit lapsena tai teininä?

-Kävin läpi normaalin jokaisen pikkutytön vaaleanpunaisen tutuvaiheen  (paitsi et mulla oli keltainen puku) ja tanssahtelin balettia kuutisen vuotta. Kymmenkesäisenä lopetin tanssin, koska se oli aika kamalaa ja sen jälkeen pelailin välillä sählyä (siis hakkasin sillä mailalla vastapuolen pelaajien jalkoja). Olen aina ollut aika huono "harrastamaan" mitään. Teininä tykkäsin vietää aikaa kavereiden kanssa valokuvia otellen, lukea ja kirjoittaa. 

Jos saisit antaa kaikille ihmisille yhden elämän neuvon, mikä se olisi? ;)

- Vaikkapa, että useammista elämistä ei ole mitään varmuutta, eli kannattaa varmuuden vuoksi tehdä tästä mahdollisimman hyvä:)

Olitko kuinka suosittu/epäsuosittu yläasteaikoinasi?

-Vaikea arvioida. Pyörin niiden omien kavereideni kanssa ja meillä oli aina kivaa, että en edes ole ikinä edes ajatellut, että olinko suosittu vai epäsuosittu. Ei meidän yläasteella kai edes ollut mitään hypersuosittuja...

 
Unelmien matkakohde (joku sellainen missä et ole ennen käynyt)?

- Skotlanti on jo ollut kauan unelmana myös kaikki ihanat paratiisisaaret jaksavat kiinnostaa:)

Jos saisit, niin haluaisitko elää vaihto-oppilasvuotesi uudestaan?

- Ehkäpä joitakin palasia siitä mutta en kokonaan.

Voisitko laittaa tänne blogiisi sinun luokkakuvia ja ylioppilaskuviasi?

-Jos joskus saan niitä skannattua, niin miksen:)

Minkä ikäisestä asti sinulla on ollut silmälasit?

-Sain lasit 14-vuotiaana, kun en enää nähnyt taululle koulussa.  Silloin sokeus ei vielä ollut kovin paha mutta nykyisin en selviäisi hetkeäkään ilman laseja tai piilareita.

 

Mikä on kähäräpään oikea nimi? (Tuohon ei ole pakko vastata, jos et halua).

- Ei sitä kuulemma saa paljastaa mutta huomasin vähän aikaa sitten, että yhdestä kommenttiboksista sen saa selville, samoin kotipostauksesta, jos oikein salapoliisia jaksaa leikkiä;)

Mitä mieltä olet kuolemantuomioista/teloituksista? Ovatko ne sinusta oikein vai väärin? 

-Huh. Sanottakaan nyt vaikka näen, että yleisesti en kannata.  Kenelläkään ei pitäisi olla oikeutta määrätä jonkun toisen kuolemasta, se oikeus pitäisi olla vain ihmisellä itsellään mutta myönnettäköön, että erittäin pahoissa lapsiin kohdistuneissa rikoksissa mielipiteeni ei ole näin sivistynyt.

Oliko koulu helppoa sinulle esim. lukiossa?

- Ei se ikinä hankalaakaan ollut mutta en vain tehnyt mitään sen eteen. Joissakin aineissa tämä ei näkynyt ja historiat, yhteiskuntaopit ja biologiat olivat aina kiitettäviä mutta matematiikassa ja kielissä laiskuus kyllä kostautui. Jo kuitenkin innostuin vaikka tekemään läksyt se kyllä näkyi heti numerossa.

Millainen vanhojentanssimekkosi oli? ;)

-Nyt pitää paljastaa sellainen tosiasiahirvitys, että en koskaan tanssinut vanhoja. Joku todella outo päähänpisto, jota olen kyllä useaan otteseen katunut.


Mikä on ollut tähän mennessä onnellisinta aikaa elämässäsi?

-Lapsuus oli kyllä aivan mieletön. Meidän pihassa oli mielettömiä lapsia, joiden kanssa oli ihana kukkua iltamyöhään leikkimässä polea ja rofea. Lapsuusmuistoissa paistaa aina aurinko ja maistuu äidin makaroonilaatikko:)Kumpi on kivempi, Anna vai Ninnu?

-Ne on kumpikin aivan yhtä järjettömän raivostuttavia mutta silti ihan söpöjä ja kivoja:D


Käsittääkseni pääsit oikikseen kolmannnella kerralla (eka kerta ei kuitenkaan tainnut olla varsinainen yritys vaan lähinnä kävit katsomassa miltä koe näytti)? Mitä teit välivuodet? Opiskelitko jotain muuta?

- Ekan välivuoden istuin kaupan kassalla (yh!). Toinen välivuosi oli taas sitten tosi kiva. Muutin kivaan kämppään mahtavan kämppiksen kanss aja kävin töissä eräällä  teleoperaattorilla ja siellä oli ihania työkavereita:)


Tuntuiko sinusta, että olisit ollut liian vanha aloittamaan opiskelun oikiksessa about 21 vuotiaana?

-Ei ollenkaan. Ikä taisi olla juuri oikea:)


Miksi hait Helsinkiin etkä Turkuun? (Jostain sain käsityksen, että jälkeen päin sinua olisi harmittanut, kun et hakenut Turkuun.)

- Helsinki oli lähempänä ja tutumpi. Myöhemmin ratkaisu on hiukan harmittanut koska verrattuani Turun ja Helsingin oikisten opetusta ( olen siis ahdistellut kysymyksilläni turussa opiskelevia;) ) Turku on kyllä ainakin omasta mielestäni voittanut kirkaasti:)

Mitä blogeja luet? 

- Olen oikeasti sen verran koukussa tähän blogittamiseen ja blogeisin, että en mitenkään jaksa luetella:D

Mistä saat inspiraation pukeutumiseesi?

-Kirjoista, elokuvista, muilta bloggareilta, vastaantulevilta tuntemattomilta ja joskus harvoin julkkiksilta.


Musiikkimakusi? Lempibändisi?

- Huh, olen aika kaikkiruokainen musiikin suhteen. Juuri tällä hetkellä iskee: The Beatles, The Monkees, The Fray, Lenka, Travis, Muse, Landon Pigg, Paramore, Iron&Wine, The Doors...


Parhaimmat piirteesi?

-Sosiaalinen, itsepäinen, mielikuvitus, 

Maailmankatsomuksesi?

-Uskon kyllä johonkin suurempaan voimaan mutta en osaa eritellä tuota voimaa mihinkään tiettyyn uskontoon.

Mistä, et luopuisi mistään hinnasta?

-Perheestäni

Ketä ihailet?

-Elämäänsä ja itseensä tyytyväisiä ihmisiä.

Oudoin tapasi?

-Pyöritän aina yksin kävellessäni päässäni jotain ihan älytöntä mielikuvitustarinaa. Tykkään myös kuunnella musiikkia ja pyöriä kädet levällään (jotenkin koen, että se on hyvää aivojumppaa)

Suurin haaveesi?

-Kasvaa tasapainoiseksi, elämäänsä onnelliseksi ihmiseksi. Saada lapsia sekä hyvä ja terve elämä.  Kirjoittaa kirja . Toivon, että kun 37-vuotiaana avaan itselleni 14-vuotiaana kirjoittamani kirjeen siitä minkälaiseksi tuolloin halusin elämäni muodustuvan, voin olla tyytyväinen. 
 
Minkälaiseen vaatteeseen olet valmis törsäämään eniten rahaa? Esim. kenkiin, laukkuun, takkiin?

- Iltapukuun, coktailmekkoon, laadukkaaseen takkiin tai nahkalaukkuun. 

 Okei, oletetaan että joudut autiolle saarelle ja saat ottaa mukaas yhden vaatekappaleen, yhden työkalun, yhden elektroniikkalaitteen, yhden kirjan sekä yhtä ruokalajia ja yhtä juomaa koko loppuelämäksesi. Mitä nuo asiat olisivat? :D

- Hmnn... oletan, että se saari on lämin, joten vaatteeksi valisen pitkän, ohutkankaisen pitkähihaisen mekon. Työkaluksi monitoimilinkkuveitsen (vai oks toi huijaamista;) ), kirjaksi: jonkin Harry Potterin (mielellään jokin jättimäinen yheisnide), ruokalaji: joku tosi hyvä paella ja vettä (muihin juomiin varmaan kyllästyisi heti)

Ääääh, mun Asospaketti oli ollut liian iso postilaatikkoon ja nyt se pitää hakea postista. Saan sen vasta huomenna aamupäivällä ja ärsyttää, kun ne ihanuudet on jo Suomessa mutta pitää odotella yön yli:(

-Jonna

Tunnisteet:

8 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miten oot päässyt vertaileen molempii oikkiksia? Ootko molemmissa oikkiksissa, vai ööh, oon varmaan vähän tyhmä :P :D :D

20. tammikuuta 2009 klo 22.10  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Hih, en ole molemmissa:) olen vain haastatellut turussa opiskelevia ja Helsingistä on tietty omat kokemukset:)

20. tammikuuta 2009 klo 22.11  
Blogger ginger kirjoitti...

Voi että repesin totaalisesti, kun eilen selasin h&m:n netti kaupan sivustoja, ja etsin sieltä kaikkea mitä haluaisin tilata, ja nyt huomaan, että ne kaikki samat tuotteet esiintyvät sinunkin kuvissasi:DD Ja minunhan oli pakko rullata koko teksti samantien läpi, ja katsoa kaikki kuvat. Minun valkkaamani tuotteet löytyivät. JOKAIKINEN! Hihii. meillä on myös aika samanlainen musa maku (?). Kun omistakin lemppareista löytyy The Fray, Muse, Paramore, Iron&Wine! ja tietty joitain muitakin... :)

20. tammikuuta 2009 klo 22.27  
Blogger Marangue kirjoitti...

et ole yksin oudon tapasi kanssa. Olen huomannnut myös itse kehitteleväni jos jonkinlaista tarinaa yksin matkatessani :D

20. tammikuuta 2009 klo 22.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tuo sama tapa että yksin kävellessään alkaa kehitellä jotain tarinaa. :D

21. tammikuuta 2009 klo 7.41  
Anonymous Mariaa kirjoitti...

Heei mullakin aina joku mielikuvitus tarina pyörii päässä ku kävelen yksin! Ja sit kuuntelen beatlesii, monkeesii ja doorsii. :D Tietty kaikkee muutaki.

21. tammikuuta 2009 klo 17.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hähää jes vastasit mun kyssäriin!

- pannis

21. tammikuuta 2009 klo 18.11  
Blogger Jonna kirjoitti...

ginger: Siis sullahan on sitten ihan järjettömän hyvä maku:D

Marangue: Hyvä, että en ole ainoa:)

Anonyymi: Oho, meitähän on monia!

Mariaa: Apua, en tunne itsäni enää yhtään speciaaliksi:D

pannis: Hahaha, jotenkin epäilin, että sä olit sen taustalla:D

21. tammikuuta 2009 klo 21.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu