Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

The Duchess

perjantai 27. helmikuuta 2009

The Duchess

Olen aika vanhanaikainen treffityttö. Mut saa täysin onnelliseksi hyvällä ruualla ja leffalla. (Ja leffan ei edes tarvitse olla hyvä. Kunhan vain pääsen istuskelemaan elokuvateatteriin.) Tänään käytiin kähäräpään kanssa popsimassa nuudeleita Wrong Noodle Barissa ja katsastamassa The Duchess. Ruuan kanssa tein sen virheen, että tilasin jonkin ihan uuden annoksen, vanhan tutun fried noodlesien tilalle ja taas saatiin nähdä, että ruokapaikoissa kannattaa vain roikkua siinä kerran hyväksi havaitsemassaan safkassa. Olihan tämä uusikin ihan syötävää mutta äääh, kun se toinen olisi ollut niin paljon parempaa;)

Leffan kanssa kävikin sitten parempi tuuri. Oli nimittäin todella katsomisen arvoinen pätkä! Tykkään hirmuisesti historiallisista tositapahtumiin perustuvista elokuvista, joten tämä oli ihan mulle tehty. Tämä leffa kannattaa vilkaista jo ihan vain pääosaa esittävän Keira Knightleyn päällä nähtävien asujen vuoksi. Voi, hemputti kun tuohon aikaan osattiin pukeutua! (mitä sitten vaikka oli vaikea hengittää ja pepputyynyt jos sai käyttää tuollaisia unelmia. Ja vau, mitä hattuja!)

 

 

Georgiana Cavendish (1757 - 1806) - Devonshiren herttuatar oli kaunis, sanavalmis muodin ylipapitar ja kansan palvoma. Mutta vaikka hänen kauneutensa ja vetovoimansa tekivät Georgianasta kaikkien tunteman julkisuudenhenkilön, oli yksi henkilö, joka oli hänen viehätysvoimalleen immuuni, oma aviomies. Georgina löytää rakkauden avioliittonsa ulkopuolelta mutta joutuu lopulta tekemään miehensä vaatimuksesta valinnan rakkauden ja lastensa välillä.

Oma elokuva-asu oli valkokankaalla nähtyjä ihanuuksia huomatavasti vaatimattomampi, mutta purevasta viimasta huolimatta viihdyin heppoisessa sifonkihamosessani yllättävän hyvin:)

 

 

Neuletakki - Nykistä
Toppi - Vero Moda
Hame - Vero Moda

Nyt nukkuilee, huomenna pitäisi olla jo kymmeneltä sulkkiskentällä:)

-Jonna

ps. Sain tänän kuulla, että Maraboun ihanaa minttukrokanttisuklaata on saanut taas ties kuinka monta vuotta! Olin ihan hajalla kun sen valmistus joskus vuosituhannen vaihteessa lopetettiin ja katkeroiduin Maraboulle niin, että en edes vilkaise sitä hyllyä karkkiostoksilla. Nyt sitten sain kuulla, että yhden hengen boikottini olisi voinut lopettaa jo jotain kuusi vuotta sitten. just.

kuvat

Tunnisteet:

23 kommenttia:

Blogger Inka kirjoitti...

Se minttukrokanttisuklaa on ihan jumalaista! Leffakin voisin lisätä alati kasvavan "nää pitää tsekata"-listan jatkeeksi...

28. helmikuuta 2009 klo 1.45  
Blogger Sara kirjoitti...

Mä katoin ton leffan jo muutama kuukaus sitten, ja mun mielestä se oli tylsä :D Eikä jotenkin noi puvutkaan napannu. Aika jännä, et sen sijaan Marie Antoinette on mun mielestä ihana leffa :D En tiiä sitten johtuuko tää vaan siitä, että tykkään Kirsten Dunstista mutten Keirasta.

28. helmikuuta 2009 klo 1.56  
Blogger Sara kirjoitti...

ps. minttukrokanttisuklaa - ah <3

28. helmikuuta 2009 klo 1.56  
Blogger Pinja kirjoitti...

Voiei, se minttukrokanttisuklaa on niin hyvää!

28. helmikuuta 2009 klo 9.45  
Blogger June kirjoitti...

Mitäh, mä en oo huomannu missään vaiheessa että minttukrokanttia olis lopetettu :D ainaki sitä on saanu taas jo monta monta vuotta.

Sen sijaan appelsiinikrokantti oli katkolla ja sitä saa taas. En tosin tykkää siitä.

Mutta miksi oi miksi Marabou ei voi tuoda rakastettavaa kookossuklaatansa takaisin??!

28. helmikuuta 2009 klo 10.47  
Blogger Ocean kirjoitti...

Kiva asu on kyl! =)

28. helmikuuta 2009 klo 11.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuosta sun Nykki- reissusta olisin kysellyt; mua kiinnostaa kauheasti se, että minkälainen koulun matka siis on tiedossa? Eli miten oikein pääset(te) koulun kautta sinne?

28. helmikuuta 2009 klo 11.33  
Blogger Maaria kirjoitti...

Tuo elokuva on kyllä pakko nähä jossain vaiheessa. Noitten pukujen takia sen vois jopa ostaa omaksi. Sais sitte ihailla niitä aina ku mieli tekee. Muutenki tykkään Keirasta näyttelijänä.

28. helmikuuta 2009 klo 12.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tätä blogia lukiessani mietin monesti, että harmi, kun mulla ei ole blogia ja myös asun kaukana useimmista bloggaajista. Sut ois nimittäin hauska tavata, kun vaikutat niin symppikseltä! :) Kiitos tästä blogista, tää piristää aina. Ja minttukrokantti on parasta.=) (Tosin rinnalle kiilaa appelsiinikrokantti, jota mun murheekseni ei valmisteta enää. Korjatkaa joku, jos oon väärässä.)

28. helmikuuta 2009 klo 12.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä???!!! Miten ihminen joka syö suklaata tai jonka lähipiirissä edes syödään suklaata, ei tiedä että minttukrokanttisuklaata on saanut ainakin sen 6 vuotta?? Hahaaa, ihana!

28. helmikuuta 2009 klo 12.36  
Blogger Jonna kirjoitti...

Inka: Suosittelen kyllä tuon leffan katsomista:)

Sara: Eiii, kun Keira on just paras ja Kirsten ihan plaah;D

Pinja: Oi, niin on! Nyt saattavat kyllä terveelliset elämäntavat hiukkasen romuttua;D

bubble: siis silloin joskus se lopetettiin. Tein aikoinaan oikein useamman kyselykierroksen eri kauppoihin ja kaikki kertoivat, että lopetettu on. Mutta se taisikin tulla sitten vain tosi nopeasti takaisin... :)

Ocean: Kiitos!

Anonyymi: Siis reissun järjestää ELSa, eli European Law Students' Association. Reissuun pääsi ihan ilmoittautumalla (täyttyi 16 sekunissa;) ). Ja kyllä me tuosta ihan joudutaan maksamaan, tosin ryhmäalennuksilla ja pienillä sponsseilla hinta tipahtaa hyvin kohtuulliseksi:)Tarkoituksena on ihan vain tutustua jenkkien oikeusjärjestykseen ja muuhun kiinnostavaan sekä tavata amerikkalaisia oikkareita:)

Majayna: tykkään myös Keirasta näyttelijänä tosi paljon:) Ja oih, mitä asuja!

Nenu: Oi, ihana lukea tälläinen kommentti kun raahautuu salilta väsyneenä kotiin:) Kiitos!

Anonyymi: Hah, no kun jstain syystä kukaan mun ympärillä olevista ei syö sitä suklaata ja oon ollut vähän liian periaatteen ihminen ton boikottini kanssa;D

28. helmikuuta 2009 klo 14.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nenu, ainakin Iisalmesta Cittarista löytyy Maraboun appelsiinikrokanttisuklaata. Eli ihan varmasti valmistetaan, kannattanee kysellä suoraan maahantuojalta mistä saisit sitä omalla asuinkunnallasi.

28. helmikuuta 2009 klo 17.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootko kokeillu Wrongin banaanisuklaakakkua ikinä jälkkäriks? Herranjestas, taivaallisen ihanaa!!

Rupeaa vähän pelottamaan, miten pieni tämä maailma onkaan. Vanhojen tanssi kuvista tajusin, että olet käynyt samaa koulua kuin minä (martsari henkeen ja vereen!) ja käyt vielä wrongissa syömässä, jossa eräs parhaista ystävistäni on töissä. Jännää!

28. helmikuuta 2009 klo 18.01  
Blogger sho(e)paholic kirjoitti...

Paistetut nuudelit on pala taivasta. Oikeesti. Ite syön niitä ihan normikiinalaisessa vihanneksilla ja kanalla höystettynä, mutta oikeasti, parasta ruokaa ikinä :D

28. helmikuuta 2009 klo 18.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minttukrokantti on parasta juu<3 ! appelsiinkrokantti on kyl kans ylihyvää ja täältäkin sitä saa ainakin tosiaan cittarista ;)

keira on ehkä ihanin joten tarviikin toi leffa katsastaa jossain vaiheessa :) asusikin on oikein suloinen!

28. helmikuuta 2009 klo 18.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Löytyihän sitä meidänkin sittarista, jee :) Kiitti vinkeistä. Yleensä käyn eri ruokakaupassa, ja siellä sitä ei oo. Lauantai-ilta pelastettu! :P

28. helmikuuta 2009 klo 20.06  
Blogger Tuulia kirjoitti...

Asusi on aivan ihana :) Minttukrokantti on mun lempisuklaata, voittaa jopa appelsiinikrokantin :)

28. helmikuuta 2009 klo 20.50  
Blogger Tuuli kirjoitti...

hehe, oot ääliö. En edes tajua miten oot voinut missata, ärrällä on aina kaikkia Maraboun minttukrokanttisuklaa alennusjuttuja!

28. helmikuuta 2009 klo 21.05  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Kiitti, että neuvoit:)

EsEs: Mutta huom. huom. kävin martsarissa vain yläasteen. EN lukiota! Hämis 4-ever<3 !

sho(e)paholic: Ah, parhaat nuudelit ikinä!!!!

wiiih: Kiitoksia ja minttukrokantti on vain parasta!

Nenu: :) !!!

winda: Hah, parasta suklaata ikinä!

Tuuli: Hah, joo, oon ihan superdaukki;D

1. maaliskuuta 2009 klo 0.17  
Blogger Lina kirjoitti...

Oli pakko tulla kertomaan, että annoin ansiostasi muotiblogin vaikuttaa ostospäätökseeni ihkaensimmäistä kertaa. Ostin nimittäin Alepasta minttukrokanttisuklaata. Että näin :D

1. maaliskuuta 2009 klo 11.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Halusin vain tulla kertomaan ihanasta blogista: http://www.bettystewart.blogspot.com/
kun olet joskus maininnut pitäväsi vanhoista tyttökirjoista. Tuolta löytyy aivan uskomattoman ihana kertomus vanhojen klassikoiden tyyliä mukaillen...

1. maaliskuuta 2009 klo 14.29  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Niin kannattaa sille hyllylle aina välillä vilkaista, sieltä löytyy vaikka mitä hyvää :D Mutta kieltämättä tuo maraboun minttukrokantti on yksi parhaimmista!! :D

2. maaliskuuta 2009 klo 9.54  
Blogger Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Mä haluaisin myös käydä tsekkaamassa tuon leffapätkän, mutta kun Keira ei nappaa yhtään. Keira sössi mielestäni Ylpeyden ja ennakkoluulonkin ihan kokonaan omalla hössöttävällä näyttelemisellään. Siispä oliko Keira onnistunut The Duchessiin kaivamaan jostain edes hitusen arvokkuutta, jotta leffan voi katsoa? Eli kannattaako leffa katsoa, jos Keira ei kiinnosta. :)

2. maaliskuuta 2009 klo 11.20  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu