Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kivoja kenkiä

keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Kivoja kenkiä

Okei. Ilman tätä tietoa olisin vallan hyvin voinut jatkaa elämääni pulleana ja suhteellisen tyytyväisenä. Ylivoimaisella lempparikenkäkaupallani, Biancolla on ihanat nettisivut! Olen nyt reilun kuukauden verran juossut jokaisen vastaantulevan Biancon ohi silmät tiukasti kiinni ja onnistunutkin välttelemään kaikkia liian ihania kenkiä. Huh. Nyt sitten jonkin mutkan kautta päädyin nettisivulle ja voi pahus, että se oli lastattu täyteen korkkareita/saappaita/nilkkureita, jotka oli selvästikin varastettu villemmistä unelmistani. Argh, heti kun tilille vain alkaa ilmestyä rahaa, painun kyllä kyseiseen kauppaan ja ostan sen tyhjäksi. En vain tajua miten ne osaavat tehdä tuollaisia jonnakenkiä ja kun ne pirskutti sentään ovat vielä hyvä jalassa ja hyvälaatuisia. Äsh. Olisi helpompaa estää itseään ostamasta hiostavia muoviruippeloita:D

Lisääkseni varmasti omaa tuskaani, vilkuilin läpi kaikki esillä olevat kenkämallit ja valikoin niistä omat suosikkini ja pohdintoja siitä, mitä juuri tuo kyseinen kenkä tuo mieleeni;) Jännä juttu, miten yksi ainoa kuva kengästä voi tuoda mieleen niin paljon erilaisia asioita.

Hapsut, väri, malli. Nämä ja kulutetut farkkushortit, löysä t-paita solmulla. Oikein iso kassi ja muutama kiva rannekoru. Lontoo. Aurinko. Sulava jäätelöpallo (joku sitruunainen maku)

   

PUNAISET ja hapsuja taas! Oivoi, joku kiva musta mekko ja isot korvikset. Sataa vettä. Ei sateenvarjoa. Odottelua bussipysäkillä. Illalla elokuviin ja kesäillan tuoksua.

Näissä on nyt mielestäni sitä monessakin muotiblogissa viljeltyä muotisanaa rouheutta. Nämä kengät jalkaan ja muista vaatteista ei hirveästi tarvitse huolehtia. Bändipaita, farkut. Musiikkia korvissa ja picnik puistossa. Punaviiniä.

Mikä on sinun lempikenkäkauppasi?

-Jonna:)

ps. huutoaikaa vielä ylihuomiseen saakka Täällä!

Tunnisteet:

13 kommenttia:

Blogger Christina kirjoitti...

Oi noita punaisia hapsullisia! Ja alimmat on myös tosi ihanat.

Tahdon uudet kengät hetinyt (tosin sitä ennen voisin tahtoa vaikka sitä rahaa, millä ne voisi ostaa).

4. helmikuuta 2009 klo 11.22  
Blogger Jenni kirjoitti...

Nuo punaiset hapsukengät ovat myös minun makuuni. :)

Minulla ei ole mitään ehdotonta suosikkikenkäkauppaa, mutta tykkään esimerkiksi Vagabondin ja Rizzon kengistä. Jälkimmäisen ihanuuden hoksasin vasta alennusmyyntien aikaan, kun melkein kaikissa upeissa nahkasaappaissa killui -50% lappu. Totesin, etten kuitenkaan tarvitse tällä hetkellä yksiäkään saappaita, joten sinne jäivät. Tiedänpä kuitenkin, mihin suuntaan seuraavan kerran saapasostoksille. :)

Kaikkein suurimpia suosikkejani kenkäostosten suhteen lienevät kuitenkin kirpputorit! Olen tehnyt niin lyömättömiä löytöjä kirppareilta, että kauppojen uutuudet eivät vedä niille vertoja. :)

4. helmikuuta 2009 klo 11.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun lempikenkäkauppani on se jonka otsassa lukee kenkiä, shoes, skor tai samma på jollain muulla kielellä.

Mikä tahansa puoti tai kioski jossa on kenkiä kaupan, saa mut kiinnostumaan ja penkomaan, ja melkein aina löydän jotain kivaa (josta yritän löytää jotain huonoa ettei tarvitsisi jäädä harmittelemaan etten ostanut kenkiä mukaan)

4. helmikuuta 2009 klo 13.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oma suosikkini on ehdottmasti Vagabond!Kauniit kengät ja laadukkaat vielä suht kohtuullisilla hinnoilla;mitä muuta voi pyytääkään!

Jennin mainitsemat kirpparit on kyllä kans aivan parhaita kenkien aarreaittoja:-) Ja sieltäkinostan kyllä vain nahkaa tai muuta laaduksat materiaalia,muovikenkiä en halua.

P.S.Itsellä Biancon laadusta ei tod. hyviä kokemuksia,onko sun kenkäsi oikeasti kestäneet hyvin käyttöä?:o

4. helmikuuta 2009 klo 17.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Wow etenkin nuo viimeiset rokkihenkiset! :)

4. helmikuuta 2009 klo 17.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulle kolahtaa eniten Vagabondit. Ne sopii lestiltään jalkaan täydellisesti ja tyyliltään ovat tosi moni-ilmeisiä - löytyy sis valikoimaa moneen lähtöön.
Kesäksi haaveilen parista täydellisiä ballerinoja...
Kiitos muuten blogista noin ylipäätään. Sulla on pirtsakka meininki ja juttuja on kiva lukea!

4. helmikuuta 2009 klo 19.23  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

No Bianco on aivan ihana, mutta yleensä suhteellisen hintava, joten käytän enemmän dinskoa..

4. helmikuuta 2009 klo 19.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Oliko sulla Wranglerin pippaloissa ihanat punaiset nilkkurit jalassa? Mistä olet hankkinut ja koska? Kiitän jo vastauksesta. :)

4. helmikuuta 2009 klo 22.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minäkään en pidä Biancon kenkiä erityisen laadukkaina... Oma suosikkini on Vagabond:)

4. helmikuuta 2009 klo 22.16  
Blogger Jonna kirjoitti...

Christina: Raha olisi kyllä kiva juttu. Odotelen yhä sitä lottopottiani:)

Jenni: Kirpparit on muuten kyllä ihan hyvien kenkien paratiisi:)

Ilona: tuo on kyllä totta. Kengät vain vetävät puoleensa:)

kata: Hmnn.. omat bianconi ovat kaikki kestäneet todella hyvin... niin paitsi yksi pari, jonka naarmutin mutta sen voi katsoa kyllä ihan oman kömpelyyden syyksy (tai alkoholin;) )

michelle: aivan! Tänne heti:D

Aino: kiva, että tykkäät:) Vagabondit ovat myös suosikkejani:)

kullanmuru: Mä olen jostain syystä karttanut DinSkoa viime aikoina. KUN saan rahaa, voisinkin tutkailla sen tarjontaa:)

Anonyymi: Jep, minun jalasta löytyivät:) Kyselitkö kaikki bloggaajat läpi, vai arvasitko, että n olivat mun:) Kyseiset kaunokaiset on hankittu (yllättäen) Biancosta tammikuun aleista:) Kustansivat puoleen hintaan 45 euroa:)

Anonyymi: Mulla on näköjään käynyt järjetön mäihä kun kaikki Biancon kenkäni ovat kestäneet ihan älyttömän hyvin:) Vagabond on kyllä vahva kakkonen:)

4. helmikuuta 2009 klo 23.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo, ei tarvinnu leikkiä salapoliisia, tiesin heti että on sun töppöset :D kiitti tiedosta, eipä varmaan enää löydy mistään jos alessa olleet..

4. helmikuuta 2009 klo 23.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aiiivan ihanat nuo viimeiset mustat. nam.

5. helmikuuta 2009 klo 18.37  
Blogger Jonna kirjoitti...

pöllö: Kävin tänään biancossa ja ei kyllä kenkiä näkynyt:(

Anonymi: Niinhän ne ovat:)

7. helmikuuta 2009 klo 20.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu