Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Prinsessamekkotrauma

perjantai 6. helmikuuta 2009

Prinsessamekkotrauma

Taas saatte ruudun täydeltä Gossip Girl-liitännäistä asiaa mutta oikeasti, mun naama ei tällä hetkellä ole niin kaunis, että lätkäisisin sitä tänne. Kuivan ihon kanssa elämä on kyllä hiukan liian vuoristorataa mun makuun vaikka siitä Linnanmäen nitisevästä laitteesta kovasti pidänkin:)

Ensi viikolla kasa tyttöjä pääsee taas tanssimaan Wanhoja. Tänä vuonna ajattelin mennä ihan paikan päälle kurkkimaan kun poikakaverin pikkusisko pyörähtelee, samoin kavereiden pikkusisko. Jossain hetkellisessä (monta kuukautta kestäneessä) mielenhäiriössä jätin itse aikoinaan Wanhat tanssimatta ja ehkäpä juuri tästä syystä jaksan vieläkin olla ihan ala-astemaisen kiinnostunut niitä puvuista ja kampauksista. 

Ison veden tuolla puolen kohistaan tietenkin jenkkien omasta iltapukuöveri-illasta eli Promista. Omana jenkkivuotenani vedin nekin bileet ihan turhan vaisusti pikkumustassa (tosin matkalaukkuun ei vain olisi mahtunut mitään tylliunelmaa) ja sekin prinsessaleikkimenetys jäi kaivelemaan hampaankoloon aina oikiksen vuosijuhliin saakka, joissa pääsinkin sitten tälläytymään rahapussi ja meikkisudit paukkuen. Asua voi kiinnostuneet kurkata Täältä

Nettiä kaivellessani törmäsin CosmoGirlin Prom-numeroon, jossa pukuja esittelee Gossip Girlin Taylor Momsen. Jenny on vähiten suosikkini kaikista hahmoista mutta nämä kuvat ovat kyllä kauniita. Ihanan raikkaita mutta särmikkäitä samalla kertaa:)

 

 

  

 

Tansiiko kukaan teistä Wanhoja ensi viikolla vai onko tanssit tanssahdeltu jo ajat sitten? (vai liityttekö tanssimattomien kerhooni?)

-Jonna

ps. Erittäin paha twilight-soundtrack-addiktio meneillään. Kähäräpää jo vienosti ehdotti, että jos välillä voitaisiin kuunnella jotain muutakin kun tää kuulemma on meidän molempien koti. Taisin saada sen tosin pariksi päivää hiljaiseksi hitlermulkaisullani. En yhtään tajua tuota miesten tapaa olla jumittumatta muutamaan biisiin kerrallaan (ja hei, nyt on sentään kyseessä 12 biisiä. Yleensä jumitan aina yhdessä kappaleessa muutaman viikon;)

 

Tunnisteet: ,

42 kommenttia:

Blogger Tirliina kirjoitti...

Mää liityin viime vuonna tanssimattomien kerhoon. Sinänsä hauskaa, että olen tanssia harrastanut aina ja kun olin siellä vanhojentanssikurssillakin, niin tottakai parhaita sielläkin :D Varmaan se 'en osallistu' lähti siitä, että en löydä mitään paria koskaan, kun en kamalasti poikia tunne ja kieltämättä olin kyllä vähä nuuka... Ja mää sitä mekkomeikkikampaus-juduakin vähän vierastin silleen tai lähinnä niitä kustannuksia.. Tilanne tanssimisen suhteen olisi varmaan ollut toinen jos olisin tutustunut paria viikkoa aikaisemmin nykyiseen poikaystävääni, joka vanhat siis oli kerran jo tanssinut.

6. helmikuuta 2009 klo 11.13  
Blogger Sini kirjoitti...

Tanssit on tanssittu aikoja sitten, oisko ollu 2003. Kyllähän mekkotapahtuma sais olla useammin, eikä mitään mekkotapahtumia vaan Prinsessamekkotapahtumia. Noi Prom-kuvat oli kyllä tosi inspaavia, oispa meilläkin yhtä iso juttu noi vanhojen tanssit :)

6. helmikuuta 2009 klo 11.15  
Blogger Joy kirjoitti...

Liityin kerhoosi vuonna dinosauruksen luu, kun omat wanhojen tanssini olisivat olleet ;)
Eikä harmita kyllä vieläkään, mutta muihin iltapukujuhliin olen aina valmis! Oliko noissa oikiksen juhlissa muuten avec?

6. helmikuuta 2009 klo 11.32  
Blogger Suvi kirjoitti...

Tanssit on tanssittu (tai oikeastaan jätetty välistä) jo 9 vuotta sitten. En siis mennyt mukaan tanssimaan, vain koululle ja illalla juhliin. Pukuna oli hopeinen, pitkä ja kapea mekko joka oli ostettu Jim&Jilistä. Ei siis varsinainen prinsessamekko.

6. helmikuuta 2009 klo 11.50  
Blogger Tuhlaus kirjoitti...

apua! mä tajusin just et mun tansseista on jo 10 vuottaMä taidan olla aika vanha..

6. helmikuuta 2009 klo 11.54  
Blogger Tuhlaus kirjoitti...

apua! mä tajusin just et mun tansseista on jo 10 vuottaMä taidan olla aika vanha..

6. helmikuuta 2009 klo 11.54  
Blogger Sara kirjoitti...

Mielettömän ihania kuvia! Ei kyllä ikinä uskoisi, että Taylor on -93 eli minun ikäiseni. Wanhoihinkin on siis vielä aikaa..

6. helmikuuta 2009 klo 11.58  
Blogger Christina kirjoitti...

Onpa upeita nuo Taylorin kuvat!

Omat wanhat tuli tanssittua jo viime vuonna ja päivästä jäi kyllä pelkästään hyviä muistoja. Mekkokin oli oikein mieleeni, vaikkei mikään prinsessaunelma ollutkaan. :)

Täällä löytyy toinen, joka on jumittanut Twilightin soundtrackia jo joulukuun puolestavälistä saakka. :---D Ei siihen voi kyllästyä!

6. helmikuuta 2009 klo 12.11  
Blogger mmmariiia kirjoitti...

omista vanhoistani alkaa olla se kymmenen vuotta aikaa... tanssini olivat draamaa alusta loppuun asti. ex-poiccis kieltäytyi tanssimasta kanssani, vaikka kaikki oli sovittu valmiiksi. onneksi yhdelle kaverilleni kävi samoin ja päätimme tanssia yhdessä, vaikka aiemmin juuri tuon tytön kanssa olimme vannoneet, ettemme tanssisi tytön kanssa...
tansseja edeltävänä yönä en nukkunut lainkaan kun rullat kiristivät päänahkaa niin paljon. kampauksesta tuli lopulta hyvä, mutta meikissäni näytin draculalta. join isoäitini luona itkien lonkeroa vielä varttia ennen ekaa tanssia ja kiukuttelin, etten aio mennä lainkaan tanssimaan näyttäessäni elävälta kuolleelta... lopulta tein sit osan meikkiä uudelleen koulun vessassa lievässä hiprakassa. vanhojen jatkoilla multa varastettiin laukku rahoineen ja meikkeineen, ekysin kaikista kavereistani ja päädyin pussailemaan on/off-poikkikseni kanssa. illan lopuksi ystäväni oksensi vuokrapukunini päälle... oh, the memories :D

muuten, etkö pidä gg:n jennystä henkilöhahmona vai tyylillisesti?

6. helmikuuta 2009 klo 12.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tokihan tuo sinun nykyinenkin banneri on todella hieno ja sinä siinä tosi kaunis, mutta minusta se on hieman liaan harmaa ja ankea, kun tässähän jo kevättä/kesää kohden jo mennään! ;)

6. helmikuuta 2009 klo 12.45  
Blogger suklaahirviö kirjoitti...

Minulla on vähän paha maku suussa vanhojen tanssi-muisteloissa. Tein tyhmästi, teetin puvun yhdellä paikallisella ompelijalla, siitä tuli melkoinen hirvitys. Sellainen ISO kermakakkumalli, puhvihihat, prinsessamalli. Tsiisus. Ei paljon tee mieli vanhoja valokuvia katsella. ;)

Toinen erehdys: äitini laittoi mun hiukset. Siitä ei sen enempää!

Toisaalta kyllä vähän naurattaakin ne muistot.

6. helmikuuta 2009 klo 13.42  
Blogger J kirjoitti...

Komppaan Tirliinaa. Tanssit olisivat kylläkin edessä ensi viikolla, mutta en tanssi niitä. Olin kyllä kurssilla ja olen hyvä tanssimaan, mutta sopivaa paria ei löytynyt. Olen myös aika nuuka, että ihan kuka tahansa pari ei olisi kelvannut. ;) En kyllä olisi jaksanut etsiä pukua jne.

Olen kumminkin päivässä mukana, sillä juonnan ja menen jatkoille. Ostin mustan lyhyemmän juhlamekon, tuttu laittaa kampauksen ja meikkaan itse. Ihan kiva näin.

6. helmikuuta 2009 klo 14.45  
Blogger Tuuli kirjoitti...

vitsi on jenny paremman näköinen noissa kuvissa kuin siinä sarjassa. Se mustavalkoinen tylliäunelma on mahtava!

6. helmikuuta 2009 klo 15.02  
Blogger jeppu kirjoitti...

Tanssimattomien kerhossa minäkin tänä vuonna, vaikka tanssia olen 7 vuotta joskus harrastanutkin. :D
Muiden stressaamista olen katsonut kauhulla: jotkut ovat laihduttaneet, stressaavat meikistä, puvuista, kengistä... Kaikesta mitä siihe nyt voikaan liittyä. :D

6. helmikuuta 2009 klo 15.11  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Mä olen kyllä ihan sitä mieltä, ettö vanhojen tansseja tai vastaavia voisi järjestellä vaikka kaikissa opinahjoissa :) itse vedin vanhat suht. tylsästi ensimmäisellä löytämälläni puvulla..

6. helmikuuta 2009 klo 16.04  
Blogger Joa kirjoitti...

Ensi viikolla pyörähdellään! Puku on vielä kaventamatta, ei hajuakaan meikeistä ja rintsikkaongelma on suuri. Mutta mitä pienistä, kunhan hauskaa on. :) Monet ovat sanoneet, että päivä on mennyt pilalle turhasta huolehtimisesta. Koulukaverit kuitenkin ovat nähneet minut jo puolentoista vuoden ajan, että kyllä ne tajuaa, ettei ihmeitä voi tapahtua yhdessä aamusa. :-D

6. helmikuuta 2009 klo 16.05  
Blogger chérie kirjoitti...

Enää neljä vuotta niin pääsee pyörähtelemään wanhoja:)

6. helmikuuta 2009 klo 16.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vuosi sitten tanssin, ja voisin otaa uusiksi milloin tahansa! :)

6. helmikuuta 2009 klo 16.17  
Anonymous puttaus kirjoitti...

mä jätin kanssa tanssimatta, eikä harmita yhtään =D en olis varmaan löytäny paria, koska poikia mein koulus oli aika vähän, lisäksi en missään nimessä olis kelpuuttanut itseäni (178cm) lyhyempää paria!

enkä oikeen usko että olisin muutenkaan nauttinut siitä. en oo koskaan edes oppinut tanssimaan valssia, koordinaatiokyky vähän onneton =D

6. helmikuuta 2009 klo 16.48  
Anonymous Shoppaile ilmaiseksi! kirjoitti...

Ihania prinsessamekkoja!

6. helmikuuta 2009 klo 17.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Juu, tanssin ensiviikolla.. valitettavasti:(

6. helmikuuta 2009 klo 17.02  
Blogger Noora kirjoitti...

Kyllähän sitä tuli tanssittua vuonna 02, kummitädin ompelemassa selkeälinjaisessa puvussa ja tutun laittamissa hiuksissa :) Kivaa oli, tanssiminen on ehdottomasti ainoa liikunnan muoto, josta jopa tykkään. Tanssiharjoituksissakin oli muistaakseni hauskaa, tutustui ihmisiin vähän uudella tavalla. Ohjelmassamme oli muuten 14 eri tanssia, huh, miten muistinkaan kaikki askeleet... Ainiin, kaaduin ekassa näytöksessä masurkassa, kun korot tarttuivat helmaan. Onneksi pari kiskaisi nopeasti ylös eikä jäänyt traumoja, en usko kovin monen edes huomanneen pientä pyllähdystäni :)

6. helmikuuta 2009 klo 17.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jätin kanssa tanssimatta, on kyllä jälkeenpäin kaduttanut! Olin kai vain niin epävarma, etten uskaltanut lähteä siihen leikkiin mukaan:(

6. helmikuuta 2009 klo 17.27  
Anonymous tiutiu kirjoitti...

Mullaki on kauhee addiktio tohon soundtrackiin! Itseasiassa tälläkin hetkellä pyörii CD tuolla taustalla :D

6. helmikuuta 2009 klo 17.59  
Blogger Mikkan kirjoitti...

Jätin tanssimatta, ihan siitä syystä, ettei huvittanut. No pari kaveriakin jätti ja saimme suunnitella sitten lavasteet! No ne lavasteetkin olivat vain kolme kovalevyä, joihin oli maalattu hirveän iso linna, mutta hauskaa meillä oli.

Eikä kukaan kyllä edes pyytänyt pariksi koskaan..

6. helmikuuta 2009 klo 18.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tanssin vanhat viitisen vuotta sitten. Kovasti odotin mutta loppupeleissä ne oli pettymys, kamalaa sähellystä ja arvostelua kaikkien ulkonäöstä ja jotenkin ei vaan jäänyt hyvä maku. Itse tanssiminen oli ihan ok mutta kaikki muu oheissähellys vähän liikaa.

Puku oli oma ja siitä kyllä pidin, se oli kunnon _puku_ vannehameineen kaikkineen. Suoraan tansseista menimme puvuissamme illalliselle joilla joku heittikin sitten kastiketta pukuni silkkihelmalle.

6. helmikuuta 2009 klo 18.49  
Blogger MouMou kirjoitti...

En tanssinut.:)

6. helmikuuta 2009 klo 19.35  
Blogger Isrik kirjoitti...

Multa myös jäivät väliin. Olimme nykyisin entisen ystäväni kanssa sopineet, keitä luokkamme pojista pyydämme pariksi, mutta sairaslomani aikana ystävä päättikin pyytää minun pariani. Tästä tuli sitten kilahdettua ihan kunnolla, varsinkin kun muutkin varteenotettavat vaihtoehdot oli jo viety käsistä, ja tanssit jäivät väliin..Katkeroiduin tästä ikuisesti:D

6. helmikuuta 2009 klo 21.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mää tanssin 1994 omat wanhojen tanssini ihanassa "tuulen viemää" -tyylisessä prinsessaunelmassa :) Hetkeäkään ei kaduttanut ja ihania muistoja on. Jälkeenpäin sain teknillisellä korkeakoululla vielä jatkoleikkiä prinsessaa vuosijuhlssa :)

6. helmikuuta 2009 klo 21.49  
Blogger sho(e)paholic kirjoitti...

Tulin tinkaan vastaan :D no ei vaan mutta mun mies soitti John Legendin Stereo-biisiä päättymättömällä "kasetilla" autossaan, kun levy tuli ulos ja kun sai Gnarls Barkleyn tuoreimman, niin siitä soitettiin Going On -biisiä samalla tavalla. Onneksi yleensä biisit ovat siedettäviä ja hän tunnistaa itsekin, että liika on välissä liikaa :D

Minä tanssin vanhat ja rakastin sitä päivää. En ole koskaan tuntenut itseäni niin kauniiksi :) (ei ole tarkotus kääntää veistä haavassa)

6. helmikuuta 2009 klo 21.51  
Blogger sho(e)paholic kirjoitti...

Niin ja en törsännyt mihinkään muuhun kuin puvun vuokraukseen ja uuteen meikkivoiteeseen (joka sekin oli edukas). Sisko teki ihan mahtavan kampauksen ja ite suttasin meikkini ja olin silti tyytyväinen :)

6. helmikuuta 2009 klo 21.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ensi vuonna, ensi vuonna... Mekko on jo täysin suunniteltu, mutta paria vaan ei tunnu löytyvän! Saatan ehkä myöntää olevani vähän ronkeli. :)

Tuli vaan mieleen, että olisi kiva lukea useammin juttua kirjoista. Olet nimittäin niitä harvoja ihmisiä, jotka jakavat loppumattoman rakkauden Anna-kirjoja (ja Gilbertiä) ja Lotta-kirjoja kohtaan. :)

6. helmikuuta 2009 klo 22.00  
Blogger Sari kirjoitti...

Aah! Wanhojen tanssit. Muistelen kaiholla. En pukua, en tappokorkkareita, en hankalaa alushametta... vaan sitä ihanaa irokeesi-/rockhenkistä kampausta, jonka luottokampaajani mulle loihti. Se kampaus oli niin MUA. <3

6. helmikuuta 2009 klo 22.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakkohan ne oli jättää tanssimatta.
Vaihdoin syksyllä lukiota, joten en oikein tuntenut ketään, vaikka periaatteessa siinä olisin voinut oppiakin tuntemaan. Faktahan on se, että tanssivia on kolmenmoisia:
1. Niitä jotka ovat sopineet ajat sitten olevansa pareja 2. Kaikki prinsessapäivän haluavat tytöt 3. Kaikki pojat, jotka eivät syystä tai toisesta ole olleet aiemmin kamalasti kosketuksissa tyärten kanssa.
En siis millään halunnut tuottaa kenellekään pettymystä sillä, että olisivat joutuneetkin minun parikseni. Lisäksi se kaikki rahanmeno, huhhuh. Luulisi opiskelijalla olevan kovempiakin sijoituskohteita kuin kalliit mekot ja kampaukset.
Kolmas syy lienee se, etten oikein koskaan ole tuntenut tanssia lajikseni, koska pidän itseäni hyvin epäviehkona olentona. :D TILITYS!

6. helmikuuta 2009 klo 22.43  
Blogger tiiti kirjoitti...

mulla oli vanhoissa (kivikaudella) tummansininen olkaimeton puku, josta tykkäsin hirveästi. tosin sen jälkeen sille ei ole ollut liiemmin käyttöä, vaan on roikkunut hengarissa jossain varaston uumenissa. päivässä parasta oli juuri tuo juhlapuku ja ensimmäiset kunnon korkokengät, itse tanssit ja muut ihmiset oli jotenkin toissijaiset :D

6. helmikuuta 2009 klo 23.06  
Blogger ginger kirjoitti...

Oih, ittellä sama jumitus. Soundtrack on oikein osuva, hipoo täydellisyyttä;)
Tuo on ihana mekko tuo valkoinen, jossa on mustaa tylliä päällä:D mulle semmonen kiitos! ittellä wanhat vielä muutaman vuoden päässä.

6. helmikuuta 2009 klo 23.27  
Blogger hattara kirjoitti...

Mulla koittaa ne tanssit jo alle viikon päästä! vaikka kaikki onkin jo valmiina, tuntuu siltä, että kaikki kuitenkin puuttuisi, aika on mennyt vaan niin nopeasti :D mutta sika kivaa on päästä tansimaan, vaikka välillä miettiikin että onko se sen nelinumeroisen summan ja kaiken vaivan arvoista.

6. helmikuuta 2009 klo 23.48  
Blogger linda sofia kirjoitti...

mää kuulun sinne tanssimattomien kerhoon. :<

7. helmikuuta 2009 klo 1.29  
Blogger ritu kirjoitti...

viime vuonna jätin kanssa tanssimatta. ei vain sillä hetkellä löytynyt mielenkiintoa siihen, en halunnut tanssipariksi ihan-sama-ketä ja muutenkin tuntui ajatuksenakin niiiin turhalta stressata yhdestä päivästä niin paljon. en sanoisi katuvani sitä päätöstä, mutta olisihan se varmaan periaatteessa ihan jees voinut olla. mutta jatkoillehan menin silti tottakai! :D

7. helmikuuta 2009 klo 13.59  
Blogger Pinja kirjoitti...

Mä tanssin omat vanhani neljä vuotta sitten. Tänä vuonna on siskon tanssien vuoro ja vähän ärsyttää, etten ollut tajunnut toivoa vanhojen päivää töistä vapaaksi. Tietysti pomo on lätkäissyt mulle työvuoron sille illalle, jolloin sisko tanssii. Plääh, ainoa toivo on nyt, että joku duunikaveri armahtaisi ja suostuisi vaihtamaan työvuoroa.

7. helmikuuta 2009 klo 18.59  
Blogger Jonna kirjoitti...

Tirliina: minä en käynyt edes sillä kurssilla pyörähtelemässä. tähän on tosin syynä se, että olen aivan jumalattoman epäkoordinoitunut tuon liikkumisen suhteen:D

Sini: Mekkotapahtumia saisi kyllä olla niin paljon enemmän:) Nyt yliopistoaikoina on onneksi joka vuosi vuosijuhlat:)

Joy: Oikiksen vuosijuhliin voi tuoda avecin jos haluaa:)

Suvi: Noin munkin olisi pitänyt tehdä. Hankia puku ja jättää tanssimatta. Harmi, että en silloin tajunnut...

Tuhlaus: Pah, et sä vielä mikään vanha ole:)

Sara: Huh, Taylor on kyllä tosi nuori! En edes muistanut, että se on vielä reilusti alle täysikäinen!

Christina: joo, jännä juttu mutta siihen soundtrackiin ei vain kyllästy:) sun puku oli muuten tosi nätti. Se avoin selkä oli tosi upea:)

mmmmariia: anteeksi mutta tuo kertomuksesi sai aikaan pientä kikattelua ruudun tällä puolen:) Ihan kamalaa, miten kaikki voi mennä pieleen? Ja Jenny ei vain oikein iske henkilönä:)

Anonyymi: Keväinen banneri tulee sitten kun kevätkin..ja kun saan siihen jonkin inspiksen:)

suklaahirviö: mut, 80-lukuhan on nyt taas muodissa, eli nyt katsottuna olit vanhoissa tosi muodikas:)

J: itse menin myös aikoinaan jatkoille ja hauskaa oli:) Kivaa iltaa!

Tuuli: Joo, toi puku on ihan mieletön!

sarakissa: Meillä on onneksi noi vuosijuhlat niin pääsee iltapukuilemaan joka vosi jos haluaa:)

Joa: Hyvä asenne, ota rennosti vain ja hauskoja juhlia! :)

cherie: Onko puku jo suunniteltu:) ?

Cocos: Kiva, että oli hyvät juhlat:)

puttaus: Mulla oli mös tuo tanssien oppiminen hyvä syys olla tanssimatta. nimimerkki: kaksi vasenta jalkaa:)

Shoppaile ilmaiseksi: eikö olekin!

Anonyymi: Miksi valitettavasti...?

Noora: Olin kerran katsomassa tansseja joissa yhdessä tytöllä tipahti yläosa:D Pieni kaatuminen ei siis ole ollenkaan paha;)

Anonyymi: mua vähän kismittää, että en tanssinut...

tiutiu: Sama musiikki soi täälläkin parhaillaan:D tarkemmin, se ihana promkappale:)

Mikkan: Mun koulussa ei tainnut olla mitään lavasteita:D

Anonyymi: Kamala tuo kastikejuttu ja harmi, että jäi tylsä maku suuhun:(

MouMou: Tää kerho vain kasvaa:D

Isrik: Huh, aika sikamainen temppu varastaa toisen pari!

Anonyymi: nuo korkeakoulujuhlat on kyllä kivoja. Hyvää ruokaa ja saa pukeutua:)

sho(e)paholic: Apua, romutit mun hienon teorian miesten ja naisten musiikkikäyttäytymisestä! :D

Anonyymi: Kirjapostauksia on kyllä tulossa heti kun ehdn lukea jotain mainitsemisen arvoista:) Sain muuten taas eilen yhden uuden Lotta-kirjan. Oi, ihanuus:)

Sari: Kerrankin näin päin. Yleensä kaikki valittavat kampauksestaan:)

Alisa: Tarkka tilitys:) Minä vaihdoin myös lukiota juuri toiselle mennessä joten sekin saattoi kyllä olla yksi syy tanssien skippaamiseen:)

tiiti: Hah, olenkin ymmärtänyt, että se itse tanssiminen on aika harvalla syy wanhoihin osallistumiseen:D

ginger: aivan paras soundtrack! :)

hattara: kivoja tansseja! ja huh, nelinumeroinen summa?! ;)

linda sofia: Tervetuloa joukkoon:)!

ritu: Menin myös jatkoille ja siellä oli kyllä kivaa!

Pinja: Toivottavasti saat vuoron venkslattua:)Itse oikein odotan, että pääse pukuja katsastamaan:)

7. helmikuuta 2009 klo 20.06  
Anonymous sofia kirjoitti...

Wanhat alle viikon päästä ja vähän jännittää :) hienoja juhlia ootan, turhia stressaamatta. Yksi parhaista jutuista koko tansseissa on tämä prinsessailu, sitä kun ei muuten pääse tekemään.

Moni kommentoi että ei löytynyt sopivaa paria. Mulla kävi tuuri, omani on ihana. Se vain että ei kai kannata jättää tanssimatta vain siksi että parina ei oo se unelmien prinssi..?

Ihania prom-kuvia!

7. helmikuuta 2009 klo 23.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu