Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ostokset

lauantai 23. toukokuuta 2009

Ostokset

Okei. Nyt seuraa raportti jenkkimatkalta mukaan tarttuneista tavaroista. Argh, ei muuten ole mikään kiva juttu otattaa itsestään paria kymmentä kuvaa kahden ja puolen viikon "kuinka-paljon-rasvaa-onnistunut-ahtamaan-kerralla-suuhusi"-maratonin jälkeen. Ja voihan nenä, nyt sitten tässä kuvia lataillessani musitin, että unohdin kuvata uudet calvin kleinin farkut ( 40 dollaria!) Yale-paidan ja yhden topin. Prkl. Pyykkikeiju ei siis olekaan vielä hoitanut koko kasaa.. Pitääkin mainita asiasta kähäräpäälle koska ymmärrykseni mukaan ne on jotenkin kavereita keskenään, koska aina kun valitan pesemättömistä vaatteista kähikselle, pesee pyykkikeiju ne seuraavan parin päivän sisään;)

Mutsiis, asiaan...

Tällä matkalla hoidin shoppailun hiukkasen toisin kuin tavallisesti. Yleensähän päädyn raahaamaan matkoilta mukanani puolet kohdekaupungin kaupoista ja sitten istun kotona ihmettelemässä, että mitä ihmettä sitä on oikein tullut ostettua. On enemmän kuin yleistä, että en edes muista mitä olen mukaani hamstrannut. 

Tällä kertaa budjetti oli tavalista rajallisempi ja tilaakin vähempi joten päädyin laatimaan itselleni muutaman shoppailusäännön.


1) Vaate/kengät/laukku ostetaan vain aidon kiintymyksen edessä. Ei varmuuden vuoksi.
2) Mieluummin yksi kiva mekko kuin kymmenen puolikivaa.
3) Mieti tarkkaan käytätkö himoitsemaasi juttua myös takaisin Suomessa vai onko kohdemaan muoti päässyt aivopesemään.
Ja hei, tää sääntöjuttu oikeasti toimi! Kaikki mukaan päässeet tavarat ovat ihan ylimieluisia ja mikään ei kaduta ( okei, paria pikku poikkeusta lukuunottamatta, niistä myöhemmin)
MEKOT
 
Tämä 60 dollaria tililtäni vienyt mekko täyttää jokaisen noista säännöistä ja isolla huutomerkillä. normaalisti olen liian pihi hankkiakseni näin " kalliita " vaatteita vaan ostan mieluummin kaksi halvempaa ja vähemmän kivaa. Nyt kuitenkin uusien säntöjeni avaamassa uudessa maailmassa vein mekkosen sovituskoppiin ja se oli rakkautta, ei hetkellistä ihastusta. Tämä mekko on siitä kiva, että eri tavoin asustettuna se toimii niin arjessa kuin juhlassakin. Ja ainiin, kun ostin tämän, sain seuraavasta tuotteesta -50% ja se taas selittääkin sen mainitsemani 25 dollarin iltapuvun:) 
 
 
Violetti sifonkimekko tarttui mukan eräästä Brooklynin second hand-kaupasta. Hintaa löytyi reilut 22 dollaria mutta yhä roikkuva alkuperäinen hintalappu kertoi hinnan olleen uutena 400 dollaria ( en ihan tiedä uskonko). Hassu juttu tässä mekossa on, että se on kokoa XS ja meni päälle. Hah, en ole käyttänyt kyseistä kokoa varmaan viimeiseen kymmeneen vuoteen mutjoo, tää on selvästi joku jättiläisten kokoasteikko;) Tykkään tässä mekossa ihan hirmuisesti sen muuteltavuudesta. Kaula-aukkoa voi säätää ja samalla päättää tipahtaako se olkapäille ja kurotaanko kiinni. Vyötärön kanssa on sama juttu ja mekon helmaa voi muutella useita senttejä.  Tämä taitaa olla uusista vaatteista yksi käytetyin. Pääsi päälle useaan otteeseen Nykissä ja tänään Suomessakin:)
 
Pallo/läikkämekko on myös second hand. Täydellisesti istuva mekkonen kustansi 18 dollaria ja on kyllä jokaisen dollarin arvoinen. Harvoinpa mekko sekä istuu näin hyvin että miellyttää silmää. Oih, viikon päästä Lontoo, minä ja tämä mekko:)
 
Jäin hiukan koukkuun noihin rapakon takaisiin second hand-kauppihin koska käytetyllä linjalla jatketaan:) Tämä mekko, joka ei muuten ole marimekko osui silmiini Washington DC:ssä. Bongattiin mekko kaupan ikkunasta ja käytiin kysymässä, että onko se oikeasti marimekko ( koska c'mon ihan selvää unikkoahan toi on) mutta ei vaatemerkkilappusen mukaan ollut. Päädyin kuitenkin koklailemaan ja mekon istuttua täydellisesti  pakkohan se oli ostaa vaikka taisinkin samalla tukea unikkovarkautta;D
 
 
Kuten aiemmin jo lupailinkin; iltapuku 25 dollaria:) Innostuin puvun sinisestä väristä ( yhtäkkiä tummansininen ja vihreä ovat ihan lemppareitani) ja ohuesta, leijailevasta kankaasta. Myös yksinkertainen tyyli miellytti silmää kahden jo omistamani iltapuvun ei niin yksinkertaisen ulkonäön jälkeen:) Kuvat jäivät vähän epäselviksi kun ulkoa katosi yhtäkkiä kaikki valo mutta toivottavasti saatte edes jonkinlaisen kuvan:)
TAKIT
 
DKNY:n ihanan pinkki takki on myös outletlöytö. Takki maksoi 70 dollaria ja harkitsin sen ostamista ehkäpä sekunnin sadasosan ( siinä ajassa se oli ehtinyt jo täyttää kaikki shoppailusääntöni). Oih, suorastaan palvon takin pussittavia röyhelötaskuja, kiiltävää pintaa ja herkullista väriä!
 
Ja tämä on aiemmin vihjaamani " nyt en olekaan ihan varma"-vaate. Löysin tämän Carrien kotikadun kirpparilta. Koska tosiaan poden jonkinlaista vihreäinnostusta pääsi takki mukaan osittain jo sävynsä vuoksi. Harkitsen aika vakavasti tämän lyhentämistä. Hintaa ei kuitenkaan ollut kuin 15 dollaria, joten ehkäpä tätä ei kannata ihan loputtomiin pohdiskella. 
 
Vaaleanpunainen bolerojakku lähti mukaan siltä samaiselta kirpparilta. Päältä löytyi tuolloinkin tuo vaaleanpunainen hame ja näiden kahden lähes täsmälleen sama sävy ( kamera hiukkasen vääristää) innosti ostokseen. Luultavasti ihan super-epäkäytännöllinen vaatekappale mutta syvä suhde on jo solmittu:)
ALAOSAT
 
Tätä hametta olin jo etukäteen ihastellut forever 21-sivuilla, joten kun tangollinen käveli minua vastaan Sohon kyseissä kaupassa, nappasin yhden mukaani. Tästä tulee kivasti mieleen ballerinan tutu ja hattara yhtaikaa:)
Lankesinpas sitten yhden kerran hennesiinkin. Kävin ostamassa itselleni nämä vihreät shortsit kun harmaana alkanut päivä muuttuikin yhtäkkiä aurinkoiseksi ja helteiseksi. Vihreä väri inspiroi taas ja nämä olivatkin yhdet matkan käytetyimmistä vaatekappaleista:)
KENGÄT
 
Paljettiballerinat löytyivät second hand kaupasta ja olivat siitä hauskat, että molemmat seuralaiseni olivat käyneet niitä kokeilemassa ennen minua. Onneksi eivät ostaneet, koska nämä ovat kovaa vauhtia muuttumassa lempparikengikseni!
Neonoranssit converset taas pääsivät paikkaamaan kirkkaiden tennareideni tarvetta. Nyt harmittaa, että en ostanut useampia kuin olisi kerrankin saanut halvalla. En tajua miten converset ovat suomessa niin ylihintaisia!
HUIVIT
Olen addiktoitunu huiveihin mutta ostan niitä harmiteltavan harvoin. Chinatownin viiden dollarin huivit pääsivät paikkaamaan tätä vaatekaapin aukkoani:)
 
 
Haha, ja tästä puuttuu vielä musta huivi. En jaksanut kuvata sitä, kun no, se on vain tylsästi musta:)
MUUT
 
Päätin jo edellisellä reissulla, että ostan ihanan pilkullisen perässäraahattavan jos vielä uudelleen tulen Nykkiin. Tämä suloisuus maksoi 35 dollaria ja matkaa kanssani Lontooseen ensi lauantaina:)
Olen suhteellisen huono ostamaan koruja mutta tällä kertaa sain hankittua jopa kaksi. Helminauha Carriekirpparilta ja vihreä katukauppiaalta. Molemmat ovat päässeet jo ahkeraan käyttöön:)
Guessin laukku löytyi eräästä Washingtonin outletista sen viimeillä aukiolominuuteilla. Tämä jäi melkein huomaamatta koska se oli ovelasti aseteltu katonrajaan mutta hah, onneksi huomasin sen koska laukku on varsin ihana:) Hintaa löytyi 68 dollaria ja sen pulitin mielelläni.
Noin! siinähän ne olivatkin. Tosiaan farkut, toppi ja Yale-paita jäivät kuvista pois mutta ne voin kuvata kunhan selvivät pesusta:)
Itse olen ihan hämmentyneen tyytyväinen löytöihini. Taidankin jatkaa Lontoossa samalla linjalla:)
Mitäs te piditte?

Tunnisteet: ,

20 kommenttia:

Blogger Mikael kirjoitti...

Matkoilta tulee ostettua aina liikaa. Toi kirpparilta ostettu vihreä takki on upea löytö!

24. toukokuuta 2009 klo 0.12  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Voi että miten upea iltapuku. Harmi ettei kuvia saanut suurennettua, olis ollut kiva tarkkailla lähempääkin.

Takit on kanssa tosi hyvät löydöt, etenkin toi vihreä!

24. toukokuuta 2009 klo 0.15  
Blogger Christina kirjoitti...

Ihan mielettömän ihania ostoksia! Nuo paljettikengät on kyllä tosi söpöt - onneksi eivät kelvanneet seuralaisillesi. ;)

24. toukokuuta 2009 klo 0.24  
Anonymous tiina kirjoitti...

ihania löytöjä!:) eihän "marimekko"-mekossa satu mitään tuotelappua olemaan? viime kesänä nimittäin näin marimekon tehtaanmyymälässä mallistoa, jonka niskassa luki ´anthropology´ tai jotain vastaavaa, kysyin että mikä juttu se on ja kuulemma jenkkivientiin tarkoitettuja tuotteita. eli siis, marimekon kangasta mutta eri firma:> mietin vaan että tuo mekkonen saattaisi olla jotain samantyyppistä tuotantoa, koska kyllä tuo ihan ehdalta unikolta näyttää, ja tasan tuon värisiä mekkoja oli suomen mallistossakin myynnissä pari kesää takaperin.

24. toukokuuta 2009 klo 0.31  
Blogger Sinilintu kirjoitti...

Tuo pinkki takki! En tiedä mistä johtuu, mutta DKNY on salakavalasti ujuttautunut lempparikseni (en kyllä omista merkiltä mitään heh), jostain syystä silmiini syttyy aina ekstrailo, kun vain jossain lukee DKNY.

24. toukokuuta 2009 klo 0.33  
Blogger Olga kirjoitti...

Paljettiballerinat on ihanat! Tykkään paljon myös postauksen ensimmäisestä, 60 dollarin mekosta ja pallomekosta.

Tylsänä ihmisenä varmaan lyhentäisin tuota vihreätä takkia, upea väri joka tapauksessa. :)

24. toukokuuta 2009 klo 1.23  
Blogger -SL kirjoitti...

Tuo pinkki hame on ihanin, vau mitä ostoksia!!:)
itse en uskalla ostaa paljoa vaatteita matkoilta, koska pelkään laukun ylikiloja tai ettei laukku mene kii..

24. toukokuuta 2009 klo 1.38  
Anonymous ruu kirjoitti...

DKNY -takki love !

24. toukokuuta 2009 klo 2.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia, varsinkin tuo DKNY -takki ja paljettiballerinat:) Ja mahtava löytö myös tuo iltapuku!

24. toukokuuta 2009 klo 9.31  
Anonymous k kirjoitti...

Hei tosta unikko wannabe mekosta pitäisi ilmottaa Marimekolle, koska ne haluu aina tietää jos muut kuosit kopio sitä, ku tol kuosilla on copyright.

Silloin kun mäkin asuin ulkomailla, eräässä liikkeessä myytiin unikko kuvioituja servettejä toisella merkillä. Tein ilmotuksen ja ilmeisesti ne sit poistettiin.

24. toukokuuta 2009 klo 10.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

K: Jos kaikista feikkituotteista ilmottais niin... noh, oispa aika loputon savotta:) Ymmärrän toki pointtisi, mutta silti.

24. toukokuuta 2009 klo 10.31  
Blogger Maaria kirjoitti...

Pinkki takki on ihan mahtava, samoin kaikki nuo ihanan väriset huivit. Converset on pirteän väriset.
Kannatan kyllä tuon vihreän takin pitämistä, mutta lyhentäminen vois olla paikallaan. Väri on niin ihana ja sopii sulle, että älä myy pois :)

24. toukokuuta 2009 klo 10.47  
Blogger Hanstu kirjoitti...

Mahtavat säännöt - toimivat näköjään loistavasti kun noin ihania juttuja kotiutit! Taidan koittaa kokeilla samoja sääntöjä tulevalla reissulla Australiaan :) Se eka mekko paljetteineen on upea ja vaikka vihaan marimekon unikkoa niin tuo wannabe-unikko on UPEEEEE!

24. toukokuuta 2009 klo 11.03  
Blogger Pinja kirjoitti...

Paljettiballerinoista tykkään kovasti. Ihastuin myös tohon pinkkiin takkiin, vaikka pinkki väri ei yleensä juuri iskekään.

24. toukokuuta 2009 klo 11.30  
Anonymous Lina kirjoitti...

Iltapuku on ihana ja ihan sun näkoinen! Menetin kuitenkin sydämeni pilkkumekolle joka on sanalla sanoenTÄYDELLINEN!

24. toukokuuta 2009 klo 12.57  
Blogger Jonna kirjoitti...

mikael: kiitoksia ja tällä kertaa olin yllättynyt, että ostin näinkin vähän:D

Rva Herttainen: En tajua miksi nuo kuvat ei suurene vaikka isoina ne lataan. Äsh, tietokoneet;)

Christina: Hih, jotenkin arvelinkin, että sä sattaisit lämmetä niille:)

tiina: mekossa on tuotelappu jossa lukee city triangler, tai jotain vastaavaa, teksti on tosi epäselvää kaunoa;D ja philippiineillä se on tehty:)

Sinilintu: Oih, tykkään niin takistani! olsin mielelläni ostanut saman merkin laukun mutta rahavarat tekivät lopun:)

Olga: Kyllä tuo takki varmaankin jonkin verran lyhenee mutta en vain tiedä kuinka paljon:)

SL: kiitos! ja jenkeissä on taas se hyvä puoli, että se yli 40kg raja ei ihan heti pamahda vastaan:)

ruu: !

Sofia D: Kiitoksia! olen aivan innoissani kaikista:)

k: en vain ole ihan varma mekon merkistä, kun siinä oleva lappunen on aika epäselvä... hmnn.

Anonyymi: mutkikas juttu nää feikkituotteet:)

Majayna: joo, takki kyllä päätyy lyhennykseen kunhan vain keksin, että kuinka paljon siitä pätkäistää pois:)

Hanstu: Hahaha, joo säänöt toimii koska en ole ennen tehnyt näin käyttökelpoisia ostoksia:) luulen, etä tärkeintä on, että ei aivopeseydy lomapaikan muotiin likaa:)

Pinja: hih, muhun on iskemässä okin pinkkikausia, koska hamuan pinkkiä ympärilleni:)

lina: kiitoksia ja oih, täplämekko on niin ihana:) !

24. toukokuuta 2009 klo 20.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Söpö matkalaukku ja DKNY:n takki on ihanan värinen :) Oi, tahdon takas USA:aan shoppailemaan!

25. toukokuuta 2009 klo 1.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muistatko lainkaan noita second hand -kauppojen ja kirppiksien osoitteita? Olis kiva tietää mihin suunnata sitten heinäkuussa :)
Noora

25. toukokuuta 2009 klo 14.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

muakin kiinnostais missä second hand liikkeissä kävit.. olitko Brooklynissa beacons closetissa..?
ja mistä outletista toi dkny takki löyty..? :D

26. toukokuuta 2009 klo 11.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

OMG! Eksyin blogiisi vasta nyt ja tuntuu et oisin löytänyt virtuaalisamiksen (kuppikokoa myöten...). Viimeinen kolahdus oli tuo DKNY:n takki, joka löytyy myös mun kaapista- ja senkään ostoa ei pitkään harkittu.. Jatka siis erittäin hyvällä maulla varustettua bloggailua!!

15. kesäkuuta 2009 klo 23.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu