Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Trikoon valloissa

maanantai 25. toukokuuta 2009

Trikoon valloissa

Järjetön unirytmini on onnistunut sotkemaan pukeutumiseni. Koska nukun nyt jatkuvasti pommiin, joudun myös jatkuvasti turvautumaan kiirepukeutumiseen. Kiirevaatteiden tulee olla mahdollisimman simppeleitä, mukavia ja ei-puristavia.Eihän se ole mitenkään mahdollista kiskoa päälleen mitään tiukkaa tai ryhtiä vaativaa, jos olet vielä hetkeä aiemmin uinaillut mukavan pehmeässä unipuvussasi. 

Tämänpä vuoksi kun tänä aamuna jälleen kerran totesin herätyskellon mystisesti sammuneen ja päivän näyttävän jo puolta, revin päälleeni toisen Asokselta saapuneista hameista. Tämä hame on kaikkea mitä kiirevaatteelta voi vaatia: Se on pehmeä, löysä ja mukava. siinä voi juosta bussille ihan oikeasti jalkojaan käyttäen, torkkua kirjastossa ja näyttää silti jotenkuten siedettävältä. Ongelmana vain on se, että tämä hame tai musta samanlainen löytyvät nykyisin päältäni no, aina. Olen jäänyt koukkuun trikoon mukavuuteen. Ei hiertäviä materiaaleja, raapivia vetoketjuja tai korsettimaisia vyötäröhameita. Trikoo syleilee väsyneitä jäseniäni, antaa minun hengittää vapaasti ja sallii minun nukkua ne syntiset päiväuneni. 

Koska tänään oli ihan erityisen väsynyt mutta kiireinen päivä, päädyin tekemään ultimate trikootempun ja yhdistämään hamemukavuuden yläosamukavuuteen, ja olin tänään erityisen, jos en muuten niin ainakin vaatteellisesti mukava;) Kuvassa näkyvät huivi, laukku ja kengät ovat epätoivoinen yritys näyttää joltain muulta kuin täydeltä trikoopummilta. Mutta odottakaahan vain viikko tai pari, enköhän mä jostain vielä löydä koko setin trikoisena. Oiskohan Anttilassa?

 

T-paita - H&M-Huivi - Chinatown-Hame-Asos-Laukku-Guess-Kengät-Bianco

Koska kesä päätti vihdoin alkaa, päätin minäkin esitellä vitivalkoisia koipiani tänään julkisesti. On aika säälittävää, että noi jalat on oikeasti vähän päivettyneet ( ainakin mulla on sellaiset supernolot shortsirajat matkan jäljiltä). Miten valkoinen voi ihminen oikeasti olla?!

Mutta nyt meen nukkumaan, tai ainakin yritän. Luultavasti minä ja Ghost Whisperer tullaan olemaan erityisen läheisiä tänä yönä ( aiempina öinä olen saanut ihan kiitettävästi seuraa epätoivoisilta kotiäideiltä, beverly hillsin koululaisilta, seattlen lääkäreiltä ja upper east siden tyypeiltä )

Nukkukaa te kuitenkin hyvin! 

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Blogger apple kirjoitti...

Tuo hame näyttää kyllä todella mukavalta.:)
Katsotko joltain nettisivulta noita ohjelmia? Miltähän?:)

26. toukokuuta 2009 klo 16.14  
Blogger Jonna kirjoitti...

apple: Kiitos, se on niiiin mukava! ja sarjoja katselen poikakaverin nörttilataustaitojen ansiosta, eli ai aavistustakaan mistä ne meidän koneelle ilmaantuvat;)

26. toukokuuta 2009 klo 22.09  
Blogger tipitii kirjoitti...

Tuo hame on kyllä kadehdittavan hyvän- ja mukavannäköinen!

27. toukokuuta 2009 klo 21.32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu