Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tänään opittua

tiistai 13. lokakuuta 2009

tänään opittua

Image and video hosting by TinyPic

1) Hammaslääkäritäti kiltisti kertoi, että suuni on ylikipeä koska a) oikealla puolella viisaudenhammas ei pääse pulpahtamaan pinnalle ja on aiheuttanut ientulehduksen. Tämän vuoksi olen siis elänyt särkylääkkeillä viimeiset neljä päivää ja b) myös toisella puolella samassa kohtaa on oireeton jättitulehdus samasta syystä ja tämä tulehdus on se verran ärhäkkä, että se on pehmentänyt leukaluutani (???!!!)  Ratkaisu koko hommaan on tietty se, että kaikki jäljellä olevat viisaudenhampaani ( eli kolme ) revitään irti seuraavien viikkojen aikana. Sitten kipujen pitäisi loppua ja leukaluun vahvistua takaisin. Koska olin muutaman sekunnin aikana ehtinyt jo kuvitella metallisia leukatukia, olin melkein helpottunut, että vain revitään ( se ei kuitenkaan ole estänyt itkeskelemästä asiaa jokaiselle vastaantulijalle. Saa sääliä.

2) Tajusin, että rikosoikeuden tentti on ensi viikolla. Lukematta on vaivaisesti reilut tuhat sivua. Olin sitten niin järkyttynyt tästä asiasta, että nukahdin kirja kädessäni sohvalle pariksi tunniksi. 

3) Tiedättekö kun sanotaan, että kaikki maailman ihmiset voi yhdistää toisiinsa kahdeksalla (?) ihmisellä? No, haluatteko kuulla ihan järjettömän siistin linkin allekirjoittaneesta julkkikseen? ( siis oikeaan julkkikseen. ei kehenkään jonka nimeen lisätään bb) Okei, eli kaverini poikaystävän  kämppiksen kaveri on Rupert Friend ( Young Victoria, Chéri...) Eli, linkkini Rupert Friendiin: minä-kaveri-se kämppis - Rupert Friend. ( koska kaveri tuntee tämän kämpiksen henk.koht voi siis poikakaverin heivata ketjusta).  Uuuh, olen vähän fiilistellyt tällä tänään. Kertokaahan, onko teillä tiedossa vastaavanlaisia kivoja linkkejä?

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU

neule - gina tricot-mekko-lindex-saappaat-ois

Tunnisteet:

14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuka tuo julkkis on? :) Olen aina aika pihalla siitä, että kuka nyt on julkkis ja kuka huomenna :D

13. lokakuuta 2009 klo 20.07  
Blogger NinaV kirjoitti...

Mun ehkä paras julkkiskytky: ystävän ystävä on suunnitelijana Vera Wangilla. Jo tuo ystävän ystävä on siis menestynyt suunnittelija mutta kuuluisampi tietty on Vera Wang. Yllättävän vähän (2) välikappaleita. Mitähän oikeasti paljastuisi jos etsisi kunnolla ja välissä saisi olla nuo kahdeksan ihmistä..??

13. lokakuuta 2009 klo 20.12  
Blogger Jonna kirjoitti...

Rupert Friendin voi parhaillaan bongata Young Victoriasta ja Cheriestä. Heppu tunnetaan myös Keira Knightley poikaystävänä:)

13. lokakuuta 2009 klo 20.13  
Blogger Jonna kirjoitti...

NinaV: uih, vähän siistiä ja totta, mitäköhän yhteyksiä löytyisi jos oikein kunnolla penkoisi? :)

13. lokakuuta 2009 klo 20.14  
Blogger Riikka kirjoitti...

muistaakseni se on kuuden ihmisen ketju, mutta ei se haittaa, koska mun ja Javier Solanan välissä on vaan yks ihminen. ehkä on joitain muitakin, mutten jaksa miettiä nyt...

13. lokakuuta 2009 klo 20.17  
Blogger miina kirjoitti...

mul ei oo linkkii muutaku iso h:hon.. ja nii pikku g:hen kans :D::D mites näin tälläst.. Mut siis minä-kaveri-kaverin isosisko-iso h.. tosin kaverin voi heittää tosta pois ku tunnen sen isosiskonkin hyvin.. ja minä-serkku-pikku g
En vaa tiiä onko serkku tai kaverin isosisko kummatkaa yhteyksis näihin räppäreihin enää :D

13. lokakuuta 2009 klo 20.19  
Blogger Sini kirjoitti...

Tää on ehkä mun naurettavin: pikkuveljen riparikaverin kummisetä on Timo Rautiainen.

13. lokakuuta 2009 klo 20.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sinin julkkis"tuttu" oli Uskottava! :)

13. lokakuuta 2009 klo 21.06  
Anonymous Annina kirjoitti...

Kummisetä on Kimi Räikkösen kaveri :) hihi

13. lokakuuta 2009 klo 21.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minä-Daniele Cavalli-Roberto Cavalli-Hollywood; minä-kaveri-Nicolas Sarcozy -Hollywood.

13. lokakuuta 2009 klo 22.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luulis osaavan kirjottavan Sarkozyn oikein yllä olevassa tapauksessa.

14. lokakuuta 2009 klo 4.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voivoi, niin varmaan luulisi. pointtina tossa nyt varmaan tuskin oli se, miten se nimi kirjoitetaan. eikö tässä haluttu alleviivata sitä, miten nobodyt on muutaman linkin päässä julkkiksista? ei millään pahalla, mutta tarve kommentoida jotain nimen oikeinkirjoitusta johtuu joko a) sen korostamisesta, että itse tietää c:n ja k:n välisen sykähdyttävän eron ja haluaa tuoda sen esille b) vitutuksesta, että linkki ei johtanut Matti Nykäseen. Ja anteeksi, jokainen lauseeni ei ala isolla kirjaimella.

yllä oleva tapaus

14. lokakuuta 2009 klo 11.25  
Blogger Sara kirjoitti...

Mulla on paljon julkkiksia, joista sanon että ne on mulle kaukaista sukua, mutta tosi asiassa ne on just tota luokkaa :D jonkun sukulaisen kaverin siskon kissan kuljettajan koiran kaima.

14. lokakuuta 2009 klo 20.05  
Blogger Jonna kirjoitti...

Riikka: oliks se tosiaan vain kuusi ihmistä. Apua maailma on pieni!

miina: :)

Sini. mahtavaa! ;D

Anonyymi: todellakin:)

Annina: :)

Anonyymi: oho!

Sara: Joo mut tää munhan nimenomaan ei ole mikään haihattelulinkki koska jos oltain kaverin ja sen kämppiksen kanssa vaikka lontoossa ja rupert kävelisi vastaan, nin päästäis hengaa sen kanssa;D

18. lokakuuta 2009 klo 9.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu