Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

löllömekko

torstai 8. lokakuuta 2009

löllömekko

Olen vahvasti sitä mieltä, että kun johonkin asiaan on mennyt vähäisiä pennosijaan käytämään, pitää tuota juttua sitten myös käyttää. Ihan sama vaikka kokeillessa netistä tilattu mekko saisi näyttämään raskauttaan peittelevältä langenneelta naiselta 1900-luvun alkuvuosilta. Ja ihan sama vaikka materiaali olii niin ohutta, että pienikin tuulenpuuska nostaisi sen korviin. Asokselta tilaamani mekko paljastui päälläni kaiken edellä mainitun omaavaksi jättimäiseksi säkiksi. Sen minä itsepintaisesti vedin tänään päälleni. Ja arvatkaas mitä? Se kannatti. Mekkonen oli päällä niin kovin mukava, että pieni raskauviba ei jaksanut kauaa haitata ja korviin nousuefektien k18-vaikutusta vähensin vetäisemällä pyöräilyshortsit sukkisten päälle ( ne muuten myös lämmitti kivasti, ei virtsatientulehduksia tänä vuonna, tai no, ainakaan tänään. )

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU:
jakku - h&m
mekko - selected femme / asos
huivit - nykki + lontoo
kengät - minna parikka

Image and video hosting by TinyPic

Tänään oli taas saksan kieliopin ihmettelyä, YK:n perustamiskirjan läpi haukottelua ja vanhimman pikkuveljen lauantaisten synttäreiden etukäteispikajuhlintaa ( kävin siis äidillä äkkiä syömässä ja kakkua maistelemassa). 

Olen muuten tässä viime päivien aikana onnistunut bongailemaan ( hassua miten paljon netistä voi löytää kaikkea kun lintsaa tenttilukemisesta...) niin paljon kivoja reseptejä ( eikö mustaherukka-suklaamoussekakku kuulostakin ihan mielettömältä?!), että etukäteisvaroitus kaikille vanhemmille ( ja niiden puolisoille), kavereille, sisaruksille ja tuntemattomille vastaantulijoille, saatte aika varmasti kohta kutsun tänne testailemaan mun kokkailuja ( ja meillä on synttäreiden jäljiltä hylly täynnä viinejäkin!)

Image and video hosting by TinyPic


Nyt meen katsoo Housea ja nakertaa omenaa. Huomasin eilen, että liikasyönnistä aiheutuva läskinaama on tehnyt comebackin ja suhteellisen mielellään haluaisin siitä eroon;)

Tunnisteet:

10 kommenttia:

Anonymous geeli kirjoitti...

Se on omalla tavallaan tyylikäs :)

8. lokakuuta 2009 klo 19.58  
Blogger Johanna kirjoitti...

Onko toi mustaherukka-suklaamoussekakku Glorian Ruoka&Viini:n resepti siitä Kakkugallerian kakusta? :) Se on mun lempi kakku :) Suosittelen vain kokemuksesta viisastuneena jäähdyttämään sen mustaherukkakiilteen hyvin huoneenlämpöiseksi ennenkuin sen kaataa moussen päälle ja mousse kannattaa olla hyvin jähmeetä myöskin siinä vaiheessa :)

8. lokakuuta 2009 klo 20.20  
Blogger MouMou kirjoitti...

Oi, mut saa ainakin kutsua!:)

8. lokakuuta 2009 klo 20.22  
Blogger Sara kirjoitti...

Mutkin voi kutsua maistelee tota kakkua :D Pidä joku bloggari-ilta mihin kutsut meidät kakku- ja viinimaistiaisiin (okei oon alaikänen, silti)! :D

Okei no mulla oli ihan asiaakin. Sähän vissiin käyt/oot ainakin käynyt salilla? Missä salilla oot käyny? Siis Espoossa, vai ootko käyny Helsingissä? :)

8. lokakuuta 2009 klo 21.12  
Blogger Sonja kirjoitti...

Mun mielestä tuo mekko on kyl kiva!

8. lokakuuta 2009 klo 21.28  
Blogger janmau kirjoitti...

"raskauttaan peittelevältä langenneelta naiselta.." haha :D Ehkä siitä tulee hitusen langenneen naisen vibat, mutta siinähän on muille mietittävää, että mitä siellä mekon alla oikein on! (tarkoitan nyt vaan sitä mahaa..) Kyselin aiemmin niistä ihanista villasukkakengistä, nyt näin niistä jo unta! Suomesta niitä kenkiä tuskin saa :(

9. lokakuuta 2009 klo 11.22  
Anonymous pliiiid kirjoitti...

itseasiassa mulla on tollanen samanlainen mekko, eli, siis leveä ja ilmava... laitan sen ehkä huomenna ;)

9. lokakuuta 2009 klo 15.23  
Blogger Jonna kirjoitti...

geeli: omalla tavallaan;D

Johanna: Löysin tän reseptin ihan joltain rändömiltä nettisivulta mutta taidankin etsiä myös tuon mainitsemasi!

Moumou: Tervetuloa heti kun olet näillä mailla:)

Sara: Käytän hyväkseni yliopistoliikuntaa eli en oikein osaa neuvoa salien kanssa. aikoinaan kävin elixialla mutta se on aika KALLIS !

Sonja: kiitos, tykkään jo itsekin:)

janmau: Hnnmm.. omat kengät on tosiaan ALDON viimevuotista mallistoa mutta huomasin, että UGG kauppaa aika samantyylisiä:)

pliiid: :)

9. lokakuuta 2009 klo 19.49  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Pitkä trenssi on maailman kätevien tollaisten liehuhelmamekkojen kanssa!

10. lokakuuta 2009 klo 17.07  
Blogger Jonna kirjoitti...

Tuuli: niin onkin mutta sain kotona jonkun pakkomielteen tohon bleiseriin:D

10. lokakuuta 2009 klo 19.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu