Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

palloja

sunnuntai 1. marraskuuta 2009

palloja


Image and video hosting by TinyPic

Voisin suurinpiirtein kirjoittaa&säveltää opperan noille uusille Your Facen nilkkureilleni. Ne vain ovat niin mukavat ja niin kätevät. Tänään aamulla oli ihan pakko jorailla hetken aikaa vaatekaapin edessä kun tajusin, että nyt mulla on vihdoin sellaiset kengät joihin ihana Asoksen pallomekkoni sopii. Onko mikään oikeasti ärsyttävämpää ( no okei, on varmaan monikin juttu mutta on tääkin.) kuin että omistaa tosi kivan mekon, mihin ei kuitenkaan löydy kaapista sopivia kenkiä?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nyt ei kyllä irtoa enempää juttua koska kähäräpää just valaisi, että ruoka on valmista. Ja no, ruoka on hyvää ja syöminen kivaa. Häivyn tästä siis lempipuuhani pariin. 

Kivaa sunnuntaita! ja mitä pidätte palloista?

ps. Ainiin. Piti vielä kertoa, että mellä oli tänään pieni episodi noiden uusien kenkien kanssa. Tunnollisesti suojasin ne nahansuoja-aineella mutta ikävä kyllä päädyin käyttämään väritöntä mönjää ( väritöntä my ass) ja kengät päätyivät harmahtavaksi vaaleilla viiruilla. Tajuttuani mokan käytin sitten tietenkin pitkän hetken itkun vääntämiseen ja seinien potkimiseen kunnes kähäräpää taivutteli mut lähtemään takaisin kauppaan näyttämään niitä. Siellä ( Aleksi 13) sain sitten ihan maailman parasta palvelua ja mun ääliöinnin tulokset peitettiin siististi mustalla kenkäplankilla:)

ps2. Muistatteko sen mun hennesin pipon pari postausta takaperin? No, kävin tänään ostamassa toisen samanlaisen. Pikkuveljellä oli niin kamala ikivanha pipo, että käytin isosiskon oikeuksia ja viskoin sen vanhan rätin roskiin ja annoin korvaukseksi omani tilalle;) Mut sit huomasin olevani itse ilman pipoa ja piti juosta kauppaan ostamaan uusi. Olisin siis ehkä voinut vain ostaa veikalle uuden enkä tuputtaa sille sitä mun vanhaa:D

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Menikö sulla noista kengistä ihan normaali koko? Jotenin vaikuttivat mielestäni hieman pieniltä, kun omaa kokoani äkkiä sovitin.

1. marraskuuta 2009 klo 20.02  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Juu kyllä meni:) Toisaalta mun jalka on noin 38,5 ja jouduin yleensä ottamaan kolmeysit ja ne kyllä sitten mahtuvat hyvin:)

1. marraskuuta 2009 klo 20.19  
Anonymous rinkku kirjoitti...

edellisen postauksen neulatakki, mistä? ihana<3

1. marraskuuta 2009 klo 21.31  
Blogger Jonna kirjoitti...

rinkku: se on vero modasta. otettu pari vuotta sitten:)

2. marraskuuta 2009 klo 9.56  
Blogger Ence kirjoitti...

Voi että, sulla on toi ihana mekko! Olin kesällä Duffyn keikalla ja sen taustalaulajilla oli kummallakin tuo mekko ja koko keikka menikin sitten niitä kuolatessa. Ihana!

2. marraskuuta 2009 klo 12.53  
Blogger Jonna kirjoitti...

Ence: mitä oikeesti?! vähän siistii, että mulla on noin kuuluisa mekko;D

2. marraskuuta 2009 klo 17.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu