Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ugg

maanantai 23. marraskuuta 2009

ugg

edit:// kiltit, vastailkaa sivupalkin kyselyyn kuvien näkyvyydestä:)

Image and video hosting by TinyPic

Kyllä. Haluan UGG:it. Tai, ainakin erityisen viluiset varpaani haluavat kyseiset lämmittimet ja koska olen varpaideni kanssa ihan hyvissä väleissä, olen päättynyt toteuttaa niiden toiveen.

Koska lompakkoni ei kuitenkaan ole valmis pulittamaan kengistä niistä Suomessa kiskottavia hintoja, olen delegoinut varsinaisen ostotapahtuman Nykissä ( kateus!) asuvalle kaverilleni, joka nyt toivottavasti tulee jouluna Suomeen ( muuten kengät joutuvat lämmittämään ajatuksellisesti sieltä tuhansien kilsojen päästä)

Tietty kenkien mallikaan ei ole vielä ihan selvä. Sen sentään olen saanut päätettyä, että väriksi tulee se hyperkäytännöllinen musta. Näiden kahden mallin välillä kuitenkin risteilen:

Image and video hosting by TinyPic1) Lyhyt perusmalli viehättä yksinkertaisuuden vuoksi. Tämän saisi helposti yhdistettyä jo olemassaoleviin takkeihin ja kengät, jotka voi vain vetää jalkaan enempää miettimättä ovat yleensä ne parhaat.
Image and video hosting by TinyPic

2) Oikeasti tykkään näistä enemmän mutta omistan jo yhdet neulepopot ja en ole ihan varma, onko uusien hankinta maailman fiksuin teko. Toisaalta ne vuosi sitten ostamani ALDO:t vetelevät jo aikalailla viimeisiään, enkä pysty kuvittelemaan elämää ilman niitä tai korvaajia.

Heittäkääpäs siis kehiin omat mielipiteenne, ykkönen vai kakkonen?

Image and video hosting by TinyPic

kuvat: http://www.uggaustralia.com

ps. tämän postauksen teko katsotaan finanssioikeuden tenttiin luvuksi, eli voin nyt mennä viettämään tunnin ruokista.

ps2. en sitten onnistunut saamaan lippuja the baseballsien maaliskuun keikalle ja kiroan jokaisen ylihintaisen huuto.net-kaupittelijan juuri sinne alimpaan helvettiin.

Tunnisteet:

30 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä ostaisin noi kakkoset. Oon katellut iteki niitä, mutta hinta menee valitettavasti pikkasen yli mun budjetin.

23. marraskuuta 2009 klo 10.53  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mulla on tavalliset ja sitten tuollaiset Cardyt, eikä viimeksi mainitut istu mun jalkoihin mitenkään päin... kannat nousee koko ajan minkä vuoksi kävely niillä on suunnilleen jotain löntystelyä. Tietty niiden pinta ei mene yhtä helposti pilalle, mutta sanoisin silti että ota ihan perinteiset :)

23. marraskuuta 2009 klo 10.57  
Blogger Riikka kirjoitti...

Kakkoset! Itse haluaisin sen tapaiset, mutta ei ole Suomessa näkynyt. Ja joo, sen tapaiset=feikit, ei ole varaa aitoihin :D

23. marraskuuta 2009 klo 11.07  
Blogger .Nekku. kirjoitti...

Mulla on nuo kakkoset ja ne on ihQt! Riikalle ^ tiedoksi, että niitä näyttää nykyään löytyvän ainakin Oulun Vimasta. En kyllä ehkä osaa auttaa valinnassa, koska kyllä nuo peruspopotkin on musta aika kivan näköiset.

23. marraskuuta 2009 klo 11.31  
Blogger .Nekku. kirjoitti...

Ai niin, ja ostin ne juurikin New Yorkista vuonna 2008 ja maksoin n. 90 euroa. Ovat kestäneet jatkuvassa käytössä tosi hyvin, ja ne voi jopa pestä villapesuohjelmalla koneessa (tosin napeista lähtee silloin väri, mutta väritin ne tussilla uuden veroisiksi :D).

23. marraskuuta 2009 klo 11.33  
Blogger Cloé kirjoitti...

Mä tilasin itse 80 eurolla whooga boots-merkkiset, ihan samanlaiset kuin uggit, samaa materiaaliakin mutta halvemmat. Ainoa ero on se että takana ei lue UGG (: Tosin olishan se kiv aj os olis myös tommoset joissa lukee UGG haha!

23. marraskuuta 2009 klo 11.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miulla on noi Cardyt mustana. Ostin ökykalliilla Suomesta ja kyllä vähän harmittaa. Ne ei oikeesti pysy jalassa. Otin kokoo pienemmät kun normaalisti ja silti lonksuu. Ja tota vartta tykkäisin pitää just tollei suorana kun kuvassa, mutta vasemman kengän varsi ei vaan suostu pysyyn niin. Liukuu koko ajan alas ruttuun. Oikee pysyy ihan ok. Mutta jos et siis tosi halvalla saa, niin en kyllä valitettavasti Cardyja suosittelis, niin ihanan näköset ja pehmoset kun ovatkin.

-Salla

23. marraskuuta 2009 klo 11.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa käydä katsomassa uggnext.com. Sieltä tilasin omat Cardyt, jotka maksoivat tullin kanssa n. 75 euroa. Ovat edelleen 50% alennuksessa. Omalla kohdalla homma toimi hyvin ja popot ovat parhain kokemus, joka on jaloilleni suotu :) Jos tuolta tilaa, täytyy pistää s-postia ensin heidän asiakaspalveluunsa. Neuvovat miten saat tilattua Suomeen, koska heidän lähetyslistaltaan ei kotomaatamme löydy.

23. marraskuuta 2009 klo 11.48  
Blogger Eeva kirjoitti...

Nuo kakkoset on kyl tosi kivat, itse kääntyisin niiden kannalle :)

23. marraskuuta 2009 klo 12.04  
Anonymous NINJA kirjoitti...

Ykköset, mutta ihan vaan sen takia etten ala itkemään kateudesta. 8<

23. marraskuuta 2009 klo 12.32  
Blogger eliiina kirjoitti...

Himoitsen nuita kakkosia ihan hirmuna, mutta ehkä kuitenkin kallistuisin normaaleiden puoleen.. Mullakin on muuten kamala pakkomielle Uggeista tällä hetkellä! Pakko saada!

23. marraskuuta 2009 klo 14.10  
Anonymous primrose kirjoitti...

Ota ne joista pidät enemmän. Simple as that. Muuten saattaa harmittaa aina kun vetää kengät jalkoihin, että ois pitäny ottaa ne toiset. Kakkoset on kovin söpöt.

23. marraskuuta 2009 klo 14.16  
Blogger Hippunen kirjoitti...

Ehdottomasti nuo kakkoset! Tahdon itsekin (olen neuleharrastaja/-friikki) :DD

23. marraskuuta 2009 klo 16.09  
Anonymous rinkku kirjoitti...

ite tilasin just ykkösen tyyliset tummanruskeat, Sellaset kun No fashion Victimsilläkin :) ihanan halvat.

23. marraskuuta 2009 klo 16.13  
Anonymous Jonna kirjoitti...

Mun tutulla on nuo kakkosvaihtoehdon kengät ja sanoi, että ne on tosi huonon malliset jalalle. Ykkösvaihtoehtoa siis kannatan :)

23. marraskuuta 2009 klo 16.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ykköset. :)

En saanu itekkää The Baseballsin keikalle lippuja, vaikka olin rekrytoinu perhettä soittamaan :D Täytyy kokeilla jos sais peruutuspaikkoja, i don't think so but i will try :)

23. marraskuuta 2009 klo 16.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt on vihdoin jätettävä sulle kommentti! Olen lukenut blogiasi kauan ja kommentoiminen on vaan aina jäänyt. Haluan kuitenkin kertoa, että tykkään hurjan paljon tavastasi kirjoittaa. Onnistut yhdistämään hauskuuden (oikeasti, se Emma-tuoleista kertova postaus oli loistava!), hömpän ja muodin varsin viihdyttäväksi kokonaisuudeksi. Teksteistäsi välittyy, että olet älykäs ja oikein symppiksen oloinen tyyppi.

Syy miksi kommentoin juuri tänään, on nuo kakkoskengät. Siitä saakka, kun postasit villasukkakengistäsi, olen haaveillut niistä ja käynyt niitä blogistasi ihailemassa. Pari viikkoa sitten päätin tehdä asian eteen jotain ja tilasin - kuinkas ollakaan - juuri nuo kakkoskengät, ja vieläpä samanvärisinä. Kannatan siis kakkosvaihtoehtoa, vaikkakin edelliseten kommentoijien tapaan minunkin on moitittava kenkiä kantojen nousemisen vuoksi. Mutta ei sen niin väliä, kengät ovat muuten ihanat!

Jatka samaan malliin! :)

-stella

23. marraskuuta 2009 klo 17.06  
Blogger fudge kirjoitti...

Olisi ihanaa saada aidot uggit, sillä nuo kaikki feikkiversiot tuntuu hajoavan käsiin yhden kävelykerran jälkeen :D ykköset ottaisin itse, semmoisia muutenkin haluisin :)

23. marraskuuta 2009 klo 17.08  
Blogger elina kirjoitti...

aikaisemmat kommentoijat valittelevat klonksumista, mutta kakkoset on kyllä PAAAALJON kivemmat ja söpömmät:)

23. marraskuuta 2009 klo 17.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Molemmat varmasti upeita, mutta omalla koneellani ei tinypicin kuvat näy :( näin on ollut monissa blogeissa ja joissain taas näkyy kunnolla. Mutta täällä kuvat eivät ole näkyneet pitkään aikaan...

23. marraskuuta 2009 klo 18.14  
Anonymous Lellu kirjoitti...

Missä The Baseballs ois esiintyny,millon ja mitä liput ois maksanu? Miksen mä oo tienny mitään. :/

23. marraskuuta 2009 klo 18.18  
Anonymous Ansku kirjoitti...

Mä ottaisin ykköset (:

Ja nou, seth rogenin näkönen kähäräpää ois niin sopinu sun viekkuun (: mutta niin eipä ollut tarkoitus silti väheksyä sun miehen ulkonäköä vaikkei sethiltä näyttänytkään :D

23. marraskuuta 2009 klo 19.07  
Anonymous Lina kirjoitti...

Ei muuta asiaa kuin että

KAKKOSET, KAKKOSET, KAKKOSET!!!

23. marraskuuta 2009 klo 19.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse ostin tänä syksynä New Yorkista juurikin nuo mustat neulepopot ja ovat olleet syksyn täydelliset lempparit! Omani ovat lasten mallistosta ja kokoa 35, Suomessa kokoni taas on normaalisti 37. Nämä lasten kengät ovat muuten samanlaiset, mutta varressa on yksi nappi vähemmän. Ne ovat TOSI söpöt! Ja plussaa oli, että ne maksoivat 20 dollaria vähemmän kuin tuo aikuisten malli :)

Kenkäni ovat olleet täydelliset, mutta haikailen itse myös noita perinteisiä UGGja. Ainoa ongelma noissa neulepopoissa on, että tuuli ja kylmä menevät niistä helpommin läpi ja jos todella haluat lämpimät kengät niin suosittelisin perinteistä mallia.

Molemmat ovat kyllä ihanat ja tiedän, valinta on vaikea!

23. marraskuuta 2009 klo 21.04  
Anonymous Jenni kirjoitti...

Ehdottomasti nuo jälkimmäiset! Aivan upeat. Varsinkin nuo napit ihastuttavat. Tuommoiset huolisin omaankin vaatekaappiini. Näyttävät ihanan kevyiltä, lämpöisiltä ja pehmeiltä. Uskon myös, että ne käyvät minkä tahansa vaatteen kanssa.

23. marraskuuta 2009 klo 21.04  
Anonymous Catbear kirjoitti...

Tilasin omat Cardyni Asokselta ja nyt ne ovat olleet luonani viikon <3 Valitsin harmaat koska ne olivat tarjouksessa, noin 110 euroa postikuluineen. Enkä edes ole havainnut mitään lonksumista! Aion kyllä hankkia nuo Classicitkin, Cardyt vaan olivat söpömmät niin menivät ykkösiksi.

23. marraskuuta 2009 klo 23.13  
Blogger suklaasydän kirjoitti...

Ykköset, ovat lämpimämmät kuin Cardyt. Ja jos on jo cardy-tyyppiset kengät niin mitä suotta samanlaisia hankkimaan.

24. marraskuuta 2009 klo 1.27  
Blogger Sirpa kirjoitti...

Kakkoset!

Hitsi, meinaan kai itsekkin pien hurahtaa kyseisiin tossuihin!

24. marraskuuta 2009 klo 9.45  
Blogger MistyMood kirjoitti...

Vaihtoehto kaksi on parempi=) noi ykköset on jotenkin vähän kömpelöt.
Kirosin muuten ihan samaa, en saanut lippuja Baseballsin keikalle ja kohtahan niitä on huuto.netissä kaupan vaikka kuinka JA ihan ylihintaan >=/

24. marraskuuta 2009 klo 13.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kakkoset! tosin olisin kyllä sitten vihreä kateudesta. ykköset on mun mielestä.. ei-niin-hienot (oon aina haukkumassa niitä), mut noi kakkoset on ihanat!

24. marraskuuta 2009 klo 18.33  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu