Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

30/11/09

tiistai 1. joulukuuta 2009

30/11/09
Tänään

1) En saanut taaskaan The Baseballsin keikalle lippuja! Siis voi jumalauta, olin siellä tiketin sivuilla 20 minuuttia aiemmin refreshailemassa ja minuuttia vaille koko sivu meni lukkoon ja sitten vain ilmoitettiin, että keikka on loppuunmyyty. Tää on niin epäreilua! Aamulla menikin sitten tunti itkeskellen ja seiniä potkien. ( te ylimääräisen lipuvan omaavat: tarjolla olisi sisäsiisti ja lavan eteen rynnivä jonna tarjolla seuralaiseksi;) )

2) Finanssioikeus. Oon aika varma, että viettäisin mieluummin päiväni siinä kiinalaisessa vesitippakidutuksesessa kuin noiden tenttikirjojen kanssa. Nukahdin lopulta sinne krjastoon ja heräsin siihen, että mun päässä soi niin kovaa Vili Vilperin tunnari;D 

  3) Ratikka myöhässä = hysteeristä juoksua juna-asemalla = törmääminen viattomaan ohikulkijaan ( anteeksi! ) = myöhästyminen molemmista kotijunista = pienehkö itkukohtaus asemalla ( en ole yleensä ihan näin dramaattinen mutta ai, kamala kun oli nälkä! )

4) Silmät ristissä saksan leffa-arvostelu. Odotan parhaillaan, että mut tullaan pidättämään saksan kielen törkeästi raiskauksesta. Huomenna joudun sitten raahautumaan sinne tunnille opettajan naurettavaksi. Tai no, ihan ok jos se nauraa. Kunhan vain ei yritä puhua mulle saksaa. 

5) Asostilaus. Ihan vain sen saksahelvetin korvaukseksi. Olen kyllä laittamassa vielä pientä tilausta MouMoun kanssa, joten aaah...uusia vaatteita! Mun vaatekaappi on jopa tyhjempi kuin mun katse/aivot siellä saksantunneilla. 

kuvat: rändömotoksia viikonlopulta

ps. kyllä mä leikkaan sen polkkatukan takaisin! kiitos edellisen postauksen kommenteista! :) 

8 kommenttia:

Anonymous jessi kirjoitti...

Täällä myös eräs erittäin tyytymätön tiketin käyttäjä! Jonotin ite 10min nettikauppaan ja kun 9.03 pääsin läpi, oli tavastia JÄLLEEN loppuunvarattu. Tässä on nyt joku juttu haudattuna.

Harmittaa myös ihan vietävästi, olin muutama viikko sitten Saksassa Baseballsien keikalla ja hullaannuin bändiin niin, että olisin ollut valmis menemään kaikille Suomen keikoille jos yhteenkään olisin saanut lippua....

1. joulukuuta 2009 klo 3.08  
Blogger Sirpa kirjoitti...

Tiketti toimii vähän miten toimii. :D Joskus pääsee ongelmitta varaamaan isoillekkin keikoille, joskus "palvelussa ruuhkaa" Oletko koskaan kokeillut Lippu.fi? (saakohan sieltä edes noita lippuja? :D)

1. joulukuuta 2009 klo 9.20  
Blogger JannaM kirjoitti...

Heh, sä olet niin hauska! =D

1. joulukuuta 2009 klo 10.30  
Anonymous Saana kirjoitti...

Oli pakko kommentoida ensimmäisen kerran. Oon lukenut sun blogia jo suunnilleen vuoden, mutta joskus viime keväänä en muutaman kuukauden ajan jaksanut seurata blogiasi kauhean tiiviisti. Yhtäkkiä koin kuitenkin jonkinlaisen valaistumisen ja blogisi on se jonka ensimmäisenä ryntään lukemaan. Juttusi uppoavat aivan 100-0. Haluaisin siis kiittää mahtavasta blogista ja kiinnostavista kirjoituksista. Vaikututat aidolta ja ihanalta ihmiseltä ja olet pelastanut niin monta masentavaa päivää juttujesi avulla!

1. joulukuuta 2009 klo 11.26  
Blogger Jonna kirjoitti...

jessi: äääh, mut sä oot nähnyt ne jo kerran! Mä en ole nähnyt ollenkaan:(

Sirpa: tyhmä tiketti:(

JannaM: hah, kiitos;D

Saana: oi, kiitos:)

1. joulukuuta 2009 klo 18.29  
Anonymous jessi kirjoitti...

Juu, mutta voin vakuuttaa että kun kerran näkee sen bändin, haluaa lisää!
Olivat kyllä mahtavia livenä, 2,5h hittibiisejä ja omia veisuja väliin :)

2. joulukuuta 2009 klo 1.01  
Blogger i'm lacking kirjoitti...

Oi Trivial Pursuit :D. Mä oon miettinyt jos ostais sen Pleikalle, tosin lautapelit on kyl paljon kivempiä. Monopolin ostin kyl Pleikalle ja tykkään lautapelinä paljon enemmän vaikka on se Pleikallakin ihan hauska.

2. joulukuuta 2009 klo 6.20  
Blogger Jonna kirjoitti...

jessi: äh, haluun!

i'm lacking: oih, trivial ja monopoly on ihan ylisuosikit!

2. joulukuuta 2009 klo 9.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu