Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

little christmas

lauantai 19. joulukuuta 2009

little christmas

Eilen vietettiin pikkujouluja koulukavereiden kesken ja hui, kun oli kivaa! Vaikka kuinka tasaisin väliajoin poden kamalaa opiskelupaikka-ahdistusta, niin olisi ihan kamalaa, jos en olisi ikinä näihin tyyppeihin törmännyt. Ja ilman oikista, näin ikävästi olisi saattanut hyvinkin käydä:)

Juhlat vietettiin vanhalla, hyväksi valitulla tavalla, eli allekirjoittanut vietti ihanan iltapäivän jauhojen, liivatteiden ja marengin keskellä ja tytöt ilmaantuivat illemmalla paikalle viinipullot kainalossa. Ohjelmassa oli myös joulun kunniaksi secret santa: istuttiin kaikki kahdeksan piirissä lattialla, vaihdettiin pakettaja kädestä käteen musiikin soidessa ja kun musa loppui, sai jokainen itselleen jääneen lahjan. ( koko homma hoitui tietty ihan järkyttävän kiljumisen ja naurun lisäsäestyksellä ) Omastani ilmaantui muumipiparkakkumuotti ja nimikkokarkkeja eli Marianneja ( olen saanut toisen nimeni kyseisten karkkien mukaan), eli onnistunut paketti:) ( ne Mariannet onkin sitten jo suurin osa oudosti kadonnut... kiellän ehdottomasti syyllisyyteni melkein puolen kilon ahmintaan;) ) Oma asu piti keksiä suurinpiirtein viidessä minuutissa koska noin kahtakymmentä minsaa ennen tyttöjä tuloa, hypin vielä ympäri kämppää pyyhkeessä, hiukset märkinä ja naama rasvassa. Siinä samalla yritin kattaa pöytää, pilkkoa salaattiaineksia ja luoda kivaa joulutunnelmaa. Onneksi ensimmäinen kaapista käteen osunut vaate oli Lontoosta ostettu ja syksyn aikana unohtunut mekko. Koska juhlat sijoittuivat kokonaan oman kodin 58 neliöön, ei kenkiä tai muita lisukkeita pahemmin tarvinnut miettiä. Pitsisukkikset jalkaan ja homma oli valmis:)
Onko kaikki pikkujoulut jo juhlittu?
 

7 kommenttia:

Blogger Pandora kirjoitti...

No tuliko edes nälkä... Sivuhuomautuksena sanottakoon, että söin tunti sitten kaksi hampurilaista ja suklaapusun. Mutta siis noi suklaaleivokset! Muuten en juuri perusta pikkujouluista, mutta tarjoilun takia =)

19. joulukuuta 2009 klo 18.15  
Anonymous Lina kirjoitti...

Täyden kympin asu! Toi väri pukee sua tosi kauniisti :)

19. joulukuuta 2009 klo 20.34  
Blogger cheri kirjoitti...

Moi moi, sait uuden lukijan =)! Ihanan näköisiä ruokia, enkä ole yhdissäkään pikkujouluissa käynyt. Vaikka mekko kyllä olisi, mutta en ole juhlijatyyppiä :D

19. joulukuuta 2009 klo 21.04  
Blogger Sirpa kirjoitti...

juhlittu on =) 400 euroa meni kuudelta hengeltä kiinalaiseen raflaan! :D

20. joulukuuta 2009 klo 10.04  
Anonymous Parsifal kirjoitti...

Nam nam.. :P

20. joulukuuta 2009 klo 11.33  
Blogger Sini kirjoitti...

On juhlittu oman työpaikan, poikakaverin työpaikan sekä opiskelukavereiden pikkujoulut, lisänä yhdet tuparit ja ystävän Suomeen palajaiset (juuri eilen). Nyt vois olla pari kuukautta baareilematta! :) Kiva asu, ja tukkas näyttää tosi kivalta tossa kuvassa jostain syystä :)

20. joulukuuta 2009 klo 14.55  
Blogger Jonna kirjoitti...

Pandora: :D

Lina: kiitos!

cheri: oi, kivaa:)

Sirpa: huh, 400! mitä te oikein söitte?!

Parsifal: :)

Sini: hah, mun mielestä tukka näytti myös tavallista kivemmalta, eli kiitos:) ja huh, sulla on ollut muutamat juhlat!

20. joulukuuta 2009 klo 19.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu