Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

stripes

perjantai 1. tammikuuta 2010

stripes

Vuosi vaihtui ja nyt pitäisi tarttua taas koulujuttuihin ja ruveta täyttelemään kaikkia niitä hienoja uudelle vuodelle tehtyjä lupauksia. Oma lupausrimpuni kuuluu: kuntoilu, opiskelu ja matkat. Haluan ruveta taas kuntoilemaan enemmän ja kadottaa pari senttiä ympäri kroppaa. Opiskella ahkerammin ja yrittää ihan tosissaan koota tuota tutkintoani kokoon. Ja haluan, että vuodsta 2010 tulee ihana matkailuvuosi, joka tulee viemään minut uusiin vielä tuntemattomiin paikkoihin. 

 

Oma vuosi ei vaihtunut mitenkään suuren juhlinnan merkeissä. Käytiin kähäräpään kanssa syömässä ja katsastamassa Avatar. Oli muuten yllättävän hyvä leffa. Olin vain vähän pettynyt tähän suuresti hehkutettuun 3D-juttuun. Okei, mulla oli ne tyylikkäät lasit päässä ja toisinaan se kuva tuntui vähän syvemmältä. Siinäkö se koko juttu olikin? Olin luullut, että tuntuisi kuin olisi suunnillen itse leffassa mukana. No, ehkä selviän tästä raastavasta pettymyksesta;) 


 

Nyt täytyisi sitten keksiä miten saada tuo pystyyn kuollut kuusi ulos tästä kämpästä. En tiedä missä vika kun puulla on ollut vettä, vedenottokanavat viillettiin auki, eikä mikään patteri ole suoraan sitä lämmittänyt mutta meidän kuusipuu on siinä jamassa, että jos sitä edes hipasee, puolet neulasista tipahtaa lattialle.  

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Blogger Sini kirjoitti...

Moni on hehkuttanut tuota 3d-juttua, mutta empä ole itse vielä sitäkään testannut, ehkä tänän vuonna sitten :D

1. tammikuuta 2010 klo 12.22  
Blogger Janita kirjoitti...

Ihana paljettijakku! Mäkin löysin koko syksyn kuolaamani Vilan mattapintaisen paljettitakin alennusmyynneistä. Siis ihan parasta löytää jotain himoitsemaansa aleista. Oon syksyn mittaan käynyt välillä vilkaisemassa Vilassa jakkujen koko- ja määrätilanteen ja koska niitä on aina ollut ihan reippaasti, niin uskalsin ottaa riskin aina ja venyttää vielä vähän hankintaa ja sit parasta oli, kun joulun alla jouluostoksilla ollessani löysin sen jakun alesta. Ihanaa!

1. tammikuuta 2010 klo 12.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo 3D-systeemi sai ainakin omat käämini palamaan Ice Age kolmosessa. Lasit kutittivat ihan älyttömästi, ja jossain vaiheessa ne lemppasinkin päästäni viereiselle istuimelle. Sitten olo alkoi tuntua ulkopuoliselta siinä rillipäiden meressä, joten puin lasit päähäni ja kärsin nahoissani elokuvan loppuun. Olihan se kärvisteltävä, kun on kokeilusta useampia euroja kuitenkin köyhtynyt....

1. tammikuuta 2010 klo 12.46  
Blogger Sirpa kirjoitti...

ihana asu!
Onneks mulla on tekokuusi :D

1. tammikuuta 2010 klo 14.40  
Blogger Jonna kirjoitti...

Sini: olihan se ihan hieno mutta luulin, että olisi vielä hienompi:)

Janita: onneksi olkoon mahtavasta alelöydöstä! löysin tämän omani vintageliikkeestä amsterdamista:)

Anonyymi: mulla ne lasit taas painoivat ikävästi ennen kuin niihin tottui:(

Sirpa: kiitos:) ja kuusi saatiin heitettyä pihalle. tosin se tiputti siinä touhussa kaikki neulasensa;D

1. tammikuuta 2010 klo 16.56  
Anonymous Rulgardiina kirjoitti...

Kovilla pakkasilla kuuset tiputtavat kuulemma herkemmin neulasensa sisälle tuotaessa ja kuuselle kannattaisi antaa lämmin suihku kylppärissä sisälle tuotaessa.

Niin ja päivän asu oli toimiva yhdistelmä, hohtoa ja rentoutta sopivassa suhteessa.

1. tammikuuta 2010 klo 23.29  
Blogger Jonna kirjoitti...

Rulgardiina: Oon myös kuullut ton pakkasjutun mutta eniten hämmentää ,että viime vuonna kävi sama juttu ja silloin ei ees ollut pakkasia !

2. tammikuuta 2010 klo 20.08  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu