Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kivojen uutisten päivä

maanantai 28. tammikuuta 2008

Kivojen uutisten päivä

Jih-haa! Tentti on nyt ohi! Eihän se varmastikaan läpi mennyt mutta samapa tuo. Uusinnat on keksitty ja nyt ei tarvitse kärsiä huonoa omaatuntoa siitä, että pitäisi lukea mutta kokee jopa vessanlattian pesun kiinnostavammaksi:)
Päivän kiva uutinen numero 1 on, että se typerä tentti on ohi mutta myös tänään ulkona tuoksunut kevät!
Kiva uutinen numero 2: H&M:n postimyyntipaketti tuli! Tilasin sieltä pari vaatekappaletta viikko takaperin ja pakotinpa vielä poikakaverinkin tilaamaan, että sain postikulut puoliksi:) Paketti siis tuli ja kerrankin ei ollut mitään valittamista. Hame ja paita istuivat kuin hansikas konsanaan ja peilin edessä tuli tanssahdeltua muutama tovi.
Kiva uutinen numero 3 oli työhaastattelukutsu. Siitä enemmän mikäli työpaikan saan:)

Tässä kuvaa uusista vaatekaapintäytteistäni:Nyt odottelenkin ihan kieli pitkällä sitä Asoksen pakettia. Mikäli se ehtisi käsiisi ennen lauantaita, saisin uudet tamineet päälle kavereiden 48 -vuotissynttäreille (siis 24+24)!

-Jonna:)

8 kommenttia:

Anonymous Shandi kirjoitti...

Ääh, taas mä tunnen itteni ulkopuoliseksi. Mä en ikinä löydä mitään tilattavaa Asokselta.

28. tammikuuta 2008 klo 22.36  
Blogger Jonna kirjoitti...

shandi: Et löydä tilattavaa?! Onnittele itseäsi, mulla on enemmänkin ongelmana se, että vvoisin tilata KAIKEN! jostain syystä vain rahavarat eivät ihan tähän veny:)

28. tammikuuta 2008 klo 22.51  
Blogger Dolce Vita kirjoitti...

Olen juuri tuota paitaa ja hametta ihastellut, ainakin paita voisi nyt päätyä ostoslistalle ;) Ja mitä tuohon Asokseen tulee, jostain syystä minäkään en tilaile sieltä... Kerran olen tilannut, mutta siitä on jo aikaa pari vuotta. Minua taitaa rajoittaa se, että omistan vain Visa Electronin, sillä ei taida voida tilata?

29. tammikuuta 2008 klo 9.13  
Blogger Jonna kirjoitti...

dolce vita: Sallan blogista taisin lukea, että electroniin tarvitsisi jonkin erityisen varmituksen. Minulla on onneksi (tai epäonneksi) poikaystävän visakortti käden ulottuvilla:) Takasin maksaminen vain on kovin tylsää:D

29. tammikuuta 2008 klo 10.52  
Blogger melina kirjoitti...

Tuo kukkapaita on ihana ja hyvin ajankohtainen, tänä kesänä tullaan näkemään paljon kukkia.

29. tammikuuta 2008 klo 19.49  
Blogger Jonna kirjoitti...

melina: kiitos!

29. tammikuuta 2008 klo 21.29  
Anonymous virta kirjoitti...

Innostuin vähän surffailemaan. Mutta asiaan joka liittyy liikuntaan ja elixiasta eroamiseen. Yliopistoliikunta. Euroopan huippuyliopisto tarjoaa aivan loistavia palveluja opiskelija rentuille, saleista ei ole puutetta ja jokaiselle löytyy jokin mielekäs liikuntamuoto. Kustantaa vain 68€ per vuosi ja sitten vielä ihmetellään että miksi valmistumiset venyvät... Voi kiesus kuullostan ihan puhelinmyyjältä.

29. tammikuuta 2008 klo 22.49  
Blogger Jonna kirjoitti...

virta: olen harkinnut tuota yliopistoliikuntaa paljonkin. ainoa mikä enää estää on ajatus hikoilemisesta ja treenaamisesta koulukaverieden keskellä:D Mutta taidan kyllä ottaa sen jäsenyyden ja päästä yli kammostani:)

30. tammikuuta 2008 klo 11.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu