Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Huonekaluparatiisi ja jääsadetta

lauantai 19. tammikuuta 2008

Huonekaluparatiisi ja jääsadetta

Hui, hui mikä päivä! Eilen illalla kohtuullisen myöhään sain mahti-idiksen, että heti lauantaiaamuna lähdemme poikaystäväni kanssa IKEAan ja ostamme kaiken mitä olemme aiemmin unohtaneet hankkia. Vänkäsin vielä, että syömme aamiaisen tuossa halpahuonekalujen paratiisissa mikä tarkoitti, että meidän pitäisi ehtiä sinne ennen yhtätoista. Ne teistä, jotka asuvat pääkaupunkiseudulla saattoivat huomata tänä aamuna ulkona myllyävän tuulen, jäisen vaakasuorassa iskevän sateen ja hyisen yleisilmeen. Te viisaina ihmisiä varmaan veditte peiton paremmin korville ja käänsitte selkänne tuulen mukana paukkuvalle ikkunalle. Ikävä kyllä minä en kuulu näihin viisaisiin ihmisiin, joten raahasin itseni ja poloisen poikakaverini ulkona vallitsevaan säähelvettiin. Matkantekohan olisi tietysti ollut aivan liian yksinkertaista yhdellä bussilla, joten valitsimme vaihtoehdon, jossa saimme hytistä liian monta minuuttia ulkona jonkin ihmeellisen pellon laidassa odottamassa vaihtobussia. Tämä hetki tuli ikuistettua myös valokuvaan:

Photobucket
(Kuvassa oleva sateenvarjo siirtyi tämän reissun myötä sateenvarjojen tuonpuoleiseen)

IKEAssa ehdimme nauttia edullsien 2 euron aamiaisen, josta ei ole mitään valittamista. Pitäisi itsekin jaksaa vääntää puuroa edes illoin tällöin. Se maistui huomattavasti paremmin kuin mitä lapsuuden aamuista muistin! Tähän saattoivat tosin vaikuttaa litimärät vaatteet ja järkyttävä nälkä.
Tässä minä innoissani puurolautaseni kanssa:

Photobucket
Hiukset märkinä, silmät puoliummessa = hyvin realistinen otos. oikeasti.

IKEAsta tarttui mukaan kaikkea mukavaa pikkukivaa ja uuta keittiönmattoakin katsastimme mutta koska kummallakaan meistä ei ollut aavistustakaan minkä kokoisen maton tarvitsisimme, jätimme hankinnan myöhemmäksi.

Photobucket

Päivän paras ostos maksoi ainoastaan 4,5 euroa mutta teki vallankumouksen kenkieni säilytyksessä. Aimmin kenkäni ovat sijainneet epämääräisissä kasoissa kaappien alahyllyillä, eteisen nurkassa ja kirjahyllyssä (!). Tästä päivästä lähtien kenkieni järjestys on lähes armeijamaisen järjestelmällinen: TADAA!

Photobucket

En vain saa tästä kyllikseni! Olen tänään käynyt kenkäkaapillani (mikä ihana sana!) lähemmäs kymmenen kertaa vain ihailemassa:)

Tässä asussa juoksentelin IKEAssa:

Photobucket

Paita - ZARA. Tähän käytin eilen lahjakorttini rippeet. Aivan ihanan kevyt päällä:)
Farkut - Vero Moda
Huomatkaa myös eripariset sukkani. Olen jo kauan sitten todennut, ttä on liian rasittavaa etsiä aamukiireessä sukalle paria, joten tämä on hyvin yleistä jalkapukeutumista minulta:)

Eilistä työn ja vain pikkuruisen shoppailun täyttämää päivääni ja tätä jääsadepäivää piristi kovasti Dolce Vitalta ja Sofiilta saamani "You make my day"-merkki:) Kiitän ja olen erittäin liikuttunut!

Photobucket

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Pistänpä siis kiitoksen kiertämään:) en laita tätä enää takaisin Dolcelle tai Sofiille, vaikka heidän bloginsa suosikkeihini kuuluvatkin, vaan kehun heitä tässä samalla: Tietäkääs siis, että bloginne piristävät päivääni. Aina!

Merkin lahjoitan: Tuulille, Tuhlaukselle, Sallalle ja Nelliinalle ainiin! ja tietty myös Ialle

-Jonna:)

hupsis! miksi kukaan ei sanonut, että kello on jo noin hurjasti! kohta pitäisi olla jo kavereiden kanssa drinkellä:)

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

Anonymous nelliina kirjoitti...

Kiitos :) sinä myös piristät blogillasi päivääni! Heh minä fiksuna (?) tamperelaisenakin käänsin kylkeä aamulla enkä lähtenyt räntäsateeseen rämpimään.. huhhhuh mikä keli ja on kuitenkin tammikuu :O

19. tammikuuta 2008 klo 23.08  
Blogger Dolce Vita kirjoitti...

Tuo kenkätelinesysteemi on hieno, minä en vain keksisi sille mitään paikkaa... Ärsyttää, kun kengät lojuvat kaikista järjestelyistäni huolimatta siellä sun täällä.

Ja kiitos kauniista sanoistasi :)

20. tammikuuta 2008 klo 9.45  
Anonymous MouMou kirjoitti...

Juuri tuota hyllyä olen lähdössä hakemaan!:O Jos se tuottaa sinulle noin suurta iloa, pitää toivoa, että se tuottaa sitä myös minulle:)

20. tammikuuta 2008 klo 12.06  
Blogger Ranna kirjoitti...

Okei.
Nyt on ihan pakko päästä ikeaan ja hommata pari tuollaista kenkäsysteemiä!
Tuo vaikuttaa ehkäpä parhaalta keksinnöltä ikinä. :)

20. tammikuuta 2008 klo 16.17  
Blogger Tuuli kirjoitti...

hoooohhhohhoo, toi kuva on mahtava, oot ihan elementissäsi! Kiitos kukasta! Täytyy hankkia tollainen kenkähylly, aivan mahtava!

20. tammikuuta 2008 klo 16.30  
Blogger Jonna kirjoitti...

nelliina: Kyljen kääntäminen oli varmasti mitä fiksuin teko:)

dolce vita: Itsekin jouduin uhraamaan kenkäsysteemisille yhden kokonaisen vaatetangon. Nyt sitten vaatteeni ovat ahtaasti tungettuina yhdelle tangolle. Kaikkea ei vain voi saada:)

moumou: Varmasi tuottaa! Onnea hyllynostamiselle:)

ranna: Se todellakin on käytännöllisin keksintö ikinä!

tuuli: Tarkoitat varmaan väsymyksestä turvonnutta naamaa ja sekaisin olevia hiuksia tuola elementissäni;)

20. tammikuuta 2008 klo 19.28  
Blogger Saga kirjoitti...

hih, söpöt nuo eriparisukat :)

mä oon muuten todennut, että vaikka olisi kuinka iso kämppä ja hurjasti kaappitilaa, eivät kengät ja vaatteet silti koskaan mahdu mihinkään. kai se on joku karman laki.

21. tammikuuta 2008 klo 0.13  
Blogger Jonna kirjoitti...

saga: :) Se on kyllä totta, että aina on liian vähän tilaa! Laskeskelin, että seuraavan kenkäostoksen jälkeen olen taas liian vähissä tiloissa niiden säilytyksn kanssa:D

21. tammikuuta 2008 klo 10.39  
Anonymous Katri kirjoitti...

Hei, minäkin olin lauantaina ikeassa! Oli kyllä huonoin mahdollinen päivä lähteä pääkaupunkiseudulle tai ylipäänsä ulos ollenkaan. Ostin muuten samanlaiset kenkätelinesysteemit. Ehkä paras keksintö ikinä!

21. tammikuuta 2008 klo 15.21  
Blogger Jonna kirjoitti...

katri: Hih, saatettiin siis ohittaa toisemme kenkäpussihyllyllä:)Oli kyllä aivan järkky ilma! ikinä enää en lähde tuollaisella seikkailemeen yhtään mihinkään!

21. tammikuuta 2008 klo 23.01  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu