Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Palloilua

maanantai 4. helmikuuta 2008

Palloilua



Olin tänään ensimmäistä kertaa Fitball-tunnilla ja ja ai,ai nyt on reidet ihan sökönä. Oli muuten yllättävän haastavaa pysytellä tunnin verran sen jumppapallon päällä ja nostella jalkoja/painoja/lantiota yms. Loppua kohden tunsin päässeeni edes jotenkin jyvälle enkä edes tipahtanut kertaakaan pallon päältä! (jos joku oli sattumoisin samalla tunnilla, pliis! älä masenna minua kertomalla, että olin koko joukon tukahdettujen naurujen ja saunan jälkipelien avoimen pilkkaamisen kohde).

Mutta nyt aiheeseen:) Valaisin teille aiemmin rakkauttani trensseihin. Nyt ajattelin jatkaa omistaa tämän postauksen palloille, joiden mukaan nimesin bloginikin:)

Tunnen siis vastustamatonta vetoa pallokuvioisiin vaatteisiin, huiveihin, kenkiin yms. En aivan tarkkaan osaa sanoa milloin intoiluni alkoi mutta ensimmäisen kerran totesin sen olemassaolon viime keväänä Pariisin shoppailutaivaassa. Liekö kyseessaä jokin nostalgiajuttu. Pallothan ovat hyvin yleisiä lasten vaatetuksessa. Eilen teinkin tutkimusretken vaatekaappini syvimpiin nurkkiin ja pakotin erittäin vastentahtoisen poikaystäväni kuvaamaan minut kaikissa omistamissani palloissa.

Tässä kaksi mieluisinta pallovaatettani. Harmaa muhkea hame on viime kesän alennusmyyntilöytö Sepäästä. Oli alkujaan vaalean persikan värinen mutta värjäsin koko komeuden harmaaksi viime syksynä koska siten sain sen istumaan paremmin halloween noidanasuuni:) Tämä kyseinen hamonen on myös eritäin vahvoilla kun mietin, mitä laitan päälleni mennessäni katsomaan Sinkkuelämää-leffan. (Myönnän. Olen aivan toivoton fani, enkä vieläkään täysin selvinnyt sarjan lopettamisesta)
Mustavalkoinen mekko on yksi parhaista löydöistäni. Mekkoihanuus maksoi pariisilaisella torilla vaivaiset 20 euroa ja oli viime kesän vakio kaikissa hienommissa juhlissa. Tässä mekossa nappasin myös ystäväni häissä morsiuskimpun. (Vain lievää väkivaltaa käyttäen.)



Huvit: Kolmessa huivissani toistuu palloteema ja ne päätyvätkin kaulaan lähes jokaisena kevätpäivänä. Nämä on kaikki ongittu jostain ALE-koreista ja näin ollen täyttäneet hyvin parin euron hintansa:)



Aaaah! Tämä on lempipaitani ylitse muiden! Kiitos ZARA, että suunnittelit, ompelutit ja lopulta myit sen minulle! Asuessani vielä kämppiksen kanssa, käytimme tätä toppia vuoropäivin:D



Seuraava hamonen puolestaan pelasti InterRail-pukeutumiseni. Vaatteita sai ottaa mukaan niin pirun vähän, että meinasin purskahtaa itkuun. Tämä hame oli kuitenkin oiva valinta koska se tarkoitti, että en joutunut vaeltamaan kaikkialla hikisissä reilihousuissani:) Olin hikinen mutta sentään minä!



Omistan tietty myös pallokengät. Nämä ovat löytö siltä samaiselta pariisilaistorilta:)



+ muutama vaate, joita olen jo aiemmin esitellyt mutta myös nämä noudattavat rakasta pallolinjaani.



Lopuksi vielä tyylin huipentuma! Epileptikot, älkää katsoko seuraavaa kuvaa:D



Oho! Unohdin muuten kuvauttaa sateenvarjoni. Palloja siinäkin:)

-Jonna

ps. jos satut omistamaan Soaked in Luxuryn sinivalkopallollisen trenssitakin koossa M, ota yhteyttä. Olisin kiinnostunut hieromaan kauppoja:)

ps2. hih, huomasin juuri, että myös kylpytakissani ja olohousuissani on palloja:D

12 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Tuo kulta-ruskea-beige hame on <3<3<3<3!!:D Tykkään myös vihreästä topista:)

4. helmikuuta 2008 klo 20.44  
Blogger Tuuli kirjoitti...

i loooooooooooooove that black skirt

4. helmikuuta 2008 klo 23.27  
Blogger Styledrop kirjoitti...

onpas paljon pilkkuja. Itse pidän tuosta ruskeasta olkaimettomasta Zaran mekosta ihan mielettömästi!

5. helmikuuta 2008 klo 0.58  
Blogger Jenni kirjoitti...

Oi oi oi! Minä jaan tämän palloihin kohdistuvan intohimon kanssasi aivan täysin. :D Joudun ehkä tekemään joku päivä samantyylisen postauksen, jotta pääsen esittelemään omat palloni. Hupaisinta on sinänsä, että pallo-innostukseni ulottuu peräti 20 vuoden taakse, jolloin omistin muun muassa pallokuvioiset bikinit (KYLLÄ, Jenni 3 tai 4v. :D) sekä pallokuvioisen college-asun. :D

5. helmikuuta 2008 klo 9.20  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: Kiitos! olen itsekin ihan villinä tuohon hameeseen:)

tuuli: Ajattelin raahata sen pariisiin sun ihasteltavaksi:)

styledrop: Mekko taitaa kyllä olla yksi parhaimmista alelöydöistäni!

jenni: Oi, kyllä! Tee oma pallopostaus! ja olen hiukkasen kateellinen, että omalla pallofanituksellasi on noinkin pitkä historia:)

5. helmikuuta 2008 klo 10.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja kuvia, kyllä sai hymyn huulille :D Mistä tuo kulta-beige-mekko on? aivan ihana!!

5. helmikuuta 2008 klo 14.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heh, vaikka en epileptikoksi itseäni tunnista niin kieltämättä silmiä hieman särki tuon viimeisen kuvan kohdalla. :D

Tuo musta-valkopilkullinen mekko on aivan superihana ja pidän muutenkin tyylistäsi. :)

Itseltäni löytyy yksi musta-valkopilkullinen laukku ja juuri ostamani huivi + valko-mustapallollinen mekko jonka ostin viime kesänä ystäväni häitä varten. Pilkullinen sateenvarjo olisi kyllä vielä aivan ehdoton!

5. helmikuuta 2008 klo 14.20  
Blogger Peippo kirjoitti...

Itsekin olen hurahtanut palloihin. :) Tuo mustavalkoinen mekko on aivan liian ihanan näköinen!

5. helmikuuta 2008 klo 18.52  
Blogger Jonna kirjoitti...

calin: Se on ZARAn viime syksyn mallistoa:) Alennuksessa 39,90!

nouvelle vague: kiitos! ja pilkullinen sateenvarjo kyllä valaisee harmaata sadepäivää (ainakin pikkaisen...)

peippo: kiitos!

5. helmikuuta 2008 klo 20.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

uuu aaa palloja, pilkkuja <3<3 multakin löytyy vastava kasa tuota sarjaa olevia vaatteita/kenkiä ;) Ei niihin vaan voi kyllästyä. yhtäkään pallovaatetta en ole laittanut kirpparille, ne on niin kestosuosikkeja! Tykkään niin paljon tästä sun humoristisesta kirjotustyylistä/kuvista ettet usko :D ihana piristys blogimaailmassa!

6. helmikuuta 2008 klo 9.28  
Blogger muotiagentti kirjoitti...

Ihanaihana humoristinen postaus, joka sai minut pallonrakastajan hyvälle tuulelle. Onpas sinulla pilkkua ja palloa, minä olen ihan amatööri näissä pallohommeleissa.

6. helmikuuta 2008 klo 14.56  
Blogger Jonna kirjoitti...

nelliina: voisitkin esitellä joskus kaikki pallosi:) ja kiitos kivoista sanoistasi, olen tyytyväisyydestä kierroksella:)

muotiagentti: kiitos! ja vielä lisää pilkkuja olen bongannut kaapistani:)

6. helmikuuta 2008 klo 21.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu