Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Presenting: Pekka Puupään tytär

sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Presenting: Pekka Puupään tytär
En ole koskaan pitänyt itseäni erityisesti "hattuihmisenä". Tietty olen talvisin vetänyt päähäni ties minkänlaisia myssyjä ja aikoinaan kultaisella 90-luvulla myös minun päässäni roikkui sellainen karsea "antennipipo". En kuitenkaan ole koskaan pitänyt hattuja paukkuvien pakkasten tyai myöhemmin nolostuttavien muoti-ilmiöiden ulkopuolella. Olinkin siis varsin yllättynyt kun vierailu Fidaan aiheutti harmaanturkoosin huopahatun ilmaantumisen eteisen hyllykölle. Vieläkään en oikein tiedä, miten tätä outoa hankintaani tulen käyttämään mutta joku ihmeellinen tunne sanoo, että meistä tulee vielä läheiset ystävät. Huolimatta surullisen selvästä mielikuvasta Pekka Puupäähän, olen lapsellisen innostunut uudesta löydöstäni:)

Kuvat puhukoot puolestaan...pekka&pätkä kuva: http://www.yle.fi/multifoorumi/kuvat/ah/020225_01_1040802A.jpg

Mikä on oma suhtautumisesi hattuihin?

-Jonna

Tunnisteet:

10 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Omistan muutaman lätsän, mutta en saa aikaiseksi käyttää niitä. Hatut ovat tyylikkäitä asusteita. Mutta joo, onhan niitä kamaluuksiakin nähty!:D

17. helmikuuta 2008 klo 16.00  
Anonymous Sanna kirjoitti...

Ihanan värinen tuo huopahattusi! Pidän päähineistä valtavasti. Varastoista löytyy kasa baskereita ja itsetehtyjä pipoviritelmiä. Noin kuukausi takaperin löysin itselleni Pelastusarmeijan kirpparilta harmaan 20-luvun tyylisen kellohatun joka sopii täydellisesti harmaisiin vintage-avokkaisiini. Tulisipa jo kevät!

17. helmikuuta 2008 klo 17.40  
Blogger Tuuli kirjoitti...

cutecutecutecutecute! Oot niin söpö ton hatun kanssa. Ja mun suhde hattuihin: käytän pipoja talvella ja joskus myös muulloinkin, etenkin jos on bad hair day. Hiphop-päivinäni käytin sellaisia rap-lippiksiä ja hattuja ja ah, muistathan jonnaseni valkoisen lippani... HAHAAA, sulla oli sellainen pinkki, älä yritä väittää, ettet ole käyttänyt päähineitä. Oih, mulla on vieläkin sellainen ruskea rap-lippis olemassa... oijjoi... Noloa.

17. helmikuuta 2008 klo 18.43  
Anonymous shandi kirjoitti...

Oi, hattu on aivan ihana! Itse pidän hatuista, käytän niitä valitettavan harvoin.

17. helmikuuta 2008 klo 22.46  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: minullakin on nyt vähän vaikeuksia yhdistellä tuota lätsääni muihin vaatteisiin:) Ja totta, joitakin ihan kamaluuksiakin on kylä tullut hatuissa nähtyä.

sanna: kiitos! harmaa hattusi kuulostaa ihan mielettömän suloiselta:)

tuuli: okei, nojoo se pinkki lippa.. Mutta Tuuli oikeasti, se oli niin kamala, että ei sitä edes lasketa. Ja mä käytin sitä vain piilottamaan mun viläkin kamalemmat kasvot sinä keväänä:D

shandi: Kiitos:) Suomessa hattuja ei oikein käytetä kylmien aikojen ulkopuolella ja se on kyllä kovin sääli:)

18. helmikuuta 2008 klo 17.56  
Blogger Vilma kirjoitti...

En käytä hirveästi hattuja, ne eivät jotenkin vaan sovi minulle, mutta toi sun hattusihan näyttää hyvältä! Muuten, oletko piirtänyt nuo bannerin kuvat itse? Jos olet, niin oletko vähän hyvä!!

18. helmikuuta 2008 klo 19.08  
Blogger Jonna kirjoitti...

vilma: kiitos hattukehusta! ja ikävä kyllä en ole piirtänyt bannerikuvia itse (kumpa olisinkin...!) Osoite sivulle, josta kuvat on napsittu löytyy ihan sivun alareunasta kävijälaskurin luota:)

18. helmikuuta 2008 klo 19.17  
Anonymous Tuhlaus kirjoitti...

mä olen ihan koukussa kaiken maailman hattuihin ja huiveihin. Ne pelastavat kiireiset aamut ja kamalat tukkapäivät. Tämän hetken suosikkini on musta paljettibaskerini.

Vuosi sitten käsi huonosti silloiselle hattukokoelmalleni, kun varastostamme varastettiin yksi lipasto, jonka sisässä oli kaikki talvihattuni, joita olin keräillyt lukioajoista lähtien. Tänä talvena olen sitten koittanut keräillä uusia yksilöitä päätäni peittämään.

18. helmikuuta 2008 klo 21.02  
Blogger into the blue kirjoitti...

hatut on ihania, mutta mun päässä ne tuppaa näyttämään hassumpaakin hassummilta :D
hysssss ei paljastuksia, multakin löytyy englanninkielinen versio siitä, mut en jaksanut sitten keskittyä sen lukemiseen.. odottelen suomenkielistä ;)

19. helmikuuta 2008 klo 18.43  
Blogger Jonna kirjoitti...

tuhlaus: varastettiin?! tuo on kyllä äärettömän julma tapa menettää kaikki päähineet:( olen kyllä joitakin hattujasi kuolaillut näppäimet vetisinä. Inspiroit minua suuresti kengissä ja hatuissa:)

into the blue: Lupaan olla paljastamatta mitään ja olen kovin kateellinen, että sinulla on kirja vielä lukematta:)

19. helmikuuta 2008 klo 20.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu