Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Shortsit!

torstai 19. kesäkuuta 2008

Shortsit!

Työpäivän viimeiset tunnit eivät vain millään meinanneet loppua tänään! Suurin osa toimistosta oli painunut jo juhannuksen viettoon ja vain pieni keskustyttö valvoi uskollisesti puhelimen äärellä (soi kaksi kertaa. väärä numero). Okei, no oli siellä pari tyyppiä minun lisäkseni mutta aika yksinäiseltä tuntui:) Hörpin kuoharia (erään työntekijän synttärit, niin tarjolla oli kuoharia ja mansikoita), mietiskelin Tallinnaan lähteviä vaatteita ja sain palkkaa. Sinänsä siis kuitenkin ihan hyvä diili;)

Vapauduttuani vihdoinkin luurin ääreltä läksin keskustaan katsastamaan alennuksia. Ajatuksista päällimmäisenä oli hankkia sellaiset kivat, korkeavyötäröiset farkkushortsit. Tarkistin KappAhlin, Vero Modan, Hennesin, Vilan ja arvatkaas mistä ne shortsit löytyivät? Lindexistä tietenkin. En oikeasti voisi enää elää ilman sitä kauppaa. Shortsit menivät päälle, olivat söpöt ja maksoivat 12,45 euroa. Voiko sitä ihminen enää enempää vaatia?

Pakotin äsken poikakaverin iltakävelylle (kesti noin kymmenen minuuttia koska eräällä kikkarapäällä oli muka kylmä = jalkapallopeli oli alkamassa) ja kuvautin samalla uudet shortsikultani:) Hiukkasen muuten hirvittää olla shortseissa monen vuoden tauon jälkeen. Reidet iik! Valkoiset jalat iik!
Huomenna onkin sitten herätys jo kuuden aikaan ja kahdeksalta lähtee paatti Tallinnaan:)
Sunnntaina nähdään!

-Jonna

Tunnisteet:

11 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Hyvää matkaa!<3 Kyllä noilla reisillä kuule kehtaa sortseja pitää.:)

19. kesäkuuta 2008 klo 21.57  
Blogger christina kirjoitti...

Ihastelin noita samaisia shortseja jonkin aikaa sitten Lindexissä, mutta jäljellä oli vain liian suuria hajakokoja. :<

Mutta siis. Shortsit ovat ihanat (yritän hillitä kateellisia ajatusryöppyjäni parhaillaan) ja näyttävät päälläsi todella hyvältä! :)

Hyvää matkaa!

19. kesäkuuta 2008 klo 22.22  
Blogger Nana kirjoitti...

Heei, minäkin lähden huomenna kahdeksalta aamulla kohti Tallinnaa:D

19. kesäkuuta 2008 klo 23.36  
Blogger Lotte K kirjoitti...

Mahtavat shortsit! :D

20. kesäkuuta 2008 klo 13.20  
OpenID pinja2 kirjoitti...

Oon katsonut noita shorteseja Lindexillä. Olisin varmaan ostanutkin ne täysihintaisenakin, jos olisin löytänyt silloin, kun Lindexillä kävin omaa kokoani (tietenkin sillä varauksella, että shotrsit olisivat olleet sopivat).

20. kesäkuuta 2008 klo 14.43  
Anonymous Kit kirjoitti...

Olen itse täysin hurahtanut shortseihin, vaikken ennen olisi mistään hinnasta laittanut Himoan joka kaupasta aina shortseja vaikka olmistan jo kolmet : D
Lisäksi olen todella vaaleaihoinen, joten reisistäni (ihan niinkuin kaikista muistakin paikoistani) nä'kyvät verisuonet, jee.
Ja kuten trendi kauniisti luonnehti 'Vaalea iho, punertava tukka, pisamia: et rusketu,palat helposti.' Eli varmasti ymmärtää etten jaksa ottaa jaloilleni (tai muutenkaan aurinkoa. Olen tuon ilmiön todennut jo liian monena kesänä.
Mutta uskotaan muotilehtiä, että tänäkesänä (niinkuin tuntuu että kaikkina muinakin muka) vaalea iho on muotia ;)

20. kesäkuuta 2008 klo 14.46  
Blogger Sara kirjoitti...

Oi kivat ja halvat shorsit! Nyt alkoikin kiinnostaa. ;)
Olet muuten todella kaunis, kun vedät hiukset pois kasvoilta. :)

20. kesäkuuta 2008 klo 15.58  
Blogger Kasix kirjoitti...

OH I LOVE IT :D

20. kesäkuuta 2008 klo 16.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nude legs in the cold, cold Finland???? you're brave...

21. kesäkuuta 2008 klo 8.57  
Blogger Marika kirjoitti...

Hyvää matkaa! Todella nätit shortsit. :) Itsellä yhä edelleenkin hakusessa ne täydelliset farkkushortsit, mutta ehkä minäkin löydän omani ennen kesän loppua.

21. kesäkuuta 2008 klo 17.39  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Tosi kivat shortsit. Meinasin eka tehdä sulle jonkun jäynäpilan ja laittaa läppää reisistä, mutta ajattelin, että saatat ottaa tosissasi. Vaan eipä ole tipu hyvä sinun koivissasi mitään vikaa, näyttää tosi hyviltä sun päälläsi nuo pöksyt! Ihan aikuisten oikeasti! (ja hei, oliko ne 38 ellos mekot sikaison näköisiä? äiti tulee 9.7. jos sen mukaan saisi? Pyydän sitä ottamaan suhun yhteyttä...)

22. kesäkuuta 2008 klo 0.19  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu