Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hitit & Hudit

keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Hitit & Hudit

Päätinpäs nyt minäkin olla rehellinen viimeisten kuukausien aika tehtyjen ostosten onnistuneisuusasteesta:) Tämä oli ihan järkyttävän hankala haaste, joten päädyin tekemään lajittelun pitkältä käyttökertojen ja vaatteen monikäyttöisyyden perusteella:)

HUTI!1) Vilasta joululoman kunniaksi ostettu alennusmekko. Pidän mekon pelkistetystä mallista ja tavallaan väristäkin mutta ääh, tämä ei vain istu päälleni lainkaan. Yhdistely-yritykset ovat toistaiseksi tuoneet tuskanhien ja väkisin olen tämän vetänyt päälleni kerran. Ei toimi.


2) Espritin pilkkumekko. Tämä on mielestäni älyttömän ihana lehmänlypsäjäviboista huolimatta. Kuitenkin aina kun vedän tämän päälle, päädyn vetämään vatsaa hulluna sisään ja vilkuilemaan vainoharhaisena jokaiseen vastaantulevaan peiliin. Eiköhän tämä jo ihan kuosinsakin vuoksi jää vaatekaapin perukoille odottelemaan parempia hetkiä:)

3) Liian matala vyötärö ja liian pitkät lahkeet. Siinä syyt miksi nämä kiurpparilta ostetut Zaran housut eivät ole eksyneet päälleni kertaakaan. Okei, oikeastaan ainoa syy on tuo liian matala vyötärö. Olen lellitellyt itseäni korkeilla vyötäröillä niin kauan, että tuo matala malli ei vain enää iske.

4) Kirpparilta mukaan hamstrattu Mexxin neule, jota en vain osaa käyttää. Tykkään kovasti väristä ja mallistakin mutta en vain osaa pukea tätä päälleni. Viimeistään ovella vaihdan aina johonkin muuhun.

5) Äh. En millään haluaisi myöntää tätä H&M:n smokkijakkua hudiksi mutta totuus on, että en ole käyttänyt sitä vielä kertaakaan, vaikka ostohetkestä on jo useampi kuukausi. Jotenkin jakku tuntuu päällä äärimmäisen epäistuvalta. Tämän kanssa aion kuitenkin vielä yrittää. Se näyttää kuitenkin aika kivalta tuossa kuvassa:)


HITTI!

1) Asoksen nahkahame! Tämä hame on ehdottomasti yksi kaappini kirkkaimmista timanteista:)
Myös kuvan punaiset kengät ovat yhdet onnistuneimmista ostoksista tänä vuonna. Ihanat.

2) Näiden Pariisista ostettujen kaunokaisten vuoksi tuleva syksy tuntuu kovin houkuttelevalta. Nämä olivat täydellinen hitti siitä hetkestä lähtien kun bongasin ne kenkäpuodin 19 euroa-pöydältä. Yhteinen matkamme jatkunee vielä pitkään:)3) Kaapistani löytyy sama Lindexin hamonen mustana ja pinkkinä. Saisin vaikka romaanin aikaiseksi, jos todella ryhtyisin hehkuttamaan näiden hameiden ihanaa mallia ja monikäyttöisyyttä:)

4) Sijalle neljä nousee ehkä hiukan yllättäen se itse "tuunailemani" mekko. Rehellisesti sanottuna olen niin innostunut tuosta tekeleestä, että tekisi mieli kiskoa se päälle lähes päivittäin:)

5) Tämä viimeinen oli älyttömän hankala valita, koska hittejä tuntuu olevan niin järjettömän paljon. Lätkäistään nyt kuitenkin tämä Lindexin harmaa hamonen, koska se on ollut kyllä todela ahkerassa käytössä:)

Plussana vielä...


Rakkaat Bullboxerin saappaani. Tämä suhde on tehty kestämään:)

Siinäpäs ne nyt olivat. Oli aika kiva huomata, että hittejä olisi löytynyt vaikka millä mitalla mutta huteja piti oikein metsästää. Ehkäpä olen oppinut jotain:)

Oletko jo tutkinut oman kaappisi hitit ja hudit?

Jonna:)

10 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jonnajonnajonna!!! Nuo neljä ensimmäistä "hutiasi"han olivat aivan mahdottoman upeita HELMIÄ!!! :)) <3 Siis tosi nättejä. Menivät monien hittiesikin ohi ;) Mekot etenkin olivat mahtavia ja istuivat sinulle ihan perfecto. Oletko kenties myymässä niitä ... ;)?

16. heinäkuuta 2008 klo 13.32  
Blogger Jonna kirjoitti...

aha, kiitos:) Tykkään kyllä kovasti noista mekoista mutta kun en vain osaa käyttää niitä. Tuolle beigelle aion tosin antaa syksyllä uuden tilausuuden:) Ehkäpä sitten postaan: hudista hitiksi:)

Tuo pallomekko taas saa minut tuntemaan itseni pallomahaiseksi:D

housut ja neule - äääh, ei toimi, ei:)

16. heinäkuuta 2008 klo 13.41  
Blogger Miu kirjoitti...

Tuo huti numero 1 (se vilan mekko) on ihana, tyylikäs, upea! Se sopii paremmin kategoriaan hitti kuin huti!

16. heinäkuuta 2008 klo 13.52  
Anonymous Miia kirjoitti...

Nuo kaikki vaatteet ym sopii sulle tosi hyvin, paitsi (nuo) housut ei jotenki toimi... (mun mielestä!)
Äh, mun vaatekaappissa on varmaan kymmeniä huteja, just meni jätesäkillinen vaatteita roskiin ja seitsemän kassia kirpparille... Ja siltikin vaatekomero on ihan täynnä. Ja joka päivä kuiteskin samat vaatteet :)

16. heinäkuuta 2008 klo 14.09  
Blogger Tessa kirjoitti...

Minä taas olen sitä mieltä että tuo Vilan mekko ja nuo Zaran housut näyttävät tosi hyviltä :).

Ja kyllä, tuo Lindexin hame joita sinulla on kaksi on aivan mahtava... Itsekin menin hankkimaan sellaisen pinkkinä heti kun blogissasi näin (kiitos inspiraatiosta, harmittaa kun tuo harmaa hame jäi noutamatta...), ja eilen kävin hakemassa saman hamosen -50 % alesta vielä violettinakin :).

16. heinäkuuta 2008 klo 15.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Harmi kun ei näy koneellani kaikki kuvat :(

16. heinäkuuta 2008 klo 15.18  
Blogger MouMou kirjoitti...

MITÄ?!:O Mustat hutihousut ovat ihanat päälläsi!<3

16. heinäkuuta 2008 klo 19.08  
Blogger Mirka kirjoitti...

Vau, nuo Pariisista ostamasi kengät ovat kyllä hienot! Erittäin chic.

17. heinäkuuta 2008 klo 13.53  
Blogger Marika kirjoitti...

Itsekin kehittelin tätä haastetta pitkään, sillä todellisia huteja en löytänyt kaapistani yhtään. Täytyi sitten laitella jotain puolihuteja. Sen sijaan hiteiksi olisin voinut valita joka toisen vaatekappaleeni. :D

Pallomekko näyttäisi todella ihanalta mininä ja todella leveällä vyötärövyöllä. Voin vain kuvitella, millaisen siitä saisi. :D

17. heinäkuuta 2008 klo 21.12  
Blogger jenni kirjoitti...

Nuo Pariisista ostamasi kengät! Oih, AIVAN IHANAT! Nyt olen kyllä todella kateellinen! :)

18. heinäkuuta 2008 klo 10.23  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu