Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ihmeiden viikonloppu

sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Ihmeiden viikonloppu

Tämä viikonloppu on ollut ihmeiden kaksipäiväinen. Ensinnäkin, lauantaina MINÄ tein LIHAPULLIA! Olen siis oikeasti kaikkien vähänkin kauhaa ja uunia käyttävien suurin painajainen. En osaa lainkaan laittaa ruokaa mutta siltikään en oikein jaksa noudattaa reseptejä (kai tätä pippuria nyt voi vielä vähäsen laittaa). En myöskään ikinä muista jos minulla on jotain ruuan tapaista uunissa tai levyllä valmistumassa ja vasta outo haju herättää minut pelastamaan mustuneita sapuskoja. Lihapyöryköiden väsäys olikin niin historiallinen tapaus, että siitä oli aivan pakko näpsäistä pari kuvaa. Olivat muuten aivan uskomattoman hyviä ja paljon helpompia väsätä kuin olin etukäteen pelännyt. Tästä se mestarikokin ura vielä lähtee... :)



Toinen ihme, joka tapahtui tänän viikonloppuna oli se, että onnistuin houkuttelemaan poikakaverini tänä aamuna Hietsun kirppikselle! Siis ennen yhtätoista ( jota ennen tuo herra ei normaalisti edes liikauta varvastaan). Tein myös tuolta aivan täyteen ahdetulta torilta kolme aivan mahtavaa löytöä mutta niistä enemmän seuraavassa postauksessa. Kuitenkin. Löysin jotain, mitä olen himoinnut jo ikuisuuden. Hihihih.
Hietsusta matka jatkui Cafe Ursulaan aamiaiselle. Mahtavalla cityshopperilla sain kaksi aamiaista yhden hinnalla ja tämä vierailu toimikin porkkanana kitistessä poikakaveria kirppikselle mukaan:) (Ja sinne kirppikselle se piti saada, koska mokomalla oli auto lainassa ja jotenkin julkinen liikenne ei hirvittävästi viehätä jos on mahis autokyytiiin)




Huh, ja taas on viikonloppu mennyt aivan liian nopeasti! Kuka ryhtyy keräämään kanssani adressia kolmipäiväisestä viikonlopusta. Tylsää, että juuri kun ehtii tottua rentoon oleiluun, niin pitää taas painua takaisin töihin ja niihin kamaliin aamuherätyksiin hrrrrr.....

Tähän loppuun lätkäisen vielä eilisen päivän asun. Olin erään ystäväni synttäritupareilla. Kaverin lähes kaksi vuotta kestänyt remontti kannatti koska kämppä oli aivan mieletön! Suorastaan tärisin kateudesta, kun kaikki vain oli niin harkittua ja tyylikästä. Ääääh, ehkäpä sitten jonain päivänä on alla oma kämppä, jota saa rauhassa rempata. Näitä opiskelijakämppiä nyt ei ihan hirvittävästi voi muutella vaikka tuo hirvittävä harmaa muovimatto sattuukin kipeästi silmiin vähintään joka toinen päivä. Myös tarjoilu kyseisissä pippaloissa oli aivan mieletön. Ahmittiin herkkuja poikakaverin kanssa siihen malliin, että oli melkein vaikeuksia kävellä muutaman metrin matka autolle:) Kuitenkin, tälläisessä asussa edustin:)

Liivi - b.young
Pinkki huivi - Seppälä
Hame - Lindex
Laukku - Second hand
Kengät - Tallinnasta

Kuva on aikasen kamalus mutta tuo kiharapäisempi osapuoli ei ollut ihan hirvittävän innoissaan kuvaussessioideastani. Kahdesta otoksesta piti sitten valita ja siinä toisessa näytin ihan sammakolta.

Nyt voisin joko mennä lenkille tai katsoa jakson Gilmore Girlsejä... Hmnn... ;)

-Jonna

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Blogger Herttainen kirjoitti...

Hih, täällä ei saanut puurolautasta kahvila-aamiaiselle, mahtaa olla aika suomalainen herkku :) Ja lihapullat on tosi käteviä, niitä voi tehdä valtavan määrän pakkaseen laiskojen päivien varalle :)

Mä en lähtis autokyydillä keskustaan kirveelläkään, huoh sitä aikaa kun etsitään parkkipaikkaa ja maksetaan siitä... Julkinen liikenne on kuitenkin niin toimiva. Vielä kun olis paremmat pyörätietkin ja pyöräilijät huomioonottavat autoilijat! :)

13. heinäkuuta 2008 klo 20.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin kävin tänään Hietsussa, jo ennen kymmentä. Kylläpä alkoi heti kiinnostaa minkä huippujutun sieltä löysit, kävelinkö siis itse onneni ohi? ;)

13. heinäkuuta 2008 klo 21.11  
Blogger Salla kirjoitti...

Heey, mistä nuo ihanat vaaleankeltaiset sukkikset on ostettu? :)

13. heinäkuuta 2008 klo 21.30  
Blogger Jonna kirjoitti...

herttainen: Meilläkin oli aikamoinen sähläys parkkista etsiessä mutta löytyi lopulta ja vieläpä ilmainen:)

nina: Minäkin kävelin melkein näiden ohi:)

salla: Sukkikset on ostettu Accessorizesta joskus huhtikuun tienoilla:)

13. heinäkuuta 2008 klo 21.36  
Blogger MouMou kirjoitti...

Onpa söpö synttäritupariasu!:) Minä kyllä laitan nimeni adressiisi, meni vloppu taas ihan ohi.:/ Huomenna herätys 04:30...

13. heinäkuuta 2008 klo 21.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hihi :D
pakko kysyä, syntyikö sun lihapullat valmiista einespussi-aineksesta ;)
vähän tuo vihreä knorri taustalla viittoi siihen ;)

13. heinäkuuta 2008 klo 22.20  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: Hyyyyyi! 4.30? Nyt alan olla aika kiitollinen tuosta omastani 7.00 :)

anonyymi: Hih, eivätpäs syntyneetkään! tuo pussi on tuossa vain henkisenä tukena, kun siitä löytyi pyöryköiden ohje:)

13. heinäkuuta 2008 klo 22.22  
Blogger Marika kirjoitti...

Ääh, miksi minulla on tällä hetkellä kamala alemmuudentunne? Minusta nimittäin alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että kaikki muut bloggaajat pukeutuvat ihaniin vaatteisiin samaan aikaan, kun minä hipsin pyjamassa sisätiloissa. Sen lisäksi, että asusi ovat loistavia (erityisesti keltaiset sukkikset!) myös kuvausympäristöt ovat ihania. Minulla ei kuitenkaan ole yleensä sitä kuvaajaa, joten joudun tyytymään itselaukaisimeen ja huoneeni oveen. Tylsää, mutta ah niin helppoa.

13. heinäkuuta 2008 klo 22.56  
Blogger Harriet kirjoitti...

Lauantai-illan synttäritupariemäntä kiittää kehuista ja loistavasta seurasta!

Oli niin kiva ilta, että en saanut otetuksi YHTÄÄN kuvaa koko illan aikana :(

Naposteluita riitti myös seuraavalle aamulle, luukuunottamatta niitä suussa sulavia vuohenjuustoleivosjuttuja... ;)

Ja kannatan myös ehdottomasti kolmipäiväistä viikonloppua!

14. heinäkuuta 2008 klo 12.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mihin on jäänyt sun kirjasuosittelut postauksien lopusta? (:

14. heinäkuuta 2008 klo 13.43  
Blogger Jonna kirjoitti...

marika: pah! Nyt on muutama viimeinen kuva tullut otettua kivassa ympäristössä mutta yleensä ne näpsäistään kotioven vieressä:)

harriet: Oli aivan mahtavaa ja saatettiin ola niksun kanssa pääsyyliset niiden vuohenjuustojuttujen katsoamiseen:)

nanna- : Kirjavinkkejä laitan aina, kun mieleen tulee suosittelemisen arvoinen ja sen hetkiseen fiilikseen sopiva kirja:) Kirjoita tulossa taas oma postaus lähipäivinä:)

14. heinäkuuta 2008 klo 14.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nyt minullekkin tuli nälkä ;p

14. heinäkuuta 2008 klo 14.18  
Blogger Smokey eyes kirjoitti...

Tuota lindexin pinkkiä hamosta nauroin kaupassa, mutta sinun päälläsi se näyttääkin tosi hyvältä ;)

14. heinäkuuta 2008 klo 14.27  
Blogger Nelliina kirjoitti...

nälkä...

pakko tulla hihkumaan ja kiittämään vinkistä tuon pinkin lindexhameen suhteen, eilen vihdoin löysin omani :D hintaa oli enää 6 euroa! Olin ehtinyt jo niin pahasti manata tampereen lindexit mutta Ideapark kunnostautui valikoimallaan :) Joten tack så mycket vaan inspiksestä.

14. heinäkuuta 2008 klo 17.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Brave girl...daring to wear shiny yellow tights...

14. heinäkuuta 2008 klo 19.29  
Blogger Jonna kirjoitti...

sini: :)

smokey eyes: Äsh, saleen se oli siellä kaupassakin ihan mahtava:)

nelliina: Olepas hyvä:)

anonyymi: hah, thanks.

14. heinäkuuta 2008 klo 20.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu