Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Löytöjä

maanantai 28. heinäkuuta 2008

Löytöjä

Olen tässä viikon sisällä kehittänyt varsinaisen addiktion Hietsun kirppistä kohtaan. Tuntuu ,että olen siellä harva se päivä hamstraamassa uusia aarteita omaan kaappiini. Nyt esittelyssä kolme tuoretta löytöä ja kasa kuvia:)

Perjantain kirpparireissulta tulikin jo esiteltyä ah, jo niin kovin rakas perhostoppini, johon heti alusta kohdistamani kiintymys on jo muuttunut elinikäiseksi suhteeksi. Tuon toppikaunokaisen lisäksi löysin mukaani seuraavanlaisen helmikankaisen "topin". Ison kokonsa vuoksi toimii tosin minulla paremmin tunikana. Emmin tämän kanssa vaikka kuinka pitkään mutta kaappasin sen lopulta mukaani iänikuisella "jos en nyt osta, niin sitten tulee myöhemmin hakattua pääkoppaa betoseinään"-verukkeella. Hinta oli järkyttävä 5,50 euron kiskurihinta, joten toivon, että tämä tulee oikeasti eksymään päälleni silloin tällöin;)


Vähän tähän tapaan olen suunnitellut tuon paitamekkotunikavekotuksen tulevaisuudessa käytettäväksi. Tietty voisin myös pyytää jotakuta ompelutaitoista hurisuttamaan tuon hiukkasen kapeammaksi. No, eiköhän sille jotain käyttöä keksitä. Oli kuitenkin niin kovin nätti kangas, että en vain voinut jättää sitä sinne auringonpaahteeseen värjöttelemään.

Sainpas muuten ostohetkellä kuulla kyseisen vaatekappaleen koko elämäntarinan. Olen hiukkasen vaikea tapaus tässä. Toisinaan minua voi kininostaa ihan hirvittävästi mitä vaate on oikein ehtinyt käydä läpi mutta toisinaan haluan vain rauhassa punnita ostopäätöstäni. Inhoan myöskin jos myyjä rupeaa kertoilemaan, että kuinka paljon vaate on silloin vuonna tikku oikein maksanut. Mitä ihmeen väliä sillä oikein on? Ei minua kiinnosta, että maksoiko jokin riepu aikoinaan 300 vai kolme markkaa. argh! Pitäisi oikeasti hioa tätä kirpparikäyttäytymistä pikkasen. En kai saisi olettaa, että ne tädit (yleensä ei ole kirpparisetiä) pystyvät lukemaan ajatuksiani.

Tämä oli tälläistä pikkuista alustusta tälle seuraavalle mekkoihanuudelle. Tämä nähkääs taistelee parhaimman kirpparilöydön paikasta niiden punaisten saappaitteni kanssa. Seuraava mekko on syy, miksi kannattaa aina kiertää ne kojut vähintään kahteen kertaan läpi. Mekko maksoi kolme euroa ja istuu minulle kuin se kuuluisa hansikas ikään. Materiaali on mielettömän kevyttä ja vilpoista sekä alkuperäinen ostopaikka Boutique Musta Tulppaani. Oi! Ja niin. Jos et kestä pastellivärejä kannattaa hypätä seuraavat kuvat yli;)



Aaaah! Rakastan tätä mekkoa kaikessa yliäklöhempeydessään! Saako kukaan muu My Little Pony-viboja? :)

Lauantaina vei matka uimarannalle ja reitille eksyi yksi kirpputorikin. Paikassa oli -50% alennusmyynnit, joten tietenkin se oli aivan pakko tonkia huolellisesti läpi:) Mukaan tarttuikin tämä keltaoranssijakkunen, joka sai äitini kasvot nykimään oudosti kun esittelin iloisena tuoretta löytöäni mammalla käydessä:) Tässä pitää tuota vyötä nostaa hiukan korkeammalle ja lähemmä's vyötäröä, ettei kangas jää oudoille aalloille. Kuitenkin mainio piristysruiske tulevaan syksyyn!


Hih, ja siinä on palloja! Hintaa tälle jäi vain vaivaiset kaksi euroa.

Tänään eksyin taas tuonne Hietsuun ja taas lähti kaksi juttua mukaan. Niistä kuitenkin myöhemmin tai tämä postas venyy liian monen metrin pituiseksi:)

Huh, nyt taas maalaamaan. Miten pienen eteisen maalaus voikin viedä näin paljon aikaa? (tai no. luultavasti koska sekä minä, että poikakaverini olemme aivan järkyttävän surkeita maalareita. ei sitä väriä vain saa tasaisesti sinne seinään!)

-Jonna

Tunnisteet:

15 kommenttia:

Blogger Mari kirjoitti...

Kaikki löydöt olivat upeita. :) Tunikasta saa varmasti monenmoista eri tavalla yhdistelemällä, hempeä mekko on erittäin hellyttävä ja pukee sinua hyvin (ja siitäkin saa varmasti vähän "uskottavamman" pukemalla rokimpia asusteista) ja jakku on super! :) Ottaisin heti itselleni jos tielle sattuisi. ;) Ja hei, ei ketään haittaa metrien pituiset postaukset. Tai ei ainakaan minua. :) ;)

28. heinäkuuta 2008 klo 19.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun nukella joskus 80-luvulla oli tuollainen samantapainen mekko:D Värit ihan samat, mutta kaula-aukon sijasta tuo röyhelö oli hihoissa:D Ihan mahtavaa. Ihana mekko!

28. heinäkuuta 2008 klo 19.28  
Blogger Marika kirjoitti...

Ihania kirppislöytöjä. Erityisesti mekko on todella suloinen. Pidän paljon pastelliväreistä eikä mekon mallissakaan ole mitään vikaa. Todella kaunis. :)

28. heinäkuuta 2008 klo 19.32  
Blogger Ninna kirjoitti...

Tuo mekkonen, uih kui suloinen :D pienoisia MyLittlePony-viboja havaittavissa, mutta ei lainkaan huono ;DD

28. heinäkuuta 2008 klo 19.54  
Blogger Alinea kirjoitti...

Hauska mekko, ei haittaa My little pony -vibat :) Tunika on loistolöytö!

28. heinäkuuta 2008 klo 20.31  
Blogger -SL kirjoitti...

Vau mitä löytöjä!:) ihana mekko

28. heinäkuuta 2008 klo 21.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi hyvänen aika! :o
tuo mylittlepony-mekkosi on aivan järjettömän järjettömän upea! :o
rakastuin siihen täysin, minulle samanlainen. ah! tuohon kun yhdistää jotain rankempia laukkuja ja kenkiä ja kaulakorun niin NAM NAM! siitä tulee vieläkin upeampi :)
olen sinulle suorastaan kateellinen tuosta mekosta;>

28. heinäkuuta 2008 klo 22.05  
Blogger Sara kirjoitti...

Ei vitsi, tuosta pastellimekosta tulee tosiaankin mieleen My Little Pony! Älyttömän suloinen :))

28. heinäkuuta 2008 klo 22.08  
Blogger annukka kirjoitti...

Täydellisen upea mekkolöytö, voi sua onnekasta! :)

29. heinäkuuta 2008 klo 0.37  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tuo pastellimekko hörhelöineen on ihana ja sopii sinulle kuin nenä päähän. :) Söpö kesätyttö!

29. heinäkuuta 2008 klo 0.39  
Blogger Ocean kirjoitti...

Poniviboja on havaittavissa :) Todellakin istuu hyvin sulle tuo mekko!

29. heinäkuuta 2008 klo 8.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että :D <3 Ihania! P.S. Mistä tuollaisia kroppia saa? hehe.

29. heinäkuuta 2008 klo 8.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että :D <3 Ihania! P.S. Mistä tuollaisia kroppia saa? hehe.

29. heinäkuuta 2008 klo 8.36  
Blogger MouMou kirjoitti...

Ooh, mikä raitamekko! Olet kyllä taitava löytämään kaikkea. Eikä useimmiten tarvitse edes tuunata.:)

29. heinäkuuta 2008 klo 15.44  
Blogger Jonna kirjoitti...

mari: huh, kiitos vaatekehuista:) Ja ilmoittelen sitten sulle jos päätän luopua jakusta:D

anonyymi: ah, minulla on siis nukkemekko! kivaa1

marika: kiitoksia:) Kävi kyllä tuuri kun tuon löysin:)

ninna: Ja My little Ponythan oli tosi suloisia muutenkin:)

alinea: kiitoksia! ja varsinkin tunikakehusta:) olen vieläkin vähän päevarma siitä:D

*~sl: Kiitoksia:)

jii: Vau! kommenttisi sai minut rakastumaan mekkooni vielä enemmän (vaikka luulin, että se ei olisi enää edes mahdollista...) !

sara: kiitoksia:)

maria: Ah, aivan täydellinen:) kiitoksia:)

jenni: Kiitos! kivakommentti:)

ocean: kiitoksia! ja outoa, että kirpparimekko istuu noin hyvin!

anonyymi: Hah, kiitos ja tuota tälläisiä kroppia saa löhöämällä, herkuttelemalla liikaa ja tekemällä yhden omatuntolenkin kuussa:D

moumou: kiitos! ja mulla on nyt meneillään joku ihme kirpparilöytöputki:D

31. heinäkuuta 2008 klo 13.42  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu