Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Paljastelua bussipysäkillä

perjantai 11. heinäkuuta 2008

Paljastelua bussipysäkillä

Minä ja silmäparkaviiruni voimme jo paljon paremmin. Meikkiä en tosin ole vieläkään uskaltanut niihin sutia piilareista nyt puhumattakaan. Huomenna tosin on ystäväni synttärituparit ja siellä tekisi kovasti mieli esiintyä edukseen (= piilarit).

Shoppailulakko on muuten mennyt ihmeen hyvin. Toisinaan tosin huomaan eksyväni huokailemaan asoksen tai hennesin nettisivuille mutta toistaiseksi mitään ei ole eksynyt ostoskoriin saakka. Myös työmatkalla kummittelevat keskustan kaupat olen nyt viikon verran kiertänyt onnistuneesti kaukaa:) Myöskään pahempia tärinäkohtauksia tai hallusinaatioita ei ole esiintynyt. Täytyy tosin myöntää, että vaikka en olekaan ostellut mitään ulkonäköön liittyvää, niin muutamia kirjoja olen kuitenkin hamstrannut mukaani. Akateemisen ja Sokoksen kirja-alet vain olivat liian mehukkaita välteltäviksi. Ja kirjahan on aina sijoitus:)

Hahahahahihihihih, arvatkaas mitä?! NEW YORKIN liput on nyt varattu! 6-16.10.2008 Tämä neiti viettääkin sitten Isossa Omenassa! Käyn oikeasti aivan ylikierroksilla tästä ja aikamoinen tovi päivästä kuluu netissä nykkisivuilla surffaillen. Toistaiseksi hotelli on vielä hakusessa mutta vaihtoehtoisia unipaikkoja on kerätty kasaan jo lähes kymmenen:) Nyt täytyisikin meidän neljän lähtijän saada järkätyksi "Nykkikokous", jossa voittajapaikka valittaisiin. Jei! Jotain innostuksesta voi kertoa myös se, että minä ja yksi lähtijöistä olemme ottaneet tavaksi lähetellä toisillemme viestejä, joissa ei lue mitään muuta kuin: NYKKI.
Huh:) ei millään jaksaisi odottaa!


Tänään tuo aurinkokin taas lämmitti jonkin verran, joten kauppareissulle eksyivät päälle uudet farkkushortsit:)



Panta - Ninja
Neule - Gina Tricot
Shortsit - Lindex
Saappaat - Bullboxer
Laukku - Iskän tuliainen

Nuo shortsini aiheuttivat muuten suurta närkästystä eräässä intialaisessa pariskunnassa, joka seisoskeli samalla bussipysäkillä kuin minä ja poikakaverini. On kyllä hiukkasen epäkohteliasta osoitella toisen vaivalla valitsemia vaatteita, tuhahdella ja pudistella päätää. Tunsin itseni ihan järkyksi paljastelijaksi ja yritin piilotella laukkuni takana. Huh.

Ja nyt onkin taas silmätippojen aika:)

-Jonna

Nykki

Tunnisteet:

13 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

NYCiin...pääsisinpä minäkin :) Aion kyllä joskus mennä ;)

11. heinäkuuta 2008 klo 21.19  
Blogger Sofia kirjoitti...

Tunnen niin tuon tunteen että pitää pilotella itseään laukun takana kun shortsit ovat niin pikkuruiset! ;-D
Ei kesällä saisi tuntea häpeää ja palakoot roviolla ne jotka kesä-asuja kulmien alta arvostelee!

ps. olenko hieman kade tuosta New Yorkista, olenko!

11. heinäkuuta 2008 klo 21.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kirjathan ei tietenkään kuulu shoppailulakkoon ;) mitä kirjoja löysit?

11. heinäkuuta 2008 klo 21.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Turhaan piilottelet shortsejas! Jos siveyspoliisi tulee vastaan, niin mun vinkki on tämä: jos päällä on minihame, niin nostapa sitä ylöspäin, vielä lähemmäs vesirajaa ja iske silmää :D toimii ja itsellä on hassunhauskaa!

11. heinäkuuta 2008 klo 22.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkä takia bloggailijat pääsevät/lähtevät reissuun... :( Pitäisiköhän itsekin perustaa tällainen, että jos se toteutuspuoli matkoissa alkaisi pikkuhiljaa toimia. ;)
- Yssi

12. heinäkuuta 2008 klo 0.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ostoslakossa auttaa kumman paljon, kun käyttää ennen shoppailuun menneen ajan uusien asukokonaisuuksien suunnitteluun oman vaatevaraston avulla.

on jopa aika hauskaa kattoa netistä tai lehistä asukuvia ja sitten miettiä, miten vois toteuttaa saman omilla vaatteilla. Nämähän voi kirjottaa sitten ylös johonkin vihkoon (johon voi myös liimata kuvia), jonka sitten aukaisee kun koittaa vaatekriisiaamu.

12. heinäkuuta 2008 klo 10.17  
Blogger MouMou kirjoitti...

Voi NYKKI, olen aika kade.:) Ja yhdyn Sofiaan tuon roviolla palamisen suhteen!<3 MÄ OON NAKUNA! (se on se Posteljoonan kesäbiisi, jos joku pitää minua hulluna...)

12. heinäkuuta 2008 klo 10.21  
Blogger Marika kirjoitti...

Ihana asu. Laukku ja kengät sopivat todella hyvin yhteen. Itse olen haudannut kaikki saappaani kaapin perukoille, mutta hyvältähän nuo näyttävät shortsien kanssa.
Voi onnellista, toivottavasti minäkin pääsen käymään nycissä. :)

12. heinäkuuta 2008 klo 19.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Auuaaaa, olen kadekadekade! Good for you, girl, voisinpa salamatkustaa mukana. Hei.. Voisinko? :)

12. heinäkuuta 2008 klo 21.20  
Blogger Mirell kirjoitti...

Voi jösses, NYC! Kade ilmoittautuu!

13. heinäkuuta 2008 klo 0.19  
Blogger Christina kirjoitti...

Ihana asu! Taisivat vain intialaiset tuhahdella pelkästä kateudesta. ;D

Ja voi sinua onnekasta, joka pääset matkailemaan Nykiin. Sinne on joskus kyllä ehdottomasti päästävä.

Kateellinen vihernaama kuittaa.

13. heinäkuuta 2008 klo 13.36  
Blogger AA kirjoitti...

Hurjan söpö asu! siistiä päästä Nykiin!

13. heinäkuuta 2008 klo 18.33  
Blogger Jonna kirjoitti...

sini: Nyt vain säästämään ja halpoja lentoja kyyläilemään:)

sofia: Aivan! Kesällä pitää anta ihon hiukkasen näkyä ja kun kuitenkin sortseihin oli yhdistetty vielä noinkin peittävä yläosa niin olisivat saaneet pitää mölyt mahassaan:D

minni: Väännän lähipäivinä postausken kirjalöydöistä:)

babydoll: hahaha, kiitos vinkistä! :)

Yssi: Hih, no tämähän toimii näin, että kun olet jo ehtinyt blogissa leijua matkasta, niin pakkohan sinne on sitten ne rahat raapia:D

nallak: Tuo on kyll ätosi hyvä idea:) Pitääkin ottaa käyttöön! toisinaan on näet tullut myöhästyttyä bussista kun ei ole osannut päättää mitä päälle:)

moumou: Hahahaha, kiitos!

marika: kiitos:) ja ah! muistan kun olin vaihtarina ja olin koko vuoden katkera siitä, että en päässyt nykkiin:) toivottavasti sulla käy parempi tuuri!

enskumuisku: Nosiis, Jenkkeihin lentäessä on laukut aika tyhjiä, että silloin mahtuu mukaan mutta takaisin tullessa on tavoitteena, että ne juuri ja juuri saadaan painettua kiinni:D

mirell: Ilmoittautuminen rekisteröity:)

christina: Päättäkää jo nyt kaveriporukan kanssa, että sen ja sen ikäisenä lähdette:) Muistan, että joskus yläasteella haaveltiin, että lähdetään ja nyt oikeasti lähdetään. Hullua!

a&r: kiitos! ja niin on, olen aivan täpinöissä:)

13. heinäkuuta 2008 klo 20.50  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu