Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Perhoskesä

lauantai 26. heinäkuuta 2008

Perhoskesä

Kiitoksia edelliseen postaukseen tulleista mekkomielipiteistä. Vihreä mekko tuntuu kovasti jakavan mielipiteitä ja minä kieriskelen täällä epätoivossa kun en vain millään saa tehtyä päätöstä noiden kahden välillä:)

Sain onneksi äidiltä kameran viikonlopun ajaksi lainaan ja senpä vuoksi sain räpsittyä kuvia uusista kirpparilöydöistäni ja rantaretkestä:) Jei!

Tein taas eilen pikaretken Hietsun kirppikselle ja enpäs joutunut jättämään tuota ihmismuurahaispesää tyhjin käsin. Onpas muuten aivan samperin ärsyttävää, kun nykyisin varmaankin neljäsosa kirpparipöydistä myy jotain uutta tavaraa. Siis minä menen kirpparille tonkimaan toisten vanhoja kenkiä ja vaatteita, en ostelemaan mitään Thaimaasta rahdattuja kenkiä ja feikkilaukkuja! Perustakaa jokin oma tori ja painukaa sinne kamppeittenne kanssa. Ohohoh, tulipas taas valitettua mutta mieluummin antaisin kaikki pöytäpaikat oikeille kirpparimyyjille:) Tämä on taas näitä hienoja itse kehittämiäni periaatteita mutta en ikinä osta kirpparilta uutta tavaraa:)

Tästä angstailusta ja uusia kamoja myyvistä pöydistä huolimatta onnistuin tekemään yhden kivoimmista löydöistäni pitkiin aikoihin; perhostopin. (Muista ostoksista oma postaus)



Tykästyin ihan älyttömästi tämän topin söpöön kuosiin ja edessä oleviin nappeihin. Eilisestä lähtien olen elänyt tässä paidassa ja luulen, että siitä tulee loppukesän suursuosikki josta johtuen 5,50 euron kirppahinta ei tunnu liian ylitsepääsemättömältä;)
Löydettyäni perhostopin tuli se aiemmassa postauksessa pohtimani 4,90 hintaisen Ginan hameen osto aivan pakolliseksi. Heti saatuani topin kuvioinnin silmiin, hypähti verkkokalvoilleni kuva seuraavasta yhdistelmästä, joka toimikin asuna koko eilisen loppupäivän:) Ja ei muuten kaduta yhtään shoppailulakon rikkominen tuon hameen vuoksi. En ole pitkiin aikoihin viihtynt niin hyvin missään vaateyhdistelmässä:) Jostain syystä olen viimeisin parin viikon aikana kuljeskellut pitkälti kokomustissa tai tylsissä farkkuyhdistelmissä, joten oli kiva päästä söpöilemään pitkästä aikaa!



Toppi - Second hand
Hame - Gina Tricot
Kengät - Bianco
Laukku - Second hand

Tänään oli heti aamusta niin mieletön auringonpaahde, että hurautettiin poikaystävän kanssa välittömästi rannalle. Onneksi oltiin käyty lainaamassa auto jo eilen illalla, niin pääsi nopsasti varailemaan parhaita paikkoja rannalta. Ja kun auto oli kerran käytössä niin eihän sitä viitsynyt mihinkään Hietsuun mennä vaan käytiin Sääksjärvellä ja sillekin reissulle mahtui yksi kirppis ja kirppislöytö;) (josta myös kuvaa myöhemmässä postauksessa)





Rannalla lekottelu maistui melkein kolme tuntia ja nyt muutama aurinkorasvaa vaille jäänyt pläntti kropassa hohtaa kirkuvan punaisena. Ehkä se siitä rusketukseksi vielä muuttuu:) Huomatkaa muuten pyyhkeen ja bikinien mahtavuus mätsäys;)

Nyt pitääkin tästä painua eteistä maalaamaan

-Jonna

Tunnisteet: ,

13 kommenttia:

Blogger Sara kirjoitti...

Ei hitto kun tuo punainen hame on ihana!! Eikös tuon alkuperäinen hinta ole 25e? Mitäs luulet... olen keskiviikkona tulossa hki, onkohan noita vielä silloin jäljellä femmalla? :D

26. heinäkuuta 2008 klo 17.39  
Blogger Anni kirjoitti...

Älä vain sano, että tuo on sama hame, josta minä maksoin 24, 90 e!? :D

26. heinäkuuta 2008 klo 18.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tän blogin addiktoivuutta vielä lisää nuo "teaserit" ("kirjapostaus tulossa", "postaus muista kirppislöydöistä pian"). Pakkohan se on käydä vähintään kerran päivässä katsomassa!
Tykkään noista aurinkolaseista (ja toki hameesta ja perhostopista ja ja ja.. :)

26. heinäkuuta 2008 klo 18.32  
Blogger Christina kirjoitti...

Oi, tuo punainen hame on ehdottomasti shoppailulakon rikkomisen arvoinen. Nam! Ja päivän asusi on oikein herkullinen myös. :)

26. heinäkuuta 2008 klo 19.37  
Blogger MouMou kirjoitti...

Aah, tahdon rannalle!:D Ihanasti mätsäävät nuo bikinisi pyyhkeeseen. Söpö yksityiskohta.<3

26. heinäkuuta 2008 klo 20.47  
Blogger hanna kirjoitti...

Tuo hame sopii sulle tosi hyvin, mäkin kokeilin samaa, muttei se istunut ollenkaan. Niin ja se silloin tosiaan maksoi sen 25 euroa :D Muakin korpeaa noi uusien kamojen myyjät ja ammattimyyjät muutenkin!

26. heinäkuuta 2008 klo 23.19  
Blogger seireeni kirjoitti...

Uskomattoman hieno yhdistelmä! Alaosan punainen korostaa juuri sopivasti punaisia kuvioita topissa, mutta lopputulos ei värien sekamelskasta huolimatta ole räikeä/sekava. Onnittelut :)

27. heinäkuuta 2008 klo 12.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onpa kesäinen asu! Perhoset on kivoja, mullakin on yksi paita, jossa on perhoskuosi.

Blogissani on sulle pieni haaste.

27. heinäkuuta 2008 klo 20.33  
Blogger tipitii kirjoitti...

Oi että toi hame on aivan jumalainen! Miksi, oi miksi mun vaatekaapissa ei roiku tollasta?

27. heinäkuuta 2008 klo 20.47  
Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

oi mitä kesäkuvia, olet todella kaunis!

28. heinäkuuta 2008 klo 0.13  
Blogger Jonna kirjoitti...

sara: Ostin omani Sellon Ginasta ja siellä niitä oli ainakin perjantaina ihan hyvä kasa:)

pandora: Taitaapi olla;) Seisoskelin itse keväällä tämän hamosen kanssa pukukopissa melkein puoli tuntia ja päätin lopulta jättää kauppaan:)

mansikka: Oh, tulin tästä kommentista niin hyvälle tuulelle:) Kiva tietää olevanda addiktoiva:D

christina: Kiitos synninpäästöstö:)

moumou: Huh, no vihdoin joku kommentoi tätä mestarillista mätsäystä:D

hannae: Kiitos! ja uuden kamat myyjät pois kirppareilta heti!

seireeni: Kiitoksia:) Tykkäilin itsekin kovasti tuosta asusta ja olo oli siinä sekä kotoinen, söpö että naisellinen:)

pinja: Kiitos! ja kiitos haasteesta:)

tipitii: Mietin tässä parhaillaan, että miten ihmeessä selvisin ennen tätä hametta:D

jenny: Oh, kiitos! (ja ulkonäkökehu bumerangina takaisin) :)

28. heinäkuuta 2008 klo 12.31  
Blogger Anna-Maria kirjoitti...

Aivan ihana tuo perhospaita! Miten kaikki muut tekee aina niin upeita löytöjä kirppareilta? Epistä.. Ja mua kanssa ärsyttää ne uuden tavaran myyjät kirppiksillä!

28. heinäkuuta 2008 klo 13.01  
Blogger Jonna kirjoitti...

anna-maria: Kiitos! Mulla tuntuu olevan nyt jonkin outoa kirpparilöytöputki meneillään:)

31. heinäkuuta 2008 klo 14.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu