Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

2/3 Pikkuveljistä

lauantai 9. elokuuta 2008

2/3 Pikkuveljistä

Oi, kun pikkuveljet ovat niin söpöjä! Lunastin tänään lupaukseni mennä poikien kanssa kaupungille ja ostaa koululaukut lukioon ja ammattikouluun pääsyn kunniaksi. Yhdentoista aikaan vastaantotin sitten bussista kaksi nuokkuvaa melkein 17-vuotiasta, joille niinkin aikainen herätys kuin puoli kymmenen ei oikein toiminut. Kyllä ne siitä sitten lopulta heräilivät ja muuttuivat jopa ihmeenkin puheliaiksi:) Identtisiksi kaksosiksi veljeni ovat ällistyttävän erilaisia ihan pikkujutuista isompiin. Puhelias-Hiljainen, vilkas-rauhallinen, lukija-tekijä... Täydentävät kuitenkin oikein söpösti toisiaan ja onkin tosi kiva, että aika samanlaisista kasvoistaan huolimatta ovat selvästi niin kaksi erilaista yksilöä:) Tämä puheliaampi poika vain sattuu olemaan hiukkasen väsyttävä ostoskumppani; mikään ei kelpaa! Ei mikään. Siinä missä toinen oli löytänyt reppunsa alle tunnissa, kierrettiin tämän toisen veikkosen kanssa kauppa toisensa jälkeen. Olen oikeasti nähnyt tänään joka ikisen repun, joka Helsingissä vain on tarjolla! Ehdotin varmaan jokaista tarjolla olevaa kassia mutta kaikissa oli jotain vikaa tai sitten sain osakseni vain huvittuneen silmäyksen. Huh, toivottavasti poika on yhtä tarkka ja perfektionisti sen ammattikouluopiskelunsa kanssa:) Ei sitten löydetty sopivaa reppuyksilöä mutta veikka aikoo houkutella huomenna vielä äidin kauppoihin kanssaan (siis se oikeasti tykkää kävellä kaupoissa, tää vähemmän shoppailusta innostunut veli teki suurinpiirtein aivokuolemaa siellä kaupoissa;) )

Käytiin sitten vielä poikien kanssa syömässä ja sen jälkeen vilkaisemassa uusin Batman. On muuten outoa huomata, että niistä pikkuisista velipalleroista on kasvanut... No, miten sen nyt sanoisi. Ihmisiä. Isosiskona muistaa pojat aina sellaisina pikkuisina lattiana ryömivinä kilpikonnina:) Viime vuonna jopa sanoin vahingossa poikien olevan 12-vuotiaita:D Ensi vuonna ne veijarit sitten täyttää 18-vuotta ja silloin siskon löytää parhaiten lähibaarista suremassa "vauvojensa" lopullista katoamista. Tälläinen seitsemän vuoden ikäero on aika kamala, kun on tottunut siihen, että toiset ovat paljon nuorempia. Kaksi vuotta nuoremman veljen kanssa mulla ei ole ikinä ollut sellaista kriisiä kuin näiden kahden:)

Batman oli ihan okei. Ledger oli mahtava mutta muuten leffa oli vähän puuduttava ja pitkä. Lisäksi se Batmanin ihme koneääni oli ihan karmaisevan huvittava;) Toisaalta tämä puutuminen saattoi johtu siitä järkyttävästä vessahädästä, jossa kouristelin reilsuti yli puolet leffan kestosta. En ymmärrä miten, mutta mulla tulee aina vessahätä leffassa! Olen tullut nyt siihen tulokseen, että stressaan mahdollista hätää niin paljon, että tietty se sitten iskee. Tästä tulikin mieleen, että ihmiset hei, liikkukaa nopeammin ulos sieltä salista. Jotkut yrittävät rynnätä sieltä ulos rakko repeämispisteessä ja se ei vain onnistu jos jengi seisoo paikallaan kuin mikäkin lammaslauma!


Nahkatakki - Ellos
Tunika - Lindex
Hame alla- Lindex
Vyö - Glitter
Sukkikset - Indikas
Kengät - Sokos
Laukku - Second hand

Sain jonkin valokuvausinnostuksen ja veljeksillä meni hiukkasen hermo mun räpsimiseen:) Hahahahah, laitoinkin teidät nettiin! Siitä saatte, kun ette anna siskon ottaa rauhassa kuvia (luette tätä kuitenkin ja ootte kivoja:) )

Veikka valitsi muuten reppunsa syksyisen tyylikkäästi ruudullisena;) Se ei tosin tainnut kyllä tietää, että ruudut ovat tämän syksyn suurimpia juttuja:D

Nyt voisi taas vilkaista pari jaksoa Housea. Se vain on niin hyvä sarja ja se Chase on vain niin söpö siitä babefacestaan huolimatta. Ehkä se on se aksentti... :)

-Jonna

Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

Blogger Honey Junkie kirjoitti...

Sympatiaa - on kamalaa kun pikkuveljet kasvavat aikuisiksi! Oma pikkuveljeni on 22 ja huomaan edelleen kohtelevani sitä kuin se olisi 12, vaikka se on menossa naimisiin ensi kuussa. Huokaus.

House kuuluu suosikkisarjoihin täälläkin, joskin mun mielestä itse karismaattinen ja sänkinen tohtori tarjoaa suurinta silmänruokaa ;)

9. elokuuta 2008 klo 19.58  
Blogger Honey Junkie kirjoitti...

Ainiin, blogissani on jotain sulle :)

9. elokuuta 2008 klo 20.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Honeyn kanssa samoilla linjoilla, itse päätohtori on se namein. :p Ja ah mitkä silmät. <3
Onneksi minulla ei ole kasvavia pikkuveljiä.
- Yssi

9. elokuuta 2008 klo 21.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei tiesitkö että jos velipoikasi menevät nyt tänä syksynä lukioon niin he ovat sillon vuosimallia -92 eivätkä vielä ensi vuonna siis täytä 18 vuotta ;)

9. elokuuta 2008 klo 22.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tai no siis lukioon ja amiskaan, kuitenki :D

9. elokuuta 2008 klo 22.54  
Blogger Jonna kirjoitti...

honey junkie: hah, tiedän todella tunteen! itse jaksan aina hämmästyä, jos veljeni puhuvat vaikka ajankohtaisista asioista, (kuten tästä Venäjän hyökkäyksestä Gergiaan.) Olen ihan monttu auki, että miten te tiedätte jotain tollaista?!

Yssi: Päätohtori on kyllä omalla karulla tavallaan namu. en oikein edes ymmärrä miksi tämä aussi niin viehättää:D

anonyymi: Mutta minpäs tiedän sellaisen villin käänteen, että poikien koulua on aikoinaan lykätty vuodella keskosuudesta johtuvan puhevian vuoksi;) Tämä tekee heistä taas vuosimallia 1991, jolloin ensi vuonna pamahtaa se 18 vuotta täyteen:)

9. elokuuta 2008 klo 23.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Missähän käyt kampaajalla? Tukkasi on niin tyylikäs ja itse en ole samalta asuinseudulta vielä löytänyt kampaamoa, josta selviäisin ulos traumoitta...

9. elokuuta 2008 klo 23.18  
Blogger christina kirjoitti...

Ihana asu jälleen kerran. :) Nuo punaiset sukkahousut ovat niin herkullisen sävyiset, että pitäisi kyllä suunnata itsekin Indiskaan siinä toivossa, että sieltä tuollaisia vielä löytyisi (ottaen huomioon tietysti toiveeni, että olet ne sieltä suhteellisen vähän aikaa sitten ostanut).

10. elokuuta 2008 klo 2.44  
Anonymous Suvi kirjoitti...

Munkin pikkuveli on vuosimallia -91. Mieheni joutui pitämään mulle puheen, kun veli tuli kylään, 'Veljes on kohta aikuinen, sen voi päästää yksin keskustaan, metroon ja busseihin.' Minä kun olin pitämässä sitä kädestä joka käänteessä :) Kauheaa kun ne kasvaa! (ja kohta niillä on ajokortti, ja ne pääsee baariin, ja kohta niillä on oma asunto ja..)

10. elokuuta 2008 klo 10.59  
Blogger Mari kirjoitti...

Edelliseen postaukseen liittyen, minulla on blogissani postaus, jossa viittaan blogiisi ja sinuun. Ja ehkä postauksesta olisi jotain hyötyäkin. ;)

10. elokuuta 2008 klo 11.44  
Blogger Marika kirjoitti...

ääh. Tuo tunika on kyllä aivan täydellinen. <3

10. elokuuta 2008 klo 12.38  
Blogger Peippo kirjoitti...

Huomasin eilen omasta pikkusiskostani (joka on 14), että hui kun se on kasvanut! :D Oikeasti, siitähän tulee kohta ihminen enkä mä voi enää kohdella sitä kuin 6-vuotiasta. Pelottavaa.

House on mahtava! :) Chase on kyllä aika babyface. Nyt tuli mieleen yksi Housen kuolemattomista lausahduksista, ihan pakko toistaa tässä.

House [sille syöpälääkärille]: *ensin jotain pälinää tappelusta tms.* "Ota sinä tuo musta, minä otan naisen ja aussi juoksee pakoon kuin pelästynyt vompatti."

10. elokuuta 2008 klo 13.04  
Blogger teetyttö kirjoitti...

Täälläkin on yksi jolla tulee aina vessahätä kesken leffassa, mutta minä yleensö livistän vessaan jos vaan se mahdollista, ja palaan takaisin :)

10. elokuuta 2008 klo 14.25  
Blogger MouMou kirjoitti...

Ihana, että sinäkin nauroit Batmanin ääntä!:D Poikaystäväni mielestä se ei ollut lainaakaan hassu... No eipä!;)

10. elokuuta 2008 klo 18.53  
Blogger Mirka kirjoitti...

Jälleen ihanat sukkikset! Olen itsekin värillisten sukkahousujen ystävä, piristävät asukokonaisuutta aina kivasti.

10. elokuuta 2008 klo 21.17  
Anonymous jylu kirjoitti...

Jep, mullekki tulee aina vessahätä leffassa, tai missä vaan vastaavassa paikassa.. Tai ehkä ei edes tule, mutta kun stressaan sitä jo valmiiks niin paljon, että varmasti tulee..:D Täytys ehkä opetella pois tosta tavasta mutta minkäs teet. :D

11. elokuuta 2008 klo 19.24  
Blogger Jonna kirjoitti...

anonyymi: Otsatukkaa leikkauttelen ihan vaan Leppävaarassa mutta muuten hoidan kampaamotouhut kokonaan Tallinnassa:)

christina: Löysitkin jo itelles samat sukkisket:) mietin, että pitäisi varmaan käydä hamstraamassa näitä lisä kun ovat kerrankin niin halpoja:)

suvi: Nauroin sun kommentille varmaankin puoli tuntia ja kerroin siitä äidille ja poikakaverillekin:) tunnistan kyllä itseni. Olin tossa vuosi sitten ihan oikeasti tarttumassa pikkuveljiä kädestä kun käveltiin tien yli:D

mari: Kävin lukemassa ja oli erittäin hyödyllinen postaus:)

marika: Kiitoksia:)

peippo: En jaksa tajuta, että miten se sarja voikin olla niin hauska ottaen huomioon, että se kuitenkin on sairaalasarja ihmiset kärsii:)

teetyttö: Mä en ikinä kehtaa lähteä vessaan kun poikakaveri varaa ne liput aina ihan teatterin keskeltä ja rivin keskeltä. Kärvitelen sitten itku silmässä:)Kerran tosin menin kun oli vain pakko ja silloin kaadoin jonkun naisen popparit...

moumou: Naurettiin veljien kanss aihan kippurassa mutta munkaan poikakaveri ei tajunnut sitä yltiöhauskuutta:D

mika: kiitoksia ja tää on kyllä kiva trendi:)

jylu: Kai, se on se stressi mikä sen aiheuttaa. Mutta miten olla stressaamatta?! :)

12. elokuuta 2008 klo 13.56  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu