Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Laiskottelua ja hikoilua

lauantai 30. elokuuta 2008

Laiskottelua ja hikoilua

Takana on lähes tarkalleen laiskotteluun käytetty päivä. Aamulla kymmenen aikaan lysähdin pyjama päällä sohvalle ja keräsin ympärilleni viltin, limua, karkkia ja Housen neljännen tuotantokauden (siis mitä helvettiä mun lempihahmoille on oikein tehty?!). Näin sitten kuluikin kunnioitettavat kuusi tuntia joiden aikana liikahdin ainoastaan huutamaan poikakaverille, että jos tilattaisiin pizzaa. Meillähän oli siis hienot suunnitelmat lähteä kaupungille kiertelemään, syömään ja leffaan mutta koska allekirjoittanut koki aivan liian vaivalloiseksi käydä läpi koko pakollinen meikki-hiukset-vaatteet-ruljanssi, muuttuikin Tennispalatsi koti-iltaan:) Huomenna aion olla sen verran pirteä, että päästään leffaan saakka. Elättelen jopa villejä kuvitelmia, että heräisin aamulla kirpparile kiertelemään;)

Tuossa pari tuntia takaperin sain kuitenkin äkillisen älynvälähdyksen, että tällä tavalla makoillen minusta joskus todella tulee aikuisiän diabetekseen sairastuva keski-ikäinen, kuten veljeni on synkästi ennustanut. Päätin siis lähteä lenkille. Okei, siis minä en kuulu siihen onnelliseen ihmisrotuun, joka saa järkyttäviä viboja liikkumisesta ja jonka on vain pakko hikoilla päivittäin (siis muualla kuin kauppojen sovituskopeissa). Liikun oikeastaan vain ja ainoastaan koska haluan voida herkutella ilman vaatekoon nousua ja siltikin teen sitä todella, todella harvoin (vaikka syön epäterveellisesti todella, todella usein...) Urheilusta tulee hikiseksi, haisevaksi, oksettaa ja limaa kerääntyy suuhun. Yyyyyyh! (muttta myönnettäköön, sen jälkeen on kyllä kiva olo...)
Nyt syksyn jo jyskyttäessä ovea päätin kuitenkin nostaa itseni tästä syntisestä pullamössöydestä ja aloittaa vakituisen lenkkeilyn.

Huom! Alla olevat kuvat otettu ihka oikean lenkin jälkeen! Tämä taas selittänee punaisen naaman ja kärsivän ilmeen;)



Eilen illalla vietettiin entisen kämppikseni ja yhden lemppari-ihmiseni miniläksiäisiä. Ystäväni lähtee vaihtoon muutamaksi kuukaudeksi ja kone starttaa jo ensi viikolla, joten nämä illanistujaiset saatiin kyllä järjestettyä ihan viime tingassa:) Oli kiva ilta viinin, hyvän syötävän ja varsinkin ultrakivojen ihmisten parissa:)

Minä pääsin taas leikkimään emäntää mutta tällä kertaa aika ei antanut perksi mittavaan leipomisurakkaan. Tarjolle päätyikin helppouden vuoksi juustolautanen, suklaita, salaatti, marjapiiras ja pantonkia. Lisäbonuksena oli vielä herkullinen prinsessakakku:)

Näiden jättiherkutteluiden jälkeen hiukkasen nolottaa paljastaa minulle kuntosuunnitelmaa laativalle urheiluhullulle pikkuveljelle(vei meiltä muilta lapsilta mahdollisuuden urheiluvimmaan pölliessään kaikki urheilugeenit) , että mitä oikein olen syönyt viime päivinä. Hei, kyllä mä joskus syön ihan terveellisestikin! (tai, no...)


Loppuun vielä: Kuinka paljon sinä urheilet?

-Jonna

ps. Väännän saamani aakkoshaasteen heti kun saan viimeisetkin kirjaimet keksittyä:)

Tunnisteet:

14 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Nam, mitkä tarjoilut!<3 Lenkin jälkeen on kyllä niin ihana olo, että se motivoi liikkumaan enemmän.:)

30. elokuuta 2008 klo 20.01  
Blogger Marika kirjoitti...

Ihanaa ruokaa jälleen kerran tarjolla. :)

Hih, itse onneksi kuulun niihin, jotka ovat saaneet urheilugeenit. Suomessa harjoittelen 9 kertaa viikossa, täällä aloitan harjoittelun joskus loka-marraskuussa. Koska en voi vielä harjoitella, täytyi sitten kokeilla lentopalloa ja otin lisäksi tanssia, joten 9 kertaa viikossa säilyy täälläkin. :D Pienempänä innostuin mm. luistelusta, ringetestä, voimisteluta, lentopallosta, telinevoimistelusta, taekwondosta, ratsastuksesta jne. jne..

Lenkille lähtö on minusta kyllä tylsintä, mitä voi tehdä. Liikkumisesta kannattaakin tehdä hauskaa. Itse hyppään seivästä, koska saan tehdä satoja erilaisia harjoitteita ja käyttää kymmeniä erilaisia ohjelmia ja vieläpä parhaimmillaan tuntea lentäväni ilmassa.

Aloittaminen on kyllä minullekin todella vaikeaa. Erityisesti harjoituksiin lähteminen tuotti pienempänä vaikeuksia, vaikka tiesin viihtyväni. Jotenkin se kotisohva vain tuntuu niin helpolta ja kotoisalta juuri silloin, kun pitäisi lähteä johonkin.

Tsemppiä kuntoiluun joka tapauksessa! :)

30. elokuuta 2008 klo 20.06  
Blogger Hanna kirjoitti...

En urheile. Lyhyesti ja ytimekkäästi. :)

30. elokuuta 2008 klo 21.32  
Blogger Miina kirjoitti...

Harrastan karatea ja treenejä on sellaiset 2-5 kertaa viikossa (ei kuullostaa miltään tuon Marikan 9 jälkeen :D). Välillä treenailen kotona tekniikoita ja lihaskuntoa olisi tarkoitus tehdä niinä päivinä ku ei treenejä ole, mutta se on vähän jäänyt... Tällä hetkellä en kyllä liiku hirveästi, kun treenit alkavat vasta ensi viikolla :)

30. elokuuta 2008 klo 22.09  
Blogger tipitii kirjoitti...

Hävettää tunnustaa, mutta kesällä ostamani juoksukengät eivät ole vieläkään päässet ulkoilemaan. Tarkotitus olisi pian saada itseni kammettua lenkille...

31. elokuuta 2008 klo 0.55  
Blogger Pineapple Penguin kirjoitti...

Mun urheiluinnostus vaihtelee kausittain. Yleensä on se innoton kausi.. :D Mutta taas aion alkaa urheilemaan oikein kunnolla! Juoksuohjelma jo valmiina, jumpat alkaa taas... Pidetään peukkuja että jatkan yli kaksi viikkoa :D Tsemiä sinnekin ;)

31. elokuuta 2008 klo 9.55  
Blogger Asta kirjoitti...

et ole kuule ainoa, joka syö epäterveellisesti. aina sitä tulee kuviteltua, että vielä parantaa tapansa ja elämäntavoista tulee terveellisiä.. mutta njääh.. liian työlästä :D

liikkumisesta kuitenkin tykkään ja olisin ikionnellinen, jos saisin itseni vaikka Lady Linen kirjoille, mutta se on auttamattoman liian kallista. Täytyy nyt katsella josko sitä jotain tässä syksyn kuluessa keksisi... juoksemisesta tykkään myös todella paljon, mutta välillä se on vaan niiin tylsää! paljon mielummin hyppisin vedetyillä tunneilla! <3

31. elokuuta 2008 klo 12.58  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Vastaus kysymykseesi: Ihan hävettävän vähän :) jos ei tilanne parane niin kuolen varmaankin lihassurkastumaan vielä joku päivä. Nuorempana kyllä urheilin turhankin aktiivisesti, tanssia ja aerobicia kolme kertaa viikossa, plus lenkkeilyä ja kuntosalia. Nyt kyllä on mielessä pyörinyt joogan aloittaminen, ehkä sitten taas käynnistyisi :D

31. elokuuta 2008 klo 13.14  
Blogger aino.t kirjoitti...

Ihanan näköiset tarjoilut.:P
Harrastan 2-3 kertaa viikossa jalkapalloa, 1-2 krt potkunyrkkeilyä ja kerran viikossa jooga. Käyn myös säännöllisen epäsäännöllisesti lenkillä..

31. elokuuta 2008 klo 13.15  
Blogger Roosa kirjoitti...

Hih minä kuulun samaan ryhmään kuin sinä, INHOAN sitä oloa mikä urheillessa on päällä (hikisyys/uupumus) mutta rakastan oloa liikkumisen jälkeen :) Ajattelin nyt aloittaa yliopistoliikunnan eli alkaa käymään jumpissa. Saas nähdä toteutuuko ajatukseni :D

31. elokuuta 2008 klo 14.33  
Blogger Ninna kirjoitti...

Mulla on aivan kauhean korkea kynnys lähteä lenkille tai tehdä mitään muutakaan liikunnallista. Salille lähtemisen lähestyessä mua rupee särkee päätä ja väsyttää ja oksettaa jne. xD Sitten kun saa aikaseks mennä ni se menee omalla painollaa ja kotiin palatessa on kiva fiilis.

31. elokuuta 2008 klo 15.01  
Blogger May kirjoitti...

Ai Housen neljäs tuotantokausi on jo kokonaisuudessaan dvd:llä? Täytyypä tilata.

Niin juu urheilua koitan välttää, en tykkää siitä kun sen jälkeen pitää käydä suihkussa, jonka jälkeen täytyy kuiva ta ja sitten on iho ihan kuiva ja pitää laittaa kosteusvoiteet ja hiushoidot ja kaikki. Jos olisin aamuvirkku, voisi harkita lenkillä käyntiä ennen aamupesulle ryhtymistä.

31. elokuuta 2008 klo 16.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voin ylpeänä kertoa, että en herkuttele noin kolmeen kuukauteen, aloitin herkkulakon 11.8 :D ja joulukuun alkuun asti pitää kestää..

Koulussa liikun neljä tuntia viikossa, kahdesti viikossa on 1½h kestävät futisharkat ja sitten on futispelejä.. ja satunnaisesti pari kertaa viikossa lenkkeilen ja yritän tehdä lihaskuntoa :)

31. elokuuta 2008 klo 21.56  
Blogger jemina kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu urheilua rakastava. Tykkään savustaa välillä itseni piippuun törkeän rankoilla treeneillä ja toisinaan otan pitkän matelevan lenkin :)

Käyn päivittäin liikkumassa, suosikkini ovat juoksu, kuntosali, uinti ja jooga !

1. syyskuuta 2008 klo 16.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu